2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tmm cnm teşekkür ederim araştıracam. Umarım yaşamazsın o yüzden dikkat et sana ne etki ediyorsa. Ben de neden oldu çözmeye çalışıyorum.

Ben ilk 3 ay haftada 1 cikiyordum. Yemek yiyemedigim icin tabi tuvalet ihtiyacida olmuyodu. Simdi 3 4 gune dustu. Kabizlik yapiyo sanirim ilaclar ama kabiz gibide hissetmiyorum degisik bi durumdayim. Soracam artik doktora

Ooo cnm gerçekten şaşırdım 1 hafta ne demek yaa. Demek ki bünye ile alakalı bak ne güzel kabızlık yaşamıyormuşsun. Benim bu halde bile hergün oluyor

Sade kefir icebilirsin mumkunse migrostan kefirzademinkini...eger bagrsaklarda gaz birikmesi varsa o duzene sokar rahatlarsin.yada entrogermina alabilirsin eczaneden

CanIM ben mi mayalayacağım yoksa bu dediğin hazır mı ? Gezici-Yazlık bir mekandayım da .... mayalama fırsatım yok.. ondan soruyorum ..

Normal canim cildin gerginlesiyodur oda kasik agrisi gibi kasiyo insani. Bana da bugun nerde bebek dediler bende yuttum dedim bundan sonra buyur elbet dinlen bol bol

Merhabalar hamiş hatunlar:) nasıl gidiyor durumlar benim kızım dünden beri korkutuyo beni bir aydır olmayan kusmalarım başladı su gibi bişeler geliyo azar azar doktorum pazartesi gel hemen dedi inş iyi habrrler alırım. Dua edin

Ya kızlar bu ayak şişmelerim iyice arttı düğüne gittik geldik hafif topuklu vardı ayağımda arabaya zor yürüdüm mayalı poğaça gibi oldular şimdi tuzlu su yaptım. İlaçların etkisi olabilir mi? Eğer böyle devam ederse ben 1 aya kalmaz yürüyememekten işten zaten çıkarım yada doğuma kadar ayaklarım patlar öyle böyle bi şişlik değil yani..

Amin canım inşallah, mutlu huzurlu yuvan olsun inşallah
İnşallah kötü bişey çıkmaz gönül rahatlığı ile kucağına alırsın canım

Benimdee gecen hafta cok az bir miktar suyum gelmisti. Ve sanirim ufak kacaklarim var doktor seviyesi iyi onemli degil dedi. Kendini korkutma. Demekki olabiliyor bu haftalarda

Teşekkür ederim. Demek önceden olan bir durum ki önceki Doğum ağırlıklarını sordu. Gerçi bir önceki bebekte dememişti öyle birşey. Kendi doktoruma sorarım artık gidince. Artık bahtımızda ne varsa hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba kızlar.hepiniz hamile yastığı aldınız mı.ben bacaklarının arasına yastık alıp yatıyorum ama gece bazen kalktıgımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Siz bu duruma nasıl bir çözüm buldunuz

CanIM ben mi mayalayacağım yoksa bu dediğin hazır mı ? Gezici-Yazlık bir mekandayım da .... mayalama fırsatım yok.. ondan soruyorum ..
Kusum hazir satiliyo sadesini alcan.bulabilirsen migrosta kefirzademinki var o maya tanesiyle mayalaniyo ev yapimina en yakin olan o. Yoksada herhangi bir tane sade olandan alirsin.

Geçmiş olsun canım, inşallah korktuğun gibi değildir.. Allah korusun kuzunu..

Günaydın kızlar
Oğlumun adı tan, ona göre uygun olarak tanemle tanya arasında kararsız kaldık. Soy ismimiz Türkiyedeki her 5 insandan birinde var bari ismi değişik olsun dedik :) sizce hangisi?

benim var hamile yastigim ama gece uyurken mutlak atmis oluyorum onuu sirt ustu pek yatmiyorum zaten ama olurda donersem karnima agrilad giriyor zaten uya iyorum hemen

topuklu giyebildiysen bravo canim sana :) benim normalde ayaklarim incecikayaklarim inceciktir terliigin ust kismini sonuna kadar sikarim ayagima oturdun diyee iki gundur oyle olunca terligi ayagima sokamadim deligi bi tane buyulttum :) bu gidisle doguma kadar hic olmucak sanirim

Günaydın kızlar
Oğlumun adı tan, ona göre uygun olarak tanemle tanya arasında kararsız kaldık. Soy ismimiz Türkiyedeki her 5 insandan birinde var bari ismi değişik olsun dedik :) sizce hangisi?

Tanem’i beğendim ben de. Tanya’nın anlamı ne? Sanki yabancı isim gibi geldi de bana :)
Kızlar devlet hastanesine gittigimizde kadın doğum doktoru oluyormu hafta sonu yada mesai dışında

Doğumevinde nöbetçi doktor vardır. Devlet hastanesinde ancak tesadüfen denk gelmesi lazım. Acil durumda doğumevine sevk edemiyorlarsa icapçı doktoru çağırabilirler.

Ben aldım canım daha hamileliğin basinda. Ama şu ara cook sıcak hava onunla yatsam bile gece yere atıyorum yastigi

Günaydın kızlar

Tanem daha güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…