2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Afifecan tatlım ne zamandır yazdiklarini görüyorum ama bir de ben konuşup seni gaza getiriyor gibi olmak istemedim. Şimdiye kadar herşeyi yapmışsın madalya mi taktılar? Aksine bir de kötü gelin oldun. Varsın yapma bundan sonra hatta bebek doğduktan sonra bile bayramda seyranda git prenses gibi otur gel. Bu insanlar iyilikten anlamaz anladığı dilden konuşmak lazım... Allah korusun bebeğine bir şey olsa bunlar ömrü yokmuş der geçer inan bana uzulmezler bile. O yüzden aklını başına al kendini ve evladını ezdirme. Kimseye de muhtaç degilsin. Gerekirse peynir zeytin ye ama sunlarin eline bakma. Allah kalplerinin karşılığını versin...

canım benim ne diyelim Allah islah etsin senin yerinde kendi kızları olsa acaba böyle bir durumda ne yaparlardı eminim yerinden kaldırmazlar ama.... işte rabbim sana sabır onlarada birazcık vicdan versin.... tabiki iyi kv. kp. vardır mutlaka ama cidden sürekli sorun olmaktan sıkılmıyorlar her işin içine girmekten yorum yapmaktan oğullarıyla ara bozmaktan sen kalbini ferah tut evladının sağlığı için çok az kaldı ve sayılı gün hayırlısıyla geçecek

Emira SY
Merhaba alıntılamayı basaramadıysam kusura bakmayın lütfen :)

Yaş 27
Son adet tarihi 27 ocak
Beklenen doğum tarihi 3 kasım
Cinsiyet kız gıbı dendı en son :)
Kaçıncı bebek 1
Şehir ankara

Kuzum desin o yaa niye takiyosun onu. Madem kullaniyosun bu ay doktora benimle gel de. Doktordan duysun yetmedi mi gidin baska doktora oda ayni seyi soyler zaten. Bisey anlatmak bisey ispatlamak zorunda degilsiniz o kisim ayri bi durum zaten. Su asamada evine yada ailenin yanina donemez misin peki?

Ah kardescım sen uzulme cok sukur esın senın nıyetını de halını de bılmıs babasına da sessız kalmayıp acıklamaya calısmıs.. elbet canın yanmıstır ama ınsanlar boyle kotu.. kuruyor yazıyor vs vs sehırdısı olmak sanırım bu yuzden rahat baya.. bende bunu dusundukce eltım naparkı acaba dıye onun ıcın endıseleniyotum bazen. sen evlatcıgına bak hasretınle yandıgını kucagına alacaksın ınsallah baskasına bakılır mı :) ustelık ne derler balık bılmezse Halık bılır sen kalbını ferah tut hesapları tutan Allah gercegı bılıyor esın de yanında daha ne :) kıtaplar oku fılm ızle cokca dua ıbadetle mesgul ol hem kalbın hem aklın hayırla mesgul olur ınsallah :)

canim allah kv kp akil fikir versin diyorum vicdanlari kalmamis onlarin sen onlari dinleyipte yapicam diye ugrasma birakkullaniyor sansinlar esin gercegi biliyor ya gerisi faso fisoo

Mrb arkadaslar bugun ayrintili ultrason icin doktora gidiyorum lutfen dualarinizi esirgemeyin herkese iyi gunler
Mrb arkadaslar ultrason cekimimiz güzel gecti hersey normal desi doktor ilk ultrasona baktiginda bebisim agziyla emme pozizyonundaydi cenesini oynatiyordu yerim onu ya allahim herkese yasatsin boyle bi duyguyu eli yuzunde bi renkli resim verdi

Mrb arkadaslar ultrason cekimimiz güzel gecti hersey normal desi doktor ilk ultrasona baktiginda bebisim agziyla emme pozizyonundaydi cenesini oynatiyordu yerim onu ya allahim herkese yasatsin boyle bi duyguyu eli yuzunde bi renkli resim verdi

Masallah canim darisi basimiza insallah bizde temiz bi sekilde atlatiriz

Yaziklqr olsun ya...ne iş meraklisi manyakmis...yaziklar olsun

yahu bir kayınpeder gelinini mesajda çekiştirir mi ??? Eşini aramıyor ya da yüz yüze konuşmuyor bile mesaj atıyo bu nasıl iştir anlayamadım. Bazı insanlara nasıl konuşursan anlatırsan anlat olmaz anlayacakları dilden konuşmak gerekir. Bence eşinin masaya yumruğunu vurması ve karısının zor günler geçirdiğini kabulleniyorlarsa böyle olduğunu yoksa gideceğinizi söylemesi en doğrusu çünkü tatlı dille olmuyor.en fazla gerilirsiniz ve evinize dönersiniz ki bence huzurla evinde oturmak daha sağlıklı. İlçede olduğunuzu söylemiştin orda acil bir durumun olsa bile bi taksiyle falan hastaneye gidemez misiniz taksicinin numarasını alırsınız gece bile olsa götürür sizi para kazanmak için. Haa şöyle birşey daha var bence eşin ailesine böyle davranırlarsa evinize döneceğinizi ve acil bir durumda taksiyle falan hastaneye yetişmeniz gerektiğini gelinine ve torununa el muamelesi yaptıklarını söylerse utanırlar ve davranışlarını değiştirirler belki.

Afifecim o nasil bir kayinbabadir yaaa kadin gibi dedikodumu yapiyo bide annesi yapsa neyse demekki kadinda adama yapiyo laf oda ogluna allahtan kocan seni savunmus canim allah akıl fikir versin valla o insanlara aslinda ne guzel evini almissin kendi evine geçsen yaninada anneni alsan ohhh kimsenin lafini sozunu dinlemezsin benim kayinpederim geliyo arada kizim sen otur diyo cocukla ilgileniyo yeri geliyo kendi cayini bile kendi aliyo sirf hamileyim diye sen otur ben bqkiyorum koraya diyo terbiyesiz insanlar ya

Bende cok sinirleniyorum böyle insanlara. Canim sen erken dogum olursa tedbir olsun diye kp de kaliyorum demissinde bence orda da sagliginiz güvende degil. su yasadigin stres basli basina zarar bebeginede sanada. Bizlere böyle yap şöyle yap demesi kolay gelir ne yasadigini tam olarak bilemeyiz elbette. benim nacizene tavsiyem bebegin ve senin sagligin icin ne yapman gerekiyosa onu yap. İlk önceligin ikinzin sagligi olsn. Evliligin, kocan, kocanin ailesi bunlar iknci plan. ben rahat bi evlilik yasiyorum kv kp karismazlar bana hic esimde iyidir Allah icin. Aralik ayinda 8 haftalikken bebegimin kalp atislari durdu kürtaj oldum. suan esimde dahil kimsenin aklina bile gelmiyor giden bebegim. Ama ben hala agliyorum aklima geldikce burnm sizliyo kalbime bi sıkıntı cöküyo. yani kisacasi anne kadar kimsenin cani yanmaz kendine de bebeginede cok dikkat et. İnsallah saglicakla al bebegini kucagina

Diyecek birşey bulamıyorum seni düşünmeseler bile oğulları İçin idare etmeleri lazım. Allah yardımcınız olsun eşin de istediği kadar
anlatsın anlamayınca olmuyor karşı taraf. Ailenle konuşun bence büyükler bi el atsa.

Kızlar sabah öğürmekle uyandım. Eve döndük, yol boyu kusa kusa geldim. Çok afedersiniz ama sapsarı safra kusuyorum sadece. Hiç bişeyde yiyemedim midem çok kötü. Üşüttümmü noldu bilmiyorum.
Geçmiş olsun tatil dönüşünü kabul etmiyor galiba bünye.

ysmnfth çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

Afifecan Ay canım Allah islah etsin onları. diyecek bişey bulamadım. kendi ailenin oralarda iyi doktor hastane yokmu orada kalsan? buna daha ne kadar dayanabilirsin ki..

hayretle okudum yazdıklarını canim.zor şartlarda özlemle beklenen bir bebek var ortada ya. Gerek ki onlar senin üstüne titresin.ama onlar kalkmis senden iş bekliyorlar! Allah ıslah etsin onları yazıktır günahtır ya.
Neyse ki eşin herseyin farkında ve senin yanında.tam tersi olup sana karşı doldurusa da gelebilirdi.allah iyilerle karşılaştırsin.hicbir sey senden bebeğinden onemli değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…