2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın arkadaşlar ben bayramdan beri takip edemedimsayfa nerelerden nerelere gelmiiss.kim bilir neler kacirdimalisveris için başka sayfa mi açıldı?nasıl gireceğim bana yardım edecek olan varmı?çünkü ben daha hiç bişi almadim

Günaydın ilk sayfada alışveriş topiğinin linki var canım.

Canım değişir değişir de sendeki kadar değişim olmaz.
30un altı hastaneye yatırılmıyor gebelik dikiş atilamayacak kadar ilerdeyse, açılma olup kanama iltihap gibi durumlardan kaynaklı müdahale edilemiyorsa yatiriyor 29 sınırın altı ama riskli bir ölçüm değil, rahmin yapısında değişme yok demişler, sakinlik o yüzden . Sana yapılacak en doğru şey ölçümünü tekrar yapmak.

@Gunesin_Annesi

Tamam canım sakinleştim

Ay ben bile sinir oldum doktorun tavrına.catlarsam catlarim ister calisirim ister çalışmam ona ne.Allah iyilerle karşılaştırsın.

Evet hastanede de kantinden aliniyo gazoz gibi hazir yapmislar 50 lik 100 luk ne dedilerse artik aliyosun.ilk kani icmeden veriyosun sonra icip 1 saat sonra veriyosun...

Tamam canım çok teşekkürler. Sanırım 24. haftada yapılıyor. Şeker önemli bir tahlil yaptırmakta fayda var. :)

Benimde öyle 2-3 gün geriden geliyo hep ama önemli bisey olsa doktor soylerdi diye düsünüyorum o yüzden ben cok takmadim. Hep hersey normal haftasiyla uyumlu diyor cok sükür

2 gun onemlı degıl tabıde hanı duzelırmı ılerde dıye endıselendım dıger turlu ıyı sorun yok dedı dr.

istinyeyi niye beğenmedin canım?
ne biçim doktormuş o biraz sert çıksaydın ya. ne demekmiş atla zıpla hopla. oldu canım. bu çocuk olması için çekilen stresi üzüntüyü maddi manevi herşeyi karşılayacakmıymış olası bi durumda?
ona neymiş ister ev hanımı olursun ister öğretmen belki doktor yada mühenis, anneliği bununla ölçmek gibi bişey bu saçmalığa bak çok sinirlendim.
heleki karnına yorumuna uyuz oldum. ALLAHım vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.

kızlar benimde bugün midem bulanıyo karnımın alt kısmı yani kasıklarım ağrıyo. çok kötü hissediyorum kendimi. ağrıdan sonra bulantı eklendi

kızlar benimde bugün midem bulanıyo karnımın alt kısmı yani kasıklarım ağrıyo. çok kötü hissediyorum kendimi. ağrıdan sonra bulantı eklendi

Canım geçmiş olsun ishal vs var mı? Farklı birşey mi yemistin birşey mi dokundu acaba..

Canım öncelikle bende bebek bezini araştırdım. Malüm prima ün yapmış ama biraz araştırma yapınca başka markalardan da çok memnun kalan anneler gördüm özellikle SLEEPY markası. Marka yerli bir marka. ürün özellikleri olarak neredeyse prima ile aynı her özellik var ve fiyatı çok çok uygun. Hatta sleepy A101 marketlerde Soffia markası adı altında da satılıyor paket içeriği aynı A101 için tasarlanmış sadece. Ben ilk etapta sleepy almayı düşünüyorum. özellikle internette satış fiyatları çok uygun. 70 li paket 18 tl falandı. Tabi kullandıkça bebekten bebeğe durumlar değişebiliyor. Geceleri arada prima denemeyi düşünüyorum bu şekilde kıyaslanabilir.

Islak mendil olarak ilk aylar özellikle ılık su ve saf pamuk kullanmak bana daha güvenilir geliyor. Sonuçta cildi çok hassas pakete girmiş her üründe o ürünü korumaya yönelik maddeler olduğunu düşünüyorum. Ama detaylı araştırmadım.

-Bebek bakımı için ilk etapta saf zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Şuan çatlak önlemek için kendim badem yağı argan yağı kullanıyorum, yağların bu kadar harikalar oluşturduğunu bilmiyordum. Zaten bebek bakım yağlarının içeriğine bakarsan hepsi bir bitkinin yağını kullanmış. bazıları da esansı doldurmuş içine. en güzeli zeytin yağı ile masaj yapmak bebeğe. Mustela markasının çatlak önleyici kremini aldı arkadaşım ve ilk gün vücudu alerji yaptı kabardı. Öyle bir piyasa oluşturulmuş ki hep alıma itiliyoruz. Tabi karar senin.

Bebeğinin yatağı yastığı neyden olmalı bilmiyorum ama kılıfları pamuktan olmalı o önemli.. şimdilik kendimce bildiklerim sadece bu kadar canım. Sende yararlı bilgiler edinirsen bizimle paylaş..:)

Günaydın kızlar.
Hasta ve rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum sorusu olanlara da baktım ama hiçbirine dair fikrim yoktu, kalabalık yapmak istemedim cevaplayamadım o yüzden.
Dün dörtlü test sonuçları için doktora gittik. Farkında olmadan profesörden randevu almışız. Adam da bir aksiydi. Sonuca baktı. “Bişey yok bu sonuçta herşey yolunda, en son ne zaman baktılar bebeğe” dedi. 2 hafta önce dedim. “Bu kadar kısa sürede bebeğe tekrar bakamam, tehlikeye atamam, 2 hafta sonraya randevu al ayrıntılı ultrasona gel” dedi yolladı beni. Çıkışta eşime dedim iyi bari sopasıyla kovalamadı diye
Doktorların da farklı cinsleri var demek ki. Denk geliyor arada böyle. Ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmazsa tam ferahlayacam inşallah bakalım

ben açığım ama anca hafta sonu güneş görüyorum hafta içi kndimizi odaya kapatıoz çalışmaktan sabah girioz akşam çıkıoz işten

Canım geçmiş olsun ishal vs var mı? Farklı birşey mi yemistin birşey mi dokundu acaba..
dün patronlar memleketten kayısı getirmişler bende çok severim, gün içinde 8tane falan yemiştirim ama kocaman kocaman değildi normal boyutunda. akşam o afedersin ishale çevirdi ama sonra bidaha olmadı. ondan olabilir mi acaba? progestanı içtim yine aptallaştırsada korktum açıkcası

Arkadaslar canım çok sıkkın.21 haftalık hamileyim ve karnıma darbe aldım.agrı sızı kanama hiçbir şey yok.hemen en yakındaki devl.hast.gittim acilden ultrasonda baktılar kalp atışları var plasentada kanama falan görünmüyor dedi dr.fakat yine içim rahat etmedi ve kendi doktorumu aradım ve birde ona muayene oldum.oda baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi.kalbi atıyor ve plasentada kanama yok dedi.ama yinede içim rahat değil ya dr.a gidip geldikten sonra bişey olduysa diye.uyuyamıyom iki gündür.sizce olmuşmudur.kanamam agrım falan yok

En doğrusunu yapıyorsun canım. Senin yaşadıkların da ortada, nasıl acımasızca düşecekse düşer derler aklım almıyor... Kalpsiz, ruhsuz insanlar... Teşekkür ederim, bunları okudukça doğru düşünüyorum demek sorun bende değil diyorum...

bak çok sukur bırsey yokmuş ıcını ıyı tutmaya bak haklısın tabıı bu korkular bıtmıyor

Bir şey mi dokundu acaba canım? İnce giyiniyoruz yaz diye, pencereden filan soğuk alığ üşütmüş olabilir misin? Çok geçmiş olsun.

İstinye temiz, güzel hastane ama hem o kadar pahalı A sınıfı diye geçinip hem de hiçbir hizmetleri olmamasına sinir oldum. Oda süslemesi yasakmış mesela, sırf para için, sadece onların anlaşmalı olduğu kuruma yaptırabiliyormuşuz (o da bin liradan fazla vereceğim, ne geleceği belli değil) kendimiz süsleyemiyormuşuz, dün konuşurken öyle dediler... Canım sıkıldı, ne kuaför ne doğum koçu ne anne baba akşam yemeği, liv hastanelerinde olan hiçbir özellik istinye livde yok. Bebek için indirim kartı veriyorlar livde mesela, ömür boyu %15 indirimi oluyor liv hastanelerinde ama İstinye livde o da yokmuş... Niye dedim ama bir açıklama da yok tabi. Fiyatı daha pahalı ama hizmetler sıfır. Avrupa yakasındaki hastaneler gerçekten çok kötüymüş ya. Anadolu tarafındaki hastaneler resmen yarışıyor gibi hizmet üstüne hizmet veriyordu. Sadece Reyapı beğendim o yüzden (fiyatları da çok çok uygun halbuki istinye live göre). Fakat Reyapta kafamın uyuştuğu bir doktor bulamazsam mecbur İstinye live gideceğiz gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…