2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amannn sakınnn. Benim ikinci kızımda şeker yüklemem aşure zamanın hemen ertesine denk gelmişti. Ve en sevdiğim şey aşuredir. Yedimde yedim. Şeker bi yüklendi bende şeker çıktı. 1 hafta diyet yapmak zorunda kaldım. 1 haftada 3 kg verdim öyle düşünme lütfen yediklerine dikkat et.

Ya iki kardeş birbirinden nasıl nefret edebilir ay Allahım korusun. Bence o bi çocuktan kurtulmak için yapmış töbe töbe. Cahille yarışılmaz ki arkadaşım bi laf söylesen bin laf geri duyarsın. Yazık gencecik açık beyinler ziyan oluyolar işte böyle..
Ne güzel incecik bi annesi var bebisinin
Ay çok sağol kuzum ama okadar da incecik değilim yandan öyle :)))
Şükür ki kendi düzenini oturtabildin, artık bi şekilde ikisine de düzen kurarsın canım. Allah korumuş valla bebişini çok tehlikeli.. kendi yatağında uyuması en güzeli.
Bu arada eşinle aranız nasıl?
Tekrar hoşgeldin Çok Duydum banu hanımı :) ben de medicalpark a gidiyorum.

Maşallah çok incesin halen :)
Çok teşekkür ederim canım ama okadar da ince değilim kendimi zayıf hissetmeye başlıycam bu yorumlardan sonra :))

Aynen öle canım allah korudu yavrumu ve bana ders oldu korktum ondan sonra da eşimle çok şukur iyi gidiyo psikologdan randevu aldı haftaya gidicek inş sonrasında umarim daha iyi olur suanda gurultusuz patirtisiz ise gidip geliyo ve benim icin en onemliside ogluyla guzel vakit geciriyo hic bi zaman bi dedigimizi iki etmedi cok sukir o gitgelleride duzelirse ins mutlu bi evliligimiz olur diye umuyorum

Bulantin bitmis en azindan onada sukur

Ve bugun bende gunden geliyorum. Aman Allahim cok yedim cok. Ev sahibi bisey yemedin sanki dedi iki kez ye diyo :) dedim yok yarilcam evi oyle sicakti ki 7 bardak su ictim resmen. Iyi geldi valla. Pazartesi hastanemde hamile egitimi varmis ona gitmeyi dusunuyorum. Haftada 1 dedi bakalim neler ogrencem. Ne dusunuyosun diye sordular dedim belli bisey yok. Hersey normal olursa normal yoksa da yirtinmam sezeryan olurum dedim. Oyle konustuk kadinca seylerden kafam dagildi yaa. Ama sarmanin tadi hala damagimda kaldi diyebilirim

gevmis olsun canimm

kizlarr idrar yolu enfeksiyonu icin elma sirkesi icsem olurmu sirke ev yapimi ama bi zarari olurmuki

Doktorun dediyse kullan canim. Ilerlemesi daha kotu. Bende kabizlik gibi bise yasiyorum sanki. Oreferon decavit d3 ferol kullaniyorum hepsinde de yan etki kabizlik yaziyor. Arada klozet arada digerini kullaniyorum. Insallah bende de ilerleme olmaz diyorum

Bugün ayrıntılı ultrasona girdik; çok şükür iyi çıktı herşey. Yalnız benim rahmimde sol damarda yıpranma gibi birşey mi ne varmış ama önceki Doğuma bakarsak sorun değil beslenir, dedi.
23cm 410 g olmuş.

Çok geçmiş olsun başımdan geçmedi ama zor olduğunu duydum hep, hemen iyileşin inşallah.

Of baya kötü olmuşsun geçmiş oldun tekrardan. Gidişler iyi de dönüş hakkaten sıkıntı.

Aman canım dikkat et ne menen birşeymiş ya. Bende decavit ferro sanol demir takviyesi bir de çinko kullanıyorum cnm.kullandım cnm dayanılacak gibi değil çünkü. Birde benim düzenlidir 1 gün çıkmasam kabızım derim. Allah 3 -4 gün çıkamayanlara sabır versin ben genelde ekşi mayalı ekmek yerim ama 2 haftadır beyaz ekmek yiyorum onun mu etkisi oldu ki acaba.

Hadi gözün aydın cnm. Güzel haberlerinin devamını dilerim. Kalıtsal bir durum muymuş yıpranma. Sonuçta beslenir dediyse Allahın izniyle beslenir cnm sen sıkıntı yapma.

Ewt gerçekten zormuş cnm. Hamilelik ile bağlantılı artış görülebiliyormuş. Aman kimseye vermesin dikkat edin

kizlarr idrar yolu enfeksiyonu icin elma sirkesi icsem olurmu sirke ev yapimi ama bi zarari olurmuki
Kusum olmaz miden hassas zaten.sirke isini ben onerdim ama benim ictigim sirke anasiyla fermente olmus cig sirke tadi kokusu bile yok.ev sirkesi ayni sey degil kuzum

Gec
Geçmiş olsun canım

Bende hamilelik oncesi vardı tuvalet problemi yaşarsam sıkıntı oluyor. Önceden at kestanesi yağı alip kullanmıştım iyi gelmişti. Hamilelikte henuz gerek duymadım ama bi zararı var mı diye bi arastir istersen zararı yoksa en azından dogal bi yağ ilaçtan daha iyidir.

Ben ilk 3 ay haftada 1 cikiyordum. Yemek yiyemedigim icin tabi tuvalet ihtiyacida olmuyodu. Simdi 3 4 gune dustu. Kabizlik yapiyo sanirim ilaclar ama kabiz gibide hissetmiyorum degisik bi durumdayim. Soracam artik doktora

Kusum olmaz miden hassas zaten.sirke isini ben onerdim ama benim ictigim sirke anasiyla fermente olmus cig sirke tadi kokusu bile yok.ev sirkesi ayni sey degil kuzum
yok canim benimkininde kokusu falan yok diyet yaparken salatalarima koyuyordun diyetisyenim onermistide acaba bisey olurmu dedim cunku enfeksiyondan sanirim kasiklarimda cok agri varr bi deniyim midemi kotu yaparsa icmem o zaman

Hanımlar, 22. Haftaya girmek üzereyim 19 ve 20. Hafta sonuna doğru göbeğim birden çıkmaya başladı
Ay hep böyle devam mı edecek çıkmaya ( Gaz sanıp gitmesi umudu ile kalkıyorum her sabah gene de 5. Aya göre çok çıkmadı....
Tatildeyim bugün ilk kez denize girdim ama yaklaşık 3-4 gündür şehir değiştirip uzun yol geldik arabayla... göbeğin büyümesine paralel olarak göbeğimin altında bir ağrı oluşuyor... normal midir ? Karın ağrısına benziyor ama göbek altından aşağı... uzandım dinlendim ağrı kesici falan almadım... geçer gibi olup tekrar oluyor

Ne diyorsunuz ?

yok canim benimkininde kokusu falan yok diyet yaparken salatalarima koyuyordun diyetisyenim onermistide acaba bisey olurmu dedim cunku enfeksiyondan sanirim kasiklarimda cok agri varr bi deniyim midemi kotu yaparsa icmem o zaman
Tamam kusum sirkeye guveniyosan dene mideni kotu yapmasinda insallah ise yarasin

Sade kefir icebilirsin mumkunse migrostan kefirzademinkini...eger bagrsaklarda gaz birikmesi varsa o duzene sokar rahatlarsin.yada entrogermina alabilirsin eczaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…