2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bebek arabamiz bu tabi cok daha iyi bisey de alinabilir ama ben memnunum canini cikardim.ozellikle gecen yaz erdekte asfalt yol bile olmayan bir koyde kaldik orda kirilir atarim demistim ama inanilmaz saglam cikti simdi 2.yede onu kullanicam.
Sterilazrmde bu bu da cok iyi kurutma yapmiyo biraz daha para verilip daha iyi bisey alinabilir

Genelde doktoru böyle bi sorun var denilen bebekler sağlıkla doğmuş inşallah benimki de sağlıkla gelir çok saol canım

Evet bi kaç kişiye de böbrek yüzünden yada kalpteki parliktan dolayı down sendromlu olabilir diyorlarmış başka destekleyen bi bulgu varsa takmak doğru değil yazıyor Bazi yerlerde de işte araştırdıkca içim rahatlıyor bide böle yorumlar okudukça içim dahada rahatlıyor teşekkür ederim canım çok saol

Yok zaten o anda dedim amniyosentez istemiyorum diye bu kdr ilerlemis hamileliğim ne amniosentezi biraz evet doktorlar sıkıştı mi bunu söylüyor araştırdıkca çokta takılacak bi durum olmadigini gördüm inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz sanada geçmiş olsun ben inanıyorum hayırlısıyla herşey güzel sonuçlanacak inşallah

Eylumt cnm dr ve en kuyu söyleme halleri ins bişeyi yok kuzunun takilma desemde takılır ama çabuk rahatla ins.sağlıkla gelsin burdan dr saydiralim ins:)

Evet canım yastık koyuyorum ama gece kendimi sırt üstü yatar bulunca bir tedirgin oluyorum. O büyük hamile yastuklarinda sırt üstü yatmak biraz zor gibi geliyordu bana

Perşembe günü bizim de ayrintilimz vardı bebegimde kucuk bir parlaklık çıkti canım. İlk birkaç saat tedirgin olsam da şuan hiç bsy yokmuş gibiyim.cunkü parlakligin dışında başka hiçbir bulgu yok.2li 4 lude de hiçbir şey çıkmamıştı.perinatologa falan da yönlendirilmedim.kendi doktorum da önemli birşey değil dedi.bebegim iyi Allah'ın izniyle. Buna inaniyorum. Perşembe günü hic olmadigi kadar hareketliydi ben iyiyim dercesine

Evet canım yastık koyuyorum ama gece kendimi sırt üstü yatar bulunca bir tedirgin oluyorum. O büyük hamile yastuklarinda sırt üstü yatmak biraz zor gibi geliyordu bana

Hamile yastiginin bel kismi biraz destekli yuz ustu yatilir ama yan yatmak onda daha kolay

Haha benimki daha gucu yetmiyo vuramiyo :) ama sabah cok sikismistim tuvalete. Sirtustu yatayim dedim sag soldan daha sert sanirim sagdaydi. Bide aerik yataktan ac bi sekilde uyaniyorum normal mi?? Bugun acliktan uyuyamadim sabah
Ben beni bildim bileli uykudan kalkinca asla bisey yiyemezdim en az 2 saat. Son zamanlarda resmen acliktan uyaniyorum hemen mutfaga kosuyorum :)

bana aventin strezilasyonunu onerdiler onada bakabilirsin bnede yolda dusursem cope atarim emzigi benim oyle degisik degisik takintilarim var :) mesela tam istedigim gibi emzik kutusu bulamadim :) cantanin icinede oylece atmam baston ilk etapta banada zor geldi rn azindan 1 yasiba kadar baston zor olur gibi geliyor chiccoyuda takip cikarmasi kolay o yuzden istiyorum ben

Devlette degil ama kolon hastanesinde munube aydogan var canim o doktor cok iyiydi ben normalde onun kontrolundeydim oraya gittigi icin artik gidemiyorum ama cok memnun kaldigim bi doktordu

Cnm park hospitalde ozhan akkan bnm ilk dr onu aradim şaka gibi 75tl ye yaptirdim arayıp gidebilirsin radyoloji dr çok şeker di kısa sürdü ama baya anlattı sorularıma cvp verdi
Rapor verdi mi canim raporsuz muayene mi oldun

Eylumt cnm dr ve en kuyu söyleme halleri ins bişeyi yok kuzunun takilma desemde takılır ama çabuk rahatla ins.sağlıkla gelsin burdan dr saydiralim ins:)
Inşallah canim hamilelikte zorlu ve endişeli bi süreç olduğu için hamileyken insan dahada hassas oluyor bi anda bi yıkıldım gibi oldum ama toparladım çok şükür hepimizin bebekleri sağlıklı gelsin hayırlısıyla

Cok sukur gecti canim ya ne yesem kusuyodum su bile icemiyodum o yuzden cok kilo verdim ama simdi istahim acildi 7 kiloyu 14 olarak alcam tekrar sanirim

Yok yok canım sende hiç takma Rabbim büyüktür herşey güzel olcak inşallah başka bi bulgu da yok işte kafamızı rahat tutalım ki bebeklerimiz etkilenmesin

Geçmiş olsun canım o baş ağrısı banada musallat olmuştu ama geçti çok şükür seninki de geçer en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…