2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok doğru diyorsun canım... Allah sorsun valla kim bilir kaç kişiye yaptı bunları... Onu dinlesem de Allah korusun bebeğimi kaybetsem hiç utanmaz bile düşeceği varmış der geçer böyle tipler...

bende baktım odalarına güzeller canım, benimde içime sindi orası vallahi maymun iştahlıyım nereye döneceğim belli değil... ay kafam çok karışık çok zor durumdayım şuan. neraida yabancıydı dimi siteye bakarken gördüm. ablan denesinde bakalım peşinden bizde koşarız belkii :)))

21 haftalık canım.inş.bir şey olmaz bebişime çok bekledim ben onu

ben dert etmiyorum da benden cok doktorum dert ediyor onunla uğraşmaktan sıkıldım artık bişey yemiyorum su içsem yarıyor diyorum gülüyor bide utanmaz kadın :))))) şaka bi yana veririz doğurduktan sonra yaa hç önemli değil kuzucuklar iyi olsun yeterki

Çok doğru diyorsun canım... Allah sorsun valla kim bilir kaç kişiye yaptı bunları... Onu dinlesem de Allah korusun bebeğimi kaybetsem hiç utanmaz bile düşeceği varmış der geçer böyle tipler...
evet bide suçlu sen olursun.. Tamam doktor olduğu için saygı duyuyorum ama böyle zamanlarda dinlemiceksin asıl sen kendini nasıl hissediyorsun o önemli insan kendini daha iyi bilir yatman mı gerekiyor kanaman mı var yat ev mi pisleniyor pislensin sen ve bebeğin herşeyden önemlisiniz sadece kendinizi dünüşünceksin canım bunu da dedğim gibi en iyi sen bilir sen yönlendirirsin..

Benin tek sıkıntım simdi bebeğimi sürekli hissedememek 2- 3 günde bir pıtpıt olurken sonra ses seda yok..neden acaba? bi sorun olduğunu düsunmuyorum ama o yoğun tekmeler ne zaman olcak ki..

Çok teşekkürler canım, haklısın. Sınırım belli zaten. Zorlamanın ne alemi var... Zorladım mı kanama oluyor zaten, yaşayarak öğrendim artık...

kizlarr nasilsinizz ben 2 gundur yogunum genee taki yastigi ve anne ve bebek yatagi icin kurdela yaptik puset ortusu yaptik baya yorulduk yaa :) bide size bisey bisey danisicam benim simdi 2 yildir gittigim doktor var asilama o yapmist sonra lekelenmem olunca bakmamisti ben baska doktora gitmistim ikisinide begenince bu zamana kadar ikisinede gittim ama artik dogumu hangisinde yapucaksam ona gitmek istiyorum diger gittigim doktoru ve hastanryi cok begeniyorum ama esim illa asilamayi yapan doktor yaptirsin dogumu diyor bence onun hakki 2 yildir ona gidiyoruz diyor bide birden doktoru birakabilirmiyim yoksa gelmiycegimi soylrmeliyim ayy soylemeyede utaniyorum kafam cok karisik

yok yaa hiçte üzülmüyorum... aman tatlım doğururuz sporla bişeyle veririz kiloları şimdi hiç kasamam yani bebeğimiz iyi olsunda :)))
dugun zamani bi inat ugruna 10 kilo vermistim hemde cok kilolu degildim sadece 64 kiloydum bu kiloyla sana gelinlik olmaz diyen bir gelincikci inadina 1 ayda verdim bide tedavuler onalr bunalr derken 10 kiloyu geri aldim tekrar hatta fazlasiyla :) simdi almiyim diye ugrasirken suyun bile yaradigini gordum valla artik kafama takmiyorum kac aalirsan alimm en fazla 1 2 ay bakar kilo vermek :) bide taktikca daha cok cliyor insan

Benin tek sıkıntım simdi bebeğimi sürekli hissedememek 2- 3 günde bir pıtpıt olurken sonra ses seda yok..neden acaba? bi sorun olduğunu düsunmuyorum ama o yoğun tekmeler ne zaman olcak ki..

Canım seninle aynı sayılırız. benim bir hafta önden gidiyor bebek bu yüzden midir bilmiyorum bir haftadır yoğun hissetmeye başladım. gün içinde belli zamanlarda kıpır kıpır. Ama merak etme seninde bir hafta içinde başlayacaktır. Dediğin gibi bazen sanırım hiç canı istemiyor kıpırdamıyor. :)... Her kişinin karın yapısı bünyesi farklı 16. haftada hisseden anneler vardı. Bizim biraz geç ilerliyor...::) Zaten ilk tekmelerde acaba mı diyorsun ne oluyor....:) Sonra artık ayırt ediyorsun. Sanırım bazen hıçkırık tutuyor o zamanlar bariz hissedeceksin. Bir hafta daha sabret.

cok hareketli olduğum zamanlarda bende de öyle oluyor canım endişeleniyorum özellikle hafta sonu evde çok hissederken iş yerinde o kdr çok hareket hissetmiyorum endişelenmiştim ama bu böyle hep tekrar edince endişem geçti.. Eğer günün sonunda evde ayaklarını uzattıgında yada özellikle gece yatarken sessiz ortamda hareket ediyorsa korkma...

Ohhhh valla ne güzel yaaa ne guzel hevesler bunlar...Doktor için de eşini dinleme sen hangisi istiyorsan ona devam et o doğurmayacak sonuçta..Ben tüp bebek doktoruma gitmiyorum mesela çünkü cok yoğun..Ben yeni kontrol doktorumu degiştirdim bişey de söylemedim gerek yok bence zaten farkında bile olmazlar..

yani takmamak lazım canım hamilelik başka bi dünya ben onu anladım taktıkca takıyorsun ve sonu gelmiyor sonra depresyon falan filan gerek yok böyle şeylere doğumdan sonra dikkat ederiz özellikle emzirirken dikkat edersek emzirme sayesinde baya kilolar gider eski halimize döneriz :)

İşte her zaman oda olmuyor, yattığımda her aksam hissetsem evet sıkıntı yok ama dedigim gibi en son 2 gece once hareketliydi

ayy evet canim boyle ugraslar yapmaak bana cok cyi geliyor :)
yaaa oylede canimm soyle bisey var bide bende sorun var o yuzden 2. istedigimde olmazsa tekrar ona gidebilirim hani bana dermiki bende dogum yapmadin falan diye

kesinlikle katiliyorum canim eimzirirken dikkat edersek bence aldigimiz gider zaten :) benim doktorum bide sey deddedi bebek 3.5 dogdu desek esi suyu iste biseyler daha saydi 8 kilo gider dogumda dedi sonrasi ida verirsin zaten dedi

İşte her zaman oda olmuyor, yattığımda her aksam hissetsem evet sıkıntı yok ama dedigim gibi en son 2 gece once hareketliydi
canim benimki bilee bazen cok hareketli bazen cok nadir hareket ediyor dun gece yattigimda hareket etmezsen sabah uyandigimda resmen yer degistiriyordu onun yer degstrmesine midem bulanip kustum dusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…