2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimdee gecen hafta cok az bir miktar suyum gelmisti. Ve sanirim ufak kacaklarim var doktor seviyesi iyi onemli degil dedi. Kendini korkutma. Demekki olabiliyor bu haftalarda

Benim aşırı enfeksiyonum çıktı ondan mış fitil ve vajinal duş verdi cok şükür kızımın durumuda suyuda çok iyi 550 gram olmyş bile:)

Doğumlar pahalı malesef bende medipol hastanesine gidiyorum normal dogum 2600 sezeryan 3500 ne yapiyim anadolu yakasında da bana yakın iyi hastane yok

bende turgut ozala gıdecegım ınsallah hatta sıkıntı olmazsa dogumda yaparım orda dıyorum. hacettepede randevu ısını nasıl cozuyorsunuz ben alerjı testı ıcın gunlerce aradımda telı bıle dusuremedım :)

Masllah canim allah yavrularimizi korusun

Eşime bağımlı kalamam çünkü eşim şehir dışı iş seyahati çok fazla yapıyo.o yüzden ben kendime göre almam lazım.o zmn baston tarzı olanlara mı bakayım.ama onlar büyük çocuklar için değil mi

Benimkide oyle canim hatta ikramli filandi. Hatta son haftalarda bebek bakimi filanda varmis dogum icin egzersizler ikinma nasil fln diye. Gidecem hepsine insan rahatliyor. Ama bugun kursta gordum en rahat insan benmisim. En ufak seyde doktora gidiyo insanlar ben aydan aya gidiyorum cok gamsiz ve rahatmisim. Insanllah dogumda da rahat olurum. Mesela bugun adrenalin dogum aninda fazla salgilandiginda 8cm acik bile olsa dogum duruyormus sezeryana gidiyomus hasta. Kontrollu olmak gerekiyomus. Guzel bilgiler ozellikle tecrubesi olmayanlar icin

Ya sormayın oranın telefon işi iptal. Benim kuzenim intörn doktor o aldı bizzat hocadan. Turgut Özal gayet güzel ya riskli olmasa gebeliğim orda da düşünürdüm.

olmuyor beceremiyorum 3 kayıp verdim şimdi bu zamana gelipte bu bebeğimi kauybetcem korkusu bni delirtiyor resmen :'( sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz nasıldı ilk hisleriniz tarif edebiklirmisiniz?

Hepsi aynı olacak diye birşey yok. Stres yapmayın, aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız, iyi haberlerinizi bekliyoruz. Sağlık ocağına gidin yakınsa. Ki bir kere benim kalp atışı duyamadılar. Onda bile panik olmayın.
Ben ilk gebeliğimde daha erken hissetmiştim; 4 aylıkken. O zaman zayıftım sanırım etkisi var. Hafif gaz varmış da içimde patlıyormuş ya da sizin dediğiniz kelebek gibi. Gittikçe şiddeti arttı anladım ki Bebek hareketiymiş o. Fakat sonra hiç hareket hissetmemeye başladım. Arada kayar göbeğim dalgalanırdı; 7 aylıkken. Son ay günlük hareket takibi nasıl yapılır anlamıyordum; Bebek hareket etmiyordu. Sağ Salim doğdu çok uslu, akıllı bir bebek oldu.

Çok sevindim cnm gözünaydin Kübra candır bnm küçük sipam o :) tekrar gözünaydin sağlıkla kucağına al ins

Tanem derim canim tanya yabancı bir isim gibi hissettirdi
Evet canım tanemde karar kıldım ama tanem su mu koysam diye bu seferde o aklıma düştü
Kız Allah seni ne etmesin:))
Kaç yıllık eşim daha bana esrammm demedi, başka hitaplar duydum ama adımla sevdiğini hatırlamıyorum hiç :)))) oda bi tanem diye sever heralde mesela ben bal tanem diye sevmeyi düşünüyorum:)))
Haha bunu mu dusundun kiz illaki biseyler dicektir sevdicegi isim koymasan bile
Aynen hatta biz kadınlar bu kadar ince düşünürken, kalk karıı bi çay koy dicektir belkide

Hey Allahım 2 haftanın sonunda bi doppler randevusu aldım hep internet sayfasından deniyordum mrhs nin bu sefer uygulamadan direk doktorun üstünü tıklayıp gece 12de aldım ama tam 23+3 de oluyoruz yani kıl payıyla yakaladım. Artık doktor rahat rahat bakar 6 aylık oluyor nerdeyse

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben 2 gündür demir ilacım hariç diğer ilaçları içmedim, ayaklarımdaki şişlikler indi. Şimdi deneyip bulucam bakıym decavit mi magnorm mu şişlik yapıyo bana. Progestanı daha önce kullanmıştım bişey olmamıştı zaten doktor haftaya bırak dedi. 1haftaya yakın o şişliği çektim ama ne kötüymüş ya.. hala çok çok az şişler ama hadi o da bu aylarda olsun diğer türlüsü çok çok kötüydü

Doğumlar pahalı malesef bende medipol hastanesine gidiyorum normal dogum 2600 sezeryan 3500 ne yapiyim anadolu yakasında da bana yakın iyi hastane yok
Valla yine kötünün iyisiymiş o canım, ben 4bine kadar kafamda tamam olur demiştim ama 4ün üzeri imkanlarımı aşıyo..
Masllah canim allah yavrularimizi korusun
Amin canımm çok teşekkür ederim

onu ne için alıyoruz canım ?

Canım şeker yükleme testlerini sağlık ocakları yapıyor mu. eğer öyle ise hastaneye gitmek ile uğraşmayayım.. sağlık ocağı daha yakın bana.

sağlık ocağı yakın ama çalıştığım için iş yerim izin vermio devamlı devamlı dün akşam birden bişey oldu sanki hiç yaşamadığım için tanımlandıramıyorum belkide olanlar kızımdır ama ben anlamıorum insan korkuyor elinde olmadan sağolun hepiniz içimi gerçekten rahatlattınız aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…