- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Almadim ama uyku sorununu ben de yaşıyorum zaten gece en az 3 kez wcye uyanıyorum bir de sirt ustu olmaktan uyanıyorum kac saat adam gibi uyuyorum bilmiyorumMerhaba kızlar.hepiniz hamile yastığı aldınız mı.ben bacaklarının arasına yastık alıp yatıyorum ama gece bazen kalktıgımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Siz bu duruma nasıl bir çözüm buldunuz
Tanem derim canim tanya yabancı bir isim gibi hissettirdiGünaydın kızlar
Oğlumun adı tan, ona göre uygun olarak tanemle tanya arasında kararsız kaldık. Soy ismimiz Türkiyedeki her 5 insandan birinde var bari ismi değişik olsun dedik :) sizce hangisi?
Diger bulgularin normal olmasi onemli canım ferah tut kendini. Ama daha evvel duymadim hic acaba nedrn öksürük yaparmış ya da caresi var mıymışGünaydın kızlar moralim çok bozuk ayrıntılı ultrasona girdik tam 2 buçuk saat sürdü herşey yolunda bu sıkıntı yok fakat 2 damar var pozisyonundan dolayı göremiyorum dönmesi lazım dedi karnımı sarstı meyve suyu içtim yok dönmedi doktorda tersten baktı en sonunda arsa teşhisi koydu yani bir damar önden geçeceğine arkadan geçiyormuş önemli bi durum değil sadece arada öksürük yapar dedi fakat down sendromlu çocuklarda çok sık görülen bu durum senn ise başka bunu destekleyen başka bi bulgun yok sadece ufak bi risk dedi istersen amniosentez yapalım dedi bende kızdım yaptirmicam sonuçta down sendromlu bil olsa aldırmam dedim sonucu degismicek bişey içinde bebeğimi riske atamam dedim ama çok moralim bozuldu başka bi bulgu yok derkende burun kemiği ense kalınlığı böbrek genital bölge mesane makat diğer damarlar solunum hepsi normal onunla beraber bunlardan birininde bozuk olması lazım dedi yinede canım çok sıkıldı benim
Yağmur benzer rüyalar görmüşüz bugün benim de bebeğim öyle bir vuruyordu ki rüyamda elimi karnıma koyunca ayaklarını hissediyordum, parmakları falan öyle güzeldi ki dokunmakkızlar gece rüyamda bebişimin karnımda hareket ettiğini kıpır kıpır olduğunu benimde yatakta uzanmış onun tekmelerini yer değiştirdiğini izlediğimi gördüm. rüya tabirlerine baktım da çok hayırlı bi rüya olarak yorumlanmış.
hatta bebeğin tekme attığını gören hamile kadın, bebeği tarafından rüyasında görülmektedir. hamile kadın bilmelidir ki bu rüyayı gördüğünde, bebeği kendisini rüyasında görmüştür. yazıyodu.
yani tosbişim beni rüyasında görmüş :))
aynen katılıyorum doğru dürüst uyuku yok bır bakmışım sırt ustu donmuşum uyanıyorum son zamanlarda nasıl olucaz sımdıden boyleysekAlmadim ama uyku sorununu ben de yaşıyorum zaten gece en az 3 kez wcye uyanıyorum bir de sirt ustu olmaktan uyanıyorum kac saat adam gibi uyuyorum bilmiyorum
dün avcılar hospitale gittim, doktor normal doğumdan çıktı pazar günü olmasına rağmen bi ben vardım orada. o bakımdan sevdim açıkcası doktorun normal doğumdan çıkmış olmasını da ayrı bi sevdim.
zaten medilife hastanesine gidemedim daha temmuz 21de orada randevu. sanırım ona da gidince son kez karar vericem ama şuan doktor doktor gezmektense avcılarda kalmak iyi gibi geliyo bilemedim. Allahın izniyle bi doğursak şu strestten kurtulsam çok mutlu olucam
bide medilife için doktorlar sezaryeni destekliyolar gibisinden bi kaç kişiden bişeyler duydum o yüzden düşünüyorum şuan ama kayınvalidem taktı medilife git medilife git diye
Evet bende eşime 2 kez hissettirdim tepiklerini ama bizimki hala pıtpıtlıyo :)Ay ne güzel ne ferah bir rüya.Gerçeğini de yaşayacaksın inşallah yakın zamanda :)
Benimki cumartesi gecesi kıpır kıpırdı. Çok sert hissettirmeye başladı artık hareketlerini. Baktım durmuyor eşime de dokundurttum ve ilk defa o da dışarıdan hissetti tepikleri. Ne kadar güzel bir hismiş yaaaa
amin canım hayırlara çıksın inşallah, nur yüzlü tatlı güler yüzlü bi bebişin olsun inşallahOyy ne guzel masallah canim. Bende dun ruyamda kirmizi sarap iciyodum (hic hayatimda alkol icmedim)bugun de yuzumde leke ve sivilcelenmeler yasiyodum tamamen bozuluyodu cildim. Hayirlar olsun insallah
hahah demekki rüyana girdi ama olsun demek o da seni rüyasında gördü bak ne güzellYağmur benzer rüyalar görmüşüz bugün benim de bebeğim öyle bir vuruyordu ki rüyamda elimi karnıma koyunca ayaklarını hissediyordum, parmakları falan öyle güzeldi ki dokunmakSonra uyandım hakikaten tekme yiyordum uyanıktı benim tosbik
Tanem daha hoş geliyor kulağa.Günaydın kızlar
Oğlumun adı tan, ona göre uygun olarak tanemle tanya arasında kararsız kaldık. Soy ismimiz Türkiyedeki her 5 insandan birinde var bari ismi değişik olsun dedik :) sizce hangisi?
Aynen 23+3 üm bu hafta sanki sertleşti vuruşlar uyumak için hakikaten durmasını bekliyorum ama gece 12-2 arası düzenli mesaide benimkihahah demekki rüyana girdi ama olsun demek o da seni rüyasında gördü bak ne güzell
demekki artık uykularından uyandıracak
Tanem daha hoş geliyor kulağa.Ama ileride sevdiceği Tanemim mi diyecek yoksa bitanem mi diyecek ben orasını düşünüp koyamazdım galiba ya Bir de isimlerin anlamları karaktere çok sirayet ediyor bunu da unutmamak lazım canım.
inşallah canım çok teşekkür ederim haklısın bende öyle düşünüyorum o yüzden şurda yolu yarılamışız zaten kalan zamanlar kendimede bebeğime ziyan etmeme gerek yokAllah şifa versin canım ya. Geçecek bu günler de sabret inşallah.
Eylumt Canım arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi yeterince yazmışlar zaten ama ben de üzülme demek istiyorum. Olacak oldu mu doğunca da 25 yaşında da başlarına bir şey geliyor, olmayınca da onca riske tehlikeye rağmen sağ salim doğuyorlar. Biz bol bol dua edelim inşallah sağ salim hayırlı huzurlu imanlı mutlu uzun ömürleri olsun.
teşekkür ederim iyi dileklerin için canım inşalahInsallah saglikla alirsin bebisini kucagina takma uzulme sen ywter
nefes borusunun önünden değilde arkasından geçtiği için yaparmış canım ama öksürükten kasti gıcık yaparmış boğazına arada önemli bişey değilmiş bende ilk defa duydumDiger bulgularin normal olmasi onemli canım ferah tut kendini. Ama daha evvel duymadim hic acaba nedrn öksürük yaparmış ya da caresi var mıymış
Normal 1500 sezaryen 2000tl canım. Aynen içimde kalmasın diye medilife taki doktoru da bi görücem ona göre karar vericem Allah hepimize yardım etsin canım. Sen hala istinyeye devam dimiNerede rahat hissedeceksen oraya git canım zaten stresli bir süreç... Peki Avcılar'da normal doğum ne kadarmis ucret olarak?
Oo maşallah ona :)) ben yatınca sırt üstü gıcıklığına hareket etmesini bekliyorum sonra dönüp uyuyorum. Sabahta ben uyandıktan sonra hissediyorum hareketlerini heh uyandı bizimki diyorum :) daha sertleşemedi kuzucum benim 345 gram olmuş ama azıcık daha büyümesi lazım uyandırmak için teyzesi :))Aynen 23+3 üm bu hafta sanki sertleşti vuruşlar uyumak için hakikaten durmasını bekliyorum ama gece 12-2 arası düzenli mesaide benimki
Canim her puset koltuk olmuyor hayır. Gogus yarasu hassas tenlerde daha cok oluyor ben cok ciddi zorluk ile atlattim o sureci ama ne kullanırsanız kullanin oluyor aci azalıyor biraz. Bir cok kisi lansinoh kremi hatya doktorum 34.hafta itibari ile surmemi istedi uyguladım ama malesef sonuc alamadim garmastan pomad rahatlatti ve avent gogus kalkani yaralarimin sutyenime değmesini engelleyince iyilesme hizlandi tam 83 gun sürdüKızlar bir kaç kafama takılan durum var yardımcı olur musunuz?
1. Bebek arabasını araba koltuğu da olabilen pusetli ikili sistem istiyorum ama her puset sanrıım araba koltuğu olmuyor yanılıyor muyum
2. Her annenin göğsünde yara oluyor mu. Mesela gelinimizin 3 hamileliğinde de olmadı. Olmaması için öncesinde nasıl bir önlem alabilirim.
3. Süt sağma pomapası. Alma taraftarı değilim ama göğüs ucum yara olur mu olursa emziremem mi vs tabi bu durumu zaman gösterecek ama öncesinde almak ne kadar mantıklı
4. En kararsız kaldığım konu sterilizatör. Burda hiç bahsi geçmedi alışveriş topiklerinde de yoktu. Bebeğim emzik kullansın istiyorum. Hijyen delisi değilim ama takıntılarım var o emzik yere düşünce kötü olurum gibi geliyor. Bebek elbette mikrop kapacak ama emzikten biberondan kapmasın. İstememin bir nedeni de kedimin olması.
5. Ev tipi ana kucağı. Babynest 40 günlüğe kadar idare etse sonra beşiğinin dışında nereye koyacam oğlumu. Alsam yerde dursun istemem koktuğa koyacak kadar da küçük değiller.
Fikirlerini bekliyorum hanımlar :)
Aynen canım o zamanlar ben de öyleydim çok hafif karnım hareket ederdi sonra oğluşum bir dur da uyuyayım diyeceksin.Normal 1500 sezaryen 2000tl canım. Aynen içimde kalmasın diye medilife taki doktoru da bi görücem ona göre karar vericem Allah hepimize yardım etsin canım. Sen hala istinyeye devam dimi
Oo maşallah ona :)) ben yatınca sırt üstü gıcıklığına hareket etmesini bekliyorum sonra dönüp uyuyorum. Sabahta ben uyandıktan sonra hissediyorum hareketlerini heh uyandı bizimki diyorum :) daha sertleşemedi kuzucum benim 345 gram olmuş ama azıcık daha büyümesi lazım uyandırmak için teyzesi :))
Canım link atmak yasak mıydı? İsimlerin anlamları ve ismin içinde hangi harfin kaç tane olması gerektiğini, nasıl bir etki bıraktığını ayrıntılı anlatan bir sayfa var. Koyacakları isimleri tahlil edebilirler arkadaşlar ben çok beğendim, yasak değilse atcam.Emira SY
Tamamdır canım teşekkür ederimBildiğim kadarıyla yasak değil canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?