2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normal 1500 sezaryen 2000tl canım. Aynen içimde kalmasın diye medilife taki doktoru da bi görücem ona göre karar vericem Allah hepimize yardım etsin canım. Sen hala istinyeye devam dimi

Ooo baya ucuzmus istinye ye gore.. valla ben hastaneden ve doktordan memnunum ama kardeşim orada doğum odasını kendimizin süslemesinin yasak olduğuyla ilgili bir yorum okumuş benim de canım sıkıldı ne alaka yani illa onların organizasyon şirketine mi para vereceğiz? Zaten yeterince pahalı doğum bide ona para veremem...

Kızlar bebişlere düşündüğünüz isimleri bir tahlil edin bu sayfa ayrıntılı anlatmış ben çok beğendim paylaşmak istedim. Benim koyacağım isimde üç tane A harfi var mesela 2 den fazla a harfi, fazla hareketli enerjik olmasına sebep oluyormuş. Bence önemli bir ayrıntı. http://www.isimbulutu.com/

Aynen canım o zamanlar ben de öyleydim çok hafif karnım hareket ederdi sonra oğluşum bir dur da uyuyayım diyeceksin.
ayy olsun ne yapalım deriz :))
aa onu hiç duymamıştım canım. ama yaparlar herşey para tuzağı.. aynen öyle yeterince para verilecek bide iki süs koyacaklar diye en az 1000tl vermek anlamsız yani...
her doktorun doğum ücreti değişmiş mi acaba bülent hocanınki uçmuş yazık günah sadece doğum için adım atmak 6 binden başlıyo ıvır zıvır tahlil derken 7 8 belki 9a çıkarırlar Allah korusun. o yüzden orayı düşünmüyorum artık

kizlar merhaba hayirli haftalar oncelikle herkese nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi iki gundur takmis durumdayim dusunmekten cildircam yalvariorum resmen ne olur tekme at die iyimidir bisey olmusmudur korkuyorum bayagi bilgisi olan yardimci olsun lutfen

nefes borusunun önünden değilde arkasından geçtiği için yaparmış canım ama öksürükten kasti gıcık yaparmış boğazına arada önemli bişey değilmiş bende ilk defa duydum
Anladim canim insallah onu rahatsız etmez diger ihtimali kaile dahi almıyorum

*
daha önce hissediyor muydun düzenli hareket ediyor muydu ?

sanırım sen hissetmemiştin hiç dimi canım? bunu doktoruna sordunmu. bence bi danışmakta fayda var..

sanırım sen hissetmemiştin hiç dimi canım? bunu doktoruna sordunmu. bence bi danışmakta fayda var..
evet hic hissetmedim doktoruma onceki kontrolde sormustum normal dunya ortalamasi 20 ile 22 hafta arasidir herkes ayni deil dert etme demisti ama artk hissetmem gerektigini dusunuyorum kafama cok taktim korkuyorum da

Baktim o siteye hatta tanidiklarimdan esimin benim ismime baktim da bence biraz abarti var. Ben pek harf analizine inanmiyorum sanirim bunu anladim. Genel anlami guzel olsun yeter mantigindayim. Bide sitede mesela asagida Kur'an'da 4 yerde geciyor yaziyor yukarda gecmiyor yaziyor. Celiskili aciklamalar mevcut ama isimlerin anlami acisindan guzel buldum

hayir hic hissetmedim malesef ki bi kere sanki gecen hafta icimde bisey donyor gibi geldi o kadar arada midemin az asagisinda cok nadir bazen kelebek kanat cirpinisi gibi bsey oluo o kadar
ozaman endişe etmene gerek yok canım daha erken olabilir hissetmen için herkes hemen hissetmiyor ama istersen için rahat edecekse doktoruna git bi görün

evet hic hissetmedim doktoruma onceki kontrolde sormustum normal dunya ortalamasi 20 ile 22 hafta arasidir herkes ayni deil dert etme demisti ama artk hissetmem gerektigini dusunuyorum kafama cok taktim korkuyorum da
eğer bebişinde bi problem yok ise korkma canım bişey olmaz. geçen gün bi arkadaş yazmıştı bi tanıdğı hamilelik süresinde sadece bikaç kez hissetmiş bebeği. korkma sende bikaç güne hissedersin inşallah. doktorun sağlıklı dediyse korkma zaten canım

ozaman endişe etmene gerek yok canım daha erken olabilir hissetmen için herkes hemen hissetmiyor ama istersen için rahat edecekse doktoruna git bi görün
adam cok yogun randewusuz gıdemıosun gıdersem sımdı bu sekılde yaptıgım ıcınde kızabılır kayıplarım oldugu ıcın korkuyorum hala neden hıssetmıorum mantıklı bır acıklaması var mı bunun sen hıssedıomusun artk

Kasik agrin gaz sancin oluyo mu canim

Canım bu arada Avcılar'daki doktorun kimdi? Ben şimdi arayıp sordum c.tesi Nil hanım dışındakiler 1de çıkıyormuş o yüzden bir tek o bana uyuyor. Liv hastanesiyle bir de ben konuşacağım oda süsleme meselesini eğer yasak derlerse o zaman ben de avcıları dusunebilirim..

ben hissediyorum canım ama aramızda 10 gün var artık hissediyor olmam normal yani bi çok nedeni olabiliyor ben zayıf olduğum için erkenden hissettim çünkü göbeğim yoktu hamile kaldığımda yaa aslında bilemedim ki canım yanlış yönlendirmekte istemem yada sğlık ocagına git bi kalp atışlarını dinle istersen

yanlış söylemişler sana canım, ben cumartesi pazar gidiyorum Erol Mutlu hoca orada oluyo. bende erol hocaya gidiyorum zaten. ama Erol hoca hafta içi 1den sonra hastanede olmuyo hafta sonu full nöbette olduğu için. ama sordum hafta içi doğumun olur tabikide gelicem başka doktorda doğum yapmıcaksın dedi.
zerrin karabulutu tavsiye etmişti bülent hoca ama oda istinyeden geçmiş avcılara gidenler hiç memnun değil ilgisiz suratsız bi doktormuş
geçen pazartesi acilde nil hocaya muayene oldum, aşırı aşırı yoğun bi kadın. bi bayan saat 4buçuğa randevu almış akşam 8 oluyodu doktora muayene olduğunda. bende yok artık falan dedim, biz alıştık o yüzden geç geliyoruz dedi. en iyisi Erol hoca her halükarda. Nil hocada iyi ama güzelce ilgilendi falan ama acile gidersen "son haftalarda olmayana ve kanamalı hasta olmayana bakmıyormuş" bide birazcık ters gibi sanki kadının tipini görünce korktum zaten ama erol hoca ilgili birisi tavsiye ederim

Kizlar sırt üstü yatmakla ilgili yazanlar vardı alintilayamadim. Su sebeple yatmamak gerekiyormuş bebeğin beslenmesi için sırt kismimizdan giden damarlar varmış va sirt üstü yatinca rahim bu damarlara baski yaparak kapatiyormus o yuzden bebek beslenemeyip oksijensiz kalıp kalbi durabiliyormuş. Bilginiz olsun diye yazdım.
Bazen bende gece uyandığımda sirt üstü uyaniyorum ve pozisyonumu değiştiriyorum ama tehlikeli olduğunu bile bile de başka türlü rahat uyuyamıyorum diye hiç sırt üstü yatıp bebeği tehlikeye atmak istemem doğrusu.

Birumuttur yasamak canım eger 22. Haftada hala hissetmezsen doktorunla konuş 22. Haftaya kadar hissetmemek normal demişti benim doktorum ama ondan sonra hala hissetmiyorsan bi anormallik olabilir.

ne kadardır hissediyorsun peki sen yeni mi başladın hissetmeye ben çok olmasada kiloluydum göbişimde vardı ama etim mi kalın acaba içim huzursuz ayın 17sinden snra sağlık ocağında tetenoz aşımın ikinci dozunun randewusu var o zmna kadar sabredebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…