2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tamamdır canım çok da ciddili bir sayfa değilmiş demek ki

napcaz biz böyle yaa ben kaç tane hap içiorum var ya sabah aç karnına iki tane yemekten sonra 3 tane hap akşam iğnem var birde d vitamini yağı bıktım ilaç içmekten

Benim demire falan bakılmadi verdiler.decavit ve demir hapı var bende bayadir almıyorum.simdi magnezyum var elimde suya atılan onu kullanıyorum sadece.

Kızlar 2015te ayağıma cam gibi bir şey batmıştı acile gitmiştim.tetanoz vuruldu diye hatırlıyordum enabizdan bulamayinca vurulmadi heralde dedim.ama bu sabah aşı kısmında vurulduğunu gördüm. Şimdi hamilelikte de vuruldum bir şey olur mu ki ya

Olmaz bence işin uzmanı değilim ama 1 ay arayla bile iki tane yapıyolarsa sorun olmuyordur bence

Canım çok geçmiş olsun hamilelikte malesef migren ataklarında artış oluyormuş.. Çok sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum. Ne iyi gelir hiç bilmiyorum. Rabbim şifa versin...
Normalde çok baş ağrım olurdu ama migrenim yoktu canım. Yapacak hiçbir şeyim yok doktor parol içebilirsin dedi ama onun da hiç faydası olmuyor. Böyle geçmesini bekliyorum 3-4 gün..

Tek dozun koruyuculuğu çok kısa, 2015 te yaptırdığın aşının hiçbir kalıntısı yok vücudunda. Şimdi yaptırdığın aşı 1 doz sayılacak, 5 e tamamlarsan bir daha yaptırmana gerek kalmaz ama genelde 3 doz yetiyor diyor doktorlar.

Canım 3 sene geçmiş üstünden.
Zaten tetanoz aşısı toplamda 5 doz.
Benim ikinci hamileliğim iki doz ilk hamileliğimde vurulmuştum bir doz bu hamileliğimde vuruldum. İki dozum kaldı onları da birer sene arayla vurulacam.
Ama için rahat etsin istiyorsan sağlık ocağındaki ebeye bir sor istersen.

Canım şeker yükleme testlerini sağlık ocakları yapıyor mu. eğer öyle ise hastaneye gitmek ile uğraşmayayım.. sağlık ocağı daha yakın bana.
Ben izmirde yaşıyorum canım sağlık ocağım yapacak.yalnız gelirken eczaneden içeceğiniz şekerli suyun 50ml olanını alın gelin dediler.bi sile hekimini arayıp öğren istersen

23+6 da ben tam olarak hangi haftada olmuş oluyorum? 24.haftada mı? Daha randevu almadım canım sen adlın mı?
23 bitmiş 24 ün içinde oluyorsun ama +6 olunca ogün 24 de bitecek demek oluyor canım.
Ağustos ayına geliyormuş ege hanım bende aradım aldım.detaylı ultrason yaptırdığım tarihten bir ay sonrasına aldım.yani 5 temmuzda yaptırmıştım 7 Ağustos'a aldım randevu

Mrb kızlar ben tatildeyim haftaya Kastamonu da olacağım orda olup detaylı ultrasonu uygun fiyata yaptıran var mıydı?bı ara burda okumuştum sanırım ama hastanenin adı neydi hatırlamıyorum.22.hafta geç sayılmaz detaylı için dimi?

Ben izmirde yaşıyorum canım sağlık ocağım yapacak.yalnız gelirken eczaneden içeceğiniz şekerli suyun 50ml olanını alın gelin dediler.bi sile hekimini arayıp öğren istersen

Anladım canım yanılmıyorsam hastanelerde de gidip eczaneden alıyorsun içeceğin şekeri. suya karıştırıp içtiriyorlar sanırım bir saat sonra da kan veriyoruz. Bakalım yarın sağlık ocağına gideceğim detayları sorayım orda. Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…