Merhaba canım. Öncelikle beni sorduğun için çok teşekkürler :) iyiyim çok şükür sıkıntı yok ders çalışıyorum da o yüzden aktif olamıyorum. Sen nasılsın? İnşallah her şey yolundadır.
Bence güzel ürün ama eşinizle uyuyacaksanız nasıl sığacaksınız?Kızlar size birşey danışacağım. Bebek için beşik araştırması yaparken Anne yanı reflü yatağına rastladım. resmini ekleyeceğim. ben ilk aylar bebeğim yanımda olsun istiyorum anne yanı beşik bakarken bu üründe hoşuma gitti. kullananlar çok memnun kalmış. ilk 6 ay kullanmışlar sizce böyle bir ürün almak mantıklı olur mu. Benim taşınma durumum olduğu için mümkün oldukça fonksiyonlu taşınabilir ürünlere göz atıyorum. Eki Görüntüle 2167662
Maalesef kpss var :) zaten çalışamadım aylardır bari son zamanlarda iki üç şeye bakayım dedim :) aman maşallah sizeOoo senin kpss vardı dimi canım inşallah hayırlısı olsun senin ve bebisin için :) biz de iyiyiz sukur yuvarlanıp gidiyoruz
Bence güzel ürün ama eşinizle uyuyacaksanız nasıl sığacaksınız?
Birde ben bebegimi hissetmiyorum diyenlere normal bir durum diye yorum yapardim, kimisi ilerleyen zamanlarda bile dogru dürüst hissetmiyormuş..Randevuya kadar sabredicez artik kaldı ki cok sık hareket etmedese arada kusturuyo falan ben burdayim diyor sonuçta:)Canim ben 24+2 deyim benim ki bigün cok güclü ve her uzandigmda hareketlenirken bazi günler cok sessiz inanki doktora gitmemek icn kendimi zor tutuyorum. Ama devlette herhangi birine gidip kafami karistirrlarsa diye korkuyorum. Özeldeki randevumada 10 günüm kaldi sabretmeye calisiyorum. Zaten özeldeki doktorum cok yogun gitmeye kalksam 1 hafta randevusu yok. 2 günü gecmiyo hareket etmemesi icimi rahatlatan tek sey bu. Bazen cok güclü ve cok hareketliyken bazen tamamen hareketsiz olmasi benide saskina cevirdi. Kime sorduysam normal dedi hergun hareketli olmazmis ama icime bunu anlatamiyorum bende. Randevu günü geksin ancak o zaman rahatlicam
Benimkide pazar günü 20+1 di 345 gramdı gayet normal bence canımKızlar merabalar bugun kontrole gittik 20+5 360 gr olmus iyi mi sizce kg gıdısatı . Ağustos 1 dede detaylımız var hayırlısıyla cok guzel gorunuyodur . Yuzu artık netlesmıs durmadan vuruyodu :) hala vuruyo
Bende hareketlensin diye surekli biseyler yemekten sistim. Bebegi hic durmayan hareketli annelere cok özeniyorum gercektenBirde ben bebegimi hissetmiyorum diyenlere normal bir durum diye yorum yapardim, kimisi ilerleyen zamanlarda bile dogru dürüst hissetmiyormuş..Randevuya kadar sabredicez artik kaldı ki cok sık hareket etmedese arada kusturuyo falan ben burdayim diyor sonuçta:)
Canım senin perinatolaga gitmen daha uygun o zaman, takibini en iyi o yaparBizim morfolojimiz 0dı canım. Sadece o yüzden bile olurmuş aslında... Düşük ve erken doğum riski yaparmış morfoloji sıkıntısı. Allah esirgesin... O yüzden hep tetikteydik başından beri...
Tatlım dün benim ayrintili usg vardı 20+ 5 tim 364 gr dı dr haftasina göre gelisimi kilosu hepsi gayet iyi dediKızlar merabalar bugun kontrole gittik 20+5 360 gr olmus iyi mi sizce kg gıdısatı . Ağustos 1 dede detaylımız var hayırlısıyla cok guzel gorunuyodur . Yuzu artık netlesmıs durmadan vuruyodu :) hala vuruyo
Canim eger buna alttan bakiliyosa benimkinide bakılmadı hicKızlar burda bir kaç arkadaşımız konuştu ama konuyu çok bilmediğim için anlamadım. Bizim rahim açıklığımız ne zaman ölçülüyor. Hani belli bir değerin altında olursa serklaj yapılmış ya.Benim doktorum hiç rahim açıklığına bakmadı galiba bana hiç öyle bir değer söylemedi.Yarın detaylı ultrasona gireceğim eğer bu haftalarda bakılıyorsa söyleyeyim yarın doktora baksın buna da
Kızlar merabalar bugun kontrole gittik 20+5 360 gr olmus iyi mi sizce kg gıdısatı . Ağustos 1 dede detaylımız var hayırlısıyla cok guzel gorunuyodur . Yuzu artık netlesmıs durmadan vuruyodu :) hala vuruyo
Benimkide pazar günü 20+1 di 345 gramdı gayet normal bence canım
Kızlar burda bir kaç arkadaşımız konuştu ama konuyu çok bilmediğim için anlamadım. Bizim rahim açıklığımız ne zaman ölçülüyor. Hani belli bir değerin altında olursa serklaj yapılmış ya.Benim doktorum hiç rahim açıklığına bakmadı galiba bana hiç öyle bir değer söylemedi.Yarın detaylı ultrasona gireceğim eğer bu haftalarda bakılıyorsa söyleyeyim yarın doktora baksın buna da
Yağmur buna çok güldüm senin doktor da komedi haagecen hafta doktora gittigimde 2 kilo almis olarak gozukuyordum sonr abebegi olctu doktor 680 gram cikti bi oncekinde 600 gramdi neyse hepsi benim degilmis bebekte kilo almis dedim :) evet yagmur 2 kilonun 80 gramini bebek almis sukur hepsini sen almamizsjn dedi guldu :)) esim ve kv de vardi 2 3 kere dalga gecip gulduk :))
ayrıntılı da bakıyorlar canım benim ayrıntılıda bakıldı normal dedi raporada yazmış zatenKızlar burda bir kaç arkadaşımız konuştu ama konuyu çok bilmediğim için anlamadım. Bizim rahim açıklığımız ne zaman ölçülüyor. Hani belli bir değerin altında olursa serklaj yapılmış ya.Benim doktorum hiç rahim açıklığına bakmadı galiba bana hiç öyle bir değer söylemedi.Yarın detaylı ultrasona gireceğim eğer bu haftalarda bakılıyorsa söyleyeyim yarın doktora baksın buna da
Ölçüm yapılmasını isteyebilirsin, pek kendi kendilerine bakmıyorlarKızlar burda bir kaç arkadaşımız konuştu ama konuyu çok bilmediğim için anlamadım. Bizim rahim açıklığımız ne zaman ölçülüyor. Hani belli bir değerin altında olursa serklaj yapılmış ya.Benim doktorum hiç rahim açıklığına bakmadı galiba bana hiç öyle bir değer söylemedi.Yarın detaylı ultrasona gireceğim eğer bu haftalarda bakılıyorsa söyleyeyim yarın doktora baksın buna da
Benim normal muayene sırasında ölçülmüştü öylelikle de bariz di tedbiri alındı. Muhtemelen doktorlarınız da normal muayene ölçüyodur sorun yok diye söylememiştir. Ama yine de isterseniz gittiğinizde sorunKızlar burda bir kaç arkadaşımız konuştu ama konuyu çok bilmediğim için anlamadım. Bizim rahim açıklığımız ne zaman ölçülüyor. Hani belli bir değerin altında olursa serklaj yapılmış ya.Benim doktorum hiç rahim açıklığına bakmadı galiba bana hiç öyle bir değer söylemedi.Yarın detaylı ultrasona gireceğim eğer bu haftalarda bakılıyorsa söyleyeyim yarın doktora baksın buna da
Bence de bir daha gitme. Millet bir dikkat ederken bizim iki etmemiz lazım. Kolay olmadı bu bbebekler. Bir de kanamam diyorsun çok yorma kendini fazla da ayakta kalma. Ben öyle çok pinpirikli değilim ama dikkat ediyorum yine de. Bir daha baştan o tedavi sürecine girmek çok zor. Sen bakma o doktora. Bebeğini düşün çok gezme. Ben bugün bi sağlık ocağına gittim arabayla bir de çarşıya 600 metre bile yürümemişimdir ama yoruldum eve geldim uzandım. Başka zaman olsa fıldır fıldır gezerdim. Bebepim daha önemli ama. Sende üzme kendini. Başına gelmeyen anlamıyorKızlar biz de bugün hastane hastane gezdik resmen... Medicana, Medipol, İstinye liv, Reyap. Taşınmaktan çok bu yordu resmen... Dün gece yine kanamam oldu, az miktarda da olsa. Hastanelerden sadece Reyapı beğendim, onda da gittiğim doktor canımı çok sıktı. Düşündükçe soğuyorum resmen doktordan. Büyük ihtimalle kötülüğüne yapmadı ama saçma sapan şeyler söyledi. Umursamadı resmen.
Mesela şey oldu; Tedavi üzerine oldu bebeğimiz ve sıkıntılar yaşadık, anlatmaya çalıştım özet de olsa bilsin diye. Önceki doktorum neredeyse ev içindeki hareketlerimi bile kısıtlamamı söyler hep. Eşim de taşınırken çok kızdı, uzanma ileriye, eğilme, yorma kendini, ayakta çok durma diye. Bu doktordan da aynı şeyleri duymayı bekliyor eşim garibim, dedi doktor hanım eşim eğilmeyecek yorulmayacak dimi. Kadın aa uzansın da zıplasın da puff niye yapmayacakmış, sanki ben ne kanamalı kadınları doğurttum nolcakmış filan dedi. Kendimi resmen öyle kötü hissettim ki. Sanki ben naz niyazdan mı yatıyorum... Dedim bir saat yürüdüm avmde de adet gibi kanamam oldu (doktora demiştim daha yeni kanamam oldu diye) iite progestan kullanmama glifor kullanmama biraz uzak yaklaştı. Sonra kendi dedi progestanın etkisi kanıtlanmış kullan diye filan. Bir dediği bir dediğini tutmadı.
Bir de mesela karnımı açtı ultrason için pat diye aa bu ne böyle şimdiden çatlamaya başlamışsın dedi. Ay o kadar kötü oldum ki kızlar anlatamam ya. Bu arada hopla zıpla deyince ben de dedim zor bulduk zaten çocuğu iki yıl tedavi gördük nasıl kıyayım. Aa siz de çok üstüne titriyorsunuz ama böyle giderse doğunca da çok şımartısınız siz bu çocuğu dedi. Sana ne yani çocuk benim çocuğum, ister şımartırım ister şımartmam sonuçta herkesin çocuğu kendine kıymetli...
Eşim bir daha seni bu doktora hayatta getirmem dedi. Berbat geçti günümüz. Yorulduğumuzla kaldı resmen...
Benim de 20 haftalık 400gr doktor çok iyi dedi kilosuna.Kızlar merabalar bugun kontrole gittik 20+5 360 gr olmus iyi mi sizce kg gıdısatı . Ağustos 1 dede detaylımız var hayırlısıyla cok guzel gorunuyodur . Yuzu artık netlesmıs durmadan vuruyodu :) hala vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?