2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bu zamana kadar hep bu şekilde acaba dedikçe doktora gittim şimdi kndimi dizginlemek istiorum açıkçası sakinim kndimi dinleyeceğim bu hafta gün içerisinde çalışıorum akşamda yemek yap ye uzanamıorum anca uyumaya belkide ondandır

sağlık ocağı uzak deil evime ama çalıştığım yer uzak ve izin vermiyorlar sürekli haftaya aşım var eğer bu şekilde gider isem aşı vurulur iken diyeceğim dinletsinler die

mavila
bende baya azalttım tuzu şu bikaç gündür canım, tabi onunda etkisi var ama ilaçlardan oldum ben ona eminim artık.
bende şiştim tabikii kilodan ama ayaklarımda ki şişlikler çok başkaydı

Canım sen nerde gittin bu kursa bnde gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasındayım ama

bnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?

23+6 da ben tam olarak hangi haftada olmuş oluyorum? 24.haftada mı? Daha randevu almadım canım sen adlın mı?

Sağol yağmurcum. Bir de benim anlamadığım şimdi 23+6da biz 24.haftada mı olmuş oluyoruz? Yoksa 24+1 mesela bugünler mi 24.hafta oluyor

Dikkat ettiyseniz buradaki takvim hep önden alıyor ben şuan 23+3 um burası 24 gösteriyor. Rapor aldığımda da mesela 18+3 tum raporumda 19 haftalık gebe yazıyordu canim

bnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?
benim demir ilacım sadece bazen midemi ağrıtıyo canım. adı gyno ferro sanol. kapsül

Dikkat ettiyseniz buradaki takvim hep önden alıyor ben şuan 23+3 um burası 24 gösteriyor. Rapor aldığımda da mesela 18+3 tum raporumda 19 haftalık gebe yazıyordu canim
canım 18haftan bitmiş 19dan gün almış oluyosun o yüzden programlarda o şekilde çalışıyo
19+3 iken mesela 20 haftalık sayılıyosun çünkü +1den sonra diğer haftanı tamamlıyo sayılıyosun.
inşallah kafan karışmamıştır düzgün anlatamadım gibi

İyi güzel yaZmışlar ama bilgi yanlışlıkları var
Kendi ismimi arattım arapça diyor ama değil ismim farsça kökenli
Üstelik anlamı da yanlış yazıyor
Koyacağımız ismi de sorgulattım arapça diyor ama isim Türkçe.

Bunları da göz önüne alın eğer isim kökenlerini önemsiyosanız :)

Yok canım ben biliyorum zatii :)) ben de arkadaşa anlattım tabi benim de biraz değişik olmuş sonuca baglamamisim işteyken anca bu kadar oluyor :))))

Sağol yağmurcum. Bir de benim anlamadığım şimdi 23+6da biz 24.haftada mı olmuş oluyoruz? Yoksa 24+1 mesela bugünler mi 24.hafta oluyor
ben suan 23+3 um canim yani 24 un icindeyim 24+1 olursak 24 bitmis bitmis olur 25 doldururuz ama doktorlar 24 diyirlar canim biraz karisikmi anlattim bilemedim umarim analrsin :)

Canım benim demir ilacı hap şeklinde. şişede sıvı olanlar var onları bilmiyorum ama ben aç karnına emilimi daha iyi diye sabah 5.30 da aç karnına içip yatıyorum. 7,30 da kahvaltı yapıyorum uykuda olunca hiç rahatsız etmiyor. gece yatarkende içebilirsin ama o zaman bende biraz mide kazıntısı gibi bişey yapıyor sanırım uzun süre olunca. Bende daha hiç rahatsızlık yapmadı. Ferrum sanal duadonal var o bana çok dokunmuştu şimdi ferrum fort kullanıyorum. Senin kullandığın ilaç hangisi.. Demir çok önemli doktor ileriki aylarda dozu ikiye çıkaracağını söyledi... Çünkü doğum yaklaştıkça kan üretimi de iki katına çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…