mavila
bende baya azalttım tuzu şu bikaç gündür canım, tabi onunda etkisi var ama ilaçlardan oldum ben ona eminim artık.
bende şiştim tabikii kilodanama ayaklarımda ki şişlikler çok başkaydı
benim demir ilacım sadece bazen midemi ağrıtıyo canım. adı gyno ferro sanol. kapsül
Canım o ilaç bende de ağrı yaptı bende ferrum forta geçtim o hiç dokunmuyor. aynı eşdeğer demir ilacı. tavsiye ederim. hatta doktora özellikle ferro sanol yazmayın diye söylüyorum.
Ben de ilaçları baya baya kullanmayı bıraktım kızlar
Anladım canım. Peki doktor 24.haftada yaptur şeşeker yüklemesini dedi. Şimdi ben 24+larda mı yaptırmam lazım doktorların söylemine göreben suan 23+3 um canim yani 24 un icindeyim 24+1 olursak 24 bitmis bitmis olur 25 doldururuz ama doktorlar 24 diyirlar canim biraz karisikmi anlattim bilemedim umarim analrsin :)
Tamam canım sağolasınDikkat ettiyseniz buradaki takvim hep önden alıyor ben şuan 23+3 um burası 24 gösteriyor. Rapor aldığımda da mesela 18+3 tum raporumda 19 haftalık gebe yazıyordu canim
Teşekkür ederim canım23+6 olunca 24. Haftadasın demek oluyor. 24+1de 25. Haftaya başlıyorsun.
24+6 ya kadar yaptirabilirsin canimfarketmez ooo mesela ben dun saglik ocaginda aclik kan sekerime baktirdim 89 cikti az oncede evde tokluk sekerime baktim 103 cikti zaten hba1c de normal degerde doktoruma sorup yaptiramayabilirimde belkiAnladım canım. Peki doktor 24.haftada yaptur şeşeker yüklemesini dedi. Şimdi ben 24+larda mı yaptırmam lazım doktorların söylemine göre
o ilaçlar yaptı canım ya, magnorm decavit progestan hepsini gün içinde al dedi doktor tok karına. aralarına saatler koydum ama yinede etki etti. bugün içmedim çok çok az şişlik o da normal yani. aman öbür türlüsü olmasın Allah korusunCanım hamilelikte şişlikler olabiliyor ama vücuda yayılan ve baya artan şişlikler hamilelik zehirlenmesi durumunun belirtisi olabiliyor. senin ki öyle değil normal şişlikler. sen yinede doktoruna söyle bazı kan değerlerine bakılıyor. kandaki bazı değer artışları da şişlik yapabiliyor. çok geçmiş olsun.. artık hamileliğimiz ilerledikçe şişlikler kaçınılmaz. yakında ayakkabılar dar gelecek...
Bende demir hapımi içemiyorum kusuyorum direk.. Demirin çok düsuk çıktı şimdi serum bağladılar kıpkırmızı bisey 2 gün sonra tekrar yapcaklar..bnde demir ilacını içemiorum içmekte istemiorum çok iğrenç yağğğğ siz nasıl yapıosunuz?
bende içemiorum içmekte istemiorum o yağ midemi bulandırıo bnm de serum en iyisiymiş bnceeeeBende demir hapımi içemiyorum kusuyorum direk.. Demirin çok düsuk çıktı şimdi serum bağladılar kıpkırmızı bisey 2 gün sonra tekrar yapcaklar..
canım ben karıştırdım ilaçları sanırım aynı hap bnde de var bu yağ olarak içtiğimm devit 3 die bişey bu ne ilacı d vitaminiydi sanırımbenim demir ilacım sadece bazen midemi ağrıtıyo canım. adı gyno ferro sanol. kapsül
canım 18haftan bitmiş 19dan gün almış oluyosun o yüzden programlarda o şekilde çalışıyo
19+3 iken mesela 20 haftalık sayılıyosun çünkü +1den sonra diğer haftanı tamamlıyo sayılıyosun.
inşallah kafan karışmamıştır düzgün anlatamadım gibi
hafta sonu verirler mi acaba çalışan insan olunca hafta içi imkansız çünküBen istanbulda degilim canim. Oradaki hastaneleri bilmiyorum. Ama bi arastir devlet hastanelerinde fln da olabilir veren yerler mutlaka vardir
napcaz biz böyle yaa ben kaç tane hap içiorum var ya sabah aç karnına iki tane yemekten sonra 3 tane hap akşam iğnem var birde d vitamini yağı bıktım ilaç içmektenBen de ilaçları baya baya kullanmayı bıraktım kızlar
o ilaçlar yaptı canım ya, magnorm decavit progestan hepsini gün içinde al dedi doktor tok karına. aralarına saatler koydum ama yinede etki etti. bugün içmedim çok çok az şişlik o da normal yani. aman öbür türlüsü olmasın Allah korusun
demir ilacını da öyle böyle içtim ama bitince onu istemiycem tuttumu kötü yapıyo
Evet serum en iyisi canım en azından kusturmuyor :)bende içemiorum içmekte istemiorum o yağ midemi bulandırıo bnm de serum en iyisiymiş bnceeee
evde magnezyum ilacin varsa ic canim oda fayda ediyorKızlar dünden beri yine migrene uğraşıyorum. Mahvetti beni bu migren ya
Kızlar dünden beri yine migrene uğraşıyorum. Mahvetti beni bu migren ya
aynen canım o d vitamini için.canım ben karıştırdım ilaçları sanırım aynı hap bnde de var bu yağ olarak içtiğimm devit 3 die bişey bu ne ilacı d vitaminiydi sanırım
benim diğer doktorum sadece demir ilacına başlamıştı işte hatta kızıyodum herkes ilaç kullanıyo bu bana vermiyo diye iyiki vermiyomuş.. diğer doktor hemen magnormla decavite başlattı onlardan biri dokunuyo bana işte. onları içmiyorum artık. diğer doktor gerek görmüyoken bu görüyosa ve bana dokunuyosa bu işte bi terslik var.. magnorm bi yandanda kasılmaları engelliyomuş canım rahimde illa ki kramplara gerek yok yani. ama ben tek tek deniycem bikaç gün bakıyım hangisi dokunuyoMagnimoru bana da verdi canım ama ben hemen alıp başlamadım. Daha öyle kramplarım yok. zaten decavitin içinde de magnezyum var bazı doktorlarda hemen ilaca başlıyor ama ben almadım. ileride alıcam belki o yapıyordur. dediğim demir ilacından al ferrum fort o hiç ağrı yapmıyor inan ben aç karnına alıyorum üstelik. Ama tabi bünyeden bünyeye fark var. Bende ilaçları almaya başladığımdan beri kendimi daha bir ağır daha şiş hissediyorum... İnşallah bebeklere şifa olur canım. tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?