2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
malesef her türlü içinde kötü hisler düşünceler

Normal o zaman hissedememen canim. Ayirt edemiyo olma ihtimalin cook yuksek. Bende hissedemiyodum kasik agrim oldugu icin bikac gundur agrim yok icimde itmeler hissediyorum. Gaz oldugunda da hissedilmiyor maalesef. Tedirgin olma normal bi durum
sağol cnm teşekkür ederim sabredip beklemek en iyisi sanırım

canım iyice evhamlandırıyosun kendini. korkutma kendinide bebeğinide. bişeyi yok Allahın izni ile. aslında o hareket ediyodurda sen şuan kesin olarak konduramıyosundur. zaten paniksin geriyosun kendini hiç hissedemezsin..
cıks ben sevmedim hoş o senin dediğin gibi harflerine göre olanıda bulamadım

güzel yazın düşüncen söylediklerin içimizi rahatlatman için çok teşekkür ederim size. sabredip dua etmek içime huzursuzluk yüklenince saglık ocagına gıtmek en mantıklısı sağolun

sakinlicem cnm cok saolun var olun içimi rahatlattınız

Herkes kendinde ya da bebeğinde olan problemi internette saatlerce tam bu tipte araştırıp okuyup kafayı yiyor demi. Heh aferin bize.
başka türlü kafayı nasıl yiyecez anacım tabiki de araştırıcaz....
(kafayı yeme kelimesini kendim için kullandım, şahsi bi yorumdur kimse üstüne alınmasın lütfen )

Aynı hissiyatlar icerisindeyim hissetmiyorum stresten deli olcam Allah korusun inşallah herşey yolundadir

Ben sırt üstü yatamıyorum zaten hemen midem bulanıyor, yüz ustü normalde de brnde yatamazım simdi yan yatıyorum nereye yatsam kolum uyuşuyor o yüzden illa sola yatamıyorum...Benim sıpa arada hareketliydi dün solda yatında tepik üstune tepik attı. :)sol yatmamı seviyo kereta:)

Kızlar park yatak mı alsam anne yanı beşiklerden mi bir türlü karar veremiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne dersiniz? Oda yapacağım bebeğe ama ilk aylar yanımda yatar diye düşünüyorum. Anne yanı beşikler gece emzirme ve yan yana göre göre uyuma imkanı açısından cazip geliyor. Ama park yatak da yatak odası dışında da kullanımı ve ilerleyen yaşlarda oyun parkı olarak kullananabileceği, hem de şehir dışında yaşayan ailelerimize giderken de götürebileceğimiz için cazip geliyor. Ne yapmalı sizce?

Herkes kendinde ya da bebeğinde olan problemi internette saatlerce tam bu tipte araştırıp okuyup kafayı yiyor demi. Heh aferin bize.

He valla.
Benim doktorum ilk internette araştırma yapmayı ve arkadaşlarımla hamileliğimi konuşmayı yasaklamıştı. (ayy benim şöyleydi senin niye öyle değil?! ooo! tüüüh! hiii! derler canını sıkarlar demişti.)
Ben de gelip foruma üye oldum iyi mi
Neyse biz burada birbirimizi körüklemiyoruz. Körükleyene STOP

şehir dışında kalmalı akraba ziyaretine gideceksen eğer park yatak uygundur canım ama onun haricinde anne yanı beşik yada normal sepet beşik al derim hem görüntü hem yer kaplama açısından yada benim evim küçük o yüzden böyle düşünüyorum bilemedim

Ben de hareketlerini bazı günler çok iyi hissediyorum ama özellikle yorulduğumda hissetme düzeiym de azalıyor ama 28. haftaya kadar sıkıntı yokmuş bildiğim kadarıyla. O yüzden panik yapmayalım annişler biz ne kadar stres olursak bebek de o kadar strese giriyor

Oyum park yataktan yana anne yani besikler yada sepet besiklerde maksimum 6 ay yatabilir sigmaz sonra ama park yatagi uzun sure kullanabilirsin bide ayri oda yapacaksan bebek odasi degilde cocuk odasi tarzinda yapabilirsin. Buyuk yatakli 3 4 sene sonra oda derdin olmaz ben once bebek odasi yaptim mobilya besikte kafa goz vurmalar kafayi araya gecirmeler sebebiyle park yatak aldim sonra 2.5 yasinda cocuk odasina gecis yaptik. Bir suru maraf oldu yani

Ilk bebemde o kadar cok gereksiz seu aldim ki bunda da hic bisi alasim gelmio nedense :) bunu daha ortam sartlari ile uyumlu buyutmeyi planliyorum. Cunku oglum inanilmaz konformist bi yapiya sahip suan :)))

sakinlicem cnm cok saolun var olun içimi rahatlattınız
Canim kendini harap edecegine saglik ocagina gidip kalp atislarin dinlesene. Gec hissetmen normal bende ilkine gore daha az hissediyorum. Hatta 20 den sonra hissetmeye basladim az az 21 de iyice netlesti. Ilk gebeligimde 16. Haftada hissediyordum. Bebisin minnos minnos yatiyordur ama git icini rahatlat nie kendini uzuyorsun cokmu uzak saglik ocagi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…