gecen hafta doktora gittigimde 2 kilo almis olarak gozukuyordum sonr abebegi olctu doktor 680 gram cikti bi oncekinde 600 gramdi neyse hepsi benim degilmis bebekte kilo almis dedim :) evet yagmur 2 kilonun 80 gramini bebek almis sukur hepsini sen almamizsjn dedi guldu :)) esim ve kv de vardi 2 3 kere dalga gecip gulduk :))Kiz gebelik okuluna gidiyorum ya orda ayni doktora gittigim kisiler var. Biri 28de ama zayif uzun biri 10kilo almis sanirim. Meger benim doktor hamilelikte 9 kiloya kadar normal goruyomus hadi duz 10 desek dedim guldulerbenim doktorum kilo konusunda patavatsiz biraz aglayarak hastalarin ciktigini gordum biraz bu konuda sivri dilli gerci bizi dusundugu icin kiziyodur eminim. Bende simdiye kadar hic kiloyu konusmadim ya gerildim bisey derse diye. Annem normal dedi. Iki haftadir masallah yemem cok iyi ama yine aksam 8den sonra hicbisey yemiyorum ona dikkat ediyorum. Gunduz herseyi yiyorum valla gerci 1bucuk kilonun insallah 500grami kizim olmustur diye umit ediyorum
Kiloya takık ama en azından progestana laf etmiyor desene yapinkstrap ve ben bu grupta progestancıyız resmen Aynısını ben de yazacaktım da üzerime vazife değil diye sustum..Kuzum bence progestanı bırakma kanama olsun olmasın riskli gebeliklerde kullanmak iyidir. Benim şu kiloya takık profesör kolay kolay ilaç iç demez ama progestanı kesinlikle bırakma diyor ısrarla Ben de bırakmıyorum hâlâ günde 3 kere 600 doz. Haftada bir de pruluton iğne . Sevgili rahmin ihtiyaç duyuyor ki kanama oluyor
ben 3lt suya 4 5 sene önce alıştım canım kilo vermeye çalışırken. bence dene ilk başta mide bulantısı baş ağrısı yapıyo vücut PH a çok alışık değil diye, sonra da az içince baş ağrısı yapıyoAyyy ne güzel ya ben bu suyu eskiden de içmezdim şimdi de içmekte zorlanıyorum benim hep ondan oluyor iltihap . Elma sirkesi alıyorum şimdi bakalım onu deniycem.
20+4 canım 22.cm di pazar günü, 345 gramKızlar kaç haftalık hamilesiniz bebeğiniz kaç gram ve boyu kaç santim ?
Hiçbir şey olmaz kullan sen bırakma. Ben progestan markasını zengin ettim vallaKiloya takık ama en azından progestana laf etmiyor desene ya
Canım ya çok iyi yapıyorsun, aynı şeyi düşünüyoruz aslında ama kafama göre hareket etmekten de korkuyorum. Şurada kaldı kaç ay, sonuna kadar en azından akşamları kullansam ne olur ki... Aslında keşke dün sabahtan alsaydım progestanı.
Neyse minnnoşu gördüm dün en azından, çok şükür hareketliydi. Kanamalı gitmiş olmama rağmen kalbini bile dinletmedi gıcık doktor ya
Aynen ultrasonun %70 ikili testin %80 amniyosentezin %100 fetal dna nın %99 doğru sonuç verdiğini o yüzden belirgin bi anomali gözükmediği için fetal dna yapabilirsin dedi.Benim dr ayrintili usg da gorunmez down sendroomu dedi bende o sozune saairdim hani evet belli olmaz ama illa suphelendirilcek durumlar vardir yani dimi aminosentez yada nfity testi istemiyorsan ancak dogumda gorulur saglikli olup olmadigi dedi
Ben çok pişmiş haşlanmış halinde bile beyazını yerken iğreniyorum hemide az pişmiş sulu hayatta yiyemem. sarısı olsa her türlü gideri var amaHiçbir şey olmaz kullan sen bırakma. Ben progestan markasını zengin ettim vallaDünki doktoru da sil hafızandan boşver öyle biri yok kabustu o. Bu arada kiloya takık doktorum şeker yüklemesi ile ilgili dedi ki ayda bir kiloyu geçene öneriyoruz hamilelikte şeker tansiyon hep senin elinde protein et süt dışında ay ben hamileyim diye löp löp götürme pasta börekleri dedi Çok almamışsın ama yine de dikkat et dedi yumurtanın beyazını az pişmiş iç protein bombası gibi bir şey söyledi. Çiğ yumurta zararlı değil miydi yav bi de iğrenç
ondan sonra hiç hareket etmedi mi canım ?İşte her zaman oda olmuyor, yattığımda her aksam hissetsem evet sıkıntı yok ama dedigim gibi en son 2 gece once hareketliydi
aynen öyle canım ablam 10 kiloyu hastanede bırakıp gelmişti sonuçta bu kilolar sadece bize ait değil :)kesinlikle katiliyorum canim eimzirirken dikkat edersek bence aldigimiz gider zaten :) benim doktorum bide sey deddedi bebek 3.5 dogdu desek esi suyu iste biseyler daha saydi 8 kilo gider dogumda dedi sonrasi ida verirsin zaten dedi
Ben çok pişmiş haşlanmış halinde bile beyazını yerken iğreniyorum hemide az pişmiş sulu hayatta yiyemem. sarısı olsa her türlü gideri var ama
Canım şifa olsun inşallah canım hepimizeBana bir ara doktorum 3 kullandirmisti başka biri 2 ye düşürdü öyle devam ettim. Şimdi ki doktorum birini fitil olarak al birini iç diyor öyle yapıyorum, 2 iyidir kanamam varken de öyle kullandım.
Valla canım güveneceğim en son insan dün gittiği doktor olurdu, bize bıraktırmayı geç dozu bile düşürmüyorlar.LezzetliCipetpet kanaması var
yazar tabi canım sen hiç takma kafana malesef kadın doğumcu oluyorlarda hamile halinden hiç anlamıyorlar herşeye takıyoruz zaten.. Ama sen rahat ol bişey yok demek normal ki normal yazıyor amniosentez e ne gerek yaniAldığım raporda normal yazıyor aynen, bir sıkıntı olsaydı yazması gerekirdi dimi? Madem bir problem yok neden geriyorsun beni bahsettigi sey de bebege zarar verebilme ihtimali olan bir şeymiş dimi ee be adam madem sağlıklı çok iyi diyorsun neden sıvı istiyorsun o zaman mahvetti beni sabah sabah
Iyy pişmiş yumurta bile zor yiyoruz zaten bi de çiğ yumurtayı nereden çıkarttı. Ben de zararlı diye bilirim. Hep iyice pişiririm... Midem bulandıHiçbir şey olmaz kullan sen bırakma. Ben progestan markasını zengin ettim vallaDünki doktoru da sil hafızandan boşver öyle biri yok kabustu o. Bu arada kiloya takık doktorum şeker yüklemesi ile ilgili dedi ki ayda bir kiloyu geçene öneriyoruz hamilelikte şeker tansiyon hep senin elinde protein et süt dışında ay ben hamileyim diye löp löp götürme pasta börekleri dedi Çok almamışsın ama yine de dikkat et dedi yumurtanın beyazını az pişmiş iç protein bombası gibi bir şey söyledi. Çiğ yumurta zararlı değil miydi yav bi de iğrenç
gecen hafta doktora gittigimde 2 kilo almis olarak gozukuyordum sonr abebegi olctu doktor 680 gram cikti bi oncekinde 600 gramdi neyse hepsi benim degilmis bebekte kilo almis dedim :) evet yagmur 2 kilonun 80 gramini bebek almis sukur hepsini sen almamizsjn dedi guldu :)) esim ve kv de vardi 2 3 kere dalga gecip gulduk :))
Kızlar kaç haftalık hamilesiniz bebeğiniz kaç gram ve boyu kaç santim ?
Amin canım inşallah. Bazı insanlar empati yoksunu işteCanım şifa olsun inşallah canım hepimize
Hem de çok gelmiş, ben bir damla gelir mi diye korkarken çamaşırımda kırmızıyı görünce ne yapacağımı bilemedimgünde iki devam edeyim böyle inşallah...
Maşallah canım Allah hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen bugun ogrencem teyzesi insallah saat 4te. Bir ay once 16.haftada 156 gram 11 cm boyu vardi fistigimin
Maşallah canım Allah hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aynenn canim hepsi bizim degil :)aynen öyle canım ablam 10 kiloyu hastanede bırakıp gelmişti sonuçta bu kilolar sadece bize ait değil :)
bende oylee evde olandan fazla cikiyorum :) benim bi doktorum kiloya takik oda benim moralimi bozuyorr :) alma diyor bana sikiysa gel sen almaa :) sonucta hic almasak bebek kilo aliyor illa tartida fazla cikicak bide can bu istiyor biseyler yani :) digeride alicaksin sonra vericeksin diyorr bende diger doktoru dinliyorum :)Haha cok iyibana gore normal hersey varya en basindan beri mesela goguslerim buyudu hissediyorum. Hormon olarak costuk yani kiloda normal. Ama doktor kotu olumsuz konusunca ben cok uzuluyorum. Bende kilo almadan vererek doguranlardan olmayi isterim ama yani olmuyo. Neyse ki senin doktor dalgasina vurmus insallah benimki de bugun dalgasina vurur. Bide hastanedeki tartiya hem ayakkabimi ustumu cikarmadan cikiyorum hemde karnim tok. Evde 71bucuk cikarken hastanede 73bucuk cikiyorum.simdi 75 cikacam cok kandirikci geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?