Normal 1500 sezaryen 2000tl canım. Aynen içimde kalmasın diye medilife taki doktoru da bi görücem ona göre karar vericem Allah hepimize yardım etsin canım. Sen hala istinyeye devam dimi
ayy olsun ne yapalım deriz :))Aynen canım o zamanlar ben de öyleydim çok hafif karnım hareket ederdi sonra oğluşum bir dur da uyuyayım diyeceksin.
aa onu hiç duymamıştım canım. ama yaparlar herşey para tuzağı.. aynen öyle yeterince para verilecek bide iki süs koyacaklar diye en az 1000tl vermek anlamsız yani...Ooo baya ucuzmus istinye ye gore.. valla ben hastaneden ve doktordan memnunum ama kardeşim orada doğum odasını kendimizin süslemesinin yasak olduğuyla ilgili bir yorum okumuş benim de canım sıkıldı ne alaka yani illa onların organizasyon şirketine mi para vereceğiz? Zaten yeterince pahalı doğum bide ona para veremem...
Anladim canim insallah onu rahatsız etmez diger ihtimali kaile dahi almıyorumnefes borusunun önünden değilde arkasından geçtiği için yaparmış canım ama öksürükten kasti gıcık yaparmış boğazına arada önemli bişey değilmiş bende ilk defa duydum
*kizlar merhaba hayirli haftalar oncelikle herkese nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi iki gundur takmis durumdayim dusunmekten cildircam yalvariorum resmen ne olur tekme at die iyimidir bisey olmusmudur korkuyorum bayagi bilgisi olan yardimci olsun lutfen
sanırım sen hissetmemiştin hiç dimi canım? bunu doktoruna sordunmu. bence bi danışmakta fayda var..kizlar merhaba hayirli haftalar oncelikle herkese nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi iki gundur takmis durumdayim dusunmekten cildircam yalvariorum resmen ne olur tekme at die iyimidir bisey olmusmudur korkuyorum bayagi bilgisi olan yardimci olsun lutfen
hayir hic hissetmedim malesef ki bi kere sanki gecen hafta icimde bisey donyor gibi geldi o kadar arada midemin az asagisinda cok nadir bazen kelebek kanat cirpinisi gibi bsey oluo o kadar*
daha önce hissediyor muydun düzenli hareket ediyor muydu ?
evet hic hissetmedim doktoruma onceki kontrolde sormustum normal dunya ortalamasi 20 ile 22 hafta arasidir herkes ayni deil dert etme demisti ama artk hissetmem gerektigini dusunuyorum kafama cok taktim korkuyorum dasanırım sen hissetmemiştin hiç dimi canım? bunu doktoruna sordunmu. bence bi danışmakta fayda var..
Kızlar bebişlere düşündüğünüz isimleri bir tahlil edin bu sayfa ayrıntılı anlatmış ben çok beğendim paylaşmak istedim. Benim koyacağım isimde üç tane A harfi var mesela 2 den fazla a harfi, fazla hareketli enerjik olmasına sebep oluyormuş. Bence önemli bir ayrıntı. http://www.isimbulutu.com/
ozaman endişe etmene gerek yok canım daha erken olabilir hissetmen için herkes hemen hissetmiyor ama istersen için rahat edecekse doktoruna git bi görünhayir hic hissetmedim malesef ki bi kere sanki gecen hafta icimde bisey donyor gibi geldi o kadar arada midemin az asagisinda cok nadir bazen kelebek kanat cirpinisi gibi bsey oluo o kadar
eğer bebişinde bi problem yok ise korkma canım bişey olmaz. geçen gün bi arkadaş yazmıştı bi tanıdğı hamilelik süresinde sadece bikaç kez hissetmiş bebeği. korkma sende bikaç güne hissedersin inşallah. doktorun sağlıklı dediyse korkma zaten canımevet hic hissetmedim doktoruma onceki kontrolde sormustum normal dunya ortalamasi 20 ile 22 hafta arasidir herkes ayni deil dert etme demisti ama artk hissetmem gerektigini dusunuyorum kafama cok taktim korkuyorum da
adam cok yogun randewusuz gıdemıosun gıdersem sımdı bu sekılde yaptıgım ıcınde kızabılır kayıplarım oldugu ıcın korkuyorum hala neden hıssetmıorum mantıklı bır acıklaması var mı bunun sen hıssedıomusun artkozaman endişe etmene gerek yok canım daha erken olabilir hissetmen için herkes hemen hissetmiyor ama istersen için rahat edecekse doktoruna git bi görün
kizlar merhaba hayirli haftalar oncelikle herkese nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi iki gundur takmis durumdayim dusunmekten cildircam yalvariorum resmen ne olur tekme at die iyimidir bisey olmusmudur korkuyorum bayagi bilgisi olan yardimci olsun lutfen
ayy olsun ne yapalım deriz :))
aa onu hiç duymamıştım canım. ama yaparlar herşey para tuzağı.. aynen öyle yeterince para verilecek bide iki süs koyacaklar diye en az 1000tl vermek anlamsız yani...
her doktorun doğum ücreti değişmiş mi acaba bülent hocanınki uçmuş yazık günah sadece doğum için adım atmak 6 binden başlıyo ıvır zıvır tahlil derken 7 8 belki 9a çıkarırlar Allah korusun. o yüzden orayı düşünmüyorum artık
ben hissediyorum canım ama aramızda 10 gün var artık hissediyor olmam normal yani bi çok nedeni olabiliyor ben zayıf olduğum için erkenden hissettim çünkü göbeğim yoktu hamile kaldığımda yaa aslında bilemedim ki canım yanlış yönlendirmekte istemem yada sğlık ocagına git bi kalp atışlarını dinle istersenadam cok yogun randewusuz gıdemıosun gıdersem sımdı bu sekılde yaptıgım ıcınde kızabılır kayıplarım oldugu ıcın korkuyorum hala neden hıssetmıorum mantıklı bır acıklaması var mı bunun sen hıssedıomusun artk
yanlış söylemişler sana canım, ben cumartesi pazar gidiyorum Erol Mutlu hoca orada oluyo. bende erol hocaya gidiyorum zaten. ama Erol hoca hafta içi 1den sonra hastanede olmuyo hafta sonu full nöbette olduğu için. ama sordum hafta içi doğumun olur tabikide gelicem başka doktorda doğum yapmıcaksın dedi.Canım bu arada Avcılar'daki doktorun kimdi? Ben şimdi arayıp sordum c.tesi Nil hanım dışındakiler 1de çıkıyormuş o yüzden bir tek o bana uyuyor. Liv hastanesiyle bir de ben konuşacağım oda süsleme meselesini eğer yasak derlerse o zaman ben de avcıları dusunebilirim..
ne kadardır hissediyorsun peki sen yeni mi başladın hissetmeye ben çok olmasada kiloluydum göbişimde vardı ama etim mi kalın acaba içim huzursuz ayın 17sinden snra sağlık ocağında tetenoz aşımın ikinci dozunun randewusu var o zmna kadar sabredebilir miyim acababen hissediyorum canım ama aramızda 10 gün var artık hissediyor olmam normal yani bi çok nedeni olabiliyor ben zayıf olduğum için erkenden hissettim çünkü göbeğim yoktu hamile kaldığımda yaa aslında bilemedim ki canım yanlış yönlendirmekte istemem yada sğlık ocagına git bi kalp atışlarını dinle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?