2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
komple duzmu yatiyorsun canimm arkana 2 3 yastik ve bel destegi koyarak uyayabilirsin daha rahat olur senin icin
Sirt ustu yatmanin ne sakincasi varmis ki bilemedim. Benim doktor oyle bisi soylemedi. Hos onceki de soylememisti yatiyorum valla ben nasil rahat ediosam oyle yatiom. Zaten yatmak kalkmak iskence bu kadar herseye takilirsak halimiz duman. Gunde 6 saat bozuk yollarda lambur lumbur araba kullaniom. Doktorda biliyo allaha emanet yawrular. Ilk gebeligimde doktorum cok pimpirikliydi 9 ayi zehir etti bana. Bunda doktor da bende rahatiz. Oglumu aliyom kucagima 22.5 kg mecbur kalinca. Herkes benim gibi yapmasin tabi.

Aynen canim ben bugun 9 kiloluk yerdeki karpuzu tezgaha koydum. Azar isittim bi suru. Bi daha kaldirmicam surundurcem herkesi kaldirsinlar tasisinlar banane

Selam kızlar nasılsınız, biz bugün doktora kontrole gittik. Bebiş maşallah geçen hafta 280gr dı bu hafta 345 olmuş 22cm boyuymuş. Eşime diyorum orta boy Ego geliyo
Ayaklarımın şişmesini sordum normal bu aylarda falan dedi ama ilaçlara başladıktan sonra böyle oldu falan dedim hareketsiz çalıştığın için şişiyodur vs dedi. Ama ben bugün hiç bi ilacımı içmedim, ayaklarımın şişliği indi... progestanı haftaya bırak dedi. Bebekte kesede rahim ağzında çok şükür hiç bi sıkıntı yok. Bende deniyicem gün gün hangi ilaç şişlik yapıyo. Ama demir yapmıyo ondan eminim.
Bugün az yürümedim kilometrelerce yürümüşümdür ama akşam baktığımda ayaklarımda şişlik yoktu öğlen saatlerinde şişti hemde..

Yüzüstü yatanlar nasıl yatıyosunuz kızlar? Bende hayatta yan veya sırtüstü yatamam ama mecbur şimdi. Tatilde bile sırtımı güneşlendiremedim:) az bi yüzüstü yatayım diyorum içerden tık tık vuruyo sıpa, rahat bırakmıyoki:) benimki artık baya baya hareketlendi şükür.

Ayy british shorthair mi bayılıyorum onlara özellikle krem olanlara. Benim oğlum siyah beyaz tekir 3 aylıkken sokaktan sahiplendik. Bence gönlünü ferah tut cnm hem ev kedisi hem iç dış parazitleri hem de karma aşısı yapılmış. Kum temizliği için dediğin gibi maske ve eldiven işini görür. Elini de yıkadıktan sonra sıkıntı olmaz. Yine de gönlün rahat etmiyorsa başka bir veteriner ile daha görüş fikrini al. Bir de toksoplazma testini yapttr yeter. Emin ol onun bana verdiği huzur gebeliğime de çok faydalı onun ile birlikte uyumak hele. Aşk o ya :)
Kızçen çok şanslı olacak cnm. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Oğluna da maşallah cnm ne güzel beslemişsin yavrunu. Darısı bizlere inşallah. Tmm cnm teşekkürler. Araştırıyırum hala ana kucağını.

Canım sen de ben gibi masa başı çalışıyorsun .aşırı şişme bu bence.dun evdeydim şişme yoktu terlik bile bol geldi .cumartesi en bol olacak şeklinde ayarlamistim o bile yeterli gelmemişti. Birazdan şişmeler başlar yine bebişe de masaAllah canım aydingelini

Kızlar sanırım sorum arada kaynadı. içinizde polen kullanan var mı. ben günde bir çay kaşığı alıyorum. zararı yok diye biliyorum ama bilgisi olan var mı.

Benimki gri canim. Dunya tatlisi gercekten insana cok iyi geliyor. Sabah kalktim odanin kapisinda bekliyor. Yatak odasina girmesine izin vermiyorum sadece. Onun disinda diger odalar onun. Simdi evde yalniz aklim hep onda gercekten evlat gibi seviliyorlar.

bende dün gezdim dolaştım ayaklarım inmişti. bugün ilacımın sadece 1tanesini içtim onun dokunmadığından da eminim bakalım yine şişecekmi. eğer yine şişerse ilaçların bi yan etkisi olmadığını anlıycam canım.
kolaylık versin rabbim hepimize

Kızlar sanırım sorum arada kaynadı. içinizde polen kullanan var mı. ben günde bir çay kaşığı alıyorum. zararı yok diye biliyorum ama bilgisi olan var mı.
bilgim yok canım o yüzden cevap vermedim

Benim de bir fikrim yok canım. Balın bir zararı yok diye okudum ama polen daha yoğun bir besin. Onu doktora sormakta fayda var.

Benim de bir fikrim yok canım. Balın bir zararı yok diye okudum ama polen daha yoğun bir besin. Onu doktora sormakta fayda var.

Öyle yapayım canım. daha kontrolüme var. gittiğimde sorayım. zaten öyle çok sık kullanmadım. ama çok yararlı bir besin olduğu için takviye olarak almak istedim.

aydingelini canım hangi hastaneye devam edeceğine karar verdin mi?
dün avcılar hospitale gittim, doktor normal doğumdan çıktı pazar günü olmasına rağmen bi ben vardım orada. o bakımdan sevdim açıkcası doktorun normal doğumdan çıkmış olmasını da ayrı bi sevdim.
zaten medilife hastanesine gidemedim daha temmuz 21de orada randevu. sanırım ona da gidince son kez karar vericem ama şuan doktor doktor gezmektense avcılarda kalmak iyi gibi geliyo bilemedim. Allahın izniyle bi doğursak şu strestten kurtulsam çok mutlu olucam
bide medilife için doktorlar sezaryeni destekliyolar gibisinden bi kaç kişiden bişeyler duydum o yüzden düşünüyorum şuan ama kayınvalidem taktı medilife git medilife git diye

Ben kullanmıyorum canım ama doktoruna bir sor. Zararlı olduğunu düşünmüyorum hatta çok faydalıdır eminim ama yine de hamilelik bu biz bilmiyoruz bazı yiyeceklerin etkisini.

kızlar gece rüyamda bebişimin karnımda hareket ettiğini kıpır kıpır olduğunu benimde yatakta uzanmış onun tekmelerini yer değiştirdiğini izlediğimi gördüm. rüya tabirlerine baktım da çok hayırlı bi rüya olarak yorumlanmış.
hatta bebeğin tekme attığını gören hamile kadın, bebeği tarafından rüyasında görülmektedir. hamile kadın bilmelidir ki bu rüyayı gördüğünde, bebeği kendisini rüyasında görmüştür. yazıyodu.
yani tosbişim beni rüyasında görmüş :))

Öyle yapayım canım. daha kontrolüme var. gittiğimde sorayım. zaten öyle çok sık kullanmadım. ama çok yararlı bir besin olduğu için takviye olarak almak istedim.
Benim eşimin dedesi de balcı. Yani balcıydı, yakın zamanda kaybettik. Bol bol polen verirdi bize de, her gördüğünde günde bir çorba kaşığı mutlaka yiyin derdi. Bal , polen ve arı ürünleri sayesinde sağlıklı ve uzun bir ömrü oldu. O yüzden ben de çok inanıyorum arının mucizesine.

Ay ne güzel ne ferah bir rüya.Gerçeğini de yaşayacaksın inşallah yakın zamanda :)

Benimki cumartesi gecesi kıpır kıpırdı. Çok sert hissettirmeye başladı artık hareketlerini. Baktım durmuyor eşime de dokundurttum ve ilk defa o da dışarıdan hissetti tepikleri. Ne kadar güzel bir hismiş yaaaa

Oyy ne guzel masallah canim. Bende dun ruyamda kirmizi sarap iciyodum (hic hayatimda alkol icmedim) bugun de yuzumde leke ve sivilcelenmeler yasiyodum tamamen bozuluyodu cildim. Hayirlar olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…