2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
büyümüştür tbiki prenses canım ama bunun plesatası var rahimi var suyu var hepsi kilo yani sen kendine almamışsın belli.. Yaa doktorlar evet iyiliğimiz için söylüyor haklısın ama şöyle bişey var kilolu hamile kalmışsındır okey sağlığını riske atabilecek durum ama zayıf hamile kalmışsan çok ta korkmamak ve korkutmamak lazım o yüzden kızıyorum bu konuda doktorlara

Iyi ediyosun bosver isine geleni dikkate al :)

Aslinda evet zayif hamile kalanlar bi tik daha sansli ama yinede hamilelikte de hastaliklar cikabiliyor. Tedbir gozuyle bakiyor doktorlar bence 12kiloya kadar normal. Al gitsin :)) ayy vakit yaklastikca heyecanlaniyorum valla

bende çok heycanlıyım yaa hergün rüyamda hamilelikle doğumla ilgili bişeyler görüyorum hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah hepimize

Amin inşallah canım çok güzel konuşmuşsun vaka Rabbim tüm anneleri bebeğine kavuştursun inşallah olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın

Yok canım oglum 7 gun kuvezde kaldi biberona alismisti ciktiginda memeyi kabul etmedihic emmeyince sagdim ama sutten yeterince cogalmadi yani hep mama kullandik 3 ay kadar sadece bi yakinimizdan anne sutu aldik biberonla verdik huysuzlukta var geceleri rahat uyumuyo bi diş patlatmis ama ates falan olmuyo cok sukur bizde simdilik ama vız vız surekli bugun biraz biraz yedi yine yok canim israr etmiyorum hic bi iki deniyorum bakiyorum yemiyo kaldiriyorum ama uzuluyorum cok bu sabah kahvalti yapmadi oglen corba verdim cabuk ver diye afladi resmen acıkmis heralde ama yarisini anca yedi sevdigi seyleri bile geri tepiyo yemek istemiyo elinde hep zaten biseyler var dislerini kasiyo yerlere atiyo yutmuyo malesef ins cabuk gecer bu gunler valla suyla oynamayi cok seviyo su da koyuyorum yemek yesin diye suyuda ittiriyo yemegide ittiriyo istemiyo

Kuzum yaa canı acıyor belli ki... Taze soğan acısını alır derler bir de onu mu versen? Bir de apse filan olmuş olabilir devam ederse doktora götür canim. Bize diş doneminde tetagil diye bir ilaç vermişti çok iyi gelmişti.

Yani bu sikıntilar yok en azindan simdilik buda mutlu olmamiza yeter insallah saglikla kucagimiza alalimda

Taze sogan denemedim hic verim bakim bi bahcede vardır ya bizde de var o ilaclar ama ben hep sagdan soldan duydum aldim dr izin vermedi kullanmama gerek yok diyo ilaca karsi biraz kendisi mumkun olmadikcada vermiyo ilac iyimi kotumu bunuda pek bilmis degilim tabiii canim

Kizlar bu arada bu kadar stres yasarken komik bisey oldu bugun sabah oglumu yanima aldim yataga oynuyoduk bu ufak ufak karnıma vuruyo du bende gulerek vurma dalan diye oynuyoduk bi vurdu ayagiyla bi kac saniye sonra baktim icerdende ufak ufak tekme geliyo resmen oyunumuza katildi minik oglumda nasil guzel bi duyguydu anlatamam

valla bende ultrason aletini begenmedim ogullarimda gittigimde boyunu filan net gordum bunda yarim yamalak bisey gosterdi sorsan hepsine normal derler :/

benim erkek ama 2 gün geri canım 10 güne kadar normal sayılıyor merak etme.. Hayırlı olsun prensesin :)

tesekkur ederim toparlanirlar insaALLAH :)

Valla ben agridan uyuyamayacak kadar kötüyse bir çay kaşığı calpol veriyorum ne yapayım kendini hirpalamasindan iyidir... Tetagil i de çok ağrısı olur da yemek yiyemezse veriyordum her gün vermedim yani. İnşallah hemen iyileşir senin kuzu da. Bu dişler de çık çık bitmiyor arkadas

Bizimki 15 aylık daha 5. Disi yeni cikiyo gec kaldi biraz yavas yavas sindire sindire cikiyo valla bende veriyorum calpol atesi olunca napim gecen dr burnu akinca bitkisel ilac verdi onu kullan diyo oda gecirmiyo yani hitiltisi basliyo hemen ilerliyo dr beklemed8m evdeki kullandigim ilaclardan verdim ilerlemeden iyilesti dr kalsa ilerleyince vriyo o ilaclari napim yazik cocuga

İşte her zaman oda olmuyor, yattığımda her aksam hissetsem evet sıkıntı yok ama dedigim gibi en son 2 gece once hareketliydi
Canim ben 24+2 deyim benim ki bigün cok güclü ve her uzandigmda hareketlenirken bazi günler cok sessiz inanki doktora gitmemek icn kendimi zor tutuyorum. Ama devlette herhangi birine gidip kafami karistirrlarsa diye korkuyorum. Özeldeki randevumada 10 günüm kaldi sabretmeye calisiyorum. Zaten özeldeki doktorum cok yogun gitmeye kalksam 1 hafta randevusu yok. 2 günü gecmiyo hareket etmemesi icimi rahatlatan tek sey bu. Bazen cok güclü ve cok hareketliyken bazen tamamen hareketsiz olmasi benide saskina cevirdi. Kime sorduysam normal dedi hergun hareketli olmazmis ama icime bunu anlatamiyorum bende. Randevu günü geksin ancak o zaman rahatlicam

valla bende ultrason aletini begenmedim ogullarimda gittigimde boyunu filan net gordum bunda yarim yamalak bisey gosterdi sorsan hepsine normal derler :/

tesekkur ederim toparlanirlar insaALLAH :)
Ense kalinligi ölcerken bile 3 doktora gittim 3 üde farkli gördü. O yüzden pekte güvenmiyorum sagligi yerinde desinler bana yetiyo kilosuna boyuna haftasina bakmiyorum hic

RagnarLodbrok canım nerelerdesin epeydir yazmıyorsun herşey yolunda mı?
Merhaba canım. Öncelikle beni sorduğun için çok teşekkürler :) iyiyim çok şükür sıkıntı yok ders çalışıyorum da o yüzden aktif olamıyorum. Sen nasılsın? İnşallah her şey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…