- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Genelde doktoru böyle bi sorun var denilen bebekler sağlıkla doğmuş inşallah benimki de sağlıkla gelir çok saol canımBizim tanıdığımızın da boyun göğüs bölgesi sanırım öyle bir durum vardı gayet sağlıklı bir bebek şu an. Üzmeyin boşuna kendinizi içiniz rahat etmiyorsa da kendinize zehir edeceğinize fetal DNA testi yaptırın.
Geçmiş olsun, son olur umarım. Bu Bebek pek nazlı olacak galiba annesi.
Amin canım nerde varsa bütün evlatlarımızi Rabbim korusun Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanım Allah'ın izniyle bisey olmayacak cok şükür herşey normalmiş bu tarafından bakalım dualarımız seninle Allah korusun yavrularimizi
Evet bi kaç kişiye de böbrek yüzünden yada kalpteki parliktan dolayı down sendromlu olabilir diyorlarmış başka destekleyen bi bulgu varsa takmak doğru değil yazıyor Bazi yerlerde de işte araştırdıkca içim rahatlıyor bide böle yorumlar okudukça içim dahada rahatlıyor teşekkür ederim canım çok saolTek başına down sendromu olduğu anlamına gelmez başka bulgularda olurdu, bana da böbrek genişlemesinden dolayı down sendromunda var dedi hiç takılmadım bile, onlar söylemesi gereken şeyleri söylüyorlar canını sıkma.
Ben oto koltuğu olarak 360 derece dönebilen bakıyorum daha kullanışlı geldi, sağdıktan sonra sodayla yıkamak susam yağı sürmek ve göğüs kalkanı kullanmak yara olmasını engelliyor. Süt sağma pompası; sütün yoğun olursa meme boşalmadığında mastit olabiliyorsun, sırf o yüzden almayı düşünüyorum.
Yok zaten o anda dedim amniyosentez istemiyorum diye bu kdr ilerlemis hamileliğim ne amniosentezi biraz evet doktorlar sıkıştı mi bunu söylüyor araştırdıkca çokta takılacak bi durum olmadigini gördüm inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz sanada geçmiş olsun ben inanıyorum hayırlısıyla herşey güzel sonuçlanacak inşallahBosuna canin sikilmasin canim, ayni teshis banada kondu. Doktor sadece perinatolog a yonlendirdi beni. Amniyosentez de neymis?! Bu doktorlar bazen korkutup ne yapacaklarini sasiriyorlar. Bence senin bebeginde de birsey yoktur, endiselenme. Kendini rahatlatmaya calis insallah
Evet canım yastık koyuyorum ama gece kendimi sırt üstü yatar bulunca bir tedirgin oluyorum. O büyük hamile yastuklarinda sırt üstü yatmak biraz zor gibi geliyordu banaBende hamile yastigi kullananlardanim canim. Ama bacak arasina yastik koyuyosan oda iyi. Ben sirtustu yatiyorum hala. Arada yuzustune bile gidiyorum tam olmasa da. Yatmak gittikce zorlascak sanirim
Tanem kulaga hos geliyo. Tanya yabanci bir isim gibi sanki ama ikisi de hos bence
Şu büyük olanlardan mi canım sendeki pekibenim var hamile yastigim ama gece uyurken mutlak atmis oluyorum onuu sirt ustu pek yatmiyorum zaten ama olurda donersem karnima agrilad giriyor zaten uya iyorum hemen
Evet bi kaç kişiye de böbrek yüzünden yada kalpteki parliktan dolayı down sendromlu olabilir diyorlarmış başka destekleyen bi bulgu varsa takmak doğru değil yazıyor Bazi yerlerde de işte araştırdıkca içim rahatlıyor bide böle yorumlar okudukça içim dahada rahatlıyor teşekkür ederim canım çok saol
Evet canım yastık koyuyorum ama gece kendimi sırt üstü yatar bulunca bir tedirgin oluyorum. O büyük hamile yastuklarinda sırt üstü yatmak biraz zor gibi geliyordu bana
Ben beni bildim bileli uykudan kalkinca asla bisey yiyemezdim en az 2 saat. Son zamanlarda resmen acliktan uyaniyorum hemen mutfaga kosuyorum :)Haha benimki daha gucu yetmiyo vuramiyo :) ama sabah cok sikismistim tuvalete. Sirtustu yatayim dedim sag soldan daha sert sanirim sagdaydi. Bide aerik yataktan ac bi sekilde uyaniyorum normal mi?? Bugun acliktan uyuyamadim sabah
bana aventin strezilasyonunu onerdiler onada bakabilirsin bnede yolda dusursem cope atarim emzigi benim oyle degisik degisik takintilarim var :) mesela tam istedigim gibi emzik kutusu bulamadim :) cantanin icinede oylece atmam baston ilk etapta banada zor geldi rn azindan 1 yasiba kadar baston zor olur gibi geliyor chiccoyuda takip cikarmasi kolay o yuzden istiyorum benTeşekkür ederim cnm ağzına sağlık. Aşırı takıntılı değilim aslında domestos ile kanka değilim en azından :) ama dışarda bir yerde emziği düşürsem çöpe atabilirim. Bir arkadaşıma laf demiştim başıma geldi şimdibirde anakucağına hangi marka aldın cnm.
Teşekkür ederim cnm çok sağol. Benim göğüs ucumda yok gibi küçücük ve dediğin gibi simsiyah oldu. Zeytinyağı işe yarar mı ki acaba. Kalkanı listeme ekledim sağol cnm
Teşekkür ederim cnm. 360 derece dönebileni de araştırdım ama tam bilgiye edinemedim. Oto koltuğu biraz kafamı karıştırdı işin aslı.
Çok teşekkür ederim cnm. Kullandığın sterilizatörün markası neydi. Avent yorumları pek hoşuma gitmedi kurutmayı yapmadığı için faydalı bulmamışlar. Weewell yorumları güzel ve haznesine dediğin gibi başka şeyleri de alabilecek gibi. C yastığı da listeme ekledim cnm. Travel sistem istememin tam olarak nedenini anlattın. Hangi marka tavsiye edersin. Ben chicco trio love beğendim gibi ama port bebesi gereksiz geliyor.
Teşekkür ederim cnm. Oto koltuğu alıp paston bebek arabasını da düşündüm ama bu sefer bebeği kaldır yatır olacak uyurken rahatsız edecem gibi geldi. Chicco anne yanının ayakları çok büyük gldi bana da sanki bir yerlere giderken sıkıntı çıkarabilir gibi.
Hepinizin ağzına sağlık arkadaşlar. Çok teşekkür ederim
yok canim benimki buyyk olandan degil benimki babyjemin ben o buyuklerde yatamam diye almadim zaten bacagimin arasina bisey alip yatmaya aliskin degilim o yuzden ince benimkiŞu büyük olanlardan mi canım sendeki peki
Devlette degil ama kolon hastanesinde munube aydogan var canim o doktor cok iyiydi ben normalde onun kontrolundeydim oraya gittigi icin artik gidemiyorum ama cok memnun kaldigim bi doktordu@Dilaycan @minnoskus @Elam26 @dlkmk @Kardelen2009 @sPatz @mavila @ysmnfth @Bademellaa @Circassian girl @November 22Emira SY @mucize83 @aydingelini @Birumuttur yasamak @Balcorek @Zehra_mda @Ediz Enesin Annesi @rozahak @pinkstrap @nurcuk34 @pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Rapor verdi mi canim raporsuz muayene mi oldunCnm park hospitalde ozhan akkan bnm ilk dr onu aradim şaka gibi 75tl ye yaptirdim arayıp gidebilirsin radyoloji dr çok şeker di kısa sürdü ama baya anlattı sorularıma cvp verdi
Inşallah canim hamilelikte zorlu ve endişeli bi süreç olduğu için hamileyken insan dahada hassas oluyor bi anda bi yıkıldım gibi oldum ama toparladım çok şükür hepimizin bebekleri sağlıklı gelsin hayırlısıylaEylumt cnm dr ve en kuyu söyleme halleri ins bişeyi yok kuzunun takilma desemde takılır ama çabuk rahatla ins.sağlıkla gelsin burdan dr saydiralim ins:)
Cok sukur gecti canim ya ne yesem kusuyodum su bile icemiyodum o yuzden cok kilo verdim ama simdi istahim acildi 7 kiloyu 14 olarak alcam tekrar sanirimBenim geçen hafta 7'ydi valla canımkim bilir bu hafta kaç oldu. Ama ben hamilelik öncesi 3-4 kilo vermiştim, isteyerek değil, biraz zor bir süreç geçirdiğim için. O yüzden daha hızlı kilo aldığımı düşünüyorum. Bakalım kaçla bitiricem 9 ayı
7 kilo mu verdin bulantılar yüzünden? Allah kolaylık versin canım, geçti ama şimdi bulantıların dimi ? Sağlık olsun da kilo alınır verilir önemli değil. Minik göbek de çok şeker görünüyor ya :)
Hiç anlaşılmıyor hamileliğin canım. Kimimiz göbek çok çıktı diye söyleniyoruz, kimimiz hiç çıkmadı diye. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok.
Aynen katılıyorum herkes bi kadin dogum uzmani havasina giriyo zaten11 kg ile
Üffffff boşver milleti gevşek ağızlılar banada çok kilo almışsın diyorlar...Yani herharükarda konuşurlar
Yok yok canım sende hiç takma Rabbim büyüktür herşey güzel olcak inşallah başka bi bulgu da yok işte kafamızı rahat tutalım ki bebeklerimiz etkilenmesinPerşembe günü bizim de ayrintilimz vardı bebegimde kucuk bir parlaklık çıkti canım. İlk birkaç saat tedirgin olsam da şuan hiç bsy yokmuş gibiyim.cunkü parlakligin dışında başka hiçbir bulgu yok.2li 4 lude de hiçbir şey çıkmamıştı.perinatologa falan da yönlendirilmedim.kendi doktorum da önemli birşey değil dedi.bebegim iyi Allah'ın izniyle. Buna inaniyorum. Perşembe günü hic olmadigi kadar hareketliydi ben iyiyim dercesine
Geçmiş olsun canım o baş ağrısı banada musallat olmuştu ama geçti çok şükür seninki de geçer en kısa zamanda inşallahKızlar iki gün önce bulantıyla hastaneye gitmiştim, şimdide yine baş ağrısı için gitcem. Yine bi serumvalla artık başım ağrıyo demeyr utanıyorum ama geçmiyo. Mahvoldum. Bir önür geldi bu hamilelik bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?