2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım hamilelikte şişlikler olabiliyor ama vücuda yayılan ve baya artan şişlikler hamilelik zehirlenmesi durumunun belirtisi olabiliyor. senin ki öyle değil normal şişlikler. sen yinede doktoruna söyle bazı kan değerlerine bakılıyor. kandaki bazı değer artışları da şişlik yapabiliyor. çok geçmiş olsun.. artık hamileliğimiz ilerledikçe şişlikler kaçınılmaz. yakında ayakkabılar dar gelecek...

Ben de ilaçları baya baya kullanmayı bıraktım kızlar

Canım normal kan değerlerin iyiyse birde düzenli güzel besleniyorsan aslında ilaca çok gerek yok. ama bende mesela aşırı demir eksikliği var. öyle aman aman da iştahım yok o yüzden ek takviyeyi alıyorum. en son yine kan değerlerimde tüm vitaminlere baktırdım. bakalım sonuç ne cıkacak. sende tam kan tahlillerini yaptır. Vitamin değerlerine baktır. peynirini sütünü cevizini sebzeni düzenli ye. Aslında en güzeli, doğalı.

ben suan 23+3 um canim yani 24 un icindeyim 24+1 olursak 24 bitmis bitmis olur 25 doldururuz ama doktorlar 24 diyirlar canim biraz karisikmi anlattim bilemedim umarim analrsin :)
Anladım canım. Peki doktor 24.haftada yaptur şeşeker yüklemesini dedi. Şimdi ben 24+larda mı yaptırmam lazım doktorların söylemine göre

Anladım canım. Peki doktor 24.haftada yaptur şeşeker yüklemesini dedi. Şimdi ben 24+larda mı yaptırmam lazım doktorların söylemine göre
24+6 ya kadar yaptirabilirsin canimfarketmez ooo mesela ben dun saglik ocaginda aclik kan sekerime baktirdim 89 cikti az oncede evde tokluk sekerime baktim 103 cikti zaten hba1c de normal degerde doktoruma sorup yaptiramayabilirimde belki

o ilaçlar yaptı canım ya, magnorm decavit progestan hepsini gün içinde al dedi doktor tok karına. aralarına saatler koydum ama yinede etki etti. bugün içmedim çok çok az şişlik o da normal yani. aman öbür türlüsü olmasın Allah korusun
demir ilacını da öyle böyle içtim ama bitince onu istemiycem tuttumu kötü yapıyo

canım ben karıştırdım ilaçları sanırım aynı hap bnde de var bu yağ olarak içtiğimm devit 3 die bişey bu ne ilacı d vitaminiydi sanırım

Magnimoru bana da verdi canım ama ben hemen alıp başlamadım. Daha öyle kramplarım yok. zaten decavitin içinde de magnezyum var bazı doktorlarda hemen ilaca başlıyor ama ben almadım. ileride alıcam belki o yapıyordur. dediğim demir ilacından al ferrum fort o hiç ağrı yapmıyor inan ben aç karnına alıyorum üstelik. Ama tabi bünyeden bünyeye fark var. Bende ilaçları almaya başladığımdan beri kendimi daha bir ağır daha şiş hissediyorum... İnşallah bebeklere şifa olur canım. tekrar geçmiş olsun.

canım ben karıştırdım ilaçları sanırım aynı hap bnde de var bu yağ olarak içtiğimm devit 3 die bişey bu ne ilacı d vitaminiydi sanırım
aynen canım o d vitamini için.
banada verdi doktor değerim çünkü sınırında altında ama içemeyince doktorum zorlama dedi. ekmeğe damlatıp falan içiyodum ama hoşuma gitmedi açıkcası. süte meyve suyuna karıştır öyle iç canım. benm doktorum illa içmek zorunda değilsin dedi değerim düşük olduğu halde içmiyorum bende. yükselmiyo çünkü daha önce onun 15günde bir alınan tüplerindende kullandım banamısın demedi..
benim diğer doktorum sadece demir ilacına başlamıştı işte hatta kızıyodum herkes ilaç kullanıyo bu bana vermiyo diye iyiki vermiyomuş.. diğer doktor hemen magnormla decavite başlattı onlardan biri dokunuyo bana işte. onları içmiyorum artık. diğer doktor gerek görmüyoken bu görüyosa ve bana dokunuyosa bu işte bi terslik var.. magnorm bi yandanda kasılmaları engelliyomuş canım rahimde illa ki kramplara gerek yok yani. ama ben tek tek deniycem bikaç gün bakıyım hangisi dokunuyo
decavit vitamin değilmi kilo aldırırmı acaba o? ben zaten et süt ürünlerini bol bol kullanıyorum vitaminsizde bi insan değilim maşallah bayaaaa besiliyim, niye gerek gördü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…