Benim evden çalışma imkanım da yok acil dikiş atıldığında doktor 4 ay heyet raporu verdi şimdilik 4 ay raporluyum sonrasında da muhtemelen çıkışım verilirİnşallah canım inşallah, evden çalışıyorum yattığım yerden. Hamileliğin en güzel zamanı hareketleri hissetmeye başladıktan sonrası :) Sen tatildesin sanırım.
Sabah uyandım aklıma çanta hazırlamak geldi, bagaja koyarım hafta da bir değişirim içindekileri diye düşündüm, Allah korusun da bizim durumda olanlar aniden hastaneye yatırılabiliyor hazır bulunsun.
bu d vitaminini hep mi içecez ne alaka yaa bi bna verdiler etrafımda 4 tane hamile var onlara vermemişler
Bunun yasal birşeyi vardır ya, öylece işten çıkarabiliyorlar mı baktın mı? İnternetten de bakarsın, eşin annen falanda hallederler, bu da böyle olsun :)Benim evden çalışma imkanım da yok acil dikiş atıldığında doktor 4 ay heyet raporu verdi şimdilik 4 ay raporluyum sonrasında da muhtemelen çıkışım verilir
Çanta olayını bende düşündüm ama bi taraftan da 25 hafta bitsin de öyle mi hazırlasam dedim kararsız kaldım. Evden de çıkamayınca hiçbir şeyi kendim alamıcam liste çıkarıyorum anca şimdilik :)
Bana buradaki hastane 24+6da gel dedi. 24. Haftada yaptır dedi doktorum dedim. 24 de oluyorsun dedi. Ama 25 neredeyse bitmiş oluyor. Anlamadım gitti yaa. Bende yarın alayım randevuyu.23 bitmiş 24 ün içinde oluyorsun ama +6 olunca ogün 24 de bitecek demek oluyor canım.
Ağustos ayına geliyormuş ege hanım bende aradım aldım.detaylı ultrason yaptırdığım tarihten bir ay sonrasına aldım.yani 5 temmuzda yaptırmıştım 7 Ağustos'a aldım randevu
yasal prosedürü bilmiyorum ama işverene de hak veriyorum ne zaman döneceğim belli değilki onları da zorda bırakmak istemem.Bunun yasal birşeyi vardır ya, öylece işten çıkarabiliyorlar mı baktın mı? İnternetten de bakarsın, eşin annen falanda hallederler, bu da böyle olsun :)
Kızlar ben bugün prego quatro bebek arası aldım. Travel sistem. Kapanınca çok küçük oluyor bagaja sığıyor. Pratik ve kullanışlı. Puseti araba koltuğu oluyor. 1200 indirimli fiyatı. Normalde 1500.Ama biz kapanan bir mağazadan sıfır a 900 tl ye aldık. Tavsiye ederim.
Çok uyguna almışsın canım bende bugün internetten bakmıştım. Hangi modelini aldın ?Kızlar ben bugün prego quatro bebek arası aldım. Travel sistem. Kapanınca çok küçük oluyor bagaja sığıyor. Pratik ve kullanışlı. Puseti araba koltuğu oluyor. 1200 indirimli fiyatı. Normalde 1500.Ama biz kapanan bir mağazadan sıfır a 900 tl ye aldık. Tavsiye ederim.
Prego nun quatro modeli canım.Çok uyguna almışsın canım bende bugün internetten bakmıştım. Hangi modelini aldın ?
6 Ağustosta tam olarak kaç haftalık oluyorsun?Beni 6 Ağustos'ta sağlık ocağından çağırdılar şeker yüklemesi için sermet sağol 24. İle 28.haftalar arası yaptır dedi.yani 23+6 sıkıntı olmaz canım.bu arada Ağustos'a ege hanıma randevu aldın mı canım.
Allahın izniyle bence biz serklajla 36-37lere geliriz, ben çantayı bebek için değil de kendim için hazırlamak istiyorum, pijama, havlu, terlik falan koyayım olur da hamileliğe bir süre hastaneden devam etmemiz gerekir, kendi ihtiyaçlarım hazır bulunsun.yasal prosedürü bilmiyorum ama işverene de hak veriyorum ne zaman döneceğim belli değilki onları da zorda bırakmak istemem.
Anneler böyle durumda en büyük destekçi zaten onlar olmasa yanmıştık biz :) Şimdiden pazarlık yapıyoruz sen ne zaman diyosan ne istiyosan ben ilk 3 ayda ihtiyaçlarını alıyım , sonrasını kendin özendiğin gibi al diyo annem muhtemelen de öyle olacak. 25 den sonra başlarlar artık almaya sanırım ilk başta hastahane ihtiyaçlarını. Ben yine de korktuğum için şimdilik bekletiyorum. Eşim de alalım bir an önce arabanın bagajında dursun diyo:) onlar bizden de pinpirikli :)
Önemli değil canım 25/28 arası yapılmalıymış zaten o yüzden sorun olmaz.Bana buradaki hastane 24+6da gel dedi. 24. Haftada yaptır dedi doktorum dedim. 24 de oluyorsun dedi. Ama 25 neredeyse bitmiş oluyor. Anlamadım gitti yaa. Bende yarın alayım randevuyu.
Son adet tarihine göre 25+5 olacağım ama ultrasona göre 26+4 gibi olacağım canım.6 Ağustosta tam olarak kaç haftalık oluyorsun?
Eko için sorun olmadı değil mi? Ege hanım ekstra eko istemedi değil mi ?Son adet tarihine göre 25+5 olacağım ama ultrasona göre 26+4 gibi olacağım canım.
Ağırlığı nasıl kapandığında?Prego nun quatro modeli canım.
Ben ege hanım olmadığı için sonuçları götürmedim.artık 6 Ağustos'ta götürürüm.umarım sorun olmaz.sermet beye ege hanım ekoda istedi dedim ben yapacağım dedi Yok kardiyolojiye yönlendirdi ama randevu alamadım dedim ben bi sıkıntı görürsem seni yönlendiririm dedi.inceledi bir sıkıntı Yok ama minimal bir üfürüm varsa onu göremeyiz zaten dedi.güvendim bende.Eko için sorun olmadı değil mi? Ege hanım ekstra eko istemedi değil mi ?
benimde bi 35 olsun en azından diyorum ama sonrasını bilmiyorum inşallah senin dediğin gibi olur. Serklajdan sonra doktora ilk sorduğum daha önce bu işlemi yapıp en erken ne zaman doğum olmuştu dedim. Doktor en kötü 25 de doğdu ama ikizdi küvezde kaldı dedi diğerleri de hep en az 32 yi gördü demişti. İnşallah bizim de öyle olur. Rabbim bi daha aynı acılarla bizi sınamaz.Allahın izniyle bence biz serklajla 36-37lere geliriz, ben çantayı bebek için değil de kendim için hazırlamak istiyorum, pijama, havlu, terlik falan koyayım olur da hamileliğe bir süre hastaneden devam etmemiz gerekir, kendi ihtiyaçlarım hazır bulunsun.
Aman boşver ilgisiz olmalarından iyi, herşeyi düşünüp hakim olsunlar, Anneye Bırakan da hepten bırakıyor ortaları yok bunların :)
Canım çok afadersin bilmiyorum ögrenmek icin soruyorum serklaj dedigin nedir neden yapılır biraz bu konuda cahilim sanki ögrenmek istedim ins hayirlisiyla dogumunuzu yaparsinizbenimde bi 35 olsun en azından diyorum ama sonrasını bilmiyorum inşallah senin dediğin gibi olur. Serklajdan sonra doktora ilk sorduğum daha önce bu işlemi yapıp en erken ne zaman doğum olmuştu dedim. Doktor en kötü 25 de doğdu ama ikizdi küvezde kaldı dedi diğerleri de hep en az 32 yi gördü demişti. İnşallah bizim de öyle olur. Rabbim bi daha aynı acılarla bizi sınamaz.
Aslında doğru diyosun her ihtimale karşı kendimiz için bi çanta hazırlamamız lazım. En kısa zamanda bunu düşüneyim ben
Amin olur inşallah ya, iyi düşünelim iyi olsun :)benimde bi 35 olsun en azından diyorum ama sonrasını bilmiyorum inşallah senin dediğin gibi olur. Serklajdan sonra doktora ilk sorduğum daha önce bu işlemi yapıp en erken ne zaman doğum olmuştu dedim. Doktor en kötü 25 de doğdu ama ikizdi küvezde kaldı dedi diğerleri de hep en az 32 yi gördü demişti. İnşallah bizim de öyle olur. Rabbim bi daha aynı acılarla bizi sınamaz.
Aslında doğru diyosun her ihtimale karşı kendimiz için bi çanta hazırlamamız lazım. En kısa zamanda bunu düşüneyim ben
Aaaaaa ne zaman geliyormuş bu kitaplar20 30 a aldigim kitaplara 3.95 diyo a101 hemde mahallenin en mutlu yumurcagi nasil guzel bir kitap Eki Görüntüle 2167186
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?