Benimki oğlan ama 4 gün geriden geliyor. Cinsiyetle ilgili bi durum değil. Benim ilk öğrendiğim günden beri böyle ve doktorum geç döllenme demişti. Ama bebek büyüdükçe arayı kapatabilirmiş de. İnşallah sağlıkla ve vaktinde kucağına alırsın kuzunuSelam herkese uzub sure oldu yazmayali. Bi tebrik birakcam buraya @pinkstrap tahminin dogru cikti Allahin izniyle kizim olacak❤ ufaklik 2 gun geriden geliyormus varmi benim gibi olan ilerde tamamlaniomu haftasi ile uyumlu oluyor mu?oglanlarda boyle degildi kiz oldugu icinmi geriden geliyo?
iki farklı doktor da bişey yok demiş canım.bundan sonra bir riskin olacak olsaydı kendi doktorun takip için çağırırdı bence.Hem ben bebekler amniyon sıvısının içinde olduğundan çok şiddetli darbeler hariç etkilenmediklerini okumuştum.sen gönlünü ferah tut. Ama çok endişeleniyorsan gir bir daha doktoruna, kalbin iyice ferahlayacaksaArkadaslar canım çok sıkkın.21 haftalık hamileyim ve karnıma darbe aldım.agrı sızı kanama hiçbir şey yok.hemen en yakındaki devl.hast.gittim acilden ultrasonda baktılar kalp atışları var plasentada kanama falan görünmüyor dedi dr.fakat yine içim rahat etmedi ve kendi doktorumu aradım ve birde ona muayene oldum.oda baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi.kalbi atıyor ve plasentada kanama yok dedi.ama yinede içim rahat değil ya dr.a gidip geldikten sonra bişey olduysa diye.uyuyamıyom iki gündür.sizce olmuşmudur.kanamam agrım falan yok
Benimki oğlan ama 4 gün geriden geliyor. Cinsiyetle ilgili bi durum değil. Benim ilk öğrendiğim günden beri böyle ve doktorum geç döllenme demişti. Ama bebek büyüdükçe arayı kapatabilirmiş de. İnşallah sağlıkla ve vaktinde kucağına alırsın kuzunu
Değil mi canım ya. Zaten moralim o kadar bozuldu ki oturdum ağladım bir de doktorun karşısında... Kendi tutamadım...Ay ben bile sinir oldum doktorun tavrına.catlarsam catlarim ister calisirim ister çalışmam ona ne.Allah iyilerle karşılaştırsın.
sağol canım, camda açık yanımda sürekli çok sıcak diye ondanda olabilir kayısıdanda.Bir şey mi dokundu acaba canım? İnce giyiniyoruz yaz diye, pencereden filan soğuk alığ üşütmüş olabilir misin? Çok geçmiş olsun.
İstinye temiz, güzel hastane ama hem o kadar pahalı A sınıfı diye geçinip hem de hiçbir hizmetleri olmamasına sinir oldum. Oda süslemesi yasakmış mesela, sırf para için, sadece onların anlaşmalı olduğu kuruma yaptırabiliyormuşuz (o da bin liradan fazla vereceğim, ne geleceği belli değil) kendimiz süsleyemiyormuşuz, dün konuşurken öyle dediler... Canım sıkıldı, ne kuaför ne doğum koçu ne anne baba akşam yemeği, liv hastanelerinde olan hiçbir özellik istinye livde yok. Bebek için indirim kartı veriyorlar livde mesela, ömür boyu %15 indirimi oluyor liv hastanelerinde ama İstinye livde o da yokmuş... Niye dedim ama bir açıklama da yok tabi. Fiyatı daha pahalı ama hizmetler sıfır. Avrupa yakasındaki hastaneler gerçekten çok kötüymüş ya. Anadolu tarafındaki hastaneler resmen yarışıyor gibi hizmet üstüne hizmet veriyordu. Sadece Reyapı beğendim o yüzden (fiyatları da çok çok uygun halbuki istinye live göre). Fakat Reyapta kafamın uyuştuğu bir doktor bulamazsam mecbur İstinye live gideceğiz gibi duruyor...
Canım idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle bi tahlil yaptır.istinyeyi niye beğenmedin canım?
ne biçim doktormuş o biraz sert çıksaydın ya. ne demekmiş atla zıpla hopla. oldu canım. bu çocuk olması için çekilen stresi üzüntüyü maddi manevi herşeyi karşılayacakmıymış olası bi durumda?
ona neymiş ister ev hanımı olursun ister öğretmen belki doktor yada mühenis, anneliği bununla ölçmek gibi bişey bu saçmalığa bak çok sinirlendim.
heleki karnına yorumuna uyuz oldum. ALLAHım vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
kızlar benimde bugün midem bulanıyo karnımın alt kısmı yani kasıklarım ağrıyo. çok kötü hissediyorum kendimi. ağrıdan sonra bulantı eklendi
Korkma arkadaşım olsa ilk gün olurdu ağrı sızı yapardı hiçbir şey yoktur. Bebeğin kesesi Allaha şükür çok sağlam. Bazen malesef yırtılıp patlayabiliyor ama olsaydı hemen olurdu ya da sızma olurdu hiç korkma sen Benim arkadaşım uçurumdan yuvarlandı kaç metre yine sapa sağlam doğurdu.
Ben ilk doktorumu dinleyeceğim, neler çektik biz bu süreçte maddi manevi gerçekten... Dün akşam bir tane progestan aldım 200lük. Her akşam bir tane alayım diyorum en azından bir iki hafta... Kanama olduysa bir sebebi var belli ki, değil mi canım... Hem de çamaşırıma kadar çıkmıştı pazartesi akşam olan, miktarı çoktu...Tabi ki olabilirdin, hastaya mesleği eğitimi üzerinden değil, insanlığı üzerinden değer verirsin ettikleri yemin öyle değil mi? Hiç kendini germene gerek yok.
Korkma arkadaşım olsa ilk gün olurdu ağrı sızı yapardı hiçbir şey yoktur. Bebeğin kesesi Allaha şükür çok sağlam. Bazen malesef yırtılıp patlayabiliyor ama olsaydı hemen olurdu ya da sızma olurdu hiç korkma sen Benim arkadaşım uçurumdan yuvarlandı kaç metre yine sapa sağlam doğurdu.
Ben ilk doktorumu dinleyeceğim, neler çektik biz bu süreçte maddi manevi gerçekten... Dün akşam bir tane progestan aldım 200lük. Her akşam bir tane alayım diyorum en azından bir iki hafta... Kanama olduysa bir sebebi var belli ki, değil mi canım... Hem de çamaşırıma kadar çıkmıştı pazartesi akşam olan, miktarı çoktu...
Bu arada magnezyuma da laf etti, hiçbir işe yaramaz magnezyum ne kullanıyorsun boşuna dedi, tek kullanan benim sanki magnezyumu...
dün patronlar memleketten kayısı getirmişler bende çok severim, gün içinde 8tane falan yemiştirim ama kocaman kocaman değildi normal boyutunda. akşam o afedersin ishale çevirdi ama sonra bidaha olmadı. ondan olabilir mi acaba? progestanı içtim yine aptallaştırsada korktum açıkcası
Eğer doktorundan memnunduysa bir sorabilir misin hangi doktora gidiyormuş acaba? Gerekirse hepsine birer kere giderim. Yeter ki içime sinsin biri..sağol canım, camda açık yanımda sürekli çok sıcak diye ondanda olabilir kayısıdanda.
okadar hizmetlerin olupta istinyede olmadığını hiç bilmiyodum canım, reyapta başka doktor yokmudur bizim tanıdık oraya gidiyodu memnundu hatta doğum yapmış bile olabilir. doğum ücretleri ne kadarmış peki?
yok kan değilmiş canım bende sordum ama demir içeren bi ilaç olduğu için rengi öyleymiş.Kan mı veriyorlar acaba?
Sıvı örneği dediği amniyosentez galiba. Doktorlar kötü bir şey görünce bayıla bayıla söylüyor merak etme canım saklamazlar. Senin doktor işgüzar galiba ya da kesin sonuç olsun diye söylemiştir dediği gibi gördüğü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ben çünkü asıl söylemese sorumlu olur söylemek zorunda.Hanımlar günaydınlar az önce ayrıntılı ultrasondan geldim size sormak istedigim sey ayrıntılı ultrasonda zeka geriliği belli olur mu? Doktor ilk önce bebeğin çok sağlıklı dedi cinsiyetini söyledi, sonra sıvı örneği vermek ister misin diye sordu. Neden gerekli gördüğünüz bir durum mu var dedim yok hayır gayet iyi ama bu s sonuclar %90 sağlıklı der %100 dememiz icin sıvı örnegı alıp bakmamız gerekir dedi ben de endişlendim haliyle, normal gebelerden farklı olarak gördüğünüz bir durum varsa söyleyin ona göre bir konuşalım dedim hayır bebegin gayet sağlıklı bir problem gözükmüyor dedi ama icime o endiseyi düsürdü bir kere. Size sormak istediğim ayrintilida rutin olarak sorulan bir soru mu bu bos yere evham yapıyorsun deyin rahatlatın beni nolur
Valla gel beraber dövelim kız şu doktoruSenin doktorun tam bir sopalik. Nefret ediyorum boyle doktorlardan gorev yapmamali bu insan sifatindaki mahluklar. Ne hasta psikolojisinden nede tiptan bi halt anladiklarini da sanmiyorum. Girme bir daha ay okuyunca cildirdim. Ne demek yatma ne demek duserse duser ne demek karnin catlamis ne demek niye calismiyon sanane be bre... Ayy deli oldum resmen suan dinleme onu ayrica dediklerinj de duymazdan gel bosver. Insanlar ne zorluklarla bebek sahibi oluyo ne anlar onemden kiymetten. Keske hastane yonetimine de sikayet etseydin. Bide ozelse gram kazanmasin oh olsun
Canım benimde ayrıntılı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı.ambiyosenteze gerek Yok ama isterseniz fetal dna testi yaptırabilirsiniz çünkü ultrason down sendromu tam olarak görmeyebilir dedi.ultrasonda down sendromundan şüpheleneceğimiz bazı durumlar olur sizde oda Yok ama bu kesin olmayacak anlamına gelmez dedi.garantici davranan doktorlar istiyor sanırım.Hanımlar günaydınlar az önce ayrıntılı ultrasondan geldim size sormak istedigim sey ayrıntılı ultrasonda zeka geriliği belli olur mu? Doktor ilk önce bebeğin çok sağlıklı dedi cinsiyetini söyledi, sonra sıvı örneği vermek ister misin diye sordu. Neden gerekli gördüğünüz bir durum mu var dedim yok hayır gayet iyi ama bu s sonuclar %90 sağlıklı der %100 dememiz icin sıvı örnegı alıp bakmamız gerekir dedi ben de endişlendim haliyle, normal gebelerden farklı olarak gördüğünüz bir durum varsa söyleyin ona göre bir konuşalım dedim hayır bebegin gayet sağlıklı bir problem gözükmüyor dedi ama icime o endiseyi düsürdü bir kere. Size sormak istediğim ayrintilida rutin olarak sorulan bir soru mu bu bos yere evham yapıyorsun deyin rahatlatın beni nolur
Çok az vardı enfeksiyon canım ama artmış olabilir inşallah öyle bişey yokturCanım idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle bi tahlil yaptır.
canım kötü bişey olsa onlar patır patır söylüyolar endişelenme, eğer kötü bi durum yok diye üstüne basa basa söylediyse amniyosenteze gerek yok bebeği tehlikeye atmaya da gerek yok. gönlünü ferah tut allahın izniyle bişeyi yokturHanımlar günaydınlar az önce ayrıntılı ultrasondan geldim size sormak istedigim sey ayrıntılı ultrasonda zeka geriliği belli olur mu? Doktor ilk önce bebeğin çok sağlıklı dedi cinsiyetini söyledi, sonra sıvı örneği vermek ister misin diye sordu. Neden gerekli gördüğünüz bir durum mu var dedim yok hayır gayet iyi ama bu s sonuclar %90 sağlıklı der %100 dememiz icin sıvı örnegı alıp bakmamız gerekir dedi ben de endişlendim haliyle, normal gebelerden farklı olarak gördüğünüz bir durum varsa söyleyin ona göre bir konuşalım dedim hayır bebegin gayet sağlıklı bir problem gözükmüyor dedi ama icime o endiseyi düsürdü bir kere. Size sormak istediğim ayrintilida rutin olarak sorulan bir soru mu bu bos yere evham yapıyorsun deyin rahatlatın beni nolur
çok teşekkür ederim canım, her derdime yardımcı oluyosunBüyük ihtimalle ondan olmuştur canım sen kendini takip et anormallik hissedersen hastaneye git mutlaka...
canım onla pek muhabbetim yok ama başkalarına sorup öğrenirim öğrenebilirsemde sana hemen yazarım. aslında orada da ücretler aşırı değilmiş, ama ben eşime şimdi bide oraya bakalım dersem bana kızacakEğer doktorundan memnunduysa bir sorabilir misin hangi doktora gidiyormuş acaba? Gerekirse hepsine birer kere giderim. Yeter ki içime sinsin biri..
Sgklıya normal doğum 2100, sezeryan 2450. Mesai dışı doğum olursa doktor çağırma ücreti 500lira.
Bizim sigortada da elhamdulillah epidural veya doktor çağırma ücreti filan hepsini karşılıyor, doğumu kurumumuz ödüyor sadece, bize fark çıkmıyormuş.
3tip odaları varmış normal oda, suit oda corner suit oda. Normal oda fiyat dahilinde olan oda, gayet güzel, banyosu tertemizdi (bazı normal odalar daha genişçeymiş, onu rica edebiliyormuşsun doğuma gelince, müsaitse veriyorlarmış), suit oda için +450lira, ve corner suit için +850lira istiyorlarmış geceliğine. Şöyle söyleyeyim ama corner suit oda bizim balayında gittiğimiz beş yıldızlı otelin suitinden bile güzeldi... Bayıldım. Bir gece için ama o kadar para verir miyim bilemedim, gerçi şöyle düşünülebilir; normal doğum için livde 6bin vereceğime reyapta corner suitte kalır toplam 3bine çıkarım. Oda süsleme de ister sen yap, ister başkasına yaptır. Hiçbir zorunluluk yok. Kendileri de yapıyormuş ücreti mukabilinde. Oda süsleme için paketleri vardı 600den başlıyor 2bine kadar çıkıyor. Ama benim kendi hevesim var, kendim yapmak istiyorum o süslerin her ayrıntısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?