Him anladım canim .ben de büyüklerden almayı düşünüyorum bakalım kullanabilirsemyok canim benimki buyyk olandan degil benimki babyjemin ben o buyuklerde yatamam diye almadim zaten bacagimin arasina bisey alip yatmaya aliskin degilim o yuzden ince benimki
Rapor yazdı radyolog cnmRapor verdi mi canim raporsuz muayene mi oldun
Büyüğünden kullanıyorum böyle bir rahatlık yoktu şimdi memleketteyim getirmedim kocamı değil ama yastığımı çok arıyorum :)))Him anladım canim .ben de büyüklerden almayı düşünüyorum bakalım kullanabilirsem
Kızlar bir kaç kafama takılan durum var yardımcı olur musunuz?
1. Bebek arabasını araba koltuğu da olabilen pusetli ikili sistem istiyorum ama her puset sanrıım araba koltuğu olmuyor yanılıyor muyum
2. Her annenin göğsünde yara oluyor mu. Mesela gelinimizin 3 hamileliğinde de olmadı. Olmaması için öncesinde nasıl bir önlem alabilirim.
3. Süt sağma pomapası. Alma taraftarı değilim ama göğüs ucum yara olur mu olursa emziremem mi vs tabi bu durumu zaman gösterecek ama öncesinde almak ne kadar mantıklı
4. En kararsız kaldığım konu sterilizatör. Burda hiç bahsi geçmedi alışveriş topiklerinde de yoktu. Bebeğim emzik kullansın istiyorum. Hijyen delisi değilim ama takıntılarım var o emzik yere düşünce kötü olurum gibi geliyor. Bebek elbette mikrop kapacak ama emzikten biberondan kapmasın. İstememin bir nedeni de kedimin olması.
5. Ev tipi ana kucağı. Babynest 40 günlüğe kadar idare etse sonra beşiğinin dışında nereye koyacam oğlumu. Alsam yerde dursun istemem koktuğa koyacak kadar da küçük değiller.
Fikirlerini bekliyorum hanımlar :)
Bende 31 yasindayim canim. Ama bir cocuk buyuttukten sonra biraz olgunluga erisebildim. Masallah sana insallah gebeligin sorunsuz tamamlanir bu seferTeşekkür ederim32 yaşındayım. Mastit Ablamda da olmuştu ateş ağrı yaptı, antibiyotik kullanmak zorunda kaldı neyse ki geçmisti Allah korusun ameliyatlık olanlar da varmış.
Kuzum kimdi bilemedim herkesin önerisine açığım teşekkür ederim pulluyu etiketledim kesin fikri vardir dedim :)
Söylemen yeter kafaya takarsan illa bulurum biraz bu konularda saplantili yıldır solemesi ayıpCanim once izninle bisey sorucam yawru bir kedi sahiplendik anneli babali eve gelmeden ic dis paraziti yapildi. Ancak veteriner hekim biraz sikintili konustu. Biz ne kadar onlem alsakta risk var die. 2 gun cok yanasma dedi . Sen nasil yapiosun kumunu 24 saatte degisitrsinler dedi. Ben ilgilenmiyorum kumuyla ama mecbur kalirsam maske ve eldiven girisicem. Bebek gelince ne yapariz bilmem ama o simdideb benim bebegim oldu.
Senin sorularina gelirsek. Kizin mi olacajti oglunmu hatirlamayadim ancak ana kucagini 2 ay zor kullandim cocuk sigmadi icine benimki biraz iriceydi. Pinkin bahsettigi donenlerden cybex var 0 18 kilo yani travel tercih etmezsen oyle bisey dusunulebilir.
Sterilizator ilk bebegimde kullanmadim. Cokda eksikligini hissetmedim. Pompa ile ilgili fikirlerim sabittir kesinlikle olmali. Calissan da calismasan da belki bebegin sz emecek sende goguslerini uyarmak icin o uyurken sagarsin cunku meme oyle calisio ne kadar uyarilirsa o kadar sut uretimi oluo bide aceleyle dogduktan sonra alirsan indirim den alma sansin olmayabilir
Bende 31 yasindayim canim. Ama bir cocuk buyuttukten sonra biraz olgunluga erisebildim. Masallah sana insallah gebeligin sorunsuz tamamlanir bu sefer
Bende yazmadan duramadim zaten guzel bir kitap ama dedigim gibi bulmasi zor bulamazsan sana kargolarim fotokopi yaptirirsin
Söylemen yeter kafaya takarsan illa bulurum biraz bu konularda saplantili yıldır solemesi ayıp
Aa cok tesekkur ederim ben burda bi yere sordum raporsuz 75 raporla beraber 550 dedi canim ben yarin gitsem direk radyolaga mi gitmeliyim acaba once kadin doguma gidip muayene olup ordan mi yonlendirilmem lazim cok soru sordum kusura bakma lütfenRapor yazdı radyolog cnm
yet07 sterilizatör konusunda içine sinecek olan neyse onu yap bence. Kimine göre gerekli, kimine göre gereksiz birşey. Önemli olan sana fayda sağlayıp sağlamayacağı.
Bizim aldığımız ana kucağı yanlış hatırlamıyorsam bu canım.
Eki Görüntüle 2166551
Bana özellikleri gayet yeterli geldi. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2166550 bebek arabamiz bu tabi cok daha iyi bisey de alinabilir ama ben memnunum canini cikardim.ozellikle gecen yaz erdekte asfalt yol bile olmayan bir koyde kaldik orda kirilir atarim demistim ama inanilmaz saglam cikti simdi 2.yede onu kullanicam.
Sterilazrmde buEki Görüntüle 2166552 bu da cok iyi kurutma yapmiyo biraz daha para verilip daha iyi bisey alinabilir
bana aventin strezilasyonunu onerdiler onada bakabilirsin bnede yolda dusursem cope atarim emzigi benim oyle degisik degisik takintilarim var :) mesela tam istedigim gibi emzik kutusu bulamadim :) cantanin icinede oylece atmam baston ilk etapta banada zor geldi rn azindan 1 yasiba kadar baston zor olur gibi geliyor chiccoyuda takip cikarmasi kolay o yuzden istiyorum ben
Canim once izninle bisey sorucam yawru bir kedi sahiplendik anneli babali eve gelmeden ic dis paraziti yapildi. Ancak veteriner hekim biraz sikintili konustu. Biz ne kadar onlem alsakta risk var die. 2 gun cok yanasma dedi . Sen nasil yapiosun kumunu 24 saatte degisitrsinler dedi. Ben ilgilenmiyorum kumuyla ama mecbur kalirsam maske ve eldiven girisicem. Bebek gelince ne yapariz bilmem ama o simdideb benim bebegim oldu.
Senin sorularina gelirsek. Kizin mi olacajti oglunmu hatirlamayadim ancak ana kucagini 2 ay zor kullandim cocuk sigmadi icine benimki biraz iriceydi. Pinkin bahsettigi donenlerden cybex var 0 18 kilo yani travel tercih etmezsen oyle bisey dusunulebilir.
Sterilizator ilk bebegimde kullanmadim. Cokda eksikligini hissetmedim. Pompa ile ilgili fikirlerim sabittir kesinlikle olmali. Calissan da calismasan da belki bebegin sz emecek sende goguslerini uyarmak icin o uyurken sagarsin cunku meme oyle calisio ne kadar uyarilirsa o kadar sut uretimi oluo bide aceleyle dogduktan sonra alirsan indirim den alma sansin olmayabilir
Bende 31 yasindayim canim. Ama bir cocuk buyuttukten sonra biraz olgunluga erisebildim. Masallah sana insallah gebeligin sorunsuz tamamlanir bu sefer
Bende yazmadan duramadim zaten guzel bir kitap ama dedigim gibi bulmasi zor bulamazsan sana kargolarim fotokopi yaptirirsin
Allah razı olsun, amin hep beraber sorunsuz alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah.Canim once izninle bisey sorucam yawru bir kedi sahiplendik anneli babali eve gelmeden ic dis paraziti yapildi. Ancak veteriner hekim biraz sikintili konustu. Biz ne kadar onlem alsakta risk var die. 2 gun cok yanasma dedi . Sen nasil yapiosun kumunu 24 saatte degisitrsinler dedi. Ben ilgilenmiyorum kumuyla ama mecbur kalirsam maske ve eldiven girisicem. Bebek gelince ne yapariz bilmem ama o simdideb benim bebegim oldu.
cok iyiymiss fiyatij bakim hemen bende :)Sterilizatörü zamana bırakacam sanırım cnm. Çok güzel görünüyor cnm güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullanır inşallah bebiş.
Gelinimiz aldı cnm joieden çok memnun. Pusetsiz onuun ki. Bugün ebebeke gittik cadillac casual da hoşuma giitti. Eylüle bırakacam sanrıım bebek arabasını. Tam bir kafa karışıklığı. Sterilizatörde Kurutmalı almak daha mantıklı sanki.
Yaa cnm tam olarak sterilizatörü almak istememim nedini at at nereye kadar :) sürekli düşecek. Biraz önce baktım aventin ikili indirimde 35lira civarındaydı.
Estağfurallah cnm ne demek. Öncelikle yavrunuz hayırlı olsun cnm. Biz 3 aya bir iç dış parazit yaptırıyoruz dışarı çıkan bir kedi olmadığı için. Veterinerimiz hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi dışarı çıkan bir kedi olsaydı da 2 aya bir yaparız demişti. Ben hiç kumuna ellemiyorum cnm hep eşim hallediyor baştan bu yana. 2 güne bir temizliyoruz kumunu da.
Eki Görüntüle 2166616
Burdaki bilgide de dediği gibi kedi fare kuş vs yiyecek ve enfekte olacak 2 hafta sonra dışkı ile çıkacak o süre zarfında da sen dışkı ile temas edeceksin. Veterinerin daha yeni sahiplendiğiniz için tedbir amaçlı öyle konuştuğu kanaatindeyim cnm. Sen yine de dışkı ile temas etmemeye özen göster cnm. Ben açıkcası yediğim yeşillikleri ve çiğ eti daha dikkate alıyorum. Yeşillikleri sirkeye koyuyorum. Et için de eldiven kullanıyorum. Çiğ etin değdiği malzemeleri bazen sirke genelde domestos ile iyice yıkıyorum. Yine 2 aya bir toksoplazma testi de yaptırıyorum cnmm. Garanti olsun. Bebeklerimiz ile de çok iyi arkadaş olacakla inşallah. Sadece oğlum kardeşini kıskanacak gibi geliyor :)
Benim oğlum olacak Allahın izniyle cnm ben minyonum eşimde çok iri sayılmaz. Oğluşumuzda boy kilo olarak ideal ölçülerde ama dediğin giib 2 ay için alınmaz cnm ya.
Galiba öyle olacak. Hayırlısıyla bi tamamlasaydım.Bizim tanıdığımızın da boyun göğüs bölgesi sanırım öyle bir durum vardı gayet sağlıklı bir bebek şu an. Üzmeyin boşuna kendinizi içiniz rahat etmiyorsa da kendinize zehir edeceğinize fetal DNA testi yaptırın.
Geçmiş olsun, son olur umarım. Bu Bebek pek nazlı olacak galiba annesi.
Allah şifa versin canım ya. Geçecek bu günler de sabret inşallah.Kızlar gittim doktora, yine baktı bebişime sıkıntı yok çok şükür. Baş ağrım içinde tek doz dikloron iğne yazıcam eve gidincede bi parol içip karanlık odada dinleneceksin dedi. Kızlarımada tembihledi ses yapmak yok diye:) iğneyi vurundum ilacı içtim yattım 3 saat falan uyumuşum. Kalktım çok şükür geçmişti ağrı. Basıl şiddetliyse ağrı geçtiğindr başım acıyodu sadece. Rabbim kimseye vermesin tekrarlarınıda yaşatmasın.
Ne kusuru cnm girişte hasta kabulde Kübra var beni sevil yönlendirdi de o sana yardımcı olur kuzumAa cok tesekkur ederim ben burda bi yere sordum raporsuz 75 raporla beraber 550 dedi canim ben yarin gitsem direk radyolaga mi gitmeliyim acaba once kadin doguma gidip muayene olup ordan mi yonlendirilmem lazim cok soru sordum kusura bakma lütfen
Canım bende sabaha karsi oglumu ayagima aliyorum ve uzaniyorum 2 bazen 3 saat bu pozisyonda uyuyoruz ins bi zararı olmaz bebege uyangimda zorlanmis oldugumu hissediyorum ama malesefsirt ustu yatmak hem anneye hemde bebege zararli canim bebege giden oksijen tuketimi azaltiyor anne icinde mide bulnatisi kusma ve kalp akis hizini etkiliyor hamielikte ehamielikte en iyi pozisyon sola yatilan pozisyondur boylelikte bebege giden kan akisi bu pozisyonda normaldir sirt sirt yatmak annenin omurgasi icinde sakincalidir
Bende bu markayı kullaniyorum arabada cok memnunum oglumda kullanicak bunu saglam surusu kolay tek elle mudahale edip acma kapama yapabiliyorum hafif benimki pusetsiz tabi tavsiye ederim bendeEki Görüntüle 2166550 bebek arabamiz bu tabi cok daha iyi bisey de alinabilir ama ben memnunum canini cikardim.ozellikle gecen yaz erdekte asfalt yol bile olmayan bir koyde kaldik orda kirilir atarim demistim ama inanilmaz saglam cikti simdi 2.yede onu kullanicam.
Sterilazrmde buEki Görüntüle 2166552 bu da cok iyi kurutma yapmiyo biraz daha para verilip daha iyi bisey alinabilir
Insallah saglikla alirsin bebisini kucagina takma uzulme sen ywterYok zaten o anda dedim amniyosentez istemiyorum diye bu kdr ilerlemis hamileliğim ne amniosentezi biraz evet doktorlar sıkıştı mi bunu söylüyor araştırdıkca çokta takılacak bi durum olmadigini gördüm inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz sanada geçmiş olsun ben inanıyorum hayırlısıyla herşey güzel sonuçlanacak inşallah
komple duzmu yatiyorsun canimm arkana 2 3 yastik ve bel destegi koyarak uyayabilirsin daha rahat olur senin icinCanım bende sabaha karsi oglumu ayagima aliyorum ve uzaniyorum 2 bazen 3 saat bu pozisyonda uyuyoruz ins bi zararı olmaz bebege uyangimda zorlanmis oldugumu hissediyorum ama malesef
Ayy cok teşekkür ederim Allah razı olsunNe kusuru cnm girişte hasta kabulde Kübra var beni sevil yönlendirdi de o sana yardımcı olur kuzum
Sterilizatörü zamana bırakacam sanırım cnm. Çok güzel görünüyor cnm güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullanır inşallah bebiş.
Gelinimiz aldı cnm joieden çok memnun. Pusetsiz onuun ki. Bugün ebebeke gittik cadillac casual da hoşuma giitti. Eylüle bırakacam sanrıım bebek arabasını. Tam bir kafa karışıklığı. Sterilizatörde Kurutmalı almak daha mantıklı sanki.
Yaa cnm tam olarak sterilizatörü almak istememim nedini at at nereye kadar :) sürekli düşecek. Biraz önce baktım aventin ikili indirimde 35lira civarındaydı.
Estağfurallah cnm ne demek. Öncelikle yavrunuz hayırlı olsun cnm. Biz 3 aya bir iç dış parazit yaptırıyoruz dışarı çıkan bir kedi olmadığı için. Veterinerimiz hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi dışarı çıkan bir kedi olsaydı da 2 aya bir yaparız demişti. Ben hiç kumuna ellemiyorum cnm hep eşim hallediyor baştan bu yana. 2 güne bir temizliyoruz kumunu da.
Eki Görüntüle 2166616
Burdaki bilgide de dediği gibi kedi fare kuş vs yiyecek ve enfekte olacak 2 hafta sonra dışkı ile çıkacak o süre zarfında da sen dışkı ile temas edeceksin. Veterinerin daha yeni sahiplendiğiniz için tedbir amaçlı öyle konuştuğu kanaatindeyim cnm. Sen yine de dışkı ile temas etmemeye özen göster cnm. Ben açıkcası yediğim yeşillikleri ve çiğ eti daha dikkate alıyorum. Yeşillikleri sirkeye koyuyorum. Et için de eldiven kullanıyorum. Çiğ etin değdiği malzemeleri bazen sirke genelde domestos ile iyice yıkıyorum. Yine 2 aya bir toksoplazma testi de yaptırıyorum cnmm. Garanti olsun. Bebeklerimiz ile de çok iyi arkadaş olacakla inşallah. Sadece oğlum kardeşini kıskanacak gibi geliyor :)
Benim oğlum olacak Allahın izniyle cnm ben minyonum eşimde çok iri sayılmaz. Oğluşumuzda boy kilo olarak ideal ölçülerde ama dediğin giib 2 ay için alınmaz cnm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?