2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Almadim ama uyku sorununu ben de yaşıyorum zaten gece en az 3 kez wcye uyanıyorum bir de sirt ustu olmaktan uyanıyorum kac saat adam gibi uyuyorum bilmiyorum

Günaydın kızlar
Oğlumun adı tan, ona göre uygun olarak tanemle tanya arasında kararsız kaldık. Soy ismimiz Türkiyedeki her 5 insandan birinde var bari ismi değişik olsun dedik :) sizce hangisi?
Tanem derim canim tanya yabancı bir isim gibi hissettirdi

Diger bulgularin normal olmasi onemli canım ferah tut kendini. Ama daha evvel duymadim hic acaba nedrn öksürük yaparmış ya da caresi var mıymış

Yağmur benzer rüyalar görmüşüz bugün benim de bebeğim öyle bir vuruyordu ki rüyamda elimi karnıma koyunca ayaklarını hissediyordum, parmakları falan öyle güzeldi ki dokunmak Sonra uyandım hakikaten tekme yiyordum uyanıktı benim tosbik

Almadim ama uyku sorununu ben de yaşıyorum zaten gece en az 3 kez wcye uyanıyorum bir de sirt ustu olmaktan uyanıyorum kac saat adam gibi uyuyorum bilmiyorum
aynen katılıyorum doğru dürüst uyuku yok bır bakmışım sırt ustu donmuşum uyanıyorum son zamanlarda nasıl olucaz sımdıden boyleysek

Nerede rahat hissedeceksen oraya git canım zaten stresli bir süreç... Peki Avcılar'da normal doğum ne kadarmis ucret olarak?

Evet bende eşime 2 kez hissettirdim tepiklerini ama bizimki hala pıtpıtlıyo :) seninki bizimkinden 2 hafta büyük normaldir canım, ama çok güzel bi his ya rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Oyy ne guzel masallah canim. Bende dun ruyamda kirmizi sarap iciyodum (hic hayatimda alkol icmedim) bugun de yuzumde leke ve sivilcelenmeler yasiyodum tamamen bozuluyodu cildim. Hayirlar olsun insallah
amin canım hayırlara çıksın inşallah, nur yüzlü tatlı güler yüzlü bi bebişin olsun inşallah
hahah demekki rüyana girdi ama olsun demek o da seni rüyasında gördü bak ne güzell
demekki artık uykularından uyandıracak kadar sert vuruyo tosbik maşallah ona

Günaydın kızlar
Oğlumun adı tan, ona göre uygun olarak tanemle tanya arasında kararsız kaldık. Soy ismimiz Türkiyedeki her 5 insandan birinde var bari ismi değişik olsun dedik :) sizce hangisi?
Tanem daha hoş geliyor kulağa. Ama ileride sevdiceği Tanemim mi diyecek yoksa bitanem mi diyecek ben orasını düşünüp koyamazdım galiba ya Bir de isimlerin anlamları karaktere çok sirayet ediyor bunu da unutmamak lazım canım.

hahah demekki rüyana girdi ama olsun demek o da seni rüyasında gördü bak ne güzell
demekki artık uykularından uyandıracak
Aynen 23+3 üm bu hafta sanki sertleşti vuruşlar uyumak için hakikaten durmasını bekliyorum ama gece 12-2 arası düzenli mesaide benimki

Kızlar sırt üstü yatmak çok tehlikeli diye okuduk konuştuk şimdi tekrar muhabbeti geçmiş ama ben bir kaç tecrübeli hamile ile konuştum, kendin rahatsız olup yatamayacak hale gelene kadar yatarsın bi şey olmaz dediler. Bir de galiba 6 aydan sonra tehlikeli oluyormuş ben şuan istesem de sağa sola yatamıyorum sebebini anlamadım sürekli düz uyanıyorum. Sadece yemeklerden sonra sırt üstü yatınca gerçekten nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor.

Haha bunu mu dusundun kiz illaki biseyler dicektir sevdicegi isim koymasan bile

inşallah canım çok teşekkür ederim haklısın bende öyle düşünüyorum o yüzden şurda yolu yarılamışız zaten kalan zamanlar kendimede bebeğime ziyan etmeme gerek yok

Diger bulgularin normal olmasi onemli canım ferah tut kendini. Ama daha evvel duymadim hic acaba nedrn öksürük yaparmış ya da caresi var mıymış
nefes borusunun önünden değilde arkasından geçtiği için yaparmış canım ama öksürükten kasti gıcık yaparmış boğazına arada önemli bişey değilmiş bende ilk defa duydum

Nerede rahat hissedeceksen oraya git canım zaten stresli bir süreç... Peki Avcılar'da normal doğum ne kadarmis ucret olarak?
Normal 1500 sezaryen 2000tl canım. Aynen içimde kalmasın diye medilife taki doktoru da bi görücem ona göre karar vericem Allah hepimize yardım etsin canım. Sen hala istinyeye devam dimi
Aynen 23+3 üm bu hafta sanki sertleşti vuruşlar uyumak için hakikaten durmasını bekliyorum ama gece 12-2 arası düzenli mesaide benimki
Oo maşallah ona :)) ben yatınca sırt üstü gıcıklığına hareket etmesini bekliyorum sonra dönüp uyuyorum. Sabahta ben uyandıktan sonra hissediyorum hareketlerini heh uyandı bizimki diyorum :) daha sertleşemedi kuzucum benim 345 gram olmuş ama azıcık daha büyümesi lazım uyandırmak için teyzesi :))

Canim her puset koltuk olmuyor hayır. Gogus yarasu hassas tenlerde daha cok oluyor ben cok ciddi zorluk ile atlattim o sureci ama ne kullanırsanız kullanin oluyor aci azalıyor biraz. Bir cok kisi lansinoh kremi hatya doktorum 34.hafta itibari ile surmemi istedi uyguladım ama malesef sonuc alamadim garmastan pomad rahatlatti ve avent gogus kalkani yaralarimin sutyenime değmesini engelleyince iyilesme hizlandi tam 83 gun sürdü
Once avent tekli elektirikli pompa aldim ama evladim emmek istemedi orda da cok zorlandim 5ay emzirdim 11 ay gece gunduz sagdim saatli o nedenle istersen manuel pompa al çünkü bebek bazrn iyi ememiyor gogsundeki sutu boşaltmasan apse oluyor sagip da bebege vermen gerekebiliyor. Ben 6.ayda lansinoh çiftli eletrikli pompa aldim cunku emmeyince ikisini aynı anda sagmam gerekti yetistirmek icin
Sterilizasyon icin cihaz almadim kendim kaynattım herseyini ama biberon kullanacak emmeyecek bebek oldugunu hissedersem belki bu sefer alırım dogumdan sonra karar verecegim
Ana kucagim var ilkinden. Babynest almamistim ama belki onu da yaptiririm bu sefer hoşuma gitti kullananlarin yorumlarını okumak lazim

Canım link atmak yasak mıydı? İsimlerin anlamları ve ismin içinde hangi harfin kaç tane olması gerektiğini, nasıl bir etki bıraktığını ayrıntılı anlatan bir sayfa var. Koyacakları isimleri tahlil edebilirler arkadaşlar ben çok beğendim, yasak değilse atcam. Emira SY

Aynen canım o zamanlar ben de öyleydim çok hafif karnım hareket ederdi sonra oğluşum bir dur da uyuyayım diyeceksin.

Bildiğim kadarıyla yasak değil canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…