2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tek başına down sendromu olduğu anlamına gelmez başka bulgularda olurdu, bana da böbrek genişlemesinden dolayı down sendromunda var dedi hiç takılmadım bile, onlar söylemesi gereken şeyleri söylüyorlar canını sıkma.
Ben oto koltuğu olarak 360 derece dönebilen bakıyorum daha kullanışlı geldi, sağdıktan sonra sodayla yıkamak susam yağı sürmek ve göğüs kalkanı kullanmak yara olmasını engelliyor. Süt sağma pompası; sütün yoğun olursa meme boşalmadığında mastit olabiliyorsun, sırf o yüzden almayı düşünüyorum.

Sterilizatoru tepe tepe 19 aydir kullanan biri olarak cok ama cok tavsiye ederim cunku sadece emzikle bitmiyo 4.aydan itibaren disini kasimasi icin aldigin oyuncaklar (hadi evdeyken raze sogan veriyodum da sokakta soganla gezilmiyodu) o oyuncaklar var ya 10dk da bir yere dusuyo! Alistirma bardaklari kaşığı çatalı sonra su matarası belki gogus kalkani kullanman gerekirse o,pompa alirsan başlıklar....10 gun saysam bitmez gunde 3 5 defa çalisiyo bizimki :)

Birde c yastik onerebilirim koltuga mi yeremi koycam diyosun ya c yastigi cevresine koyunca rahat oluyo sonrasinda oturmaya baslayinca da kullaniliyo hem bebegi icine ters koyup hem boyun kaslarini hem sirt kaslarini calistirmasi icin de ise yariyo

Pompa icinde acele etmemeni tavsiye ederim ozel bir durum olursa gidip almak 5dk. ama hic ihtiyacin olmayabilir zaten o kadar cok masrafin olacakki acele etme...mutlaka olmazsa olmaz birsey degil memen sertlesirse sicak suyun altinda masaj yapiyosun sakir sakir akiyo zaten hemen rahatliyosun he meme ucun yara olursa sagsanda aciyo kalkanla bile emzirsen aciyo erkenden nemlendirmeye baslamak şart o yuzden.yara olmasa bile ozellikle ilk haftalar her emzirmeden sonra soguk lahana yapragi koyarak onlem alabilirsin cunku yara olduktan sonra en kral kremi fizandan da getirtsen o meme aciyo yani...
Son olarak kendi bebek arabami trawel sistem aldim anakucagi ayni zamanda araba koltugu olarak kullanilandan aldim 8.aya kadar arabada kullandik ayrica saga sola akrabaya v.s. mecburen gidildigi icin onlara çıkarken de anakucaginda cikariyodum boylece kapidan girer girmez kucaklayip kucaktan kucaga yapamiyolardi...ayrica ilk aylar surekli uyudugunu dusunursen gittigin yerde nereye yatircan derdi de olmuyo pis mi temiz mi derdin olmuyo anakucaginda uyumaya devam,arabada da ilk gunden ona alistigi ve hic kucaga alinmadigi icin oto koltuguna gecince de hic sorun yasamadik.Hemde boyle cok rahat uyuyordu icinde

Bunlar benim kişisel tecrubelerim.kisiden kisiye mutlaka farkediyordur ama en azindan farkli bakis acilari da saglamistir diye dusunuyorum

Pinkcim mahsuru yoksa kac yasindasin. Cok olgun yazilarin severek okuyorum. Pompa konusunda ki fikirlerine katiliyorum. Ilk bebegimde evdeydim calismiyordum. Cok emen bir bebegim vardi hal boyle olunca sut uretimi cok fazlaydi. O uyurken bile dolar tasardi goguslerim mecbur sagardim. Yoksa mastit cok zor allah kimseye yasatmasin.

istee basinla aci olusturup omurgani dumduz yapmiyorsun tabi herkesin kendi tercihi

ben tanemi begendim canim :)

Ben aldım canım daha hamileliğin basinda. Ama şu ara cook sıcak hava onunla yatsam bile gece yere atıyorum yastigi

Tanem daha güzel bence

Cvp için saolun kızlar tanya evet yabancı kökenli ama nette biraz arattım biraz tuhaf tarzda kadınlar çıktı anlarsınız ya
Tanem dediğiniz gibi daha sevmeye sahiplenmeye yakın bi isim gibi zaten ben onu bal tanem diye severim Zilli bi gelsinde eve renk katsın pembiş pembiş :))

Teşekkür ederim 32 yaşındayım. Mastit Ablamda da olmuştu ateş ağrı yaptı, antibiyotik kullanmak zorunda kaldı neyse ki geçmisti Allah korusun ameliyatlık olanlar da varmış.

Evet canım yabancı kökenli ama türklerden de kullanan olmuş diye aratırken denk geldim :) dediğin gibi tanem iyi gibi :)

ben bebek arabasibi pusetli olandan almadim bebek arabasi ayri puseti ayri aldum maxi cosi aldim butceme gore egore en uygunuydu ve araba koltugu olarak cogu puset kullaniyor ama bu benim aldigim baya buyuk duruyor bebek baya kullaniyor bunu doguma 1 ay kala lansinoh gogus ucu kremi var onu kullanicam bide yara olmamasi icin kalkab alicam sut sagma pompasini onceden almayi dusunuyorudusunuyorum tabi bu kisiye bagli gene sterilizasyon makunesini dusunuyordum ben ama arkadaslarim gerek yok kaynar suyunun icine icine koyarsin dediler babynest almiycam icerde kullanmak icin chicco anne yani alicam gittigim yerlerede gotururum diye dusundum

Allah vicdan merhamet versin. Bence artık daha mesafeli olmalısın.

canim allah kv kp akil fikir versin diyorum vicdanlari kalmamis onlarin sen onlari dinleyipte yapicam diye ugrasma birakkullaniyor sansinlar esin gercegi biliyor ya gerisi faso fisoo

Yaziklqr olsun ya...ne iş meraklisi manyakmis...yaziklar olsun

Kızlar hepinize destek olduğunuz, öneriler sunduğunuz, gerekli gazları verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sağol cnm burdaki kitapcim abla N3 istiyosan söle sipariş verip getireyim dedi onun için sordum cnm sagolasin

Kalkip evi supurmem lazim bir iki bulasik var onu yikamam lazim dusa girmem lazim ders calismam lazim. Ama useniyorum nasil bir sicaktir anlamadim yagmur mu yagacak baskin hareketsiz bir hava var. Gittikce agirlasiyorum agustosu dusunemiyorum bile

Kızlar merhaba, bir süredir konuları okuyamadım bahsi geçti mi bilmiyorum size de danışmak istedim. Bir şişe polen aldım ve arada bir çay kaşığı tüketiyorum. Zararı yok diye biliyorum. Tüketen yada bilgisi olan var mı.

Canim bana sormamissin ama susan striker cocuklarda sanat egitimi epsilon yayin evi kitabi bulmak cok zor. Ama her anne babanin edinmesi gereken bir kitap bence.
Kuzum kimdi bilemedim herkesin önerisine açığım teşekkür ederim pulluyu etiketledim kesin fikri vardir dedim :)

Bosuna canin sikilmasin canim, ayni teshis banada kondu. Doktor sadece perinatolog a yonlendirdi beni. Amniyosentez de neymis?! Bu doktorlar bazen korkutup ne yapacaklarini sasiriyorlar. Bence senin bebeginde de birsey yoktur, endiselenme. Kendini rahatlatmaya calis insallah

Teşekkür ederim cnm ağzına sağlık. Aşırı takıntılı değilim aslında domestos ile kanka değilim en azından :) ama dışarda bir yerde emziği düşürsem çöpe atabilirim. Bir arkadaşıma laf demiştim başıma geldi şimdi birde anakucağına hangi marka aldın cnm.

Teşekkür ederim cnm çok sağol. Benim göğüs ucumda yok gibi küçücük ve dediğin gibi simsiyah oldu. Zeytinyağı işe yarar mı ki acaba. Kalkanı listeme ekledim sağol cnm

Teşekkür ederim cnm. 360 derece dönebileni de araştırdım ama tam bilgiye edinemedim. Oto koltuğu biraz kafamı karıştırdı işin aslı.

Çok teşekkür ederim cnm. Kullandığın sterilizatörün markası neydi. Avent yorumları pek hoşuma gitmedi kurutmayı yapmadığı için faydalı bulmamışlar. Weewell yorumları güzel ve haznesine dediğin gibi başka şeyleri de alabilecek gibi. C yastığı da listeme ekledim cnm. Travel sistem istememin tam olarak nedenini anlattın. Hangi marka tavsiye edersin. Ben chicco trio love beğendim gibi ama port bebesi gereksiz geliyor.

Teşekkür ederim cnm. Oto koltuğu alıp paston bebek arabasını da düşündüm ama bu sefer bebeği kaldır yatır olacak uyurken rahatsız edecem gibi geldi. Chicco anne yanının ayakları çok büyük gldi bana da sanki bir yerlere giderken sıkıntı çıkarabilir gibi.

Hepinizin ağzına sağlık arkadaşlar. Çok teşekkür ederim

Maşallah canım benim Allah bağışlasın.. Bende öyle düşünüyorum diğer herşeyi çok şükür normal eğer bi sıkıntı olsaydı onlarda da olurdu heralde.. Teşekkür ederim için rahatlıyor böyle güzel yorumlar aldıkça

yet07 sterilizatör konusunda içine sinecek olan neyse onu yap bence. Kimine göre gerekli, kimine göre gereksiz birşey. Önemli olan sana fayda sağlayıp sağlamayacağı.
Bizim aldığımız ana kucağı yanlış hatırlamıyorsam bu canım.

Bana özellikleri gayet yeterli geldi. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…