2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Fiyatı bilmiyorum ama haftanda sorun yok 25. haftaya kadar yapılıyormuş.

Evet sanırım öyleymiş ama bir 50 lik birde 100 lük varmış sıkıntılı çıkarsa 100 lük ile birdaha yapılıyormuş ama kimisinin doktoru direk 100 lük ile yaptırıyormuş.yanlış anlamadıysam ilk önce aç karna şeker ölçecekler sonra o şekerli suyu içeceğiz bir saat sonra bir daha şeker ölçecekler ona göre yönlendireceklermiş.

Selam kizlar bugun ayrintili usg vardı cok sukur atlattik saglikla benim burdan görebilecegim hic bi sıkıntınız yok dedi cok sukur birde bisey gordugum icin degil tum hastalarimi cocuk kardiyolojisine gonderiyorum dedi bende oglumu gondermemistiniz ama dedim bi sorun yok dimi endişelendim dedim ozaman hastanemizde bu bolum yok tu onermiyodum simdi daha kolay dedi yalan konusmaz heralde dr da bisey olsa solerdi gondermeden hic biseyi yok burdan gorebilcegimiz dedi

geçmiş olsun canım darısı başımıza hayırlısıyla atlatalım nerde yaptırdın

Gözün aydın canım.merak etme benim doktorum ayrıntılı için ve çocuk kardiyolojisi için yönlendirme yaptı banada ama çocuk kardiyolojisinden randevu alamadım.detaylıyı yapan riskli gebelik uzmanına danıştım oda ben fetal ekosunu çekeceğim eğer bi sıkıntı görürsem öyle gidersiniz yada doktorum git dedi illa gidecem dersen sen bilirsin git dedi.
Yani sıkıntı olmasına gerek Yok bazı doktorlar istiyor.

Yok canım fazlasını söylüyorlar eksiğini söylemiyorlar maşallah, sorun yoktur merak etme, hem ne güzel önlem olur.

Bole duyunca icin ferahladi valla acaba bisey vardida dr mu sakladi benden dedim onada sordum ozellikle yok dedi ama suphe insanin icine dusmeyiversin yani

Hani sizin şu giripte kurtulduğunuz ayrıntılı ultrason canım :) benimki baya aksadı maalesef.
Ay bende daha giremedim canım, gircem inşallah
Bence de yalan söylemez canım daha iyi işte aklında hiç soru işareti kalmaz Allahın izniyle

bnde içemiorum bu sefer gidince mutlaka diyeceğim içemediğimi ama

Herkese merhaba, Aralık annelerinde sordum sizlerden de bilgi almak istiyorum, vakti olan varsa cevaplarsanız sevinirim:)

1-Bebek bezi hangi marka tavsiye edersiniz? Biraz araştırdım prima genelde pişik yapmış, molfix daha çok sevilmiş bir de yıkanabilir bezler var ama onunla uğraşamam sanırım.
2-Islak mendil yenidoğanda ne derece sağlıklı? Temizleme pamuğu kullanan oldu mu daha önce? Makyaj temizleme pamuğuna benziyor galiba internetten baktım da. Daha mı iyi olur böyle bir şey alsak, en azından dönüşümlü kullanılır.
3-Bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjan önerirsiniz? Froch nasıldır?(daha önce dalin kullanmıştım kendim için kötü kokuyordu )
4-Bebek bakım ürünü olarak hangi marka düşünülmeli? Rossmannda satılan babydream ürünleri var, ben cildim alerjik diye bunlardan bir kaç krem vs alıp kullanıp memnun kalmıştım ama bebek için nasıldır? Veya mustela markası çok övülüyor onu mu tercih etmeli?

5-Babyvac burun temizleyiciyi kullanan oldu mu? Çok mantıklı geldi bana süpürgeye takılarak hafiften çekiyor, yorumlar güzel, videoları da var ama işin içinde süpürge olunca acaba mı deniyor
6-Bebeğin yatağı, yastığı falan neyden olmalı? Elyaf olmaz herhalde, pamuk mu, kaz tüyü mü, yün mü nedir

Diğer büyük şeylere geçemedim daha beşikti, arabasıydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…