2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yok canim benimki buyyk olandan degil benimki babyjemin ben o buyuklerde yatamam diye almadim zaten bacagimin arasina bisey alip yatmaya aliskin degilim o yuzden ince benimki
Him anladım canim .ben de büyüklerden almayı düşünüyorum bakalım kullanabilirsem

Canim once izninle bisey sorucam yawru bir kedi sahiplendik anneli babali eve gelmeden ic dis paraziti yapildi. Ancak veteriner hekim biraz sikintili konustu. Biz ne kadar onlem alsakta risk var die. 2 gun cok yanasma dedi . Sen nasil yapiosun kumunu 24 saatte degisitrsinler dedi. Ben ilgilenmiyorum kumuyla ama mecbur kalirsam maske ve eldiven girisicem. Bebek gelince ne yapariz bilmem ama o simdideb benim bebegim oldu.

Senin sorularina gelirsek. Kizin mi olacajti oglunmu hatirlamayadim ancak ana kucagini 2 ay zor kullandim cocuk sigmadi icine benimki biraz iriceydi. Pinkin bahsettigi donenlerden cybex var 0 18 kilo yani travel tercih etmezsen oyle bisey dusunulebilir.
Sterilizator ilk bebegimde kullanmadim. Cokda eksikligini hissetmedim. Pompa ile ilgili fikirlerim sabittir kesinlikle olmali. Calissan da calismasan da belki bebegin sz emecek sende goguslerini uyarmak icin o uyurken sagarsin cunku meme oyle calisio ne kadar uyarilirsa o kadar sut uretimi oluo bide aceleyle dogduktan sonra alirsan indirim den alma sansin olmayabilir
Teşekkür ederim 32 yaşındayım. Mastit Ablamda da olmuştu ateş ağrı yaptı, antibiyotik kullanmak zorunda kaldı neyse ki geçmisti Allah korusun ameliyatlık olanlar da varmış.
Bende 31 yasindayim canim. Ama bir cocuk buyuttukten sonra biraz olgunluga erisebildim. Masallah sana insallah gebeligin sorunsuz tamamlanir bu sefer
Kuzum kimdi bilemedim herkesin önerisine açığım teşekkür ederim pulluyu etiketledim kesin fikri vardir dedim :)

Bende yazmadan duramadim zaten guzel bir kitap ama dedigim gibi bulmasi zor bulamazsan sana kargolarim fotokopi yaptirirsin

Söylemen yeter kafaya takarsan illa bulurum biraz bu konularda saplantili yıldır solemesi ayıp

Söylemen yeter kafaya takarsan illa bulurum biraz bu konularda saplantili yıldır solemesi ayıp

Bulamazsan haber et yeter. Dogru bildigimiz yanlislarla ilgili baya bilgi edindim ben o kitaptan. Onun onergeleri ile guzel ilerledik. Bide eren kayanin uyku egitimi kitabi var onerebilecegim. Tracy abladan daha faydali. Harvey karp mahallenin en mutlu bebegi de okunmasi gerekenler listesine alinmali bence :)

Rapor yazdı radyolog cnm
Aa cok tesekkur ederim ben burda bi yere sordum raporsuz 75 raporla beraber 550 dedi canim ben yarin gitsem direk radyolaga mi gitmeliyim acaba once kadin doguma gidip muayene olup ordan mi yonlendirilmem lazim cok soru sordum kusura bakma lütfen

Sterilizatörü zamana bırakacam sanırım cnm. Çok güzel görünüyor cnm güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullanır inşallah bebiş.

Gelinimiz aldı cnm joieden çok memnun. Pusetsiz onuun ki. Bugün ebebeke gittik cadillac casual da hoşuma giitti. Eylüle bırakacam sanrıım bebek arabasını. Tam bir kafa karışıklığı. Sterilizatörde Kurutmalı almak daha mantıklı sanki.

Yaa cnm tam olarak sterilizatörü almak istememim nedini at at nereye kadar :) sürekli düşecek. Biraz önce baktım aventin ikili indirimde 35lira civarındaydı.

Estağfurallah cnm ne demek. Öncelikle yavrunuz hayırlı olsun cnm. Biz 3 aya bir iç dış parazit yaptırıyoruz dışarı çıkan bir kedi olmadığı için. Veterinerimiz hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi dışarı çıkan bir kedi olsaydı da 2 aya bir yaparız demişti. Ben hiç kumuna ellemiyorum cnm hep eşim hallediyor baştan bu yana. 2 güne bir temizliyoruz kumunu da.

Burdaki bilgide de dediği gibi kedi fare kuş vs yiyecek ve enfekte olacak 2 hafta sonra dışkı ile çıkacak o süre zarfında da sen dışkı ile temas edeceksin. Veterinerin daha yeni sahiplendiğiniz için tedbir amaçlı öyle konuştuğu kanaatindeyim cnm. Sen yine de dışkı ile temas etmemeye özen göster cnm. Ben açıkcası yediğim yeşillikleri ve çiğ eti daha dikkate alıyorum. Yeşillikleri sirkeye koyuyorum. Et için de eldiven kullanıyorum. Çiğ etin değdiği malzemeleri bazen sirke genelde domestos ile iyice yıkıyorum. Yine 2 aya bir toksoplazma testi de yaptırıyorum cnmm. Garanti olsun. Bebeklerimiz ile de çok iyi arkadaş olacakla inşallah. Sadece oğlum kardeşini kıskanacak gibi geliyor :)
Benim oğlum olacak Allahın izniyle cnm ben minyonum eşimde çok iri sayılmaz. Oğluşumuzda boy kilo olarak ideal ölçülerde ama dediğin giib 2 ay için alınmaz cnm ya.

Allah razı olsun, amin hep beraber sorunsuz alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

cok iyiymiss fiyatij bakim hemen bende :)

Galiba öyle olacak. Hayırlısıyla bi tamamlasaydım.

Kızlar gittim doktora, yine baktı bebişime sıkıntı yok çok şükür. Baş ağrım içinde tek doz dikloron iğne yazıcam eve gidincede bi parol içip karanlık odada dinleneceksin dedi. Kızlarımada tembihledi ses yapmak yok diye:) iğneyi vurundum ilacı içtim yattım 3 saat falan uyumuşum. Kalktım çok şükür geçmişti ağrı. Basıl şiddetliyse ağrı geçtiğindr başım acıyodu sadece. Rabbim kimseye vermesin tekrarlarınıda yaşatmasın.

Allah şifa versin canım ya. Geçecek bu günler de sabret inşallah.

Eylumt Canım arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi yeterince yazmışlar zaten ama ben de üzülme demek istiyorum. Olacak oldu mu doğunca da 25 yaşında da başlarına bir şey geliyor, olmayınca da onca riske tehlikeye rağmen sağ salim doğuyorlar. Biz bol bol dua edelim inşallah sağ salim hayırlı huzurlu imanlı mutlu uzun ömürleri olsun.

Aa cok tesekkur ederim ben burda bi yere sordum raporsuz 75 raporla beraber 550 dedi canim ben yarin gitsem direk radyolaga mi gitmeliyim acaba once kadin doguma gidip muayene olup ordan mi yonlendirilmem lazim cok soru sordum kusura bakma lütfen
Ne kusuru cnm girişte hasta kabulde Kübra var beni sevil yönlendirdi de o sana yardımcı olur kuzum

Canım bende sabaha karsi oglumu ayagima aliyorum ve uzaniyorum 2 bazen 3 saat bu pozisyonda uyuyoruz ins bi zararı olmaz bebege uyangimda zorlanmis oldugumu hissediyorum ama malesef

Bende bu markayı kullaniyorum arabada cok memnunum oglumda kullanicak bunu saglam surusu kolay tek elle mudahale edip acma kapama yapabiliyorum hafif benimki pusetsiz tabi tavsiye ederim bende

Insallah saglikla alirsin bebisini kucagina takma uzulme sen ywter

Canım bende sabaha karsi oglumu ayagima aliyorum ve uzaniyorum 2 bazen 3 saat bu pozisyonda uyuyoruz ins bi zararı olmaz bebege uyangimda zorlanmis oldugumu hissediyorum ama malesef
komple duzmu yatiyorsun canimm arkana 2 3 yastik ve bel destegi koyarak uyayabilirsin daha rahat olur senin icin

Sagol canim vermis oldugun bilgiler icin bizimki anne yanindan geldi daha 2 aylik british shorthair. Ic dis paraziti ve karma asisi yapildi. Mama bile yemioki dogru duzgun fare falan yesin. :) kumuna hic yaklasmadim gunluk degistirildi ama bazen mecbur kalabilirim o zaman da maske eldiven niyetindeyim. 5 yasindaki oglum ile yarin tanisacaklar cok iyi anlasacaklarina eminim. Kiziminda iki tane abisi olacak kismetse.

Bu arada bende minyonum . Bide ilk gebeligimde karnim cok ufakti herkes benden ufacik bir bebe bekliyordu. Doktor dahil :) cocuk 3500 gr normal bi agirlikta dogdu. Ama sonrasi acayipti 3 aylikken 8300 gr di insan gibi emmiyordu. :)) tam bir toroman di yani simdi bes yasinda oyle lop lop et degil ama yasitlarina gore iri bi cocuk 115 cm boyu 22.5 kilosu yakinda beni gecer benim boyum 157 :))) sen yinede ici genis olanlardan tercih et ana kucagi alacaksan.

Bide basimiza gelen bir olaydan bahsedeyim yeni dogmus bebegi kesinlikle ana kucagi yada bebek arabasinda tasiyin. Oglum 3 gunlukken annemin kucaginda kafasini asansorin kapisina vurma tehlikesi atlatti her an her sey gelebilir basimiza korunakli biseyin icinde tasimak ve mutlaka emniyet kemerini baglamak gerekio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…