2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dimi bir şey yoktur hem gayet sağlıklı diyo hem de ornek vermek ister misin diyo salak herif mahvetti beni gelemedim kendime hala

ayyy o ne öyle yaa şaka gibi doktor... Böleleri nasıl doktor oluyor acaba çok merak ediyorum kalitesiz kalitesiz hareketler.. Sen hiç takma canım böle tipler sadece moral bozmak için varlar sen dikkat et iş yapma kendini yorma lütfen

Kaç defa sordum farklı endişe edeceğiniz bir durum var mı diye hayır yok gayet iyi gayet sağlıklı dedi inşallah dediginiz gibi iyi olur her şey iyi ki varsınız

2 gun onemlı degıl tabıde hanı duzelırmı ılerde dıye endıselendım dıger turlu ıyı sorun yok dedı dr.
Yakalarlar hatta gecerler bile merak etme. ben mesela 2 doktora gidiyorum birinde tam gününde cikiyo birinde 2 gün geriden geliyo o ultrason aletinin yaptigi ölcumlerlede alakali bence. Sagligi yerindeyse hic takilma boyle seylere. Sana boyle diyorum da senin ki yine iyi, benim bazen cok sacma sapan takintilarim oluyo annelik böyle bisey demekki

benim erkek ama 2 gün geri canım 10 güne kadar normal sayılıyor merak etme.. Hayırlı olsun prensesin :)

Canım bende dun ayni seyi paylastim benide cocuk kardiyolojisine gonderdi bisey gordugum icin degil herkesi gonderiyorum dedi ustune basa basa sordum biseymi gordunuz diye hayır dedi oglumda gondermediniz ama dedim ozaman bu bolum hastanemizde yoktu dedi obdan gondermedim dedi yani anlayisli dr lar bizemi denk geldi de kotu bisey oldugu halde solemicekler dimi arkadaslarin dedigi gibi bencede kotu bisey olsa solemek zorundalar bence hamile psikolojisini dusuncek halleri yok ya aman bunlar net bisey yokken bu guzel analari uzmeyelim dicekler

Benim dr ayrintili usg da gorunmez down sendroomu dedi bende o sozune saairdim hani evet belli olmaz ama illa suphelendirilcek durumlar vardir yani dimi aminosentez yada nfity testi istemiyorsan ancak dogumda gorulur saglikli olup olmadigi dedi

geçmiş olsun canım ilaçlardan bulantın olabilir mi yada üşüttün mü acaba?

LezzetliCipetpet canım konuştum şimdi bi arkadaşla, dilek diye bi doktor dedi ama sitesinde diler yazıyo hatta yardımcı doçentmiş, bu arkadaşımda ikili testi için mesut beye gitmiş o da yardımcı doçent. diğer arkadaş diler hanımdan çok memnunmuş, mesut beyde çok ilgili bi doktormuş bi dene istersen. benim bile aklıma yattı biraz sonra araıp muayene ücretlerini sorucam şu progrestanın etkisi geçsinde yine uyuştum.doktor kadrosuda iyi %80i prof ve yardımcı prof
sen hangisine muayene olmuştun?

geçmiş olsun canım ilaçlardan bulantın olabilir mi yada üşüttün mü acaba?
ilaçlarımı 2gündür içmedim canım demiride unuttum içemedim. belki o dokundu 2 gün sonra. şimdi progestanımı içtim korktum ağrım hafifledi gibi
çok teşekkür ederim

Gözün aydin canim..Merak etme kotü bişey olsa doktorlar direk söylüyor bilirsin..Bence sıkintı yok dediği gibidir..Gitmek zorunda da degilsin zaten

Hayirli sabahlar guzel anneler bizde bugun 4te randevuya gidecez. 1 aydir kizcemi gormuyorum asiri heyecanliyim yaa. Sabah tartildim bu arada 1bucuk kilo almisim. Insallah doktorum bisey demez
ne dicek canım 1.5 kilo nedir acaba :))) ben 6 kg almışım 5,5 aydaaa doktorum dün dalga geçer gibi fena değil dedi beğenmedi ama ister beğenir ister beğenmez dün dedim ki muz yiyorum hergün çocuğa kilo yaparmış dedim bilmem öyle miymiş ama tabiki ye muz çok yararlı günlük meyve kotanı muzla doldurabılırsın dedi neee dicektim polemiğe girmedim bir muzla gün mü biter yaaaa bu kadar yaz meyvesi varken ben yiyorum tabi ona sormadım :))))) sonuç 6 kilo

üzülmeeee 7 olanlar var burda bi adım öndeyim

kaç haftalık hamilesin canım bide korkma normal dedilerse normaldir o anda bişey olmadıysa olmaz daha bence hiç kendini strese sokma Allah a emanet kuzucuklar. Benim kayınvalidem de görümceme hamileyken darbe almış karnına 4 saat cocuk bayılmış karnın içinde ama bişey olmamıs kaç kat var üstünde koruyor onu Rabbim merak etme sen

Gözün aydin canim..Merak etme kotü bişey olsa doktorlar direk söylüyor bilirsin..Bence sıkintı yok dediği gibidir..Gitmek zorunda da degilsin zaten
Sagol canım Zaten bi sıkınti gorse kesinlikle gitmelisin derdi gitmeni oneriyorum dedi yani ben yinede aldim rndevu allah gecinden versin ins bi sıkın tı cikmazda ondada atlatiriz onuda

üzülmeeee 7 olanlar var burda bi adım öndeyim

8 olan bile var dert etmeyin :)) Allahtan benim doktor kilo konusunda takıntılı değil. 19. haftada gittiğimde 7 kilo almıştım, çok mu hocam ? dedim. Çok değil, ikinci yarıda da bir bu kadar alırsın olur biter dedi. Ama dedim ikinci yarıda daha çok alınmıyor mu? Sen dert etme gerekli gördüğüm yerde ben seni uyarırım dedi. Bebişler sağlıklı olsun da kilolar alınır verilir kızlar dert etmeyin siz de .

bence boş yere evham yapıyorsun canım eğer bir sorun görseydi bunu yasal olarak söylemek ve rapora yazmak zorundaydı eğer normal dediyse ve raporsa normal yazıyorsa normaldir ama bu sıvı alma merakı nedir bu doktorlarda anlamıorum gerçekten en kolay yolu bulmuşlar anneyi de strese sokuyorlar cok sinirleniyorum gerçekten yok canım yok yaa sen hiç takma kafana evhamda yapma normalse ne gerek var böyle şeylere sağlam bebeği de tehlikeye sokuyorlar

Işık hanıma gittim canım, daha sitesine bile koymamışlar adını. Daha yeni başlamış.

Diler Hanımı da yazdım aklıma, çok sağolasın. Ablam bu haftasonu oradaki başka bir doktoru deneyecek Neraida Hanımı. İnşallah içimize sinen bir doktor olur...

Oda büyütmek çok lazım değil, zaten bebek için gelecekler tamam ama aynı anda 20kişi de odada duramaz, bebeğe zararlı. O yüzden normal oda gayet yeterli. Sadece biraz daha kabalık bir aileyse ya da biraz daha konfor isteniyorsa +450lira verip suitte kalınabilir. Doğum ücretleri çok makul çünkü... Bir de mesela kendin süsleme yaptın diyelim, hediyelikler ikramlar için masa lazım, hastaneden talep edebiliyormuşuz masayı. Ücretsizmiş...

Kıız seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…