Benim de kaçınıyordu baktim çatlamış gibi geldi lansinoh göğüs kremi almistim ondan sürdüm gecti şimdiden yanmisizKızlar benim sağ göğsüm kaşınıp duruyor. Çatlıyor mu acaba?
Kesinlikle ticarethane görüyorlar dediğin gibi.. Bendeki de paket fiyatı valla bende paket maket istemiyorum ya.. Acıbadem de neymiş kuaför fön çekiyomuş 'ayyyy benim gözüm fönmü görecek be'Valla ben çok klasikçiyim oda moda da süslemeye özenmiyorum doğuma sadece annem gelecek İstanbulda da kimsem yok kime süsleyeyim odayı (şimdiki hastanenin paketinde ne var onu bile hatırlamıyorum..)Doğum fotoğrafçısı da tutmam heralde (Sonradan dediklerimin tam tersini yaparsam bilin ki ben değil hormonlarım yaptırıyor )
offf pahaliymiss yaa sanirim istanbulda hep boylre ben iki doktora gidiyorhm birinde seseryanda nirmalde 1200 digerini aormadim hangisunde daha uygunsa onda yapicam :) aslinda esimin insaat muhendisleri odasinin bi hastaneyle anlasmasi var butun ameliyatlar yuzde 40 indirimli ama sansaSırf bu doğumun pahallılığı yüzünden değiştirdim gül gibi doktorumu.. Ama yapacak bişey yok bende doğuma 14000 verecek kadar zengin değilim.. Şimdi gittiğim hastane 4000 lira sezeryana dedi..Burda olucam ama Acıbadem konforunu çok arıyorum çokkk
offf pahaliymiss yaa sanirim istanbulda hep boylre ben iki doktora gidiyorhm birinde seseryanda nirmalde 1200 digerini aormadim hangisunde daha uygunsa onda yapicam :) aslinda esimin insaat muhendisleri odasinin bi hastaneyle anlasmasi var butun ameliyatlar yuzde 40 indirimli ama sansaSırf bu doğumun pahallılığı yüzünden değiştirdim gül gibi doktorumu.. Ama yapacak bişey yok bende doğuma 14000 verecek kadar zengin değilim.. Şimdi gittiğim hastane 4000 lira sezeryana dedi..Burda olucam ama Acıbadem konforunu çok arıyorum çokkk
prrsembe yaptiricam canim 23+6 yim o gun 1 gun frketmez yaniiiizmirie canım sen ne zaman şeker yüklemesi yapacaksın? Doktor bana 24.haftada yaptır dedi. Ben 23+6 ya randevu aldım o gün 24.haftada mı olmuş oluyorum. Yoksa 24+ larda mı yaptırmam gerekiyor?
Bilen arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.
Chicco nun arabasını bende araştırdım genelde tekerlek sıkıntısı yaşanıyormuş.firmada kabul etmiyormuş.bence onu ele.canım bende yavaş yavaş bakınmaya başladım.. İstediğim modeller çok pahallı olunca ikinci el bakayım dedim.. İstediğim özellik rahat kapanabilmesi ve kapandığında arabaya sığacak olması.. Neyse arkadaşımın tavsiyesiyle 2. el bir araba bulduk gittik bakmaya araba dana kadar katlanmıyor ve ay öyle pis bırakmış ki dedim bu 2. elle olmayacak heralde... İstediğim model İnglesinanın tek elle dikey kapanır modeli var sıfırı 4000 lerde ona yakın şimdilik chickonun bi modelini buldum yanında puset ve puseti otokoltuğuna sabitleyiciyle 2200 lira.. Sanırım bu olacak yine fikrimi değiştirmezsem tabi.
Aaaa ciddimisin..Eledim gitti.Chicco nun arabasını bende araştırdım genelde tekerlek sıkıntısı yaşanıyormuş.firmada kabul etmiyormuş.bence onu ele.
Bende doğum teminatım olduğum halde eledim...8400 liralık limitim var ama Acibadem onu bile asıyor..Başkentin hepsini karşilayacak bakalımofff pahaliymiss yaa sanirim istanbulda hep boylre ben iki doktora gidiyorhm birinde seseryanda nirmalde 1200 digerini aormadim hangisunde daha uygunsa onda yapicam :) aslinda esimin insaat muhendisleri odasinin bi hastaneyle anlasmasi var butun ameliyatlar yuzde 40 indirimli ama sansa
kadin dogum ameliyatlari gecerli gecermis
hayirlisiyla dogsun kuzum canim bebek arabasi icinde ben mamas papas sola 2 aldim bakabilirsin istersen bize kullanizi falan pratik geldiBende doğum teminatım olduğum halde eledim...8400 liralık limitim var ama Acibadem onu bile asıyor..Başkentin hepsini karşilayacak bakalım
Valla bende istinyede ki konforu arıyorum canım, bekleme alanlarının genişliğini bile benimsemişim orada düşün :)) ama yapacak bişey yok Allahın izni ile öyle de böyle de doğurucaz okadar para vermektense başka eksiğini alırız daha iyi..Sırf bu doğumun pahallılığı yüzünden değiştirdim gül gibi doktorumu.. Ama yapacak bişey yok bende doğuma 14000 verecek kadar zengin değilim.. Şimdi gittiğim hastane 4000 lira sezeryana dedi..Burda olucam ama Acıbadem konforunu çok arıyorum çokkk
Kız burada 600tl ye hastane bahçesinde doğurtmazlar.. sen ankaradaydın dimi. Ah gözünü sevdiğimin şehri bukadar kalabalık olmasa bukadar herşey pahalı olmaz.. muayene ücreti aşağı yukarı aynı ama benim en en ucuz aldığım fiyat şuan medilife o da 980 tl dedi.. o da bana aşırı ucuz kalitesizmiş gbi geliyo düşün, öyle bi algı yaratmışlarki beynimizde...Ben bebek arabası hemen lazım olur mu bilemedim ya doğsun ona göre alırım inşallah sadece en temel eşyaları almayı düşünüyorum.
Aşkınımmmm
Kızlar İstanbul'da fiyatlar ne öyle ya korkunç. Orda üniversite hastaneleri nasıl Hocaların kendi muayeneleri olur ücretli. Doğuma da girerler ama aşırı bir miktar olmaz mesela yok mu öyle bir imkan. Burda Hacettepede çok iyi doktorlar muayene ücreti 125,doğum 600 civarı. Yani hiç yoktan devleti istemeyenin böyle bir imkanı var.
Evet Ankaradayım aslında burda da yüksek fiyatlar ama en azından üniversite hastaneleri uygun. Bazı özelden kayyum atanarak alınmış devletler de çok güzel. Ama tabi devlet nihayetinde yanında erkek kalamıyor doğuma giremiyor vs. Acıbadem, Memorial, Koru, Medicana Başkent burda da fiyatlar pahalıValla bende istinyede ki konforu arıyorum canım, bekleme alanlarının genişliğini bile benimsemişim orada düşün :)) ama yapacak bişey yok Allahın izni ile öyle de böyle de doğurucaz okadar para vermektense başka eksiğini alırız daha iyi..
Kız burada 600tl ye hastane bahçesinde doğurtmazlar.. sen ankaradaydın dimi. Ah gözünü sevdiğimin şehri bukadar kalabalık olmasa bukadar herşey pahalı olmaz.. muayene ücreti aşağı yukarı aynı ama benim en en ucuz aldığım fiyat şuan medilife o da 980 tl dedi.. o da bana aşırı ucuz kalitesizmiş gbi geliyo düşün, öyle bi algı yaratmışlarki beynimizde...
Ben eşime benimle doğuma gir diyorum ama giremem asla diyo :)) bende istemem aslında o an daha panik olurum o yanımda olunca ama o benden de panik :)Evet Ankaradayım aslında burda da yüksek fiyatlar ama en azından üniversite hastaneleri uygun. Bazı özelden kayyum atanarak alınmış devletler de çok güzel. Ama tabi devlet nihayetinde yanında erkek kalamıyor doğuma giremiyor vs. Acıbadem, Memorial, Koru, Medicana Başkent burda da fiyatlar pahalı
Beni 6 Ağustos'ta sağlık ocağından çağırdılar şeker yüklemesi için sermet sağol 24. İle 28.haftalar arası yaptır dedi.yani 23+6 sıkıntı olmaz canım.bu arada Ağustos'a ege hanıma randevu aldın mı canım.izmirie canım sen ne zaman şeker yüklemesi yapacaksın? Doktor bana 24.haftada yaptır dedi. Ben 23+6 ya randevu aldım o gün 24.haftada mı olmuş oluyorum. Yoksa 24+ larda mı yaptırmam gerekiyor?
Bilen arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.
Yav eskiden ne kolaymış azını kırayım.Ben eşime benimle doğuma gir diyorum ama giremem asla diyo :)) bende istemem aslında o an daha panik olurum o yanımda olunca ama o benden de panik :)
Burada öyle imkanlarda yok işte canım sıkıntılı şehir ya..
Kalkip evi supurmem lazim bir iki bulasik var onu yikamam lazim dusa girmem lazim ders calismam lazim. Ama useniyorumnasil bir sicaktir anlamadim yagmur mu yagacak baskin hareketsiz bir hava var. Gittikce agirlasiyorum agustosu dusunemiyorum bile
Senle aramızda 2 gün var canım benim 2. Çocuk ve 2 kaybım var. Zayıf biriyim karnım da küçük ilk çocukta 18 haftada bu sefer de 16 dan sonra küçük pıtpıtlar hissettim. Seninle benzer şeyleri yaşadığım için sürekli tedirgindim acaba iyi mi kalbi atıyor mu diye. Hatta kafayı yeme noktasına geldim bir ara. Öncelikle hareket dediğimiz şey çok öyle belirgin büyük bir hareket değil. Çook küçük bir dokunma gibi ve uzanıp kendini dinleyip odaklanmadan farkedemezsin. Mesela bazı arkadaşlar eşlerinin falan da hissettiğin söylemişti ben kendim bile zor farkediyorum eşim falan mümkün değilkizlar merhaba hayirli haftalar oncelikle herkese nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi iki gundur takmis durumdayim dusunmekten cildircam yalvariorum resmen ne olur tekme at die iyimidir bisey olmusmudur korkuyorum bayagi bilgisi olan yardimci olsun lutfen
Ben de tercihimi park yataktan yana kullanırdım. Anne yanı beşikler küçük gerçekten. Kısa bir süre kullanımı olacak ve sonra onu koyacak yer bulamıyorsun. Odayı hemen ayırmayı düşünsen bile her çocuğun mizacı farklı belki geceleri çok uyanacak ve sen iki oda arası gidip gelmekten mahvolup kendi odanda yatırmaya devam edeceksin mecburen öyle de düşünmek lazımKızlar park yatak mı alsam anne yanı beşiklerden mi bir türlü karar veremiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne dersiniz? Oda yapacağım bebeğe ama ilk aylar yanımda yatar diye düşünüyorum. Anne yanı beşikler gece emzirme ve yan yana göre göre uyuma imkanı açısından cazip geliyor. Ama park yatak da yatak odası dışında da kullanımı ve ilerleyen yaşlarda oyun parkı olarak kullananabileceği, hem de şehir dışında yaşayan ailelerimize giderken de götürebileceğimiz için cazip geliyor. Ne yapmalı sizce?
Canım dışarı her çıktığında eşinle falan mı olacaksın yoksa kendi başına yürüyerek de biryerlere gidecek misin? Şunun için soruyorum eğer tek başına çıkman gerekecekse mesela market kuaför falan küçük ve hafif baston gibi bir araba olmalı ki tek başına rahatlıkla çıkabilesin. Ben önce travel sistem büyük bir araba aldım puset de içinde dahil olsun diye. Sonra puseti hiç kullanmadım çocuğum sevmedi yepyeni duruyor. Araba da çok ağırdı bina giriş çıkışında sorun yaşadım 6 ay eşime bağlı kaldım. Sonra ucuz bir baston aldım vee yaşasın özgürlük hergün yürüyüşe çıktım çocuğu bebek arabasına atıp, avm de rahatça dolaştım. Hatta ek gıdaya geçtikten sonra çorbasını ya da yoğurdunu falan alıp parka gidiyordum orda yediriyordumKızlar alışverişlere başladınız mı???
Ben bebek arabalarına bakıyorum bakıyorum ama anlamıyorum.sadece çok ağırlar onu biliyorum.benim bel fıtığım var zaten.bu iş nasıl olcak bilmiyorum.
Hangi marka daha iyidir??
Çok fazl fiyat ve model seçeneği var??
Siz ne yaptınız...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?