2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim evden çalışma imkanım da yok acil dikiş atıldığında doktor 4 ay heyet raporu verdi şimdilik 4 ay raporluyum sonrasında da muhtemelen çıkışım verilir
Çanta olayını bende düşündüm ama bi taraftan da 25 hafta bitsin de öyle mi hazırlasam dedim kararsız kaldım. Evden de çıkamayınca hiçbir şeyi kendim alamıcam liste çıkarıyorum anca şimdilik :)

bu d vitaminini hep mi içecez ne alaka yaa bi bna verdiler etrafımda 4 tane hamile var onlara vermemişler

Bana devam edeceksin dediler. Ben kapaliyim normalde de cok gunes gormeyince kullaniyorum. Sen gunesleniyosan fln o zmn ara ara kullanirsin ama kafana gore birakma. Hamilelikte hormonlar cok inisli cikisli oldugu icin eksikliginde farkinda olmadan bunalima giriyosun maalesef ben bunu cok yasadim. Degerlerim normal ama iste bebek herseyi somurdugu icin biz aslinda kendimize kullaniyoruz

Bunun yasal birşeyi vardır ya, öylece işten çıkarabiliyorlar mı baktın mı? İnternetten de bakarsın, eşin annen falanda hallederler, bu da böyle olsun :)

Bana buradaki hastane 24+6da gel dedi. 24. Haftada yaptır dedi doktorum dedim. 24 de oluyorsun dedi. Ama 25 neredeyse bitmiş oluyor. Anlamadım gitti yaa. Bende yarın alayım randevuyu.

Kızlar ben bugün prego quatro bebek arası aldım. Travel sistem. Kapanınca çok küçük oluyor bagaja sığıyor. Pratik ve kullanışlı. Puseti araba koltuğu oluyor. 1200 indirimli fiyatı. Normalde 1500.Ama biz kapanan bir mağazadan sıfır a 900 tl ye aldık. Tavsiye ederim.

Bunun yasal birşeyi vardır ya, öylece işten çıkarabiliyorlar mı baktın mı? İnternetten de bakarsın, eşin annen falanda hallederler, bu da böyle olsun :)
yasal prosedürü bilmiyorum ama işverene de hak veriyorum ne zaman döneceğim belli değilki onları da zorda bırakmak istemem.
Anneler böyle durumda en büyük destekçi zaten onlar olmasa yanmıştık biz :) Şimdiden pazarlık yapıyoruz sen ne zaman diyosan ne istiyosan ben ilk 3 ayda ihtiyaçlarını alıyım , sonrasını kendin özendiğin gibi al diyo annem muhtemelen de öyle olacak. 25 den sonra başlarlar artık almaya sanırım ilk başta hastahane ihtiyaçlarını. Ben yine de korktuğum için şimdilik bekletiyorum. Eşim de alalım bir an önce arabanın bagajında dursun diyo:) onlar bizden de pinpirikli :)

Çok uyguna almışsın canım bende bugün internetten bakmıştım. Hangi modelini aldın ?

6 Ağustosta tam olarak kaç haftalık oluyorsun?

Allahın izniyle bence biz serklajla 36-37lere geliriz, ben çantayı bebek için değil de kendim için hazırlamak istiyorum, pijama, havlu, terlik falan koyayım olur da hamileliğe bir süre hastaneden devam etmemiz gerekir, kendi ihtiyaçlarım hazır bulunsun.
Aman boşver ilgisiz olmalarından iyi, herşeyi düşünüp hakim olsunlar, Anneye Bırakan da hepten bırakıyor ortaları yok bunların :)

Eko için sorun olmadı değil mi? Ege hanım ekstra eko istemedi değil mi ?
Ben ege hanım olmadığı için sonuçları götürmedim.artık 6 Ağustos'ta götürürüm.umarım sorun olmaz.sermet beye ege hanım ekoda istedi dedim ben yapacağım dedi Yok kardiyolojiye yönlendirdi ama randevu alamadım dedim ben bi sıkıntı görürsem seni yönlendiririm dedi.inceledi bir sıkıntı Yok ama minimal bir üfürüm varsa onu göremeyiz zaten dedi.güvendim bende.

benimde bi 35 olsun en azından diyorum ama sonrasını bilmiyorum inşallah senin dediğin gibi olur. Serklajdan sonra doktora ilk sorduğum daha önce bu işlemi yapıp en erken ne zaman doğum olmuştu dedim. Doktor en kötü 25 de doğdu ama ikizdi küvezde kaldı dedi diğerleri de hep en az 32 yi gördü demişti. İnşallah bizim de öyle olur. Rabbim bi daha aynı acılarla bizi sınamaz.
Aslında doğru diyosun her ihtimale karşı kendimiz için bi çanta hazırlamamız lazım. En kısa zamanda bunu düşüneyim ben

Canım çok afadersin bilmiyorum ögrenmek icin soruyorum serklaj dedigin nedir neden yapılır biraz bu konuda cahilim sanki ögrenmek istedim ins hayirlisiyla dogumunuzu yaparsiniz

Amin olur inşallah ya, iyi düşünelim iyi olsun :)

Kızlar benim işyerinde takım liderim maalesef bayan, eşinden boşanmış 40-45 yaşlarında diye biliyorum. Tam menopozluk. Ne talep etsem ofluyor pofluyor seninde isteklerin bitmedi diyor. Hem anne hem de bayan olmasında rağmen hemcinsimden destek görememek ne acı...
Bende bugun en son dayanamadım operasyon müd dertlerimi paylaştım hallolmayacak şeyler değil yarın takım liderinle konuşup halletmeye çalışcam sonuçta hamilesin dedi. Ama çok tırsıyorum muhtemelen kendisini şikayet ettiğimi düşünüp bana kafayı takacak. İnşallah uğraşmaz benle. Bugun resmen ağladım sinirimden Yarın olmadan gerildim şimdiden Bana bol şans dileyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…