O zamanlar bogazi tutmak daha zor olur gibi geliyor bana da nedense
Yok kiz kosturmacada kilo filan kalmaz rahat ol
Ne güzel incecik bi annesi var bebisininSelam teyzoşlar bu da bizim sabahki fotoğrafımız, tam 20 haftalık olduk bugün :)
evett valla canim zor oluyor yaa kendi besiginde yatar artik :)ben annem vefat edince o huyumdan kurtuldum canm şimdi evde yalnız kalıyorum eşim gecedeyken. ama en azından senin yanında yatağında yatırma, sana temas etmeden uyusun yani. bak biz çektik zor oluyo sonra onlar büyüyünce bizede zor olacak
amin amin inşallah canımm
evet iyice ağırlaşmadan aslında bi toplansaydık iyi olurdu :)
sonra da diyet topiği açarız bağımız kopmaz muhteşem olur :)
Ya anlattıgına göre çocugun durumuna cok üzuldum yazık bende heralde esinin yerinde olsam verirdim kıyamazdım tabi o durumdada allah esime sabir vermeli yani sana canım esine gore normal ama senin yerinde olmak istemezdim sinir bozucu biseydir muhakkak yani yeni dogan bebegin halisina kadar veriliyosa yani benimde heveslerim var almisim sermisim derdim ama esinin yerindede olsam verirdim yani ikinizede hak veriyorum canim ben ve bu kadar sakin davrandigin icinde seni tebrik ediyorumAksam ruyamda akrep gordum evin icinde beni kovaliyo kurtulamiyorum bir turlu ayy nasil korktumda uyandim su ictim.normalde hic inanmam ama internetten anlamina baktim biraz vakit gecirdim anca sakinlesip uyudum.ruyada evde akrep gormek kotu niyetli insan evine gelcek demekmis. Demin en sevdigim kayinvaldem aradi en sevdigim yegenimide alip geliyomus ruyam cikti
Tabi hemem bazi oyuncaklari şirinler koleksiyonunu filan sakladim neyi begenip paket yapip goturcekleri belli olmuyot.12 yasindaki kiz 1.5 yasindaki cocugun tokalarina bile musallat oluyo ayyy yengeee bu cok guzelmis cok yakisti bana diigggmii hep benimde boyle tokam olsun istemistimmmbakalim bu sefer neleri paketleyip vercek amcasi...kız cocugun odasindaki haliyi paketledik verdik ya yeni dogum yapmistim bebegi gormeye geldiler o gün halı gitmisti ya daha nediymmm
Aynen ole tatlim benim eltimin oglu benimkinden 50 gun buyuk hep odasinda kendi yaninda yatirdi yok esim gececi dedi yanina aldi yok uyumuyo dedi yanina aldi simdi cocuk gunduz bile odasinda mis gibi yataginda yatmiyo hala annesinin yataginda uyuyo ayiramiyo cocugu bende mecburiyetten odamda yatirdim ama esim gecedeyken bile yanima almadim belki alirdim ama bebekken cok hareketliydi 3 aylikken bile geri geri emekliyodu iki kere dusme tehlikesi arllatti bi tanesinde komidinin ustune dustu bi tanesinde tam kafasi yere degmek uzereyken sirtindan yakaladim ogun bugun besiginden baska yerde uyutmadim gece gunduz cok sukur kv deden ayrildim kendi evime gectim simdi odasinda uyuyo yine babasi gececi oluyo herkes yanina al diyo kalkmazsin yattigin yerden bakarsin diyo almiyorum alisti iki aydir kendi odasinda uyuyo telsizi var mirildandinmi kalkip bakiyorum simdi bebegide direk odaya koyucam beraber uyusanlar biraz zorlanirim belki ilk zmaanlar ama alistirdinmi birbirlerine rahat ederim bencede hic alistirmamak en iyisiymisben annem vefat edince o huyumdan kurtuldum canm şimdi evde yalnız kalıyorum eşim gecedeyken. ama en azından senin yanında yatağında yatırma, sana temas etmeden uyusun yani. bak biz çektik zor oluyo sonra onlar büyüyünce bizede zor olacak
amin amin inşallah canımm
evet iyice ağırlaşmadan aslında bi toplansaydık iyi olurdu :)
sonra da diyet topiği açarız bağımız kopmaz muhteşem olur :)
TesekkurederimYa anlattıgına göre çocugun durumuna cok üzuldum yazık bende heralde esinin yerinde olsam verirdim kıyamazdım tabi o durumdada allah esime sabir vermeli yani sana canım esine gore normal ama senin yerinde olmak istemezdim sinir bozucu biseydir muhakkak yani yeni dogan bebegin halisina kadar veriliyosa yani benimde heveslerim var almisim sermisim derdim ama esinin yerindede olsam verirdim yani ikinizede hak veriyorum canim ben ve bu kadar sakin davrandigin icinde seni tebrik ediyorum
En guzelini yapmissin.bende hic alistirmadim hep odasinda uyudu simdi 2.bebek icinde oda hazirliyoruz insallah onada guzel uyku egitimi verip kizim gibi yetistircem.herseyden once saglikli uyku bebegin saglikli gelisimi icin sartAynen ole tatlim benim eltimin oglu benimkinden 50 gun buyuk hep odasinda kendi yaninda yatirdi yok esim gececi dedi yanina aldi yok uyumuyo dedi yanina aldi simdi cocuk gunduz bile odasinda mis gibi yataginda yatmiyo hala annesinin yataginda uyuyo ayiramiyo cocugu bende mecburiyetten odamda yatirdim ama esim gecedeyken bile yanima almadim belki alirdim ama bebekken cok hareketliydi 3 aylikken bile geri geri emekliyodu iki kere dusme tehlikesi arllatti bi tanesinde komidinin ustune dustu bi tanesinde tam kafasi yere degmek uzereyken sirtindan yakaladim ogun bugun besiginden baska yerde uyutmadim gece gunduz cok sukur kv deden ayrildim kendi evime gectim simdi odasinda uyuyo yine babasi gececi oluyo herkes yanina al diyo kalkmazsin yattigin yerden bakarsin diyo almiyorum alisti iki aydir kendi odasinda uyuyo telsizi var mirildandinmi kalkip bakiyorum simdi bebegide direk odaya koyucam beraber uyusanlar biraz zorlanirim belki ilk zmaanlar ama alistirdinmi birbirlerine rahat ederim bencede hic alistirmamak en iyisiymis
Kozlar bir şey danışmak istiyorum. Eşimin annesi o çok geçnken hayatını kaybetmiş. Kızıma onun isimini vermek istiyor anlıyorum bu isteğini. İki isim işini de ben pek sevmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmak da istemiyorum çok zor bir durum. İsme alıştım ama yine de içten içe bi huzursuz oluyorum. Siz geçmiş büyüklerin ismini koyma noktasında ne düşünüyorsunuz
Canim kendini üzme.sen sonuçta herşeyi yaptığın halde böyle diyorsa yapabileceğin daha başka ne olabilir ki.onemli olan eşinin ne düşündüğü ve daha da önemlisi senle bebeğinin sağlığı.zaten evlat hasreti çektiğini söylüyorsun.o yüzden kendini üzme ve bebeğini strese sokma. Şuan bebeğin onemliKızlar son gelişmeleri aktarmaya geldim. Ne aileme açabilirim bu konuyu ne birine. Aileme anlatırsam büyük kavga çıkacak olan bize olacak size anlatıp rahatlayayım bari. Kp eşime mesaj atmış bayağı konuşmuşlar özetle şöyle söylemiş "Afife iş yapmak istemiyor işten kaçıyor hepimizi kullanıyor sana da kıyamıyorum. Ortada ameliyatlık bir durum olsa ben bizzat hizmet ederim ama ortada Afifenin bahaneleri ve sorumluluktan kaçması var sırf sana hizmet etmemek için aylarca annesinin yanında kaldı onları da kullandı.Biraz nasihat et karına anne babayı kocayı kaynana kayınbabayı köle görmesin evimiz de size sonuna kadar açık.. Daha ne zanlar yanlış anlamalar ayrıntıya girmek bile istemiyorum çok berbat. Eşim de kendi kafasında kurduğunu beni ailemin yanına kendi gönderdiğini, ailemin bana özellikle iş yaptırmadığını falan anlatmış ama o demiş ki Afife sana olayları başka anlatıyor ordan da kaçarak geldi orda da kalmak istemiyor kendi evinde de " Kızlar bunu okuyunca başımdan kaynar sular aktı. Ben böyle şeyler de duyacak mıydım dedim. Normalde kendi evimde de bekarken de her işi yapar kimseye yük olmazdım. Hele ki kayınvalidemde hiç oturmadan afedersiniz eşek gibi çalışırdım çünkü geleni gideni yediği içtiği bitmez birlikte yeriz içeriz ve sonra saatlerce bulaşık ve temizlik faslı olurdu. Kv çok titiz iş bırakılmasından hoşlanmaz çünkü. Abartmıyorum kızlar kurban bayramlarında kimse gelin kız getirmezlerken benimkiler beni her türlü zor işin içine soktu eve geldik bütün kurbanı doğrayıp dolaba atardık yani Bunlar doğal işler olabilir ama benim canımı yakan ben bu işlerden sonra kendime gelemedim günlerce yorgunluktan ve kaçan uzak duran bir insan asla değilim utanırım ölsem de kalkar kayınvalidem iş yapıyorsa yardım ederim. Hamilelik öncesi iki yılı çöpe atıp bu cümleleri nasıl kurdu bu adama nasıl hal anlatılır bilmiyorum. Eşim deli olmuş kendimizi anlatcam diye ama hep aynı şeyleri söylemiş.Çok üzgün ve yorgunum. Benim üzüntüm sıkıntım stresim, yıllardır evlat hasretim ve sonucunda riskli hamileliğim bitmemiş gibi bununla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum. Hep saygılı oldum sevgimi gösterdim hep olayları bambaşka anladı ve yorumladı. Mesele tevekkül meselesi değilmiş mesele benim insanları kullanmammış...
Kozlar bir şey danışmak istiyorum. Eşimin annesi o çok geçnken hayatını kaybetmiş. Kızıma onun isimini vermek istiyor anlıyorum bu isteğini. İki isim işini de ben pek sevmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmak da istemiyorum çok zor bir durum. İsme alıştım ama yine de içten içe bi huzursuz oluyorum. Siz geçmiş büyüklerin ismini koyma noktasında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk bebeğimde eşimin vefat eden babasının ismini koymuştum en sinir olduğum şey olmasına rağmen, babasını çok küçükken kaybetmişti çok istiyordu kıyamadım, bir de 2 ismi vardı ek isim de koyamadım. Kaderinin benzeme kısmı ödümü koparıyordu o kadar çok araştırma yaptım ki koyulur mu diye, bebeğimin o kadar bile ömrü olmadı, isimle alakası yoktu tabi ama en korktuğum şey başıma geldi.Kozlar bir şey danışmak istiyorum. Eşimin annesi o çok geçnken hayatını kaybetmiş. Kızıma onun isimini vermek istiyor anlıyorum bu isteğini. İki isim işini de ben pek sevmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmak da istemiyorum çok zor bir durum. İsme alıştım ama yine de içten içe bi huzursuz oluyorum. Siz geçmiş büyüklerin ismini koyma noktasında ne düşünüyorsunuz
Özel Etimed Hastanesine gidiyorum canın Banu hanıma :))
Maşallah çok incesin halen :)Selam teyzoşlar bu da bizim sabahki fotoğrafımız, tam 20 haftalık olduk bugün :)
canim valla brnimannem ben dogduktan olmuss annenin adini koy dediler ne gerek var dedim ben onun annesi ona o ismi vermis bende bebegime benim begendigim ismi vermek istiyofumKozlar bir şey danışmak istiyorum. Eşimin annesi o çok geçnken hayatını kaybetmiş. Kızıma onun isimini vermek istiyor anlıyorum bu isteğini. İki isim işini de ben pek sevmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmak da istemiyorum çok zor bir durum. İsme alıştım ama yine de içten içe bi huzursuz oluyorum. Siz geçmiş büyüklerin ismini koyma noktasında ne düşünüyorsunuz
Yazik canim her kadin anne olmayi beceremiyo oste mis gibi firsat gecmis eline guzel guzel yapsana tatilini kv dedigi gercekten bos kafaymis millet izmire gidip tatil yapmao icin neler vermez bunlarda tatil yoresinde yasayip bi haberler desene eeee pek kayninda ilgili degil sanirim bu durumla hani biri demese biri biz mesela bu sene tatil plani yapamadik hamilelikti kendi evimize ciktiydik araba aldiydik biraz maddiyat olarak sikmak icin ben hic esime deniz istiyoruz biz falan demedim göturemedim diye uzulmesin diye ama o her firsatta plan yapiyo 2 haftada bi 2 gun tatili var bi hafta suraya gideriz gunu birlik bi hafta buraya goderiz cocuk deniz gorsun suyu seviyo diye yani hani bi taraf dusuncesiz obur tarafda umursamaz sanirim ama tekrardan tebrik ediyorum senide esinide cok taktir ettimherseyini hazirlayip tatile cagirmak ve o kadininda cemkirmesi akla zarar yaniiTesekkurederimnapiym bende anneyim uzuluyorum...ayni yasta kendi kuzenim var şu anda avrupada kürek yarislarinda finalde...bu kizcagiz yuzme bile bilmiyo boyle kiyaslayinca icim parcalaniyo iste...paraylada alakasi yok kuzenim kurek kursuna gidiyo ayda 100 tl yarismalara Turkiye olarak gidiliyo ictikleri suya kadar spor bakanligi karsiliyo...hani imkan para meselesi degil ilgilenme meselesi...dusunebiliyormusun izmirli bir kiz cocugu yuzme bilmiyo gecen yil erdek narlida pansiyonda oda tuttum aradim cagirdim eltimi resmen yalvardim gelsinler diye 3 gunlugune ikna olup geldiler kayinvaldem eltim yegenler...ya ben istanbulluyum onlar dogma buyume izmirli hayatlarinda ilk defa tatil yapmislar aklim almadi...cocuklar ilk defa denize girdi...3 günün sonunda ogluna diyoki ecet annecim bende biktim haklisin yari evimize donuyoruz uzulme....nedenirki bu insana...bitek kayinvaldem cok mutlu oldu her sene gelelim kizim ben bu bos kafanin aklina uydum bilseydim ona gore kiyafet alirdim sizinle kalirdim bir ay dedi...bu arada kesinlikle 5 kurus harcamadilar zaten herseyi esim onceden odedi biletlerine kadar..onlar gelmeden cocuklarin mayosuna kremine kadar aldim kesinlikle para harcadilar diye degil tamamen kadinin kafasiz olmasindan begenmemesi...oglanin deniz sortunun icine kilot giydiriyodu ya cocuk butun gun islak islak gezip hasta oldu orda...bisey desen çemkiriyo nasil insan anlamis degilim
@Dilaycan @minnoskus @Elam26 @dlkmk @Kardelen2009 @sPatz @mavilaysmnfth @Bademellaa @Circassian girl November 22 Emira SY @mucize83 @aydingelini @Birumuttur yasamak @Balcorek @Zehra_mda @Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap @nurcuk34 @pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Geçmiş olsun canım zehirlenmiş olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?