- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
malesef her türlü içinde kötü hisler düşüncelerBir bilgim yok benim de cnm ama doktoro sorsan için rahat eder.
Yaa yerim ben onu sizi mi beklemişEve ilk geldiğinde yatak odası misafir odası mutfak almıyordum. Aslında sadece oturma odasında tutuyorduk. Şimdi ev onun biz misafiriz girmediği yer yok. Efendiliğini ilan eder sizinki de yakında günlük 18-20 saate kadar uyudukları için cnm çok sıkıntı yapma. Uyuyordur sessiz sessiz.
Teşekkür ederim cnm ağzına sağlık. Sanırım göğüs ucu yarası olacağı varsa olacak önlem almak çok birşey değiştirmeyecek. Göğüs kalkanını listeme ekledim cnm. Babynesti bende nerden alacağımı düşünüyorum. Ebebekdekini beğenmedim. İnstagram güvenemiyorum.
Cnm mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Bilmiyorum kilolu musun ama etkileyebilir. Belki evladın sakin uslu bir bebek olacak. benim biraz hareketli araştırdım hiperaktiviteden hırçınlığa kadar gidiyor yazılanlar. Her halükarda sağlıklı olsunlar da cnm çok hareketli hareketsiz hepsi şüphe uyandırıyor.
sağol cnm teşekkür ederim sabredip beklemek en iyisi sanırımNormal o zaman hissedememen canim. Ayirt edemiyo olma ihtimalin cook yuksek. Bende hissedemiyodum kasik agrim oldugu icin bikac gundur agrim yok icimde itmeler hissediyorum. Gaz oldugunda da hissedilmiyor maalesef. Tedirgin olma normal bi durum
canım iyice evhamlandırıyosun kendini. korkutma kendinide bebeğinide. bişeyi yok Allahın izni ile. aslında o hareket ediyodurda sen şuan kesin olarak konduramıyosundur. zaten paniksin geriyosun kendini hiç hissedemezsin..DAHA DETAYLIYA GİRMEDİM 28 TEMMUZDA yeni kontrolüm doktorum o zaman yaparız demişti ben de titreşim gibi böyle tuhaf bişey hissediorum ara ara çırpınma gibi tuhaf bilmdiğimden o mudur değil midir sağlık ocağına bu hafta sabretmeye çalışacam sabredemezsem sgidicem dua edin bişey olmasın lütfen
cıks ben sevmedimValla site benim değil hacılar sorumluluk kabul etmiyorum ben beğenmiştim aslında yaa
Canım internette yazılanlardan çok ben instagramda bir sayfada kaç haftada hissettiniz sorusuna çoğunluğun 20. Haftadan sonra yazması hatta büyük bir çoğunluğun da 24. Hafta yazması çok dikkatimi çekmişti. Demek ki geç diye bir şey yok çok çok normal bir durum Hamilelik ve doğum öyle bir şey ki, kimseninki kimseye benzemiyor. Acı gibi düşün Biz hacamat yaptırdık arkadaşım ortalığı yıktı ben gülüyordum yaparken. İnsanları çok her biri bambaşka bedenlere bambaşka duygulara sahipken karnındaki minik bir yavruyu hissetmek de elbet kişiye göre değişir. Arkadaşın dediği gibi kilo ve karın içi yapı farklılığı vs. Belki de hissediyorsun ama burda aramızda yaptığımız konuşmalardaki gibi olmuyordur ondan endişe ediyorsun, etme. Bak kimisinde olan sorun diğerinde hiç yok. Stres yapıp kendini üzme.
güzel yazın düşüncen söylediklerin içimizi rahatlatman için çok teşekkür ederim size. sabredip dua etmek içime huzursuzluk yüklenince saglık ocagına gıtmek en mantıklısı sağolunValla site benim değil hacılar sorumluluk kabul etmiyorum ben beğenmiştim aslında yaa
Canım internette yazılanlardan çok ben instagramda bir sayfada kaç haftada hissettiniz sorusuna çoğunluğun 20. Haftadan sonra yazması hatta büyük bir çoğunluğun da 24. Hafta yazması çok dikkatimi çekmişti. Demek ki geç diye bir şey yok çok çok normal bir durum Hamilelik ve doğum öyle bir şey ki, kimseninki kimseye benzemiyor. Acı gibi düşün Biz hacamat yaptırdık arkadaşım ortalığı yıktı ben gülüyordum yaparken. İnsanları çok her biri bambaşka bedenlere bambaşka duygulara sahipken karnındaki minik bir yavruyu hissetmek de elbet kişiye göre değişir. Arkadaşın dediği gibi kilo ve karın içi yapı farklılığı vs. Belki de hissediyorsun ama burda aramızda yaptığımız konuşmalardaki gibi olmuyordur ondan endişe ediyorsun, etme. Bak kimisinde olan sorun diğerinde hiç yok. Stres yapıp kendini üzme.
sakinlicem cnm cok saolun var olun içimi rahatlattınızcanım iyice evhamlandırıyosun kendini. korkutma kendinide bebeğinide. bişeyi yok Allahın izni ile. aslında o hareket ediyodurda sen şuan kesin olarak konduramıyosundur. zaten paniksin geriyosun kendini hiç hissedemezsin..
cıks ben sevmedimhoş o senin dediğin gibi harflerine göre olanıda bulamadım
başka türlü kafayı nasıl yiyecez anacım tabiki de araştırıcaz....Herkes kendinde ya da bebeğinde olan problemi internette saatlerce tam bu tiptearaştırıp okuyup kafayı yiyor demi. Heh aferin bize.
Kız mesela Ege ya isim, harfleri tek tek tahlil ederken diyor mesela bu harften bir tane yeterli isimde diye. E harfinin kattığı anlam itibariyle.cıks ben sevmedimhoş o senin dediğin gibi harflerine göre olanıda bulamadım
aa tamam canım böyle bakıyım bi bunu göremedim ben teşekkür ederimKız mesela Ege ya isim, harfleri tek tek tahlil ederken diyor mesela bu harften bir tane yeterli isimde diye. E harfinin kattığı anlam itibariyle. Eki Görüntüle 2166806
rica ederim canım kendini strese sokma yeter :)çok sağol canım bi kaç gün kendimi bi dinleyeyim baktım duramıyorum hemen giderim baktım sabredebilyorum haftaya kadar sabrederim teşekkür ederim sana
Aynı hissiyatlar icerisindeyim hissetmiyorum stresten deli olcam Allah korusun inşallah herşey yolundadirkizlar merhaba hayirli haftalar oncelikle herkese nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi iki gundur takmis durumdayim dusunmekten cildircam yalvariorum resmen ne olur tekme at die iyimidir bisey olmusmudur korkuyorum bayagi bilgisi olan yardimci olsun lutfen
inşallah canım inşallahhhhh çok merak ediyorum durumunuAynı hissiyatlar icerisindeyim hissetmiyorum stresten deli olcam Allah korusun inşallah herşey yolundadir
Ben sırt üstü yatamıyorum zaten hemen midem bulanıyor, yüz ustü normalde de brnde yatamazım simdi yan yatıyorum nereye yatsam kolum uyuşuyor o yüzden illa sola yatamıyorum...Benim sıpa arada hareketliydi dün solda yatında tepik üstune tepik attı. :)sol yatmamı seviyo kereta:)Yüzüstü yatanlar nasıl yatıyosunuz kızlar? Bende hayatta yan veya sırtüstü yatamam ama mecbur şimdi. Tatilde bile sırtımı güneşlendiremedim:) az bi yüzüstü yatayım diyorum içerden tık tık vuruyo sıpa, rahat bırakmıyoki:) benimki artık baya baya hareketlendi şükür.
Herkes kendinde ya da bebeğinde olan problemi internette saatlerce tam bu tiptearaştırıp okuyup kafayı yiyor demi. Heh aferin bize.
şehir dışında kalmalı akraba ziyaretine gideceksen eğer park yatak uygundur canım ama onun haricinde anne yanı beşik yada normal sepet beşik al derim hem görüntü hem yer kaplama açısından yada benim evim küçük o yüzden böyle düşünüyorum bilemedimKızlar park yatak mı alsam anne yanı beşiklerden mi bir türlü karar veremiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne dersiniz? Oda yapacağım bebeğe ama ilk aylar yanımda yatar diye düşünüyorum. Anne yanı beşikler gece emzirme ve yan yana göre göre uyuma imkanı açısından cazip geliyor. Ama park yatak da yatak odası dışında da kullanımı ve ilerleyen yaşlarda oyun parkı olarak kullananabileceği, hem de şehir dışında yaşayan ailelerimize giderken de götürebileceğimiz için cazip geliyor. Ne yapmalı sizce?
Kızlar park yatak mı alsam anne yanı beşiklerden mi bir türlü karar veremiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne dersiniz? Oda yapacağım bebeğe ama ilk aylar yanımda yatar diye düşünüyorum. Anne yanı beşikler gece emzirme ve yan yana göre göre uyuma imkanı açısından cazip geliyor. Ama park yatak da yatak odası dışında da kullanımı ve ilerleyen yaşlarda oyun parkı olarak kullananabileceği, hem de şehir dışında yaşayan ailelerimize giderken de götürebileceğimiz için cazip geliyor. Ne yapmalı sizce?
Canim kendini harap edecegine saglik ocagina gidip kalp atislarin dinlesene. Gec hissetmen normal bende ilkine gore daha az hissediyorum. Hatta 20 den sonra hissetmeye basladim az az 21 de iyice netlesti. Ilk gebeligimde 16. Haftada hissediyordum. Bebisin minnos minnos yatiyordur ama git icini rahatlat nie kendini uzuyorsun cokmu uzak saglik ocagi sanasakinlicem cnm cok saolun var olun içimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?