2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar size birşey danışacağım. Bebek için beşik araştırması yaparken Anne yanı reflü yatağına rastladım. resmini ekleyeceğim. ben ilk aylar bebeğim yanımda olsun istiyorum anne yanı beşik bakarken bu üründe hoşuma gitti. kullananlar çok memnun kalmış. ilk 6 ay kullanmışlar sizce böyle bir ürün almak mantıklı olur mu. Benim taşınma durumum olduğu için mümkün oldukça fonksiyonlu taşınabilir ürünlere göz atıyorum.

Ooo senin kpss vardı dimi canım inşallah hayırlısı olsun senin ve bebisin için :) biz de iyiyiz sukur yuvarlanıp gidiyoruz

Bence güzel ürün ama eşinizle uyuyacaksanız nasıl sığacaksınız?

Birde ben bebegimi hissetmiyorum diyenlere normal bir durum diye yorum yapardim, kimisi ilerleyen zamanlarda bile dogru dürüst hissetmiyormuş..Randevuya kadar sabredicez artik kaldı ki cok sık hareket etmedese arada kusturuyo falan ben burdayim diyor sonuçta:)

Kızlar merabalar bugun kontrole gittik 20+5 360 gr olmus iyi mi sizce kg gıdısatı . Ağustos 1 dede detaylımız var hayırlısıyla cok guzel gorunuyodur . Yuzu artık netlesmıs durmadan vuruyodu :) hala vuruyo
Benimkide pazar günü 20+1 di 345 gramdı gayet normal bence canım

Kızlar burda bir kaç arkadaşımız konuştu ama konuyu çok bilmediğim için anlamadım. Bizim rahim açıklığımız ne zaman ölçülüyor. Hani belli bir değerin altında olursa serklaj yapılmış ya.Benim doktorum hiç rahim açıklığına bakmadı galiba bana hiç öyle bir değer söylemedi.Yarın detaylı ultrasona gireceğim eğer bu haftalarda bakılıyorsa söyleyeyim yarın doktora baksın buna da

Bende hareketlensin diye surekli biseyler yemekten sistim. Bebegi hic durmayan hareketli annelere cok özeniyorum gercekten

Kızlar merabalar bugun kontrole gittik 20+5 360 gr olmus iyi mi sizce kg gıdısatı . Ağustos 1 dede detaylımız var hayırlısıyla cok guzel gorunuyodur . Yuzu artık netlesmıs durmadan vuruyodu :) hala vuruyo
Tatlım dün benim ayrintili usg vardı 20+ 5 tim 364 gr dı dr haftasina göre gelisimi kilosu hepsi gayet iyi dedi

Canim eger buna alttan bakiliyosa benimkinide bakılmadı hic

Benimkide pazar günü 20+1 di 345 gramdı gayet normal bence canım

Ben de 20+1'de gittim en son, 350 gramdı. Demek ki normal bu zamanlarda bu kiloda olması.

Benim detaylıda ölçüldü canım. Haberim yoktu benim de, perinatolog alttan da bakalım dedi karın ultrasonu bittikten sonra. Alttan bakınca rahim ölçümünü de yaptı.

Yağmur buna çok güldüm senin doktor da komedi haa

ayrıntılı da bakıyorlar canım benim ayrıntılıda bakıldı normal dedi raporada yazmış zaten

Ölçüm yapılmasını isteyebilirsin, pek kendi kendilerine bakmıyorlar

Benim normal muayene sırasında ölçülmüştü öylelikle de bariz di tedbiri alındı. Muhtemelen doktorlarınız da normal muayene ölçüyodur sorun yok diye söylememiştir. Ama yine de isterseniz gittiğinizde sorun

Bence de bir daha gitme. Millet bir dikkat ederken bizim iki etmemiz lazım. Kolay olmadı bu bbebekler. Bir de kanamam diyorsun çok yorma kendini fazla da ayakta kalma. Ben öyle çok pinpirikli değilim ama dikkat ediyorum yine de. Bir daha baştan o tedavi sürecine girmek çok zor. Sen bakma o doktora. Bebeğini düşün çok gezme. Ben bugün bi sağlık ocağına gittim arabayla bir de çarşıya 600 metre bile yürümemişimdir ama yoruldum eve geldim uzandım. Başka zaman olsa fıldır fıldır gezerdim. Bebepim daha önemli ama. Sende üzme kendini. Başına gelmeyen anlamıyor

Benim de 20 haftalık 400gr doktor çok iyi dedi kilosuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…