yanlış söylemişler sana canım, ben cumartesi pazar gidiyorum Erol Mutlu hoca orada oluyo. bende erol hocaya gidiyorum zaten. ama Erol hoca hafta içi 1den sonra hastanede olmuyo hafta sonu full nöbette olduğu için. ama sordum hafta içi doğumun olur tabikide gelicem başka doktorda doğum yapmıcaksın dedi.
zerrin karabulutu tavsiye etmişti bülent hoca ama oda istinyeden geçmiş avcılara gidenler hiç memnun değil ilgisiz suratsız bi doktormuş
geçen pazartesi acilde nil hocaya muayene oldum, aşırı aşırı yoğun bi kadın. bi bayan saat 4buçuğa randevu almış akşam 8 oluyodu doktora muayene olduğunda. bende yok artık falan dedim, biz alıştık o yüzden geç geliyoruz dedi. en iyisi Erol hoca her halükarda. Nil hocada iyi ama güzelce ilgilendi falan ama acile gidersen "son haftalarda olmayana ve kanamalı hasta olmayana bakmıyormuş" bide birazcık ters gibi sanki kadının tipini görünce korktum zatenama erol hoca ilgili birisi tavsiye ederim
kasık ağrım oluyor iltihap var zaten bnde antibiyotik kullanıyorumKasik agrin gaz sancin oluyo mu canim
adam cok yogun randewusuz gıdemıosun gıdersem sımdı bu sekılde yaptıgım ıcınde kızabılır kayıplarım oldugu ıcın korkuyorum hala neden hıssetmıorum mantıklı bır acıklaması var mı bunun sen hıssedıomusun artk
ama doktoruma geçen iki hafta önce gitmiştim bi kaç haftaya sende hissedersin demişti ama hala yok hissetmıorumeğer bebişinde bi problem yok ise korkma canım bişey olmaz. geçen gün bi arkadaş yazmıştı bi tanıdğı hamilelik süresinde sadece bikaç kez hissetmiş bebeği. korkma sende bikaç güne hissedersin inşallah. doktorun sağlıklı dediyse korkma zaten canım
olmuyor beceremiyorum 3 kayıp verdim şimdi bu zamana gelipte bu bebeğimi kauybetcem korkusu bni delirtiyor resmen :'( sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıldı ilk hisleriniz tarif edebiklirmisiniz?Canım Allah korusun bir şey olsa belirtisi olur diye dusunuyorum. zamanla hissedersin.dun mesela yok gibi bsydi hareket bugün sabah da yoktu biraz önce başladıinsan korkuyor ama rahat olmak lazım tabi becerebilirsek
hafta sonu erol hocadan başka yok benim bildiğim canım. ama hafta içi sırayla nöbete kalıyolarmış o zaman erol hoca olmuyo. şansına ya nil hoca yada zerrin hoca olur akşamları muayene olursun sendeHimmm hadi yaaben erkek doktorda rahat edemem canım ya kadın doktor istiyorum.. haftasonu Nil hanım dışında kadın doktor var mı peki?
şuan 20+3 teyim bende artık hissetmem gerektiğini düşünüyorum etrafımdakiler hissetmiomsuun hala mı hissetmiosun nasıl ya dedikçe bni korku basıyor haftaya kadar hissetmezsem sağlık ocağına gitcem onlara söylerim kalp atışlarını dinlettirir en azından olmadı başka doktora giderim çok sağolunKizlar sırt üstü yatmakla ilgili yazanlar vardı alintilayamadim. Su sebeple yatmamak gerekiyormuş bebeğin beslenmesi için sırt kismimizdan giden damarlar varmış va sirt üstü yatinca rahim bu damarlara baski yaparak kapatiyormus o yuzden bebek beslenemeyip oksijensiz kalıp kalbi durabiliyormuş. Bilginiz olsun diye yazdım.
Bazen bende gece uyandığımda sirt üstü uyaniyorum ve pozisyonumu değiştiriyorum ama tehlikeli olduğunu bile bile de başka türlü rahat uyuyamıyorum diye hiç sırt üstü yatıp bebeği tehlikeye atmak istemem doğrusu.
Birumuttur yasamak canım eger 22. Haftada hala hissetmezsen doktorunla konuş 22. Haftaya kadar hissetmemek normal demişti benim doktorum ama ondan sonra hala hissetmiyorsan bi anormallik olabilir.
yani öyle bi endişen varsa canım hemen dinletiyorlar sağlık ocağında sabredebilirsen et bencede.. yaa ben 17. haftadan beri hissediyorum kelebek çırpıntısı gibi başladı şimdi arada baloncuk patlaması gbi oluyor sonra hareket ve tekmeler oluyor ama kişiden kişiye değişiyor işte kimseyle kıyaslama yoksa gerçekten paranoya olursunne kadardır hissediyorsun peki sen yeni mi başladın hissetmeye ben çok olmasada kiloluydum göbişimde vardı ama etim mi kalın acaba içim huzursuz ayın 17sinden snra sağlık ocağında tetenoz aşımın ikinci dozunun randewusu var o zmna kadar sabredebilir miyim acaba
çok sağol canım bi kaç gün kendimi bi dinleyeyim baktım duramıyorum hemen giderim baktım sabredebilyorum haftaya kadar sabrederim teşekkür ederim sanayani öyle bi endişen varsa canım hemen dinletiyorlar sağlık ocağında sabredebilirsen et bencede.. yaa ben 17. haftadan beri hissediyorum kelebek çırpıntısı gibi başladı şimdi arada baloncuk patlaması gbi oluyor sonra hareket ve tekmeler oluyor ama kişiden kişiye değişiyor işte kimseyle kıyaslama yoksa gerçekten paranoya olursun
olmuyor beceremiyorum 3 kayıp verdim şimdi bu zamana gelipte bu bebeğimi kauybetcem korkusu bni delirtiyor resmen :'( sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıldı ilk hisleriniz tarif edebiklirmisiniz?
Canim kilo fazlan olabilir karin yagin fazla olabilir ic karnin genis olabilir.ben ilk hamileligimde 89 kiloydum bebegimi 25.haftada hissettim.insanlar sussun diye evet devamli tekmeliyo diyodum.simdi 40 kilo verip oyle hamile kaldim 14.haftada hissettim!Tabi ikinci bebek oldugu icin ne hissettigimide anliyo olmamainda etkisi var...bebegin saglikliysa kimseyi takma...evet bende hissetmedigim icin cok endiseliydim tabi kafamda kurup duruyodum ama gayet normal.arkadasim var 113kgyla hamile kaldi su an 28.haftada hala hissetmiyoşuan 20+3 teyim bende artık hissetmem gerektiğini düşünüyorum etrafımdakiler hissetmiomsuun hala mı hissetmiosun nasıl ya dedikçe bni korku basıyor haftaya kadar hissetmezsem sağlık ocağına gitcem onlara söylerim kalp atışlarını dinlettirir en azından olmadı başka doktora giderim çok sağolun
içini rahat tut canım aklına kötü bişey getirme.sağlık ocağına git ve kalp sesini dinle.senin gibi geç hisseden insan çok.plesenta konumuda önemliymiş o yüzden bazı anneler geç hissedebiliyormuş.detaylı ultrasona girdinmi.olmuyor beceremiyorum 3 kayıp verdim şimdi bu zamana gelipte bu bebeğimi kauybetcem korkusu bni delirtiyor resmen :'( sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıldı ilk hisleriniz tarif edebiklirmisiniz?
DAHA DETAYLIYA GİRMEDİM 28 TEMMUZDA yeni kontrolüm doktorum o zaman yaparız demişti ben de titreşim gibi böyle tuhaf bişey hissediorum ara ara çırpınma gibi tuhaf bilmdiğimden o mudur değil midir sağlık ocağına bu hafta sabretmeye çalışacam sabredemezsem sgidicem dua edin bişey olmasın lütfenİ
içini rahat tut canım aklına kötü bişey getirme.sağlık ocağına git ve kalp sesini dinle.senin gibi geç hisseden insan çok.plesenta konumuda önemliymiş o yüzden bazı anneler geç hissedebiliyormuş.detaylı ultrasona girdinmi.
Ben zayıf bir insanım ilk gebeliğim olmasına rağmen 16. Haftada hissetmiştim şimdi senden bir kaç önde gebeliğim.ilk hissettiğim karnın aynı noktasında seyirme hareketiydi.yani çok yorulduğunda baldırlarda olan seyirme hissinin karında olması gibi birşeydi ama şuanda tekmeliyor ve tek bir yerde değil her yerde hissediliyor hareketleri.
Bir bilgim yok benim de cnm ama doktoro sorsan için rahat eder.Kızlar sanırım sorum arada kaynadı. içinizde polen kullanan var mı. ben günde bir çay kaşığı alıyorum. zararı yok diye biliyorum ama bilgisi olan var mı.
Yaa yerim ben onu sizi mi beklemişBenimki gri canim. Dunya tatlisi gercekten insana cok iyi geliyor. Sabah kalktim odanin kapisinda bekliyor. Yatak odasina girmesine izin vermiyorum sadece. Onun disinda diger odalar onun. Simdi evde yalniz aklim hep onda gercekten evlat gibi seviliyorlar.
Teşekkür ederim cnm ağzına sağlık. Sanırım göğüs ucu yarası olacağı varsa olacak önlem almak çok birşey değiştirmeyecek. Göğüs kalkanını listeme ekledim cnm. Babynesti bende nerden alacağımı düşünüyorum. Ebebekdekini beğenmedim. İnstagram güvenemiyorum.Canim her puset koltuk olmuyor hayır. Gogus yarasu hassas tenlerde daha cok oluyor ben cok ciddi zorluk ile atlattim o sureci ama ne kullanırsanız kullanin oluyor aci azalıyor biraz. Bir cok kisi lansinoh kremi hatya doktorum 34.hafta itibari ile surmemi istedi uyguladım ama malesef sonuc alamadim garmastan pomad rahatlatti ve avent gogus kalkani yaralarimin sutyenime değmesini engelleyince iyilesme hizlandi tam 83 gun sürdü
Once avent tekli elektirikli pompa aldim ama evladim emmek istemedi orda da cok zorlandim 5ay emzirdim 11 ay gece gunduz sagdim saatli o nedenle istersen manuel pompa al çünkü bebek bazrn iyi ememiyor gogsundeki sutu boşaltmasan apse oluyor sagip da bebege vermen gerekebiliyor. Ben 6.ayda lansinoh çiftli eletrikli pompa aldim cunku emmeyince ikisini aynı anda sagmam gerekti yetistirmek icin
Sterilizasyon icin cihaz almadim kendim kaynattım herseyini ama biberon kullanacak emmeyecek bebek oldugunu hissedersem belki bu sefer alırım dogumdan sonra karar verecegim
Ana kucagim var ilkinden. Babynest almamistim ama belki onu da yaptiririm bu sefer hoşuma gitti kullananlarin yorumlarını okumak lazim
adam cok yogun randewusuz gıdemıosun gıdersem sımdı bu sekılde yaptıgım ıcınde kızabılır kayıplarım oldugu ıcın korkuyorum hala neden hıssetmıorum mantıklı bır acıklaması var mı bunun sen hıssedıomusun artk
bu şekilde panik yapmakta istemiorum etrafımdakiler kızıo eşimde sakin ol yapma bunu die ama sanırım sabahı bekleyip gidicem sağlık ocagınaTam anlamiyla 19 da hissetmeye başladım.herkesin değişebiliyor canım sakın ol. Aile hekimine gidebilirsin endişelerin varsa bekleme
benim tosbişimin ismine
Yusuf: akarsuyun çıktığı yer
Ege: bir masal yaratığı, korkulan, güçlü dedi o isim bulutu.
sevmedim cıks olmadı
yaratık dedi bebişime yaa
Baktim o siteye hatta tanidiklarimdan esimin benim ismime baktim da bence biraz abarti var. Ben pek harf analizine inanmiyorum sanirim bunu anladim. Genel anlami guzel olsun yeter mantigindayim. Bide sitede mesela asagida Kur'an'da 4 yerde geciyor yaziyor yukarda gecmiyor yaziyor. Celiskili aciklamalar mevcutama isimlerin anlami acisindan guzel buldum
yok canım hiç konuşmadım ben sadece doktoruma sordum ilk başlarda dedi ki normal 5, sezaryen 6bin ama ben bi tanıdığı söylemiştim ona 1000tl indirim yaptırabilirim sadece demişti bende normal istiyorum diye hadi 4bin iyi demiştim. ama sonradan konuştuk normal 6 sezaryen 7 olmuştu. bin tl her ikisinede zam gelmiş. hastaneyle konuşursunuz belki bin tl indirim yapar dedi. yani indirim işide yalan oldu hastane de hayatta indirmez. paketin içinde neler var neler yok hiç konuşmadım açıkcası konuşmayada gerek görmedim çünkü çok çok lüx yani o fiyatlar bana. sadece doğurmayla bitmiyo bu iş..Emira SY aydingelini
Şu oda süslemesi meselesi beni de çok gerdi. Doğuma gelmiş, her şeyi hazır kadına sorun çıkartmak nedir yani bu nasıl bir hastane politikasıdır. Bunun kadar küçük bir şeyde sorun çıkaran başka sorunlarda neler yapar. Canım sıkıldı. Ayrıca binlerce firma var süsleme catering işi yapan. İstediğime yaptırırım. Ne demek bizim anlaşmamız olana 1000lira vereceksiniz, onlar yapacak diye. Geçen sene Ekim ayında yazılmış bu bir de, şimdi 1000liradan d pahalıdır kesin.
Birkaç gün içinde gideceğiz inşallah, gitmişken onu da konuşacağım. Hem doğum paketlerinde hiçbir hizmet yokmuş internetten okuduğum kadarıyla, hem de 5-6binden başlatıyorlar doğum ücretlerini.
@aydingelini canım sen konuşmuş muydun doğum paketine neler dahil diye?
iç karnım geniş değil göbüşüm kocaman oldu çünkü şuan 80 kilo olmuşum bu ilk bu zamana kadar gelen gebeliğim. öyle bişey ki insanın içi huzursuzlanıo acaba bişey mi oldu dio ne bileyim işte rabbim sağlık versin evlatlarımızı sağ salim alalım kucakalrımıza hepimizCanim kilo fazlan olabilir karin yagin fazla olabilir ic karnin genis olabilir.ben ilk hamileligimde 89 kiloydum bebegimi 25.haftada hissettim.insanlar sussun diye evet devamli tekmeliyo diyodum.simdi 40 kilo verip oyle hamile kaldim 14.haftada hissettim!Tabi ikinci bebek oldugu icin ne hissettigimide anliyo olmamainda etkisi var...bebegin saglikliysa kimseyi takma...evet bende hissetmedigim icin cok endiseliydim tabi kafamda kurup duruyodum ama gayet normal.arkadasim var 113kgyla hamile kaldi su an 28.haftada hala hissetmiyo
kasık ağrım oluyor iltihap var zaten bnde antibiyotik kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?