Fiyatı bilmiyorum ama haftanda sorun yok 25. haftaya kadar yapılıyormuş.Mrb kızlar ben tatildeyim haftaya Kastamonu da olacağım orda olup detaylı ultrasonu uygun fiyata yaptıran var mıydı?bı ara burda okumuştum sanırım ama hastanenin adı neydi hatırlamıyorum.22.hafta geç sayılmaz detaylı için dimi?
Evet kuzum mamas papasta cok iyi onun üstünede yoğunlasicam bakalim..Hangisi uygun denk gelirse artıkhayirlisiyla dogsun kuzum canim bebek arabasi icinde ben mamas papas sola 2 aldim bakabilirsin istersen bize kullanizi falan pratik geldi
Evet sanırım öyleymiş ama bir 50 lik birde 100 lük varmış sıkıntılı çıkarsa 100 lük ile birdaha yapılıyormuş ama kimisinin doktoru direk 100 lük ile yaptırıyormuş.yanlış anlamadıysam ilk önce aç karna şeker ölçecekler sonra o şekerli suyu içeceğiz bir saat sonra bir daha şeker ölçecekler ona göre yönlendireceklermiş.Anladım canım yanılmıyorsam hastanelerde de gidip eczaneden alıyorsun içeceğin şekeri. suya karıştırıp içtiriyorlar sanırım bir saat sonra da kan veriyoruz. Bakalım yarın sağlık ocağına gideceğim detayları sorayım orda. Teşekkürler canım.
quinny zap extrada indirimde canim jokerde onada bakabilirsun ben onuda cok begenmistim ama esim goruntusunu begenmedi onun alamadim brn o yuzdenEvet kuzum mamas papasta cok iyi onun üstünede yoğunlasicam bakalim..Hangisi uygun denk gelirse artık
Hani sizin şu giripte kurtulduğunuz ayrıntılı ultrason canım :) benimki baya aksadı maalesef.onu ne için alıyoruz canım ?
geçmiş olsun canım darısı başımıza hayırlısıyla atlatalım nerde yaptırdınSelam kizlar bugun ayrintili usg vardı cok sukur atlattik saglikla benim burdan görebilecegim hic bi sıkıntınız yok dedi cok sukur birde bisey gordugum icin degil tum hastalarimi cocuk kardiyolojisine gonderiyorum dedi bende oglumu gondermemistiniz ama dedim bi sorun yok dimi endişelendim dedim ozaman hastanemizde bu bolum yok tu onermiyodum simdi daha kolay dedi yalan konusmaz heralde dr da bisey olsa solerdi gondermeden hic biseyi yok burdan gorebilcegimiz dedi
Gözün aydın canım.merak etme benim doktorum ayrıntılı için ve çocuk kardiyolojisi için yönlendirme yaptı banada ama çocuk kardiyolojisinden randevu alamadım.detaylıyı yapan riskli gebelik uzmanına danıştım oda ben fetal ekosunu çekeceğim eğer bi sıkıntı görürsem öyle gidersiniz yada doktorum git dedi illa gidecem dersen sen bilirsin git dedi.Selam kizlar bugun ayrintili usg vardı cok sukur atlattik saglikla benim burdan görebilecegim hic bi sıkıntınız yok dedi cok sukur birde bisey gordugum icin degil tum hastalarimi cocuk kardiyolojisine gonderiyorum dedi bende oglumu gondermemistiniz ama dedim bi sorun yok dimi endişelendim dedim ozaman hastanemizde bu bolum yok tu onermiyodum simdi daha kolay dedi yalan konusmaz heralde dr da bisey olsa solerdi gondermeden hic biseyi yok burdan gorebilcegimiz dedi
Yok canım fazlasını söylüyorlar eksiğini söylemiyorlar maşallah, sorun yoktur merak etme, hem ne güzel önlem olur.Selam kizlar bugun ayrintili usg vardı cok sukur atlattik saglikla benim burdan görebilecegim hic bi sıkıntınız yok dedi cok sukur birde bisey gordugum icin degil tum hastalarimi cocuk kardiyolojisine gonderiyorum dedi bende oglumu gondermemistiniz ama dedim bi sorun yok dimi endişelendim dedim ozaman hastanemizde bu bolum yok tu onermiyodum simdi daha kolay dedi yalan konusmaz heralde dr da bisey olsa solerdi gondermeden hic biseyi yok burdan gorebilcegimiz dedi
Sagol canim alikahyada yaptirdim ins sizde atlatirsinizgeçmiş olsun canım darısı başımıza hayırlısıyla atlatalım nerde yaptırdın
Ins canim icim rahatladi vallaYok canım fazlasını söylüyorlar eksiğini söylemiyorlar maşallah, sorun yoktur merak etme, hem ne güzel önlem olur.
Gözün aydın canım.merak etme benim doktorum ayrıntılı için ve çocuk kardiyolojisi için yönlendirme yaptı banada ama çocuk kardiyolojisinden randevu alamadım.detaylıyı yapan riskli gebelik uzmanına danıştım oda ben fetal ekosunu çekeceğim eğer bi sıkıntı görürsem öyle gidersiniz yada doktorum git dedi illa gidecem dersen sen bilirsin git dedi.
Yani sıkıntı olmasına gerek Yok bazı doktorlar istiyor.
Ay bende daha giremedim canım, gircem inşallahHani sizin şu giripte kurtulduğunuz ayrıntılı ultrason canım :) benimki baya aksadı maalesef.
Bence de yalan söylemez canım daha iyi işte aklında hiç soru işareti kalmaz Allahın izniyleSelam kizlar bugun ayrintili usg vardı cok sukur atlattik saglikla benim burdan görebilecegim hic bi sıkıntınız yok dedi cok sukur birde bisey gordugum icin degil tum hastalarimi cocuk kardiyolojisine gonderiyorum dedi bende oglumu gondermemistiniz ama dedim bi sorun yok dimi endişelendim dedim ozaman hastanemizde bu bolum yok tu onermiyodum simdi daha kolay dedi yalan konusmaz heralde dr da bisey olsa solerdi gondermeden hic biseyi yok burdan gorebilcegimiz dedi
ben akşam yatarken kaşığa damlatıorum arkasına bır bardak su aman allahım berbat bişeyDevit 3 u mu kasdettin canim. Yag damla seklinde o var. Ekmege damlat uzerine peynir yumurta fln koy. Tadi yok onun kolay aslinda tuketimi
bnde içemiorum bu sefer gidince mutlaka diyeceğim içemediğimi amaaynen canım o d vitamini için.
banada verdi doktor değerim çünkü sınırında altında ama içemeyince doktorum zorlama dedi. ekmeğe damlatıp falan içiyodum ama hoşuma gitmedi açıkcası. süte meyve suyuna karıştır öyle iç canım. benm doktorum illa içmek zorunda değilsin dedi değerim düşük olduğu halde içmiyorum bende. yükselmiyo çünkü daha önce onun 15günde bir alınan tüplerindende kullandım banamısın demedi..
benim diğer doktorum sadece demir ilacına başlamıştı işte hatta kızıyodum herkes ilaç kullanıyo bu bana vermiyo diye iyiki vermiyomuş.. diğer doktor hemen magnormla decavite başlattı onlardan biri dokunuyo bana işte. onları içmiyorum artık. diğer doktor gerek görmüyoken bu görüyosa ve bana dokunuyosa bu işte bi terslik var.. magnorm bi yandanda kasılmaları engelliyomuş canım rahimde illa ki kramplara gerek yok yani. ama ben tek tek deniycem bikaç gün bakıyım hangisi dokunuyo
decavit vitamin değilmi kilo aldırırmı acaba o? ben zaten et süt ürünlerini bol bol kullanıyorum vitaminsizde bi insan değilim maşallah bayaaaa besiliyim, niye gerek gördü acaba
tamam canım perşembe günü ayrıntılı ultrason için randevum var o zaman sorayım doktora .İnşallah iyi gelir bana damagnezyum var icinde ama yeterli gelirmi blmyrum canum ilk haftalar bana ilac ilac kullanamadigimiz icin magnezyum vermisti
ben akşam yatarken kaşığa damlatıorum arkasına bır bardak su aman allahım berbat bişey
Anladım canım, bnm haftamdakilerin çoğu yaptırdı ondan dedim :) sen ne zaman yaptırcan canım :)Ay bende daha giremedim canım, gircem inşallah
Bence de yalan söylemez canım daha iyi işte aklında hiç soru işareti kalmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?