- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Aahahah ay buna çok güldüm, bizimde üst kattakinin kızı öyle gördüğü herşeyi almak için ağlıyo ama benm o tarz davranışlara tavizim yok Allahtan annesi biliyo.Aksam ruyamda akrep gordum evin icinde beni kovaliyo kurtulamiyorum bir turlu ayy nasil korktumda uyandim su ictim.normalde hic inanmam ama internetten anlamina baktim biraz vakit gecirdim anca sakinlesip uyudum.ruyada evde akrep gormek kotu niyetli insan evine gelcek demekmis. Demin en sevdigim kayinvaldem aradi en sevdigim yegenimide alip geliyomus ruyam cikti
Tabi hemem bazi oyuncaklari şirinler koleksiyonunu filan sakladim neyi begenip paket yapip goturcekleri belli olmuyot.12 yasindaki kiz 1.5 yasindaki cocugun tokalarina bile musallat oluyo ayyy yengeee bu cok guzelmis cok yakisti bana diigggmii hep benimde boyle tokam olsun istemistimmmbakalim bu sefer neleri paketleyip vercek amcasi...kız cocugun odasindaki haliyi paketledik verdik ya yeni dogum yapmistim bebegi gormeye geldiler o gün halı gitmisti ya daha nediymmm
Cocugun durumuna cok uzulsemde şansima cok ciddi problemleri var...bikere gece annesiyle yada babanesiyle uyuyo tek yatamiyo karanlikta yatamiyo..tuvalete gitse temizligini yapamiyo babanesini cagriyo hic bir hobisi ilgi alani yok 1 tek arkadasi yok o yuzden hic bir yaz kursuna filan yazilmak istemiyo kimseyle gecinemiyo v.s...ne yazikki ziyan edilmis guzel yetistirilmemis pirlanta gibi bir cocuk...o yuzden cok kalamiyolar yilda 5 6 kez anca geliyo bugun kizimi yuzmeye goturuyorum 3 te geliyoruz onlarda 4 te gelcek aksam kalcaklar sabah erkenden kahvaltiya gidicez ordan amcasi ise gidicek zaten onlarida evine birakicak şükür 24 saat bile kalmiyolar...dudagini bukupte bu cok guzelmis dedimi amcasi oturdugumuz koltugu bile paketler verir yani esim hic dayanamaz yegenlerine o da biliyo amcasi gelince yapiyo....ah ahh cok fenaAahahah ay buna çok güldüm, bizimde üst kattakinin kızı öyle gördüğü herşeyi almak için ağlıyo ama benm o tarz davranışlara tavizim yok Allahtan annesi biliyo.
dua et bebeği paketlememişlero nasıl bişeydir ya evine aldığın bişeyi başkasının alıp götürmesi. içinden gelir verirsin tamam da o ne öyle
benimde rüyalarım çıkar valla canım, hatta annemin vefatından sonra baya köreldi bu huyum. kaç gün kalacaklarmış Allah kolaylık versin
ayyy cok guldum yaaa :) allah versin canim o nasil bir cocuk yetistirmektir yaa ilk defa boylesini duydum hadi cocugu gectime anne baba nasil nusade ediyorki :)Aksam ruyamda akrep gordum evin icinde beni kovaliyo kurtulamiyorum bir turlu ayy nasil korktumda uyandim su ictim.normalde hic inanmam ama internetten anlamina baktim biraz vakit gecirdim anca sakinlesip uyudum.ruyada evde akrep gormek kotu niyetli insan evine gelcek demekmis. Demin en sevdigim kayinvaldem aradi en sevdigim yegenimide alip geliyomus ruyam cikti
Tabi hemem bazi oyuncaklari şirinler koleksiyonunu filan sakladim neyi begenip paket yapip goturcekleri belli olmuyot.12 yasindaki kiz 1.5 yasindaki cocugun tokalarina bile musallat oluyo ayyy yengeee bu cok guzelmis cok yakisti bana diigggmii hep benimde boyle tokam olsun istemistimmmbakalim bu sefer neleri paketleyip vercek amcasi...kız cocugun odasindaki haliyi paketledik verdik ya yeni dogum yapmistim bebegi gormeye geldiler o gün halı gitmisti ya daha nediymmm
Aksam ruyamda akrep gordum evin icinde beni kovaliyo kurtulamiyorum bir turlu ayy nasil korktumda uyandim su ictim.normalde hic inanmam ama internetten anlamina baktim biraz vakit gecirdim anca sakinlesip uyudum.ruyada evde akrep gormek kotu niyetli insan evine gelcek demekmis. Demin en sevdigim kayinvaldem aradi en sevdigim yegenimide alip geliyomus ruyam cikti
Özel Etimed Hastanesine gidiyorum canın Banu hanıma :))24. Haftada olacak benim
Ağustos ayı başında
Tebrikler
Ben de ankaradayım hangi hastaneye gidiyorsunuz
Hoşbuldum cümlemize inş :))Zorlamışsın kendini farkında olmadan galibs canım. Magnezyum takviyesi alıyor musun bilmiyorum ama kramplara ve bel ağrısına çok iyi geliyor. Magnezyum kullanıyorsan maden suyu da içebilirsin, içindeki magnezyum çok değildir ama belki o da rahatlatır canım
Aksam ruyamda akrep gordum evin icinde beni kovaliyo kurtulamiyorum bir turlu ayy nasil korktumda uyandim su ictim.normalde hic inanmam ama internetten anlamina baktim biraz vakit gecirdim anca sakinlesip uyudum.ruyada evde akrep gormek kotu niyetli insan evine gelcek demekmis. Demin en sevdigim kayinvaldem aradi en sevdigim yegenimide alip geliyomus ruyam cikti
Yanlış okumadıysam 12 yaşında demiştin dimi? nasıl kendi temizliğini yapamazCocugun durumuna cok uzulsemde şansima cok ciddi problemleri var...bikere gece annesiyle yada babanesiyle uyuyo tek yatamiyo karanlikta yatamiyo..tuvalete gitse temizligini yapamiyo babanesini cagriyo hic bir hobisi ilgi alani yok 1 tek arkadasi yok o yuzden hic bir yaz kursuna filan yazilmak istemiyo kimseyle gecinemiyo v.s...ne yazikki ziyan edilmis guzel yetistirilmemis pirlanta gibi bir cocuk...o yuzden cok kalamiyolar yilda 5 6 kez anca geliyo bugun kizimi yuzmeye goturuyorum 3 te geliyoruz onlarda 4 te gelcek aksam kalcaklar sabah erkenden kahvaltiya gidicez ordan amcasi ise gidicek zaten onlarida evine birakicak şükür 24 saat bile kalmiyolar...dudagini bukupte bu cok guzelmis dedimi amcasi oturdugumuz koltugu bile paketler verir yani esim hic dayanamaz yegenlerine o da biliyo amcasi gelince yapiyo....ah ahh cok fena
hoşgeldin canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)Özel Etimed Hastanesine gidiyorum canın Banu hanıma :))
Selam teyzoşlar bu da bizim sabahki fotoğrafımız, tam 20 haftalık olduk bugün :)
ağzın bal yesin inşallah :) nasıl mutlu oldum teşekkür ederim :) benim basenlerim geniş diyorum ya onun yüzünden artık bende kendimi kocaman görüyorumSana şişko diyen kocayı dövmek lazim
5 aylık hamilesin ve manken gibisin masallah
ben hala yanlizz yataniyorumm yanliz yalma korkusu var bende gunduzde olsa evde sadece bi odadada duruyorum :) benimde annem vefat etmis babannemle uyuduk hep sanirim onun etkisi var esime dokunmadan uyuyamam yuzum elinde uyurum hep :) memlekete gidincede babaannemle yatiyorum hala vende ciddi anlamda cocugum boyle olsun ustemiyorum ama ayiracak odamda yok benimdeYanlış okumadıysam 12 yaşında demiştin dimi? nasıl kendi temizliğini yapamaz
tek yatamama konusuna gelince bende annem vefat edene kadar onsuz yatamıyodumçok kötü bişey o. asla bi yere gidemez kalamaz annemsiz uyuyamazdım. o yüzden kendi çocuğuma bunu asla yapmak istemiyorum çok kötü gerçekten ben aynı evde diğer odada ablamla uyuyamaz gece yarısı hastalanırdım ve düşün 15 16 yaşlarında da oluyodu bunlar
tek çocukmu peki? yada ufakken özel durumu falan mı vardı hem babaanne hem anne tarafından bu kadar taviz verilmesi ilginç geldi bana. inşallah o kısa sürede de olsa sinirlerin harap olmaz güzel bi gün geçirirsin
ağzın bal yesin inşallah :) nasıl mutlu oldum teşekkür ederim :) benim basenlerim geniş diyorum ya onun yüzünden artık bende kendimi kocaman görüyorum
ben annem vefat edince o huyumdan kurtuldum canm şimdi evde yalnız kalıyorum eşim gecedeyken. ama en azından senin yanında yatağında yatırma, sana temas etmeden uyusun yani. bak biz çektik zor oluyo sonra onlar büyüyünce bizede zor olacakben hala yanlizz yataniyorumm yanliz yalma korkusu var bende gunduzde olsa evde sadece bi odadada duruyorum :) benimde annem vefat etmis babannemle uyuduk hep sanirim onun etkisi var esime dokunmadan uyuyamam yuzum elinde uyurum hep :) memlekete gidincede babaannemle yatiyorum hala vende ciddi anlamda cocugum boyle olsun ustemiyorum ama ayiracak odamda yok benimde
amin amin inşallah canımmOh oh geniş olsun ne güzel kolayca doğum yaparsın Allah'ın izniyle
Bebekler doğsun o zaman da diyet ve spor topigi açarız
GünaydınlarSelam teyzoşlar bu da bizim sabahki fotoğrafımız, tam 20 haftalık olduk bugün :)
Kızlar şeker yüklemesi tarihleriniz belli mi?
Yapamiyo degil ogretmiyolar.kardeside var o da ayni...cok cahil ve ilgisiz bir anne ne yazikki...gercekten cocuklara uzuluyorum.kayinvaldeme zaten 1.sinifi okutmuslar sonra okuldan almislar 13 yasinda evlendirmisler o kadincagiz cahil bi kadin zaten bisey beklemiyorum. 1 sokak arayla oturuyolar.iki kardes birbirinden nefret ettigi icin cocuklardan biri hep babanede kaliyo....yani eltim bir anne olarak iki cocugunun arasinda bir denge kuramiyo cocuklar ne biliyim egitimsiz mi desem bakimsiz mi desem....2 cocukta gozumuzun onunde ziyan oluyo.biz amca yenge olarak en ufak bisey önersek bizden kotusu yok aninda savunmaya geciyo kadin ustelik elestirmedigimiz halde aman nebiliym ya...uzuluyorum ama elimizden gelen bisey yokYanlış okumadıysam 12 yaşında demiştin dimi? nasıl kendi temizliğini yapamaz
tek yatamama konusuna gelince bende annem vefat edene kadar onsuz yatamıyodumçok kötü bişey o. asla bi yere gidemez kalamaz annemsiz uyuyamazdım. o yüzden kendi çocuğuma bunu asla yapmak istemiyorum çok kötü gerçekten ben aynı evde diğer odada ablamla uyuyamaz gece yarısı hastalanırdım ve düşün 15 16 yaşlarında da oluyodu bunlar
tek çocukmu peki? yada ufakken özel durumu falan mı vardı hem babaanne hem anne tarafından bu kadar taviz verilmesi ilginç geldi bana. inşallah o kısa sürede de olsa sinirlerin harap olmaz güzel bi gün geçirirsin
Oh oh geniş olsun ne güzel kolayca doğum yaparsın Allah'ın izniyle
Bebekler doğsun o zaman da diyet ve spor topigi açarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?