2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy evet canim boyle ugraslar yapmaak bana cok cyi geliyor :)
yaaa oylede canimm soyle bisey var bide bende sorun var o yuzden 2. istedigimde olmazsa tekrar ona gidebilirim hani bana dermiki bende dogum yapmadin falan diye
Yani bilemedim ama şayet ben 2. Ye bebek duşunursem ve normal yolla olmazsa dondurulmuşlarım var yani tekrar tup bebek doktoruma döneceğim bana diyemez doğuma niye gelmedin diye onum gorevi sonuçta ama tabi sizin doktorla samimiyetinizi bilemem ki..Mesela ben simdiki doktorumu sırf hastanenin doğum fiyatı ici degistirecegim halbuki cok seviyordum doktorumu ama bisey söyleme geregi hissetmedim..Ama istersen sen yine güzelce anlat yine arayı sıcak tutmakta fayda var

:) sen tam bulmuşsun adamını. Magnezyumu bana da bıraktırdi ama ise yaramıyor diye değil kasılmayı önlüyor daha ne ise yarasın. Progestanı 2 al istersen, sabah akşam benim kanamam yok öyle aldırıyorlar senin var

Dimi haklısınız kötü bir durum görseler söylerlerdi ben de üzerine basa basa tekrar tekrar sordum farkli bir durum mu var diye yok gayet sağlıklı iyi dedi inşallah sağlıklı iyidir bebişlerimiz

bende dogum fiyatina gore hareket ediyim diyorum hangisinde daha uygunsa diyorum yarin randevu var asilama yapana dogum fiyatlfiyatlarini sorucam sinra bidahaki gittigimde gittigimde soylerim bu yuzden gelemiycem falan diyee :) bastan harket etmiyor diyee bende cok panik oluyordum canim simdi rahatladim artik oda bi insan sonuctaa :) zaman zaman yorulabilir diye dusunuyorum

Aldığım raporda normal yazıyor aynen, bir sıkıntı olsaydı yazması gerekirdi dimi? Madem bir problem yok neden geriyorsun beni bahsettigi sey de bebege zarar verebilme ihtimali olan bir şeymiş dimi ee be adam madem sağlıklı çok iyi diyorsun neden sıvı istiyorsun o zaman mahvetti beni sabah sabah

Günaydınlar sıcaklar bunaltıyor artık hiç uyuyamıyorum resmen

Benim de imtihanım sıcaklarla. Gece sık sık uyansam da uyuyorum yine ona bişey diyemem de gün içerisinde dışarı çıkmak zorunda kaldıysam mahvoluyorum resmen. Tansiyonum düşüyor herhalde, gözlerim kararıyor ayaklarım yürümez oluyor. Daha da en az 2 ay gider bu sıcaklar. Nasıl geçecek bu yaz kara kara düşünüyorum.

21 haftalık canım.inş.bir şey olmaz bebişime çok bekledim ben onu

Allah’a emanet bebekler. Ama olay anında bişey olsa zaten 2 farklı doktora gitmişsin orda çıkardı. Çıkmadıysa eğer aldığın darbe bebeğe zarar vermemiş demek ki. Gereksiz stres de bebeğe zarar verir, üzme kendini de onu da. Bir daha da aynı darbeyi almamak için ekstra dikkat et, gönlünü de ferah tut :)

Çok teşekkürler canım, haklısın. Sınırım belli zaten. Zorlamanın ne alemi var... Zorladım mı kanama oluyor zaten, yaşayarak öğrendim artık...

Doktorların dedikleri çok önemli tabi ki ama insan kendini de tanıyor bir süre sonra. Kanaman varsa ve zorlamak iyi gelmiyorsa sen doktorun laflarını biraz kulak arkası edip sana iyi gelecek olanı uygula canım. Şifa olsun inşallah.

Eğer doktorların ikisi de senin için eşit mesafedeyse hastaneye göre karar vermek daha mantıklı bence. Sonradan tekrar bebek düşünürsen de aynı doktora gidersin yine ne diyebilir ki? Sonuçta bedava yapmıyor işini, sana git başkası ilgilensin deme ihtimali yok. Sen içine sinecek olanı seç. Önemli olan sensin sonuçta.

dogru diyorsun canim iki hastanede ayni mesafe :) iki doktorda birbirinden iyi oyle diyebilirim yani :) ama birinin hastanrsi daha yeni ve daha guzel ve birinin hastanesinde gittigim dahiliye doktorumda var o yuzden kararsiz kaliyorum dahiliyr dahiliuyla kadin dogumcu birbiriyle iletisim halinde o yuzdende diger doktoru istiyorum ayy bilemedim cok karisik durumdayim :)

Canım senin bu yorumunu bekliyordum ya... Çok çok sağol. Hemen kalktım aldım bi tane daha progestan. 5gün önce leke gelince "tekrar gelirse bir hafta progestan kullan sonra haberleşelim" demişti ilk doktorum. Direkt 600mg bile kullanabilirim aslında ya... Ne dersin günde üç mü iki mi kullansam?

Doğru kararı vereceğinden eminim ben :)
Ama ayıp olur diye içine daha az sinen seçeneği seçme, enine boyuna tart, sonra da kararı ver uygula :)

pinkstrap ve ben bu grupta progestancıyız resmen Aynısını ben de yazacaktım da üzerime vazife değil diye sustum..Kuzum bence progestanı bırakma kanama olsun olmasın riskli gebeliklerde kullanmak iyidir. Benim şu kiloya takık profesör kolay kolay ilaç iç demez ama progestanı kesinlikle bırakma diyor ısrarla Ben de bırakmıyorum hâlâ günde 3 kere 600 doz. Haftada bir de pruluton iğne . Sevgili rahmin ihtiyaç duyuyor ki kanama oluyor

Zannetmiyorum canım
Bizi çok fazla etkileyen bir darbe olursa anca bebeğe etkisi olurmuş diye biliyorum ben.sen gönlünü ferah tut strese girme.yine de içine sinmezse git bi daha doktora

Takma kuzum yaa var boyle densizler moralini bozduguna degmez cidden. Daha iyi doktor illaki vardir sen onlara bakarsin. Piyasa da doktpr mu yok sanki

Kiz gebelik okuluna gidiyorum ya orda ayni doktora gittigim kisiler var. Biri 28de ama zayif uzun biri 10kilo almis sanirim. Meger benim doktor hamilelikte 9 kiloya kadar normal goruyomus hadi duz 10 desek dedim gulduler benim doktorum kilo konusunda patavatsiz biraz aglayarak hastalarin ciktigini gordum biraz bu konuda sivri dilli gerci bizi dusundugu icin kiziyodur eminim. Bende simdiye kadar hic kiloyu konusmadim ya gerildim bisey derse diye. Annem normal dedi. Iki haftadir masallah yemem cok iyi ama yine aksam 8den sonra hicbisey yemiyorum ona dikkat ediyorum. Gunduz herseyi yiyorum valla gerci 1bucuk kilonun insallah 500grami kizim olmustur diye umit ediyorum

Bana bir ara doktorum 3 kullandirmisti başka biri 2 ye düşürdü öyle devam ettim. Şimdi ki doktorum birini fitil olarak al birini iç diyor öyle yapıyorum, 2 iyidir kanamam varken de öyle kullandım.

Valla canım güveneceğim en son insan dün gittiği doktor olurdu, bize bıraktırmayı geç dozu bile düşürmüyorlar. LezzetliCipetpet kanaması var

Kozmogirl17 canım sen bebeğini yakın zamanda mi sütten kestin? Belki mamayı meme yerine koymuştur diye düşündüm. İkincisi diş de olabilir yeme içme dışında huysuzluk veya ateşi var mı? Bir de yaz olduğu için sıvı tüketmeye ihtiyaç duyuyor olabilir. Ayran karpuz salatalik gibi icini serinletecek seyler denedin mi Bir de yesin diye sakın inatlaşma bu bir atak dönemi olabilir inada gidersen kalıcı olur. Akışına bırak şimdilik. Oynarken çaktırmadan eline birşeyler ver kendi yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…