2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim seker yukleme tarihim de belli 20 temmuz 25 hafta 3 gunluk olacak o gun bebek. Aslında 1 hafta evvel istedi ama tam o tarihte antalyadayim tatilden dondugum gunun ertesi yukleyecek sekeri neyse gönlümce yiyip içeyim otelde ne olur ne olmaz

evett valla canim zor oluyor yaa kendi besiginde yatar artik :)

Ya anlattıgına göre çocugun durumuna cok üzuldum yazık bende heralde esinin yerinde olsam verirdim kıyamazdım tabi o durumdada allah esime sabir vermeli yani sana canım esine gore normal ama senin yerinde olmak istemezdim sinir bozucu biseydir muhakkak yani yeni dogan bebegin halisina kadar veriliyosa yani benimde heveslerim var almisim sermisim derdim ama esinin yerindede olsam verirdim yani ikinizede hak veriyorum canim ben ve bu kadar sakin davrandigin icinde seni tebrik ediyorum

Aynen ole tatlim benim eltimin oglu benimkinden 50 gun buyuk hep odasinda kendi yaninda yatirdi yok esim gececi dedi yanina aldi yok uyumuyo dedi yanina aldi simdi cocuk gunduz bile odasinda mis gibi yataginda yatmiyo hala annesinin yataginda uyuyo ayiramiyo cocugu bende mecburiyetten odamda yatirdim ama esim gecedeyken bile yanima almadim belki alirdim ama bebekken cok hareketliydi 3 aylikken bile geri geri emekliyodu iki kere dusme tehlikesi arllatti bi tanesinde komidinin ustune dustu bi tanesinde tam kafasi yere degmek uzereyken sirtindan yakaladim ogun bugun besiginden baska yerde uyutmadim gece gunduz cok sukur kv deden ayrildim kendi evime gectim simdi odasinda uyuyo yine babasi gececi oluyo herkes yanina al diyo kalkmazsin yattigin yerden bakarsin diyo almiyorum alisti iki aydir kendi odasinda uyuyo telsizi var mirildandinmi kalkip bakiyorum simdi bebegide direk odaya koyucam beraber uyusanlar biraz zorlanirim belki ilk zmaanlar ama alistirdinmi birbirlerine rahat ederim bencede hic alistirmamak en iyisiymis

Tesekkurederim napiym bende anneyim uzuluyorum...ayni yasta kendi kuzenim var şu anda avrupada kürek yarislarinda finalde...bu kizcagiz yuzme bile bilmiyo boyle kiyaslayinca icim parcalaniyo iste...paraylada alakasi yok kuzenim kurek kursuna gidiyo ayda 100 tl yarismalara Turkiye olarak gidiliyo ictikleri suya kadar spor bakanligi karsiliyo...hani imkan para meselesi degil ilgilenme meselesi...dusunebiliyormusun izmirli bir kiz cocugu yuzme bilmiyo gecen yil erdek narlida pansiyonda oda tuttum aradim cagirdim eltimi resmen yalvardim gelsinler diye 3 gunlugune ikna olup geldiler kayinvaldem eltim yegenler...ya ben istanbulluyum onlar dogma buyume izmirli hayatlarinda ilk defa tatil yapmislar aklim almadi...cocuklar ilk defa denize girdi...3 günün sonunda ogluna diyoki ecet annecim bende biktim haklisin yari evimize donuyoruz uzulme....nedenirki bu insana...bitek kayinvaldem cok mutlu oldu her sene gelelim kizim ben bu bos kafanin aklina uydum bilseydim ona gore kiyafet alirdim sizinle kalirdim bir ay dedi...bu arada kesinlikle 5 kurus harcamadilar zaten herseyi esim onceden odedi biletlerine kadar..onlar gelmeden cocuklarin mayosuna kremine kadar aldim kesinlikle para harcadilar diye degil tamamen kadinin kafasiz olmasindan begenmemesi...oglanin deniz sortunun icine kilot giydiriyodu ya cocuk butun gun islak islak gezip hasta oldu orda...bisey desen çemkiriyo nasil insan anlamis degilim

En guzelini yapmissin.bende hic alistirmadim hep odasinda uyudu simdi 2.bebek icinde oda hazirliyoruz insallah onada guzel uyku egitimi verip kizim gibi yetistircem.herseyden once saglikli uyku bebegin saglikli gelisimi icin sart

Kozlar bir şey danışmak istiyorum. Eşimin annesi o çok geçnken hayatını kaybetmiş. Kızıma onun isimini vermek istiyor anlıyorum bu isteğini. İki isim işini de ben pek sevmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmak da istemiyorum çok zor bir durum. İsme alıştım ama yine de içten içe bi huzursuz oluyorum. Siz geçmiş büyüklerin ismini koyma noktasında ne düşünüyorsunuz

Çok demode veya hoşlanmadığım bir isim olmadigi sürece koyardim canım.

Canim kendini üzme.sen sonuçta herşeyi yaptığın halde böyle diyorsa yapabileceğin daha başka ne olabilir ki.onemli olan eşinin ne düşündüğü ve daha da önemlisi senle bebeğinin sağlığı.zaten evlat hasreti çektiğini söylüyorsun.o yüzden kendini üzme ve bebeğini strese sokma. Şuan bebeğin onemli

Ben büyüklerimin adını hayattayken veya değilken koyma taraftarı değilim. Ama eşim bu konuda hassas olsa ve isim koymak istese iki isim koyma şartı ile kabul edebilirim sanırım.

Ben ilk bebeğimde eşimin vefat eden babasının ismini koymuştum en sinir olduğum şey olmasına rağmen, babasını çok küçükken kaybetmişti çok istiyordu kıyamadım, bir de 2 ismi vardı ek isim de koyamadım. Kaderinin benzeme kısmı ödümü koparıyordu o kadar çok araştırma yaptım ki koyulur mu diye, bebeğimin o kadar bile ömrü olmadı, isimle alakası yoktu tabi ama en korktuğum şey başıma geldi.
Hamile kaldıktan sonra da kız olursa annemin erkek olursa babamın ismini koycam diye gezdim, koyacağımdan değil de, saçmalığı kendisi de hissetsin diye. Onun annesi babası varsa senin de var, herkesin ömrü de kısıtlı, bu istekler çok sinir bozucu
Sonuç olarak sen bilirsin, 2 isimle beraber, eşinin istediği isim çok eski, çocuğun zor durumda kalacağı isim değilse koyulabilir.

canim valla brnimannem ben dogduktan olmuss annenin adini koy dediler ne gerek var dedim ben onun annesi ona o ismi vermis bende bebegime benim begendigim ismi vermek istiyofum

Cnm ben de senin gibi bir durumdayım ama tersi tarafta ben de babamı 2016 kasımda kaybettim. Bebeğimin bir ismi babamın adı olsun istiyorum. İkinci ismi de eşimin istediği isim olsun. Pek razı değil. Çift isim taraftarı deği ve Babamın adını da koymazsak gönül koyabilir diyor. Kayınpederimin hem babamın adını koyalım diyorum. Babasının ismini de koymam diyor. Bir de abimin yeni bebeği oldu o babamın adını koydu. O koymasaydı ben kesin koyardım diyor. Bizde de durumlar karışık.

Bir de arkadaşlar çok fenayım. Sanırım hemoroid tarzı bir şey yaşıyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Doktoruma yazdım Anestol ile proctoglyvenol krem kullan demiş ama Hamilelik kategorisi C. Başına böyle bir şey gelen ilacı kullanan vs bilgisi olan var mı arkadaşlar.

Yazik canim her kadin anne olmayi beceremiyo oste mis gibi firsat gecmis eline guzel guzel yapsana tatilini kv dedigi gercekten bos kafaymis millet izmire gidip tatil yapmao icin neler vermez bunlarda tatil yoresinde yasayip bi haberler desene eeee pek kayninda ilgili degil sanirim bu durumla hani biri demese biri biz mesela bu sene tatil plani yapamadik hamilelikti kendi evimize ciktiydik araba aldiydik biraz maddiyat olarak sikmak icin ben hic esime deniz istiyoruz biz falan demedim göturemedim diye uzulmesin diye ama o her firsatta plan yapiyo 2 haftada bi 2 gun tatili var bi hafta suraya gideriz gunu birlik bi hafta buraya goderiz cocuk deniz gorsun suyu seviyo diye yani hani bi taraf dusuncesiz obur tarafda umursamaz sanirim ama tekrardan tebrik ediyorum senide esinide cok taktir ettimherseyini hazirlayip tatile cagirmak ve o kadininda cemkirmesi akla zarar yanii

Canım maalesef büyükçekmecede bildiğim yok.
Geçmiş olsun canım zehirlenmiş olabilir misin?

Bilmiyorumki canım.

Bu arada çok sağolun kızlar. Dün akşam artık dayanamadım ce doktora gittim. Kusma dışında herhangi bişeyim yoktu. Birde bebeğin hareketlerini hissedemedim. Bebeğim gayet iyimiş 430 gr olmuş. 14 temmuza ayrıntılı için randevu al dedi. Şuanlık sadece kusma olabilir ama önlem almazsak ishali beraberinde getirir dedi ve yine 3 şişe serum taktı çok şükür bulantı bitti ama baş ağrısı başladı şimdide. İlaç içtim, nane yağı sürdüm. Küçük masaj aletim vardı titreşimli, kafamda gezdirip duruyorum. Bi yandan valizleri boşalt, yıka as. Tatilden dönmek ızdırap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…