- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
bu zamana kadar hep bu şekilde acaba dedikçe doktora gittim şimdi kndimi dizginlemek istiorum açıkçası sakinim kndimi dinleyeceğim bu hafta gün içerisinde çalışıorum akşamda yemek yap ye uzanamıorum anca uyumaya belkide ondandırSenle aramızda 2 gün var canım benim 2. Çocuk ve 2 kaybım var. Zayıf biriyim karnım da küçük ilk çocukta 18 haftada bu sefer de 16 dan sonra küçük pıtpıtlar hissettim. Seninle benzer şeyleri yaşadığım için sürekli tedirgindim acaba iyi mi kalbi atıyor mu diye. Hatta kafayı yeme noktasına geldim bir ara. Öncelikle hareket dediğimiz şey çok öyle belirgin büyük bir hareket değil. Çook küçük bir dokunma gibi ve uzanıp kendini dinleyip odaklanmadan farkedemezsin. Mesela bazı arkadaşlar eşlerinin falan da hissettiğin söylemişti ben kendim bile zor farkediyorum eşim falan mümkün değilbir kere hissedip günlerce hissetmediğin de olacak korkma bu da normal. Fakat için rahatlasın diye bi sağlık ocağına git ve sonra sakin kalmaya çalış
Ben de tercihimi park yataktan yana kullanırdım. Anne yanı beşikler küçük gerçekten. Kısa bir süre kullanımı olacak ve sonra onu koyacak yer bulamıyorsun. Odayı hemen ayırmayı düşünsen bile her çocuğun mizacı farklı belki geceleri çok uyanacak ve sen iki oda arası gidip gelmekten mahvolup kendi odanda yatırmaya devam edeceksin mecburen öyle de düşünmek lazım
Canım dışarı her çıktığında eşinle falan mı olacaksın yoksa kendi başına yürüyerek de biryerlere gidecek misin? Şunun için soruyorum eğer tek başına çıkman gerekecekse mesela market kuaför falan küçük ve hafif baston gibi bir araba olmalı ki tek başına rahatlıkla çıkabilesin. Ben önce travel sistem büyük bir araba aldım puset de içinde dahil olsun diye. Sonra puseti hiç kullanmadım çocuğum sevmedi yepyeni duruyor. Araba da çok ağırdı bina giriş çıkışında sorun yaşadım 6 ay eşime bağlı kaldım. Sonra ucuz bir baston aldım vee yaşasın özgürlük hergün yürüyüşe çıktım çocuğu bebek arabasına atıp, avm de rahatça dolaştım. Hatta ek gıdaya geçtikten sonra çorbasını ya da yoğurdunu falan alıp parka gidiyordum orda yediriyordum
sağlık ocağı uzak deil evime ama çalıştığım yer uzak ve izin vermiyorlar sürekli haftaya aşım var eğer bu şekilde gider isem aşı vurulur iken diyeceğim dinletsinler dieCanim kendini harap edecegine saglik ocagina gidip kalp atislarin dinlesene. Gec hissetmen normal bende ilkine gore daha az hissediyorum. Hatta 20 den sonra hissetmeye basladim az az 21 de iyice netlesti. Ilk gebeligimde 16. Haftada hissediyordum. Bebisin minnos minnos yatiyordur ama git icini rahatlat nie kendini uzuyorsun cokmu uzak saglik ocagi sana
Canım sen nerde gittin bu kursa bnde gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasındayım amaBenimkide oyle canim hatta ikramli filandi. Hatta son haftalarda bebek bakimi filanda varmis dogum icin egzersizler ikinma nasil fln diye. Gidecem hepsine insan rahatliyor. Ama bugun kursta gordum en rahat insan benmisim. En ufak seyde doktora gidiyo insanlar ben aydan aya gidiyorum cok gamsiz ve rahatmisim. Insanllah dogumda da rahat olurum. Mesela bugun adrenalin dogum aninda fazla salgilandiginda 8cm acik bile olsa dogum duruyormus sezeryana gidiyomus hasta. Kontrollu olmak gerekiyomus. Guzel bilgiler ozellikle tecrubesi olmayanlar icin
bnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?mavila
bende baya azalttım tuzu şu bikaç gündür canım, tabi onunda etkisi var ama ilaçlardan oldum ben ona eminim artık.
bende şiştim tabikii kilodanama ayaklarımda ki şişlikler çok başkaydı
Kahverengi kısım değil diğer taraf beyaz yer kaşınıyorBenim de kaçınıyordu baktim çatlamış gibi geldi lansinoh göğüs kremi almistim ondan sürdüm gecti şimdiden yanmisiz
bnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?
23+6 da ben tam olarak hangi haftada olmuş oluyorum? 24.haftada mı? Daha randevu almadım canım sen adlın mı?Beni 6 Ağustos'ta sağlık ocağından çağırdılar şeker yüklemesi için sermet sağol 24. İle 28.haftalar arası yaptır dedi.yani 23+6 sıkıntı olmaz canım.bu arada Ağustos'a ege hanıma randevu aldın mı canım.
Sağol yağmurcum. Bir de benim anlamadığım şimdi 23+6da biz 24.haftada mı olmuş oluyoruz? Yoksa 24+1 mesela bugünler mi 24.hafta oluyorprrsembe yaptiricam canim 23+6 yim o gun 1 gun frketmez yaniii
23+6 olunca 24. Haftadasın demek oluyor. 24+1de 25. Haftaya başlıyorsun.Sağol yağmurcum. Bir de benim anlamadığım şimdi 23+6da biz 24.haftada mı olmuş oluyoruz? Yoksa 24+1 mesela bugünler mi 24.hafta oluyor
Sağol yağmurcum. Bir de benim anlamadığım şimdi 23+6da biz 24.haftada mı olmuş oluyoruz? Yoksa 24+1 mesela bugünler mi 24.hafta oluyor
Ben istanbulda degilim canim. Oradaki hastaneleri bilmiyorum. Ama bi arastir devlet hastanelerinde fln da olabilir veren yerler mutlaka vardirCanım sen nerde gittin bu kursa bnde gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasındayım ama
benim demir ilacım sadece bazen midemi ağrıtıyo canım. adı gyno ferro sanol. kapsülbnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?
canım 18haftan bitmiş 19dan gün almış oluyosun o yüzden programlarda o şekilde çalışıyoDikkat ettiyseniz buradaki takvim hep önden alıyor ben şuan 23+3 um burası 24 gösteriyor. Rapor aldığımda da mesela 18+3 tum raporumda 19 haftalık gebe yazıyordu canim
Kızlar bebişlere düşündüğünüz isimleri bir tahlil edin bu sayfa ayrıntılı anlatmış ben çok beğendim paylaşmak istedim. Benim koyacağım isimde üç tane A harfi var mesela 2 den fazla a harfi, fazla hareketli enerjik olmasına sebep oluyormuş. Bence önemli bir ayrıntı. http://www.isimbulutu.com/
benim demir ilacım sadece bazen midemi ağrıtıyo canım. adı gyno ferro sanol. kapsül
canım 18haftan bitmiş 19dan gün almış oluyosun o yüzden programlarda o şekilde çalışıyo
19+3 iken mesela 20 haftalık sayılıyosun çünkü +1den sonra diğer haftanı tamamlıyo sayılıyosun.
inşallah kafan karışmamıştır düzgün anlatamadım gibi
amin inş :) hepimiz saglıkla alalım :)hoşgeldin canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
cok seviyorum doktorumu :)Tekrar hoşgeldin Çok Duydum banu hanımı :) ben de medicalpark a gidiyorum.
Maşallah çok incesin halen :)
Hı anladım kuzum bende işte olunca bide patron basınca bukadar oldu :)))Yok canım ben biliyorum zatii :)) ben de arkadaşa anlattım tabi benim de biraz değişik olmuşsonuca baglamamisim işteyken anca bu kadar oluyor :))))
ben suan 23+3 um canim yani 24 un icindeyim 24+1 olursak 24 bitmis bitmis olur 25 doldururuz ama doktorlar 24 diyirlar canim biraz karisikmi anlattim bilemedim umarim analrsin :)Sağol yağmurcum. Bir de benim anlamadığım şimdi 23+6da biz 24.haftada mı olmuş oluyoruz? Yoksa 24+1 mesela bugünler mi 24.hafta oluyor
bnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?