rahim açıklığına bakın demem gerekiyor pekiÖlçüm yapılmasını isteyebilirsin, pek kendi kendilerine bakmıyorlar
Bebeğinin şansına olsun o zaman :) branşın neydi?Maalesef kpss var :) zaten çalışamadım aylardır bari son zamanlarda iki üç şeye bakayım dedim :) aman maşallah sizeAllah iyilik versin.
peki normal muayenede mi dedi yoksa alttan mı baktın canımayrıntılı da bakıyorlar canım benim ayrıntılıda bakıldı normal dedi raporada yazmış zaten
bana da daha hiç alttan bakılmadı canım yarın sorarım bendeCanim eger buna alttan bakiliyosa benimkinide bakılmadı hic
Aynen rahim ağzı yetmezliği için ölçüm yapar mısınız dersin.rahim açıklığına bakın demem gerekiyor peki
cnm bnm doktor yeni mezun gibi duruyor yaslar yakin ylunca muayenede espriler hvda ucusuyor :)Yağmur buna çok güldüm senin doktor da komedi haa
normal muayene de dedi canım benim aslında daha önce bi lekelenmem oldu kendi doktorumda o zaman rahimine bi bakalım dedi alttan baktı açıklık yok dedi fakat üstten de bakabilirdi o eşi aşağıda mı diye kontrol etmek amaçlı sağlam olsun diye baktı ayrıntılıda zaten alttan bakmıyor normal muayene ile rahimi ölçüyor yanipeki normal muayenede mi dedi yoksa alttan mı baktın canım
EVET ACIBADEM GERCEKTEN ÇOK İYİ KULLANDIKLARI CİHAZLAR DOKTORUM HEPSİNDEN GAYET MEMNUNUM AMA GEL GÖRKİ ÇOK PAHAKI VE KENDİ DOKTORUM BİLE HERKES AYNI İŞLEMİ YAPIYOR BU KADAR PARA VERME TARAFTARI DEĞİLİM İSTEDİĞİNİZ BASKA Bİ HASTANEYE DAHA UYGUNA DOĞUMU YAPIP GERİYE KALANI ÇOCUGUNUZ İÇİN HARCAYABİLİRSİNİZ DEDİ MECBUREN ÖYLEDE OLACAKSırf bu doğumun pahallılığı yüzünden değiştirdim gül gibi doktorumu.. Ama yapacak bişey yok bende doğuma 14000 verecek kadar zengin değilim.. Şimdi gittiğim hastane 4000 lira sezeryana dedi..Burda olucam ama Acıbadem konforunu çok arıyorum çokkk
Ölçüm yapılmasını isteyebilirsin, pek kendi kendilerine bakmıyorlar
Benim normal muayene sırasında ölçülmüştü öylelikle de bariz di tedbiri alındı. Muhtemelen doktorlarınız da normal muayene ölçüyodur sorun yok diye söylememiştir. Ama yine de isterseniz gittiğinizde sorun
Maşallah 38. haftaya kadar devam etmiş hamileliği ne güzel. Böyle şeyler okudukça moralim yerine geliyo valla. Çok teşekkür ederim.Darısı başımıza inşallah.Kızlar sizin yazdıklarınızı da okudum,serklaj yapılmış. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ablamın ikiz hamileliği vardı, ona da 22. haftada serklaj yapıldı. 38. haftada doğum yaptı.Hem de son haftalarda çıkıp çok çok gezmesine rağmen maşallah bebeklerin hiç gelmeye niyeti yoktu. Şimdi 3 yaşındalar. Hiç kafanıza takmayın diye anlatıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok pahalı ama gerçekten hem doktorlar hem aletler hem ilgi alaka çok güzel . Ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum sigortası yaptırdım Acıbadem sigorta'dan. Şimdi okudukça hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermişim diyorum. Normal bir özel hastanede doğuma vereceğim parayı sigortaya verdim ve acıbademin normalde çok pahalı olan hizmetlerini limitsiz alabiliyorum.EVET ACIBADEM GERCEKTEN ÇOK İYİ KULLANDIKLARI CİHAZLAR DOKTORUM HEPSİNDEN GAYET MEMNUNUM AMA GEL GÖRKİ ÇOK PAHAKI VE KENDİ DOKTORUM BİLE HERKES AYNI İŞLEMİ YAPIYOR BU KADAR PARA VERME TARAFTARI DEĞİLİM İSTEDİĞİNİZ BASKA Bİ HASTANEYE DAHA UYGUNA DOĞUMU YAPIP GERİYE KALANI ÇOCUGUNUZ İÇİN HARCAYABİLİRSİNİZ DEDİ MECBUREN ÖYLEDE OLACAK
Tamamdır.cok teşekkür ederimAynen rahim ağzı yetmezliği için ölçüm yapar mısınız dersin.
Amin inşallah. Maşallah ikiz olmalarına rağmen çok güzel beklemisler darısı bize, genelde iyi sonuçlanmış ben rahatım elimizden geleni yaptık, takdir Allah'ınKızlar sizin yazdıklarınızı da okudum,serklaj yapılmış. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ablamın ikiz hamileliği vardı, ona da 22. haftada serklaj yapıldı. 38. haftada doğum yaptı.Hem de son haftalarda çıkıp çok çok gezmesine rağmen maşallah bebeklerin hiç gelmeye niyeti yoktu. Şimdi 3 yaşındalar. Hiç kafanıza takmayın diye anlatıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Taze sogansiz diş çıkarma dönemi mi olurTaze sogan denemedim hic verim bakim bi bahcede vardır ya bizde de var o ilaclar ama ben hep sagdan soldan duydum aldim dr izin vermedi kullanmama gerek yok diyo ilaca karsi biraz kendisi mumkun olmadikcada vermiyo ilac iyimi kotumu bunuda pek bilmis degilim tabiii canim
yaaa çok minnoş maşallah :)) Allah bağışlasın.
oy gözlere bak maşallahh
Tesekkurederizyaaa çok minnoş maşallah :)) Allah bağışlasın.
Sagol kuşum :) 5 aya senin boncuk gözlünde kucaginda insallahoy gözlere bak maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?