Tamamdır canım çok da ciddili bir sayfa değilmiş demek kiİyi güzel yaZmışlar ama bilgi yanlışlıkları var
Kendi ismimi arattım arapça diyor ama değil ismim farsça kökenli
Üstelik anlamı da yanlış yazıyor
Koyacağımız ismi de sorgulattım arapça diyor ama isim Türkçe.
Bunları da göz önüne alın eğer isim kökenlerini önemsiyosanız :)
napcaz biz böyle yaa ben kaç tane hap içiorum var ya sabah aç karnına iki tane yemekten sonra 3 tane hap akşam iğnem var birde d vitamini yağı bıktım ilaç içmekten
hafta sonu verirler mi acaba çalışan insan olunca hafta içi imkansız çünkü
bende içemiorum içmekte istemiorum o yağ midemi bulandırıo bnm de serum en iyisiymiş bnceeee
Olmaz bence işin uzmanı değilim ama 1 ay arayla bile iki tane yapıyolarsa sorun olmuyordur benceKızlar 2015te ayağıma cam gibi bir şey batmıştı acile gitmiştim.tetanoz vuruldu diye hatırlıyordum enabizdan bulamayinca vurulmadi heralde dedim.ama bu sabah aşı kısmında vurulduğunu gördüm. Şimdi hamilelikte de vuruldum bir şey olur mu ki ya
Normalde çok baş ağrım olurdu ama migrenim yoktu canım. Yapacak hiçbir şeyim yok doktor parol içebilirsin dedi ama onun da hiç faydası olmuyor. Böyle geçmesini bekliyorum 3-4 gün..Canım çok geçmiş olsun hamilelikte malesef migren ataklarında artış oluyormuş.. Çok sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum. Ne iyi gelir hiç bilmiyorum. Rabbim şifa versin...
magnezyum ilacım yok canım acaba soda da aynı etkiyi yapar mı?evde magnezyum ilacin varsa ic canim oda fayda ediyor
Olmaz bence işin uzmanı değilim ama 1 ay arayla bile iki tane yapıyolarsa sorun olmuyordur bence
ben kahverengi bölge cnmKahverengi kısım değil diğer taraf beyaz yer kaşınıyor
sen 22+oluyorsun cnm 23.hafta ıcındesın yanı23+6 da ben tam olarak hangi haftada olmuş oluyorum? 24.haftada mı? Daha randevu almadım canım sen adlın mı?
20 30 a aldigim kitaplara 3.95 diyo a101 hemde mahallenin en mutlu yumurcagi nasil guzel bir kitap Eki Görüntüle 2167186
Tek dozun koruyuculuğu çok kısa, 2015 te yaptırdığın aşının hiçbir kalıntısı yok vücudunda. Şimdi yaptırdığın aşı 1 doz sayılacak, 5 e tamamlarsan bir daha yaptırmana gerek kalmaz ama genelde 3 doz yetiyor diyor doktorlar.Kızlar 2015te ayağıma cam gibi bir şey batmıştı acile gitmiştim.tetanoz vuruldu diye hatırlıyordum enabizdan bulamayinca vurulmadi heralde dedim.ama bu sabah aşı kısmında vurulduğunu gördüm. Şimdi hamilelikte de vuruldum bir şey olur mu ki ya
Kızlar 2015te ayağıma cam gibi bir şey batmıştı acile gitmiştim.tetanoz vuruldu diye hatırlıyordum enabizdan bulamayinca vurulmadi heralde dedim.ama bu sabah aşı kısmında vurulduğunu gördüm. Şimdi hamilelikte de vuruldum bir şey olur mu ki ya
magnezyum var icinde ama yeterli gelirmi blmyrum canum ilk haftalar bana ilac ilac kullanamadigimiz icin magnezyum vermistimagnezyum ilacım yok canım acaba soda da aynı etkiyi yapar mı?
Ben izmirde yaşıyorum canım sağlık ocağım yapacak.yalnız gelirken eczaneden içeceğiniz şekerli suyun 50ml olanını alın gelin dediler.bi sile hekimini arayıp öğren istersenCanım şeker yükleme testlerini sağlık ocakları yapıyor mu. eğer öyle ise hastaneye gitmek ile uğraşmayayım.. sağlık ocağı daha yakın bana.
23 bitmiş 24 ün içinde oluyorsun ama +6 olunca ogün 24 de bitecek demek oluyor canım.23+6 da ben tam olarak hangi haftada olmuş oluyorum? 24.haftada mı? Daha randevu almadım canım sen adlın mı?
Ben izmirde yaşıyorum canım sağlık ocağım yapacak.yalnız gelirken eczaneden içeceğiniz şekerli suyun 50ml olanını alın gelin dediler.bi sile hekimini arayıp öğren istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?