- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Dimi bir şey yoktur hem gayet sağlıklı diyo hem de ornek vermek ister misin diyo salak herif mahvetti beni gelemedim kendime halaSıvı örneği dediği amniyosentez galiba. Doktorlar kötü bir şey görünce bayıla bayıla söylüyor merak etme canım saklamazlar. Senin doktor işgüzar galiba ya da kesin sonuç olsun diye söylemiştir dediği gibi gördüğü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ben çünkü asıl söylemese sorumlu olur söylemek zorunda.
ayyy o ne öyle yaa şaka gibi doktor... Böleleri nasıl doktor oluyor acaba çok merak ediyorum kalitesiz kalitesiz hareketler.. Sen hiç takma canım böle tipler sadece moral bozmak için varlar sen dikkat et iş yapma kendini yorma lütfenKızlar biz de bugün hastane hastane gezdik resmen... Medicana, Medipol, İstinye liv, Reyap. Taşınmaktan çok bu yordu resmen... Dün gece yine kanamam oldu, az miktarda da olsa. Hastanelerden sadece Reyapı beğendim, onda da gittiğim doktor canımı çok sıktı. Düşündükçe soğuyorum resmen doktordan. Büyük ihtimalle kötülüğüne yapmadı ama saçma sapan şeyler söyledi. Umursamadı resmen.
Mesela şey oldu; Tedavi üzerine oldu bebeğimiz ve sıkıntılar yaşadık, anlatmaya çalıştım özet de olsa bilsin diye. Önceki doktorum neredeyse ev içindeki hareketlerimi bile kısıtlamamı söyler hep. Eşim de taşınırken çok kızdı, uzanma ileriye, eğilme, yorma kendini, ayakta çok durma diye. Bu doktordan da aynı şeyleri duymayı bekliyor eşim garibim, dedi doktor hanım eşim eğilmeyecek yorulmayacak dimi. Kadın aa uzansın da zıplasın da puff niye yapmayacakmış, sanki ben ne kanamalı kadınları doğurttum nolcakmış filan dedi. Kendimi resmen öyle kötü hissettim ki. Sanki ben naz niyazdan mı yatıyorum... Dedim bir saat yürüdüm avmde de adet gibi kanamam oldu (doktora demiştim daha yeni kanamam oldu diye) iite progestan kullanmama glifor kullanmama biraz uzak yaklaştı. Sonra kendi dedi progestanın etkisi kanıtlanmış kullan diye filan. Bir dediği bir dediğini tutmadı.
Bir de mesela karnımı açtı ultrason için pat diye aa bu ne böyle şimdiden çatlamaya başlamışsın dedi. Ay o kadar kötü oldum ki kızlar anlatamam ya. Bu arada hopla zıpla deyince ben de dedim zor bulduk zaten çocuğu iki yıl tedavi gördük nasıl kıyayım. Aa siz de çok üstüne titriyorsunuz ama böyle giderse doğunca da çok şımartısınız siz bu çocuğu dedi. Sana ne yani çocuk benim çocuğum, ister şımartırım ister şımartmam sonuçta herkesin çocuğu kendine kıymetli...
Eşim bir daha seni bu doktora hayatta getirmem dedi. Berbat geçti günümüz. Yorulduğumuzla kaldı resmen...
Kaç defa sordum farklı endişe edeceğiniz bir durum var mı diye hayır yok gayet iyi gayet sağlıklı dedi inşallah dediginiz gibi iyi olur her şey iyi ki varsınızÇok az vardı enfeksiyon canım ama artmış olabilir inşallah öyle bişey yoktur
canım kötü bişey olsa onlar patır patır söylüyolar endişelenme, eğer kötü bi durum yok diye üstüne basa basa söylediyse amniyosenteze gerek yok bebeği tehlikeye atmaya da gerek yok. gönlünü ferah tut allahın izniyle bişeyi yoktur
çok teşekkür ederim canım, her derdime yardımcı oluyosun
canım onla pek muhabbetim yok ama başkalarına sorup öğrenirim öğrenebilirsemde sana hemen yazarım. aslında orada da ücretler aşırı değilmiş, ama ben eşime şimdi bide oraya bakalım dersem bana kızacakistinye suyunu çıkartmış ya okadar olmaz yani.. hoş bi gece içinde ne gerek var fazladan 850 vermeye, onunla başka güzel şeyler alırsın bebişine..
avcılar hospitalin odası ufaktı ama belki bende arada çok fark yoksa verip büyütürüm odayı, yada benim denk geldiğim oda ufaktı öyle her odasını gezmedim açıkcası utandım. ama sorucam senin için canım
Yakalarlar hatta gecerler bile merak etme. ben mesela 2 doktora gidiyorum birinde tam gününde cikiyo birinde 2 gün geriden geliyo o ultrason aletinin yaptigi ölcumlerlede alakali bence. Sagligi yerindeyse hic takilma boyle seylere. Sana boyle diyorum da senin ki yine iyi, benim bazen cok sacma sapan takintilarim oluyo annelik böyle bisey demekki2 gun onemlı degıl tabıde hanı duzelırmı ılerde dıye endıselendım dıger turlu ıyı sorun yok dedı dr.
benim erkek ama 2 gün geri canım 10 güne kadar normal sayılıyor merak etme.. Hayırlı olsun prensesin :)Selam herkese uzub sure oldu yazmayali. Bi tebrik birakcam buraya @pinkstrap tahminin dogru cikti Allahin izniyle kizim olacak❤ ufaklik 2 gun geriden geliyormus varmi benim gibi olan ilerde tamamlaniomu haftasi ile uyumlu oluyor mu?oglanlarda boyle degildi kiz oldugu icinmi geriden geliyo?
Canım bende dun ayni seyi paylastim benide cocuk kardiyolojisine gonderdi bisey gordugum icin degil herkesi gonderiyorum dedi ustune basa basa sordum biseymi gordunuz diye hayır dedi oglumda gondermediniz ama dedim ozaman bu bolum hastanemizde yoktu dedi obdan gondermedim dedi yani anlayisli dr lar bizemi denk geldi de kotu bisey oldugu halde solemicekler dimi arkadaslarin dedigi gibi bencede kotu bisey olsa solemek zorundalar bence hamile psikolojisini dusuncek halleri yok ya aman bunlar net bisey yokken bu guzel analari uzmeyelim diceklerHanımlar günaydınlar az önce ayrıntılı ultrasondan geldim size sormak istedigim sey ayrıntılı ultrasonda zeka geriliği belli olur mu? Doktor ilk önce bebeğin çok sağlıklı dedi cinsiyetini söyledi, sonra sıvı örneği vermek ister misin diye sordu. Neden gerekli gördüğünüz bir durum mu var dedim yok hayır gayet iyi ama bu s sonuclar %90 sağlıklı der %100 dememiz icin sıvı örnegı alıp bakmamız gerekir dedi ben de endişlendim haliyle, normal gebelerden farklı olarak gördüğünüz bir durum varsa söyleyin ona göre bir konuşalım dedim hayır bebegin gayet sağlıklı bir problem gözükmüyor dedi ama icime o endiseyi düsürdü bir kere. Size sormak istediğim ayrintilida rutin olarak sorulan bir soru mu bu bos yere evham yapıyorsun deyin rahatlatın beni nolur
Benim dr ayrintili usg da gorunmez down sendroomu dedi bende o sozune saairdim hani evet belli olmaz ama illa suphelendirilcek durumlar vardir yani dimi aminosentez yada nfity testi istemiyorsan ancak dogumda gorulur saglikli olup olmadigi dediCanım benimde ayrıntılı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı.ambiyosenteze gerek Yok ama isterseniz fetal dna testi yaptırabilirsiniz çünkü ultrason down sendromu tam olarak görmeyebilir dedi.ultrasonda down sendromundan şüpheleneceğimiz bazı durumlar olur sizde oda Yok ama bu kesin olmayacak anlamına gelmez dedi.garantici davranan doktorlar istiyor sanırım.
geçmiş olsun canım ilaçlardan bulantın olabilir mi yada üşüttün mü acaba?istinyeyi niye beğenmedin canım?
ne biçim doktormuş o biraz sert çıksaydın ya. ne demekmiş atla zıpla hopla. oldu canım. bu çocuk olması için çekilen stresi üzüntüyü maddi manevi herşeyi karşılayacakmıymış olası bi durumda?
ona neymiş ister ev hanımı olursun ister öğretmen belki doktor yada mühenis, anneliği bununla ölçmek gibi bişey bu saçmalığa bak çok sinirlendim.
heleki karnına yorumuna uyuz oldum. ALLAHım vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
kızlar benimde bugün midem bulanıyo karnımın alt kısmı yani kasıklarım ağrıyo. çok kötü hissediyorum kendimi. ağrıdan sonra bulantı eklendi
ilaçlarımı 2gündür içmedim canım demiride unuttum içemedim. belki o dokundu 2 gün sonra. şimdi progestanımı içtim korktum ağrım hafifledi gibigeçmiş olsun canım ilaçlardan bulantın olabilir mi yada üşüttün mü acaba?
Gözün aydin canim..Merak etme kotü bişey olsa doktorlar direk söylüyor bilirsin..Bence sıkintı yok dediği gibidir..Gitmek zorunda da degilsin zatenSelam kizlar bugun ayrintili usg vardı cok sukur atlattik saglikla benim burdan görebilecegim hic bi sıkıntınız yok dedi cok sukur birde bisey gordugum icin degil tum hastalarimi cocuk kardiyolojisine gonderiyorum dedi bende oglumu gondermemistiniz ama dedim bi sorun yok dimi endişelendim dedim ozaman hastanemizde bu bolum yok tu onermiyodum simdi daha kolay dedi yalan konusmaz heralde dr da bisey olsa solerdi gondermeden hic biseyi yok burdan gorebilcegimiz dedi
ne dicek canım 1.5 kilo nedir acaba :))) ben 6 kg almışım 5,5 aydaaa doktorum dün dalga geçer gibi fena değil dedi beğenmedi ama ister beğenir ister beğenmez dün dedim ki muz yiyorum hergün çocuğa kilo yaparmış dedim bilmem öyle miymiş ama tabiki ye muz çok yararlı günlük meyve kotanı muzla doldurabılırsın dedi neee dicektim polemiğe girmedim bir muzla gün mü biter yaaaa bu kadar yaz meyvesi varken ben yiyorum tabi ona sormadım :))))) sonuç 6 kiloHayirli sabahlar guzel annelerbizde bugun 4te randevuya gidecez. 1 aydir kizcemi gormuyorum asiri heyecanliyim yaa. Sabah tartildim bu arada 1bucuk kilo almisim. Insallah doktorum bisey demez
üzülmeeee 7 olanlar var burda bi adım öndeyimne dicek canım 1.5 kilo nedir acaba :))) ben 6 kg almışım 5,5 aydaaa doktorum dün dalga geçer gibi fena değil dedi beğenmedi ama ister beğenir ister beğenmez dün dedim ki muz yiyorum hergün çocuğa kilo yaparmış dedim bilmem öyle miymiş ama tabiki ye muz çok yararlı günlük meyve kotanı muzla doldurabılırsın dedi neee dicektim polemiğe girmedim bir muzla gün mü biter yaaaa bu kadar yaz meyvesi varken ben yiyorum tabi ona sormadım :))))) sonuç 6 kilo
kaç haftalık hamilesin canım bide korkma normal dedilerse normaldir o anda bişey olmadıysa olmaz daha bence hiç kendini strese sokma Allah a emanet kuzucuklar. Benim kayınvalidem de görümceme hamileyken darbe almış karnına 4 saat cocuk bayılmış karnın içinde ama bişey olmamıs kaç kat var üstünde koruyor onu Rabbim merak etme senArkadaslar canım çok sıkkın.21 haftalık hamileyim ve karnıma darbe aldım.agrı sızı kanama hiçbir şey yok.hemen en yakındaki devl.hast.gittim acilden ultrasonda baktılar kalp atışları var plasentada kanama falan görünmüyor dedi dr.fakat yine içim rahat etmedi ve kendi doktorumu aradım ve birde ona muayene oldum.oda baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi.kalbi atıyor ve plasentada kanama yok dedi.ama yinede içim rahat değil ya dr.a gidip geldikten sonra bişey olduysa diye.uyuyamıyom iki gündür.sizce olmuşmudur.kanamam agrım falan yok
Sagol canım Zaten bi sıkınti gorse kesinlikle gitmelisin derdi gitmeni oneriyorum dedi yani ben yinede aldim rndevu allah gecinden versin ins bi sıkın tı cikmazda ondada atlatiriz onudaGözün aydin canim..Merak etme kotü bişey olsa doktorlar direk söylüyor bilirsin..Bence sıkintı yok dediği gibidir..Gitmek zorunda da degilsin zaten
ne dicek canım 1.5 kilo nedir acaba :))) ben 6 kg almışım 5,5 aydaaa doktorum dün dalga geçer gibi fena değil dedi beğenmedi ama ister beğenir ister beğenmez dün dedim ki muz yiyorum hergün çocuğa kilo yaparmış dedim bilmem öyle miymiş ama tabiki ye muz çok yararlı günlük meyve kotanı muzla doldurabılırsın dedi neee dicektim polemiğe girmedim bir muzla gün mü biter yaaaa bu kadar yaz meyvesi varken ben yiyorum tabi ona sormadım :))))) sonuç 6 kilo
üzülmeeee 7 olanlar var burda bi adım öndeyim
bence boş yere evham yapıyorsun canım eğer bir sorun görseydi bunu yasal olarak söylemek ve rapora yazmak zorundaydı eğer normal dediyse ve raporsa normal yazıyorsa normaldir ama bu sıvı alma merakı nedir bu doktorlarda anlamıorum gerçekten en kolay yolu bulmuşlar anneyi de strese sokuyorlar cok sinirleniyorum gerçekten yok canım yok yaa sen hiç takma kafana evhamda yapma normalse ne gerek var böyle şeylere sağlam bebeği de tehlikeye sokuyorlarHanımlar günaydınlar az önce ayrıntılı ultrasondan geldim size sormak istedigim sey ayrıntılı ultrasonda zeka geriliği belli olur mu? Doktor ilk önce bebeğin çok sağlıklı dedi cinsiyetini söyledi, sonra sıvı örneği vermek ister misin diye sordu. Neden gerekli gördüğünüz bir durum mu var dedim yok hayır gayet iyi ama bu s sonuclar %90 sağlıklı der %100 dememiz icin sıvı örnegı alıp bakmamız gerekir dedi ben de endişlendim haliyle, normal gebelerden farklı olarak gördüğünüz bir durum varsa söyleyin ona göre bir konuşalım dedim hayır bebegin gayet sağlıklı bir problem gözükmüyor dedi ama icime o endiseyi düsürdü bir kere. Size sormak istediğim ayrintilida rutin olarak sorulan bir soru mu bu bos yere evham yapıyorsun deyin rahatlatın beni nolur
Işık hanıma gittim canım, daha sitesine bile koymamışlar adını. Daha yeni başlamış.LezzetliCipetpet canım konuştum şimdi bi arkadaşla, dilek diye bi doktor dedi ama sitesinde diler yazıyo hatta yardımcı doçentmiş, bu arkadaşımda ikili testi için mesut beye gitmiş o da yardımcı doçent. diğer arkadaş diler hanımdan çok memnunmuş, mesut beyde çok ilgili bi doktormuş bi dene istersen. benim bile aklıma yattı biraz sonra araıp muayene ücretlerini sorucam şu progrestanın etkisi geçsinde yine uyuştum.doktor kadrosuda iyi %80i prof ve yardımcı prof
sen hangisine muayene olmuştun?
Kıız seni çok seviyorum8 olan bile var dert etmeyin :)) Allahtan benim doktor kilo konusunda takıntılı değil. 19. haftada gittiğimde 7 kilo almıştım, çok mu hocam ? dedim. Çok değil, ikinci yarıda da bir bu kadar alırsın olur biter dedi. Ama dedim ikinci yarıda daha çok alınmıyor mu? Sen dert etme gerekli gördüğüm yerde ben seni uyarırım dedi. Bebişler sağlıklı olsun da kilolar alınır verilir kızlar dert etmeyin siz de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?