2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Himmm hadi yaa ben erkek doktorda rahat edemem canım ya kadın doktor istiyorum.. haftasonu Nil hanım dışında kadın doktor var mı peki?

Canım Allah korusun bir şey olsa belirtisi olur diye dusunuyorum. zamanla hissedersin.dun mesela yok gibi bsydi hareket bugün sabah da yoktu biraz önce başladı insan korkuyor ama rahat olmak lazım tabi becerebilirsek

ama doktoruma geçen iki hafta önce gitmiştim bi kaç haftaya sende hissedersin demişti ama hala yok hissetmıorum

Canım Allah korusun bir şey olsa belirtisi olur diye dusunuyorum. zamanla hissedersin.dun mesela yok gibi bsydi hareket bugün sabah da yoktu biraz önce başladı insan korkuyor ama rahat olmak lazım tabi becerebilirsek
olmuyor beceremiyorum 3 kayıp verdim şimdi bu zamana gelipte bu bebeğimi kauybetcem korkusu bni delirtiyor resmen :'( sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıldı ilk hisleriniz tarif edebiklirmisiniz?

Himmm hadi yaa ben erkek doktorda rahat edemem canım ya kadın doktor istiyorum.. haftasonu Nil hanım dışında kadın doktor var mı peki?
hafta sonu erol hocadan başka yok benim bildiğim canım. ama hafta içi sırayla nöbete kalıyolarmış o zaman erol hoca olmuyo. şansına ya nil hoca yada zerrin hoca olur akşamları muayene olursun sende

şuan 20+3 teyim bende artık hissetmem gerektiğini düşünüyorum etrafımdakiler hissetmiomsuun hala mı hissetmiosun nasıl ya dedikçe bni korku basıyor haftaya kadar hissetmezsem sağlık ocağına gitcem onlara söylerim kalp atışlarını dinlettirir en azından olmadı başka doktora giderim çok sağolun

yani öyle bi endişen varsa canım hemen dinletiyorlar sağlık ocağında sabredebilirsen et bencede.. yaa ben 17. haftadan beri hissediyorum kelebek çırpıntısı gibi başladı şimdi arada baloncuk patlaması gbi oluyor sonra hareket ve tekmeler oluyor ama kişiden kişiye değişiyor işte kimseyle kıyaslama yoksa gerçekten paranoya olursun

çok sağol canım bi kaç gün kendimi bi dinleyeyim baktım duramıyorum hemen giderim baktım sabredebilyorum haftaya kadar sabrederim teşekkür ederim sana

olmuyor beceremiyorum 3 kayıp verdim şimdi bu zamana gelipte bu bebeğimi kauybetcem korkusu bni delirtiyor resmen :'( sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıldı ilk hisleriniz tarif edebiklirmisiniz?

Tam anlamiyla 19 da hissetmeye başladım.herkesin değişebiliyor canım sakın ol. Aile hekimine gidebilirsin endişelerin varsa bekleme

Canim kilo fazlan olabilir karin yagin fazla olabilir ic karnin genis olabilir.ben ilk hamileligimde 89 kiloydum bebegimi 25.haftada hissettim.insanlar sussun diye evet devamli tekmeliyo diyodum.simdi 40 kilo verip oyle hamile kaldim 14.haftada hissettim!Tabi ikinci bebek oldugu icin ne hissettigimide anliyo olmamainda etkisi var...bebegin saglikliysa kimseyi takma...evet bende hissetmedigim icin cok endiseliydim tabi kafamda kurup duruyodum ama gayet normal.arkadasim var 113kgyla hamile kaldi su an 28.haftada hala hissetmiyo

Emira SY aydingelini

Şu oda süslemesi meselesi beni de çok gerdi. Doğuma gelmiş, her şeyi hazır kadına sorun çıkartmak nedir yani bu nasıl bir hastane politikasıdır. Bunun kadar küçük bir şeyde sorun çıkaran başka sorunlarda neler yapar. Canım sıkıldı. Ayrıca binlerce firma var süsleme catering işi yapan. İstediğime yaptırırım. Ne demek bizim anlaşmamız olana 1000lira vereceksiniz, onlar yapacak diye. Geçen sene Ekim ayında yazılmış bu bir de, şimdi 1000liradan d pahalıdır kesin.

Birkaç gün içinde gideceğiz inşallah, gitmişken onu da konuşacağım. Hem doğum paketlerinde hiçbir hizmet yokmuş internetten okuduğum kadarıyla, hem de 5-6binden başlatıyorlar doğum ücretlerini.

@aydingelini canım sen konuşmuş muydun doğum paketine neler dahil diye?

İ
içini rahat tut canım aklına kötü bişey getirme.sağlık ocağına git ve kalp sesini dinle.senin gibi geç hisseden insan çok.plesenta konumuda önemliymiş o yüzden bazı anneler geç hissedebiliyormuş.detaylı ultrasona girdinmi.
Ben zayıf bir insanım ilk gebeliğim olmasına rağmen 16. Haftada hissetmiştim şimdi senden bir kaç önde gebeliğim.ilk hissettiğim karnın aynı noktasında seyirme hareketiydi.yani çok yorulduğunda baldırlarda olan seyirme hissinin karında olması gibi birşeydi ama şuanda tekmeliyor ve tek bir yerde değil her yerde hissediliyor hareketleri.

DAHA DETAYLIYA GİRMEDİM 28 TEMMUZDA yeni kontrolüm doktorum o zaman yaparız demişti ben de titreşim gibi böyle tuhaf bişey hissediorum ara ara çırpınma gibi tuhaf bilmdiğimden o mudur değil midir sağlık ocağına bu hafta sabretmeye çalışacam sabredemezsem sgidicem dua edin bişey olmasın lütfen

Kızlar sanırım sorum arada kaynadı. içinizde polen kullanan var mı. ben günde bir çay kaşığı alıyorum. zararı yok diye biliyorum ama bilgisi olan var mı.
Bir bilgim yok benim de cnm ama doktoro sorsan için rahat eder.
Yaa yerim ben onu sizi mi beklemiş Eve ilk geldiğinde yatak odası misafir odası mutfak almıyordum. Aslında sadece oturma odasında tutuyorduk. Şimdi ev onun biz misafiriz girmediği yer yok. Efendiliğini ilan eder sizinki de yakında günlük 18-20 saate kadar uyudukları için cnm çok sıkıntı yapma. Uyuyordur sessiz sessiz.
Teşekkür ederim cnm ağzına sağlık. Sanırım göğüs ucu yarası olacağı varsa olacak önlem almak çok birşey değiştirmeyecek. Göğüs kalkanını listeme ekledim cnm. Babynesti bende nerden alacağımı düşünüyorum. Ebebekdekini beğenmedim. İnstagram güvenemiyorum.

Cnm mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Bilmiyorum kilolu musun ama etkileyebilir. Belki evladın sakin uslu bir bebek olacak. benim biraz hareketli araştırdım hiperaktiviteden hırçınlığa kadar gidiyor yazılanlar. Her halükarda sağlıklı olsunlar da cnm çok hareketli hareketsiz hepsi şüphe uyandırıyor.

Tam anlamiyla 19 da hissetmeye başladım.herkesin değişebiliyor canım sakın ol. Aile hekimine gidebilirsin endişelerin varsa bekleme
bu şekilde panik yapmakta istemiorum etrafımdakiler kızıo eşimde sakin ol yapma bunu die ama sanırım sabahı bekleyip gidicem sağlık ocagına

benim tosbişimin ismine
Yusuf: akarsuyun çıktığı yer
Ege: bir masal yaratığı, korkulan, güçlü dedi o isim bulutu.
sevmedim cıks olmadı
yaratık dedi bebişime yaa
Valla site benim değil hacılar sorumluluk kabul etmiyorum ben beğenmiştim aslında yaa

Canım internette yazılanlardan çok ben instagramda bir sayfada kaç haftada hissettiniz sorusuna çoğunluğun 20. Haftadan sonra yazması hatta büyük bir çoğunluğun da 24. Hafta yazması çok dikkatimi çekmişti. Demek ki geç diye bir şey yok çok çok normal bir durum Hamilelik ve doğum öyle bir şey ki, kimseninki kimseye benzemiyor. Acı gibi düşün Biz hacamat yaptırdık arkadaşım ortalığı yıktı ben gülüyordum yaparken. İnsanları çok her biri bambaşka bedenlere bambaşka duygulara sahipken karnındaki minik bir yavruyu hissetmek de elbet kişiye göre değişir. Arkadaşın dediği gibi kilo ve karın içi yapı farklılığı vs. Belki de hissediyorsun ama burda aramızda yaptığımız konuşmalardaki gibi olmuyordur ondan endişe ediyorsun, etme. Bak kimisinde olan sorun diğerinde hiç yok. Stres yapıp kendini üzme.

yok canım hiç konuşmadım ben sadece doktoruma sordum ilk başlarda dedi ki normal 5, sezaryen 6bin ama ben bi tanıdığı söylemiştim ona 1000tl indirim yaptırabilirim sadece demişti bende normal istiyorum diye hadi 4bin iyi demiştim. ama sonradan konuştuk normal 6 sezaryen 7 olmuştu. bin tl her ikisinede zam gelmiş. hastaneyle konuşursunuz belki bin tl indirim yapar dedi. yani indirim işide yalan oldu hastane de hayatta indirmez. paketin içinde neler var neler yok hiç konuşmadım açıkcası konuşmayada gerek görmedim çünkü çok çok lüx yani o fiyatlar bana. sadece doğurmayla bitmiyo bu iş..
ama bu oda süsleme işini falan bende sevmedim açıkcası böyle saçma şeylerden para kazanmaya çalışan hastane daha nelerden nelerden kazanmaya çalışır hayal edemiyorum..
istinyede normal doğum yapıp ücret ödememek gibi bişey olacağınıda hiç sanmıyorum neler neler çıkarırlar para almak için..
zaten telefonda da paket ücret bilgisi falan vermiyolar sağolsunlar..

iç karnım geniş değil göbüşüm kocaman oldu çünkü şuan 80 kilo olmuşum bu ilk bu zamana kadar gelen gebeliğim. öyle bişey ki insanın içi huzursuzlanıo acaba bişey mi oldu dio ne bileyim işte rabbim sağlık versin evlatlarımızı sağ salim alalım kucakalrımıza hepimiz

kasık ağrım oluyor iltihap var zaten bnde antibiyotik kullanıyorum

Normal o zaman hissedememen canim. Ayirt edemiyo olma ihtimalin cook yuksek. Bende hissedemiyodum kasik agrim oldugu icin bikac gundur agrim yok icimde itmeler hissediyorum. Gaz oldugunda da hissedilmiyor maalesef. Tedirgin olma normal bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…