Onlara kolay geliyo tıpkı bekara karı boşamak gibi bosver sem onu modlariniz tutmamış en ii dr olsa nafile bu saatten sonraKızlar biz de bugün hastane hastane gezdik resmen... Medicana, Medipol, İstinye liv, Reyap. Taşınmaktan çok bu yordu resmen... Dün gece yine kanamam oldu, az miktarda da olsa. Hastanelerden sadece Reyapı beğendim, onda da gittiğim doktor canımı çok sıktı. Düşündükçe soğuyorum resmen doktordan. Büyük ihtimalle kötülüğüne yapmadı ama saçma sapan şeyler söyledi. Umursamadı resmen.
Mesela şey oldu; Tedavi üzerine oldu bebeğimiz ve sıkıntılar yaşadık, anlatmaya çalıştım özet de olsa bilsin diye. Önceki doktorum neredeyse ev içindeki hareketlerimi bile kısıtlamamı söyler hep. Eşim de taşınırken çok kızdı, uzanma ileriye, eğilme, yorma kendini, ayakta çok durma diye. Bu doktordan da aynı şeyleri duymayı bekliyor eşim garibim, dedi doktor hanım eşim eğilmeyecek yorulmayacak dimi. Kadın aa uzansın da zıplasın da puff niye yapmayacakmış, sanki ben ne kanamalı kadınları doğurttum nolcakmış filan dedi. Kendimi resmen öyle kötü hissettim ki. Sanki ben naz niyazdan mı yatıyorum... Dedim bir saat yürüdüm avmde de adet gibi kanamam oldu (doktora demiştim daha yeni kanamam oldu diye) iite progestan kullanmama glifor kullanmama biraz uzak yaklaştı. Sonra kendi dedi progestanın etkisi kanıtlanmış kullan diye filan. Bir dediği bir dediğini tutmadı.
Bir de mesela karnımı açtı ultrason için pat diye aa bu ne böyle şimdiden çatlamaya başlamışsın dedi. Ay o kadar kötü oldum ki kızlar anlatamam ya. Bu arada hopla zıpla deyince ben de dedim zor bulduk zaten çocuğu iki yıl tedavi gördük nasıl kıyayım. Aa siz de çok üstüne titriyorsunuz ama böyle giderse doğunca da çok şımartısınız siz bu çocuğu dedi. Sana ne yani çocuk benim çocuğum, ister şımartırım ister şımartmam sonuçta herkesin çocuğu kendine kıymetli...
Eşim bir daha seni bu doktora hayatta getirmem dedi. Berbat geçti günümüz. Yorulduğumuzla kaldı resmen...
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 2 gün geç 3 gün ilerdeler önemli değil, tam günlerine yetisiyorlar sonradan takılma hiç.Selam herkese uzub sure oldu yazmayali. Bi tebrik birakcam burayapinkstrap tahminin dogru cikti Allahin izniyle kizim olacak❤ ufaklik 2 gun geriden geliyormus varmi benim gibi olan ilerde tamamlaniomu haftasi ile uyumlu oluyor mu? oglanlarda boyle degildi kiz oldugu icinmi geriden geliyo?
Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim yorumun için.. İlk başta nasıl bir psikolojiye girdiysem resmen ağladım. Sonra eşimle konuştukça kendime geldim ya...Kıyamam ya böyle söyleyen insanlara da doktorlara da o kadar kızıyorum ki anlatamam. Bazı insanlar bazı şeyleri kolay elde edince sonuç böyle oluyomuş gibi geliyo... Hiç kafana takma canım. Herkesin evladı da kendine istediği gibi yetiştirir. Sen kendini yorma , dikkat et. Bu kadar zorluğun ardından elbet mükafatı gelecek. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Hiçbir şey demedi.. 4gün önce oldu, şimdi yine oldu dedim. Zaten sebebini tespit etmek çok zor dedi. Umursamadı bile niye kanamam olduğunu. Aman ben ne kadınlar doğurttum dedi.Bosver doktoru bir daha gitmezsin, sen naz yapıyor olarak görünmemişsin de bazi doktorlar yatırmıyor gerçekten, Ee kanama neymiş?
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 2 gün geç 3 gün ilerdeler önemli değil, tam günlerine yetisiyorlar sonradan takılma hiç.
Çok teşekkür ederim canım.... Evet, gerçekten hiç uyuşamadık...Allah mecbur bırakmasın da karşıy geçer eski doktoruma gider, yine de buna gitmem dedim...Onlara kolay geliyo tıpkı bekara karı boşamak gibi bosver sem onu modlariniz tutmamış en ii dr olsa nafile bu saatten sonra
Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim yorumun için.. İlk başta nasıl bir psikolojiye girdiysem resmen ağladım. Sonra eşimle konuştukça kendime geldim ya...
Hiçbir şey demedi.. 4gün önce oldu, şimdi yine oldu dedim. Zaten sebebini tespit etmek çok zor dedi. Umursamadı bile niye kanamam olduğunu. Aman ben ne kadınlar doğurttum dedi.
Bir de mesela küçümser gibi çalışmıyor musun sen dedi, şu an çalışmıyorum dedim. Mesleğin var mı diye sordu acayip bi mimikle (eşim yanımda değildi o sıra ultrason kısmındaydım, yüzünü görmedi doktorun) ben de öğretmenim dedim. Hıı çalışmayacak mısın yani filan bir şeyler dedi. Aklıma geliyor nasık cevap vermedim diye kendimi yiyorum :)) ben bebeğim için teklif gelen ve görüşüp kabul edildiğim okulu reddettim. Doktor çalışmak yok dedi diye ki son gittiğimizde iyi ki ile başlamadın, evde istirahat halinde bile kanaman oluyor, çalışsan kaybedebilirdik demişti ilk doktorum....
Yürüyen ego yani, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, ne oldu ki şimdi seni kaybetti.Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim yorumun için.. İlk başta nasıl bir psikolojiye girdiysem resmen ağladım. Sonra eşimle konuştukça kendime geldim ya...
Hiçbir şey demedi.. 4gün önce oldu, şimdi yine oldu dedim. Zaten sebebini tespit etmek çok zor dedi. Umursamadı bile niye kanamam olduğunu. Aman ben ne kadınlar doğurttum dedi.
Bir de mesela küçümser gibi çalışmıyor musun sen dedi, şu an çalışmıyorum dedim. Mesleğin var mı diye sordu acayip bi mimikle (eşim yanımda değildi o sıra ultrason kısmındaydım, yüzünü görmedi doktorun) ben de öğretmenim dedim. Hıı çalışmayacak mısın yani filan bir şeyler dedi. Aklıma geliyor nasık cevap vermedim diye kendimi yiyorum :)) ben bebeğim için teklif gelen ve görüşüp kabul edildiğim okulu reddettim. Doktor çalışmak yok dedi diye ki son gittiğimizde iyi ki ile başlamadın, evde istirahat halinde bile kanaman oluyor, çalışsan kaybedebilirdik demişti ilk doktorum....
Çok sağol canım.. Eşim direkt bir daha seni bu doktora getirmem asla dedi. O kadar rahatsız olmuş.. Tekrar bu doktora girmeyi düşünmüyorum ben de..Gecmis olsun dengesiz patavatsiz bir doktora denk gelmissin. Degistirme sansin vardir dimi doktorunu 9 ay bu kadin cekilmez .
Aminnn canım... Ev hanımı da olabilirdim sonuçta ama o tavır çok çirkindi. Şimdi şimdi fark ediyorum...Yürüyen ego yani, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, ne oldu ki şimdi seni kaybetti.
Bilmiyorum ki doktorların hesaplae farkli, Bakarsın birdaha ki kontrolde öne çeker :)Sagol cnm, termini 1 araliktan 5 araliga cekti 19+0 iken 18+5 cikmisti ultrasonda, niye 2 degilde 4 gun ileri aldi anlamadim. Takilmiyim diyorum ama bunlarin boyle teshisleri beni cileden cikariyor
Bir dahaki kontrol artik dogum olmazsa o zman ultrasona alirlarBilmiyorum ki doktorların hesaplae farkli, Bakarsın birdaha ki kontrolde öne çeker :)
Tabi ki olabilirdin, hastaya mesleği eğitimi üzerinden değil, insanlığı üzerinden değer verirsin ettikleri yemin öyle değil mi? Hiç kendini germene gerek yok.Aminnn canım... Ev hanımı da olabilirdim sonuçta ama o tavır çok çirkindi. Şimdi şimdi fark ediyorum...
Çok sağol canım.. Eşim direkt bir daha seni bu doktora getirmem asla dedi. O kadar rahatsız olmuş.. Tekrar bu doktora girmeyi düşünmüyorum ben de..
Sen de geriden gitmeyi kafana takma. O tarihler hiç mühim değil aslında. Bir iki hafta geriden giden de oluyormuş mesela. Bizimki bir hafta geriydi de sonra yine yaklaştı tarihine, her seferinde değişiyor :)
Doğru ya orda az giriliyor, hiç merak etme 2 gün geriden gelmesi gelişimsel bir problemi göstermiyor. Arkadaşımın bebeği 2 hafta gerideyken 23.hafta da haftasını yakaladı senin ki 2 gün hiç birşey yani.Bir dahaki kontrol artik dogum olmazsa o zman ultrasona alirlar
Ay insaAllah haftasini yakalar. Hayir ailede ufak tefek kimsede yok desem birine cekecek ufak dogacakDoğru ya orda az giriliyor, hiç merak etme 2 gün geriden gelmesi gelişimsel bir problemi göstermiyor. Arkadaşımın bebeği 2 hafta gerideyken 23.hafta da haftasını yakaladı senin ki 2 gün hiç birşey yani.
Muz bebeğe kilo aldırır, hem magnezyum da içeriyor tüketebilirsin.Ay insaAllah haftasini yakalar. Hayir ailede ufak tefek kimsede yok desem birine cekecek ufak dogacak
Yemeye calisirim sevdigim yiyecekelrden bile tiksinir oldum bu gebelikteMuz bebeğe kilo aldırır, hem magnezyum da içeriyor tüketebilişin.
Yok canım ne kusuru :) Erken doğuma karşı önlemimizi aldık bekliyoruz bakalım Rabbim neyi uygun görürse artık, şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür.pinkstrap sen ve bebegin nasilsiniz?kusura bakma anca kaygilarimi yazdim hatrini soramadim,hersey yolundadir insaAllah.
Orda yiyecek durumunuz ne bilmiyorum ama protein de bebeğe kilo aldırır.Yemeye calisirim sevdigim yiyecekelrden bile tiksinir oldum bu gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?