canım benim ne diyelim Allah islah etsin senin yerinde kendi kızları olsa acaba böyle bir durumda ne yaparlardı eminim yerinden kaldırmazlar ama.... işte rabbim sana sabır onlarada birazcık vicdan versin.... tabiki iyi kv. kp. vardır mutlaka ama cidden sürekli sorun olmaktan sıkılmıyorlar her işin içine girmekten yorum yapmaktan oğullarıyla ara bozmaktan sen kalbini ferah tut evladının sağlığı için çok az kaldı ve sayılı gün hayırlısıyla geçecekBilmeyenler için ekleyeyim tüp bebekle hamile kaldım uzun haftalar boyunca kanama yaşadım. Buraya ara ara yazdım kasılma sancı bebek pozisyonu Rahim ağzı yarası böbrek büyümesi derken erken doğum riskin var yatacaksın dediler hep. Bu yüzden elimden geleni yapayım kendimi suçlu hissetmeyeyim diye genelde oturarak ailemin yanında kalırken hep anneme yardım ettim. Ama ailem üzerime titredi hep ilgilendi. En başta kanama olunca okuldan rapor aldık ve eşim sana okuldayken bi şey olur dedi korkusundan beni ailemin yanına gönderdi iki buçuk ay orda kaldım ve doktor 30 haftadan önce doğum olursa bu şehir yetersiz ankaraya git dediği için geldim. Ev aldık arabayı sattık evimiz ilçede eşim askere gidecek çok az kaldı bu yüzden kv kp de kalıyoruz bir kaç gündür. Ve duyduğum laflar bunlar. Sofra kurup kaldırırken hep yardım ettim oturduğum yerden kaç çeşit yemek yaptım doğradım ayıkladım sadece temizlik ve bulaşığa gücüm yetmiyor çünkü iki dk ayakta dursam kasılmalardan nefes alamıyorum.
Not: Listeye katılmak isteyen arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak veyaEmira SY şeklinde etiketleme yaparak
Beklenen doğum tarihi
[USER=130952][/user]
ÜYE ADI SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR @Dilaycan 7 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @yagmur_20 26 Ocak 2 Kasım . . Mersin @Desaa 8 Şubat 15 Kasım . . Hatay @canimmelekim 5 Şubat 12 Kasım . . Adıyaman @lucymilo 11 Şubat 19 Kasım . . Ankara @efrahesila 15 Şubat 22 Kasım . 2 Antalya @ZIRILTI 7 Şubat 14 Kasım . . Kayseri @zeytin86 01 Şubat 08 Kasım . . Eskişehir @SuSKuNKuS 07 Şubat 14 Kasım . . Ankara @Asderrrr 29 Ocak 05 Kasım Kız . Sakarya @pruine 12 Şubat 19 Kasım Erkek 3 İstanbul @Melekkokulum 07 Şubat 14 Kasım . . Diyarbakır @Kalbim10da 15 Şubat 22 Kasım . . . @Oyhan 04 Şubat 10 Kasım . 1 Ankara @nurcuk34 27 Ocak 04 Kasım Kız 1 İstanbul @pinkstrap 18 Şubat 25 Kasım . 2 İstanbul @08nur34yaz 27 Ocak 03 Kasım . . .Artvin @rozahak 04 Şubat 11 Kasım . . İstanbul @Megatron20 01 Şubat 08 Kasım . 2 Antalya @elif_ce 30 Ocak 07 Kasım . . Kütahya @duyguantakya 02 Şubat 09 Kasım . . Antakya @Balcorek 28 Ocak 04 Kasım . . İstanbul @Bellatrix Lestrange @Ediz Enesin Annesi @oznurun 20 Şubat 24 Kasım . 1 Kahramanmaraş @Birumuttur yasamak 17 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul aydingelini 17 Şubat 24 Kasım . 1 İstanbul @kikoleyim 22 Şubat 28 Kasım . 3 Samsun @Fabienneo 2 Şubat 9 Kasım . 1 Almanya @Eylumt 8 Şubat 15 Kasım Erkek 1 İstanbul @mavimilena_ 18 Şubat 25 KAsım . 1 Ağrı @shekerkiz 7 Şubat 14 Kasım . 3 Antalya @rabarbaa 9 Şubat 16 Kasım . 2 Kocaeli Kozmogirl17 15 Şubat 27 Kasım . 2 Kocaeli @Aypastam 26 Ocak 2 Kasım . 1 Kayseri @minea_ 1 Şubat 8Kasım . 1 İstanbul @3540 31 Ocak 7 Kasım . 2 Kayseri @basakk_33 4 Şubat 11 Kasım . 1 Artvin @mucize83 1 Şubat 8 Kasım . 1 İstanbul @2miracles 15 Şubat 22Kasım . 1 . @Vintageseven 5 Şubat 11 Kasım . 1 Adana @November 22 27 Ocak 3 Kasım Kız 2 İstanbul @LezzetliCipetpet 2 Mart 6 Aralık . 1 İstanbul @Circassian girl 6 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @nrine 2 Şubat 9 Kasım . . Mardin @Bademellaa 21 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul S Spizella 25 Ocak 16 Kasım . 1 Ankara @esmandre 21 Şubat 28 Kasım . 1 Antalya @elifzeynep1234 18 Şubat 29 Kasım . . . @zeyneb in annesi 17 Şubat .25 Kasım . 2 Sakarya @Afifecan 26 Ocak 2Kasım Erkek 1 Ankara @ysmnfth 5 Şubat 12 Kasım . 3 İstanbul @tugken 23 Şubat 27 Kasım . 1 Ankara @mavila 5 Şubat . . 1 İstanbul @Gulasor62 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul @Su_perisiiii .. 3 Kasım . . . @sPatz 11 Şubat 18 Kasım . 1 İstanbul @tombolo ..12 Şubat 19 Kasım . 1 Manisa @namasteallday 1 Şubat 8 Kasım Erkek 1 Adana @Kardelen2009 27 Ocak 10 Ekim Erkek 4 İstanbul @Lovemom 4 Şubat 7 Kasım . . . @Hebehubele 7 Şubat 15 Kasım . 1 İstanbul @ASK2018 15 Şubat 22 Kasım . 1 Ankara @birdelimuallime 1 Şubat 8 Kasım . 1 Van @ozguleysa 20 Şubat 27 Kasım . 2 Düzce @cerenora 22 Şubat 29 Kasım . 2 Balıkesir @eflatunpisi 1 Şubat 8 KAsım . 1 İstanbul @water DROP 16 Şubat 23 Kasım . 1 İstanbul xyzt-5544 1 Mart 6 Aralık . 1 Sakarya @Nimer 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul @Sezen00 21 Şubat 28 Kasım . 3 İstanbul @orjinalgama 12 Şubat 19 Kasım . 1 Uşak @dlkmk 3 Mart 8 Aralık Erkek 2 İstanbul @tugceyedebisor 26 Ocak 2 Kasım Kız 1 İzmir @Elam26 21 Şubat 28 Kasım Erkek 1 İstanbul @Madangel44 5Şubat 12Kasım . 1 Kocaeli S Sevdeeee1 27 Ocak 3 Kasım . 1 . @minnoskus 25 Ocak 1 KAsım Erkek 1 İstanbul @Semrasis . 25 Kasım Kız 3 . @Tugba2907 10 Şubat 19 Kasım Kız 1 İzmir @pearlshine 12 şubat 18 Kasım Kız 2 Kocaeli @ZumraBetul 24 Şubat 24 Kasım Erkek 3 Samsun Tententen 24 Şubat 28 Kasım . . . @feraye25 7 Şubat 14 Kasım Erkek 1 Eskişehir @Zeyneppp2015 14 Şubat 21 Kasım Erkek 2 Hatay @Mammaramma 20 Şubat 27 Kasım Erkek 2 İstanbul @PamukDeniz 12 Ocak 21 Ekim Kız 1 Ankara .. .. . . . . .. .. . . . . .. .. . . . .
[TD1] YAŞ [/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1]38 [/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 36[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TR]
[TD] [USER=644769]@Zehra_mda [/TD]
[TD1] 31[/TD1]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] ..[/TD1]
[TD]16 Şubat[/TD]
[TD]23 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TR]
[TD] @Kyezdn[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]31 Ocak[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @elosalic55[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]02 Şubat[/TD]
[TD]10 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Samsun [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @tubaa28[/TD]
[TD1] 33[/TD1]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @nurgulmek[/TD]
[TD1] 25[/TD1]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD]05 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Van [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [USER=723013]@EmiraSalih [/TD]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD] 15 Şubat[/TD]
[TD] 27 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 20 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] . [/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 35 [/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 24 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1]35[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 36[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[/user][/USER]
Önemli uyarı: Facebook, WhatsApp, Instagram grupları kurup buradan davet etmek kesinlikle yasaktır. Aksi durumda üyeliklere süresiz Ban cezası verilmektedir. Bilgilerinize...
Alışveriş konumuza da bekleriz :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-kasim-bebeklerinin-cicileri.1078937/
Kızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Ah kardescım sen uzulme cok sukur esın senın nıyetını de halını de bılmıs babasına da sessız kalmayıp acıklamaya calısmıs.. elbet canın yanmıstır ama ınsanlar boyle kotu.. kuruyor yazıyor vs vs sehırdısı olmak sanırım bu yuzden rahat baya.. bende bunu dusundukce eltım naparkı acaba dıye onun ıcın endıseleniyotum bazen. sen evlatcıgına bak hasretınle yandıgını kucagına alacaksın ınsallah baskasına bakılır mı :) ustelık ne derler balık bılmezse Halık bılır sen kalbını ferah tut hesapları tutan Allah gercegı bılıyor esın de yanında daha ne :) kıtaplar oku fılm ızle cokca dua ıbadetle mesgul ol hem kalbın hem aklın hayırla mesgul olur ınsallah :)Bilmeyenler için ekleyeyim tüp bebekle hamile kaldım uzun haftalar boyunca kanama yaşadım. Buraya ara ara yazdım kasılma sancı bebek pozisyonu Rahim ağzı yarası böbrek büyümesi derken erken doğum riskin var yatacaksın dediler hep. Bu yüzden elimden geleni yapayım kendimi suçlu hissetmeyeyim diye genelde oturarak ailemin yanında kalırken hep anneme yardım ettim. Ama ailem üzerime titredi hep ilgilendi. En başta kanama olunca okuldan rapor aldık ve eşim sana okuldayken bi şey olur dedi korkusundan beni ailemin yanına gönderdi iki buçuk ay orda kaldım ve doktor 30 haftadan önce doğum olursa bu şehir yetersiz ankaraya git dediği için geldim. Ev aldık arabayı sattık evimiz ilçede eşim askere gidecek çok az kaldı bu yüzden kv kp de kalıyoruz bir kaç gündür. Ve duyduğum laflar bunlar. Sofra kurup kaldırırken hep yardım ettim oturduğum yerden kaç çeşit yemek yaptım doğradım ayıkladım sadece temizlik ve bulaşığa gücüm yetmiyor çünkü iki dk ayakta dursam kasılmalardan nefes alamıyorum.
canim allah kv kp akil fikir versin diyorum vicdanlari kalmamis onlarin sen onlari dinleyipte yapicam diye ugrasma birakkullaniyor sansinlar esin gercegi biliyor ya gerisi faso fisooKızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Mrb arkadaslar ultrason cekimimiz güzel gecti hersey normal desi doktor ilk ultrasona baktiginda bebisim agziyla emme pozizyonundaydi cenesini oynatiyordu yerim onu ya allahim herkese yasatsin boyle bi duyguyu eli yuzunde bi renkli resim verdiMrb arkadaslar bugun ayrintili ultrason icin doktora gidiyorum lutfen dualarinizi esirgemeyin herkese iyi gunler
Mrb arkadaslar ultrason cekimimiz güzel gecti hersey normal desi doktor ilk ultrasona baktiginda bebisim agziyla emme pozizyonundaydi cenesini oynatiyordu yerim onu ya allahim herkese yasatsin boyle bi duyguyu eli yuzunde bi renkli resim verdi
Yaziklqr olsun ya...ne iş meraklisi manyakmis...yaziklar olsunKızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Insallah canim allahim evlatlarimizi korusunMasallah canimdarisi basimiza insallah bizde temiz bi sekilde atlatiriz
yahu bir kayınpeder gelinini mesajda çekiştirir mi ??? Eşini aramıyor ya da yüz yüze konuşmuyor bile mesaj atıyo bu nasıl iştir anlayamadım. Bazı insanlara nasıl konuşursan anlatırsan anlat olmaz anlayacakları dilden konuşmak gerekir. Bence eşinin masaya yumruğunu vurması ve karısının zor günler geçirdiğini kabulleniyorlarsa böyle olduğunu yoksa gideceğinizi söylemesi en doğrusu çünkü tatlı dille olmuyor.en fazla gerilirsiniz ve evinize dönersiniz ki bence huzurla evinde oturmak daha sağlıklı. İlçede olduğunuzu söylemiştin orda acil bir durumun olsa bile bi taksiyle falan hastaneye gidemez misiniz taksicinin numarasını alırsınız gece bile olsa götürür sizi para kazanmak için. Haa şöyle birşey daha var bence eşin ailesine böyle davranırlarsa evinize döneceğinizi ve acil bir durumda taksiyle falan hastaneye yetişmeniz gerektiğini gelinine ve torununa el muamelesi yaptıklarını söylerse utanırlar ve davranışlarını değiştirirler belki.Kızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Afifecim o nasil bir kayinbabadir yaaa kadin gibi dedikodumu yapiyo bide annesi yapsa neyse demekki kadinda adama yapiyo laf oda ogluna allahtan kocan seni savunmus canim allah akıl fikir versin valla o insanlara aslinda ne guzel evini almissin kendi evine geçsen yaninada anneni alsan ohhh kimsenin lafini sozunu dinlemezsin benim kayinpederim geliyo arada kizim sen otur diyo cocukla ilgileniyo yeri geliyo kendi cayini bile kendi aliyo sirf hamileyim diye sen otur ben bqkiyorum koraya diyo terbiyesiz insanlar yaKızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Bende cok sinirleniyorum böyle insanlara. Canim sen erken dogum olursa tedbir olsun diye kp de kaliyorum demissinde bence orda da sagliginiz güvende degil. su yasadigin stres basli basina zarar bebeginede sanada. Bizlere böyle yap şöyle yap demesi kolay gelir ne yasadigini tam olarak bilemeyiz elbette. benim nacizene tavsiyem bebegin ve senin sagligin icin ne yapman gerekiyosa onu yap. İlk önceligin ikinzin sagligi olsn. Evliligin, kocan, kocanin ailesi bunlar iknci plan. ben rahat bi evlilik yasiyorum kv kp karismazlar bana hic esimde iyidir Allah icin. Aralik ayinda 8 haftalikken bebegimin kalp atislari durdu kürtaj oldum. suan esimde dahil kimsenin aklina bile gelmiyor giden bebegim. Ama ben hala agliyorum aklima geldikce burnm sizliyo kalbime bi sıkıntı cöküyo. yani kisacasi anne kadar kimsenin cani yanmaz kendine de bebeginede cok dikkat et. İnsallah saglicakla al bebegini kucaginaBilmeyenler için ekleyeyim tüp bebekle hamile kaldım uzun haftalar boyunca kanama yaşadım. Buraya ara ara yazdım kasılma sancı bebek pozisyonu Rahim ağzı yarası böbrek büyümesi derken erken doğum riskin var yatacaksın dediler hep. Bu yüzden elimden geleni yapayım kendimi suçlu hissetmeyeyim diye genelde oturarak ailemin yanında kalırken hep anneme yardım ettim. Ama ailem üzerime titredi hep ilgilendi. En başta kanama olunca okuldan rapor aldık ve eşim sana okuldayken bi şey olur dedi korkusundan beni ailemin yanına gönderdi iki buçuk ay orda kaldım ve doktor 30 haftadan önce doğum olursa bu şehir yetersiz ankaraya git dediği için geldim. Ev aldık arabayı sattık evimiz ilçede eşim askere gidecek çok az kaldı bu yüzden kv kp de kalıyoruz bir kaç gündür. Ve duyduğum laflar bunlar. Sofra kurup kaldırırken hep yardım ettim oturduğum yerden kaç çeşit yemek yaptım doğradım ayıkladım sadece temizlik ve bulaşığa gücüm yetmiyor çünkü iki dk ayakta dursam kasılmalardan nefes alamıyorum.
Diyecek birşey bulamıyorum seni düşünmeseler bile oğulları İçin idare etmeleri lazım. Allah yardımcınız olsun eşin de istediği kadarKızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Geçmiş olsun tatil dönüşünü kabul etmiyor galiba bünye.Kızlar sabah öğürmekle uyandım. Eve döndük, yol boyu kusa kusa geldim. Çok afedersiniz ama sapsarı safra kusuyorum sadece. Hiç bişeyde yiyemedim midem çok kötü. Üşüttümmü noldu bilmiyorum.
Kızlar şeker yüklemesi tarihleriniz belli mi?
Yaş 25 ankaradan prensesim olacak aymila son adet tarihi 12 ocak tı galiba :) ilk heyecanımız :)
Kızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?