- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Evet hastanede de kantinden aliniyo gazoz gibi hazir yapmislar 50 lik 100 luk ne dedilerse artik aliyosun.ilk kani icmeden veriyosun sonra icip 1 saat sonra veriyosun...Anladım canım yanılmıyorsam hastanelerde de gidip eczaneden alıyorsun içeceğin şekeri. suya karıştırıp içtiriyorlar sanırım bir saat sonra da kan veriyoruz. Bakalım yarın sağlık ocağına gideceğim detayları sorayım orda. Teşekkürler canım.
Canım öyle içersen bulanır. Yarım çay bardağı meyve suyuna yada süte karıştır en olmadı ekmeğe damlat ama ben ekmekte çiğneyince tiksindim en iyisi meyve suyuyla içmek anlamıyosun bile. Öyle olunca miden bulanır ister istemezben akşam yatarken kaşığa damlatıorum arkasına bır bardak su aman allahım berbat bişey
Bende temmuzun 21inde yada izin alabilirsem 23-24 ünde yaptırıcam canım yada 28 i artık tam bilemedim.Anladım canım, bnm haftamdakilerin çoğu yaptırdı ondan dedim :) sen ne zaman yaptırcan canım :)
Yok sorun olmaz canım. Sonuçta daha büyümüş olcak bebek daha net gözükür diye düşünüyorum. Bizde 23+3 de gitmiş olcaz mesela kısmetse son hafta nerdeyse. Sonrada kendi doktoruma götürürüm diyorum cunku devlette pek bilgi vermiyorlar kilosu boyu için felan bide pek muhabbet iletişim olmuyor hastayla doktor arasında.Canım öyle içersen bulanır. Yarım çay bardağı meyve suyuna yada süte karıştır en olmadı ekmeğe damlat ama ben ekmekte çiğneyince tiksindim en iyisi meyve suyuyla içmek anlamıyosun bile. Öyle olunca miden bulanır ister istemez
Bende temmuzun 21inde yada izin alabilirsem 23-24 ünde yaptırıcam canım yada 28 i artık tam bilemedim.
Ayın 21inde 22+1 oluyorum heralde sorun olmaz erken olmaz dimi kızlar? Bir hafta sonra gidersem 23+1 olacak çünkü kafam karıştı şimdi
bundan snra bu şekilde içeçem teşekkür ederimmmCanım öyle içersen bulanır. Yarım çay bardağı meyve suyuna yada süte karıştır en olmadı ekmeğe damlat ama ben ekmekte çiğneyince tiksindim en iyisi meyve suyuyla içmek anlamıyosun bile. Öyle olunca miden bulanır ister istemez
Bende temmuzun 21inde yada izin alabilirsem 23-24 ünde yaptırıcam canım yada 28 i artık tam bilemedim.
Ayın 21inde 22+1 oluyorum heralde sorun olmaz erken olmaz dimi kızlar? Bir hafta sonra gidersem 23+1 olacak çünkü kafam karıştı şimdi
meyve suyu ile içecem bundan snra meyve suyuda içmiorum normalde ama yarım bardaktan az içebilirimO sekilde icersen bulanir canim benim dedigim gibi ic. Hic hissetmiyosun emin ol
Canım bizim alışveriş başlığımız var. Bu konunun ilk mesajında limki var, istersen orayı bir oku. Bu sorduklarından bazıları orada konuşulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Faydalı olacaktır :)Herkese merhaba, Aralık annelerinde sordum sizlerden de bilgi almak istiyorum, vakti olan varsa cevaplarsanız sevinirim:)
1-Bebek bezi hangi marka tavsiye edersiniz? Biraz araştırdım prima genelde pişik yapmış, molfix daha çok sevilmiş bir de yıkanabilir bezler var ama onunla uğraşamam sanırım.
2-Islak mendil yenidoğanda ne derece sağlıklı? Temizleme pamuğu kullanan oldu mu daha önce? Makyaj temizleme pamuğuna benziyor galiba internetten baktım da. Daha mı iyi olur böyle bir şey alsak, en azından dönüşümlü kullanılır.
3-Bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjan önerirsiniz? Froch nasıldır?(daha önce dalin kullanmıştım kendim için kötü kokuyordu )
4-Bebek bakım ürünü olarak hangi marka düşünülmeli? Rossmannda satılan babydream ürünleri var, ben cildim alerjik diye bunlardan bir kaç krem vs alıp kullanıp memnun kalmıştım ama bebek için nasıldır? Veya mustela markası çok övülüyor onu mu tercih etmeli?
5-Babyvac burun temizleyiciyi kullanan oldu mu? Çok mantıklı geldi bana süpürgeye takılarak hafiften çekiyor, yorumlar güzel, videoları da var ama işin içinde süpürge olunca acaba mı deniyor
6-Bebeğin yatağı, yastığı falan neyden olmalı? Elyaf olmaz herhalde, pamuk mu, kaz tüyü mü, yün mü nedir
Diğer büyük şeylere geçemedim daha beşikti, arabasıydı:)
meyve suyu ile içecem bundan snra meyve suyuda içmiorum normalde ama yarım bardaktan az içebilirim
çalışan için zor aç karnına ilaçlarımı evde içip işe geliorum işte kahwaltımı ediorumTaze sik o zaman canim. Haziri az tuket. Ben her sabah limonata yapip iciyorum. Zaten oreferon decavit ve devit3 u sabah kahvaltida hepsini araya karistirarak iciyorum. Demir icin sofraya oturmadan 10dk once alsan yeter dedi. Digerleri de yemek arasinda tuketiyorum iyi oluyo. Tek ilac icmek kabus gibi geliyo bana
Kan mı veriyorlar acaba?Bende demir hapımi içemiyorum kusuyorum direk.. Demirin çok düsuk çıktı şimdi serum bağladılar kıpkırmızı bisey 2 gün sonra tekrar yapcaklar..
çalışan için zor aç karnına ilaçlarımı evde içip işe geliorum işte kahwaltımı ediorum
Yatmak o kadar sıkıcı ki ama sırf bebeğim için katlanıyorum. Şimdilik bi terslik yok çok şükür canım ayrıntılı ultrasonumuz da ii çıktı. Şimdilik dikişlerim de duruyo çok şükür 23 temmuzda kontrolüm var bakalım dört gözle bekliyorum. Senin nasıl gidiyo kuzum? Alışabildin mi yatmaya?
İyi hadi çok şükür darısı bana :) Ben daha kontrole gitmedim perşembe günü gel dedi ama dikişlere birşey olsa hissederdim herhalde, Genelde yatıyorum, zor ya havada sıcak, arada balkona çıkıyorum 5 dk falan, tekrar yatağa geçiyorum, eşim tuvalete kalksam sorguluyor, gardiyan gibiYatmak o kadar sıkıcı ki ama sırf bebeğim için katlanıyorum. Şimdilik bi terslik yok çok şükür canım ayrıntılı ultrasonumuz da ii çıktı. Şimdilik dikişlerim de duruyo çok şükür 23 temmuzda kontrolüm var bakalım dört gözle bekliyorum. Senin nasıl gidiyo kuzum? Alışabildin mi yatmaya?
Herkese merhaba, Aralık annelerinde sordum sizlerden de bilgi almak istiyorum, vakti olan varsa cevaplarsanız sevinirim:)
1-Bebek bezi hangi marka tavsiye edersiniz? Biraz araştırdım prima genelde pişik yapmış, molfix daha çok sevilmiş bir de yıkanabilir bezler var ama onunla uğraşamam sanırım.
2-Islak mendil yenidoğanda ne derece sağlıklı? Temizleme pamuğu kullanan oldu mu daha önce? Makyaj temizleme pamuğuna benziyor galiba internetten baktım da. Daha mı iyi olur böyle bir şey alsak, en azından dönüşümlü kullanılır.
3-Bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjan önerirsiniz? Froch nasıldır?(daha önce dalin kullanmıştım kendim için kötü kokuyordu )
4-Bebek bakım ürünü olarak hangi marka düşünülmeli? Rossmannda satılan babydream ürünleri var, ben cildim alerjik diye bunlardan bir kaç krem vs alıp kullanıp memnun kalmıştım ama bebek için nasıldır? Veya mustela markası çok övülüyor onu mu tercih etmeli?
5-Babyvac burun temizleyiciyi kullanan oldu mu? Çok mantıklı geldi bana süpürgeye takılarak hafiften çekiyor, yorumlar güzel, videoları da var ama işin içinde süpürge olunca acaba mı deniyor
6-Bebeğin yatağı, yastığı falan neyden olmalı? Elyaf olmaz herhalde, pamuk mu, kaz tüyü mü, yün mü nedir
bu d vitaminini hep mi içecez ne alaka yaa bi bna verdiler etrafımda 4 tane hamile var onlara vermemişlerYanina alip iste icsene canim. Daha kolay okur senin icin bulantinda olmaz. 1 paketi cantanda 1 paketi evde bulundur nede olsa doguma kadar icicez bunlari
1 ay hiç kalkmadım tuvalet harici. 1 ay sonra 5-10 dk yürüyüşe çıkabilirsin evin içinde dedi. Ama evdeki herkes korktuğu için istesem de kaldırmıyolar zatenİyi hadi çok şükür darısı bana :) Ben daha kontrole gitmedim perşembe günü gel dedi ama dikişlere birşey olsa hissederdim herhalde, Genelde yatıyorum, zor ya havada sıcak, arada balkona çıkıyorum 5 dk falan, tekrar yatağa geçiyorum, eşim tuvalete kalksam sorguluyor, gardiyan gibi
Senin kaçtı dikildiğinde? Bana o kadar yasak koymadı, 5 gün sürekli yat +5gün dikkat et, sonra yavaş yavaş hareket edebilirsin, 4 kiloya kadar ağır taşıyabilirsin, evini süpürebilirsin dedi ama doktorun her dediğine eşim hayır yapmasın, hiç gerek yok, biz yaparız diye cevap verdi, benim kısıtlanmam doktordan değil eşimden yani :)1 ay hiç kalkmadım tuvalet harici. 1 ay sonra 5-10 dk yürüyüşe çıkabilirsin evin içinde dedi. Ama evdeki herkes korktuğu için istesem de kaldırmıyolar zatenSıcak çok zor oluyo dediğin gibi bende yanıyorum diye sayıklıyorum resmen. Kötü bişey olsa dediğin gibi hissederdin bencede en azından suyun gelirdi yada sancın falan olurdu Allah korusun. Herşey yolunda giderse 2. ayda günde 1-2 saat gezinmene izin veririm demişti doktorum ama bilmiyorum. İster istemez kendimiz de korkuyoruz bişey olacak diye. Sen hissediyo musun artık hareketlerini?
Yenidoganken prima aldim memnun kaldim sonrasında sleepye gectim primayla yarisir kalitede diger bezleri ara ara denedim pisik yapti oglumda sleepy bence en guzeli hem fiyat hem kalite olarak memnun kaldım benHerkese merhaba, Aralık annelerinde sordum sizlerden de bilgi almak istiyorum, vakti olan varsa cevaplarsanız sevinirim:)
16. haftada dikiş atıldı benim. Benim kayıp oldu diye doktor biraz tedbirli davranıyo sanırım. Ama bencede sende kalkma mecbur kalmadıkça senin de kaybın var aynı şeyleri yaşamayalım inşallah. Bende 17 de başladım hissetmeye gittikçe de artıyo artık hissetme sıklığım. Hissettikçe seviniyorum valla şükür yaşıyo diye :) Çalışıyo musun sen?Senin kaçtı dikildiğinde? Bana o kadar yasak koymadı, 5 gün sürekli yat +5gün dikkat et, sonra yavaş yavaş hareket edebilirsin, 4 kiloya kadar ağır taşıyabilirsin, evini süpürebilirsin dedi ama doktorun her dediğine eşim hayır yapmasın, hiç gerek yok, biz yaparız diye cevap verdi, benim kısıtlanmam doktordan değil eşimden yani :)
Hareketler 17 de başladı sanırım, şimdi 20. Haftadayım daha net hissediyorum, hissedince daha kolay geçiyor en azından iyi mi endişesi taşımıyorsun, sen de hissediyorsundur 23 olmuş.
İnşallah canım inşallah, evden çalışıyorum yattığım yerden. Hamileliğin en güzel zamanı hareketleri hissetmeye başladıktan sonrası :) Sen tatildesin sanırım.16. haftada dikiş atıldı benim. Benim kayıp oldu diye doktor biraz tedbirli davranıyo sanırım. Ama bencede sende kalkma mecbur kalmadıkça senin de kaybın var aynı şeyleri yaşamayalım inşallah. Bende 17 de başladım hissetmeye gittikçe de artıyo artık hissetme sıklığım. Hissettikçe seviniyorum valla şükür yaşıyo diye :) Çalışıyo musun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?