- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Ohh çok şükür sevindim senin adına canım darısı bizlere bende ay sonuna doğru gitcem kontrole baya var daha.Kizzzlaaar
Kontrolden geldim. Cok sukur 20+4 olmusuz. Herseyi cok iyi dedi doktorum. 21.5 cm ve 405 gram dedi.Kizcem uyuyodu yine hic poz vermedi bana. Uzun bacakli olacaga benziyor dedi. Yandan simasini anneme benzetti. Ayrintili da 22-24 arasi yapiyoruz dedi. Benim hastanemde yapiliyomus ama ben onlara guvenmiyorum dedi ve para koparmaya calisiyolar dedi. Baska bi hastanede radyolog onerdi telefonla randevu alinabiliyomus gidip kadin dogum icin giris vs bisey yapmana gerek yok dedi. Ismimi ver sana randevu verir dedi. Herseyi guzel suyu konumu hicbi sikinti yok dedi. Dedim icerden itme gibi seyler hissediyorum arada igne batmasi gibi oluyo dedim. Tam o zaman normal hissediyosun dedi. Allahim cok sukur coook rahatladim. Insallah ayrintili da temiz cikar. Herkes guzel sonuclar alir insllah. Ha bu arada 1bucuk kilo aldigimi da soyledim neyse ki 405 grami kizim ediyo. Doktor kiloyu sallamadi bi laf etmedi bile ohh cok sukur darisi sizlerin basina
Çok teşekkür ederim canım, öyle yapayım inşallah...Bence de bir daha gitme. Millet bir dikkat ederken bizim iki etmemiz lazım. Kolay olmadı bu bbebekler. Bir de kanamam diyorsun çok yorma kendini fazla da ayakta kalma. Ben öyle çok pinpirikli değilim ama dikkat ediyorum yine de. Bir daha baştan o tedavi sürecine girmek çok zor. Sen bakma o doktora. Bebeğini düşün çok gezme. Ben bugün bi sağlık ocağına gittim arabayla bir de çarşıya 600 metre bile yürümemişimdir ama yoruldum eve geldim uzandım. Başka zaman olsa fıldır fıldır gezerdim. Bebepim daha önemli ama. Sende üzme kendini. Başına gelmeyen anlamıyor
Ayy kızlar biri beni okusun üflesin ya da iyi bildiğiniz bi kurşuncunun telini verin kurşun döktüreyim :))
O kadar fena günler geçiriyorum ki sanki beddua almışım sanki birinin canını yakmışım dert yakamdan düşmüyor. Bayramda bi hastalık yokladı öyle böyle atlattım. Sonra parasal sıkıntılarım oldu, Sonra işyerinde sıkıntılarım başladı. Sonra ailevi yani kaynana kişisiyle sorunlar yaşadım bugün baya. Ayy artık yavaştan patlama noktasına doğru gidiyorum ne olacak böyle bu nasıl bi hamilelik Allahım doğacak cocuğu merak ediyorum ağlak ya da sıkıntılı biri olmaz inşallah. Üstümde kara bulutlar dönüyor sürekli Allah hayır etsin kimin gözü varsa çıksın...
Perintaloglar doğum yaptırıyor mu yoksa hem kadın doğum hem perintaloga mı gitmek gerekiyor canım? Bir bilgin var mı?Canım senin perinatolaga gitmen daha uygun o zaman, takibini en iyi o yapar
Ohh çok şükür sevindim senin adına canım darısı bizlere bende ay sonuna doğru gitcem kontrole baya var daha.
Gebelik takibi yapan perinatologlar var canım. Olduğun bölgede perinatolog ara internetten, hastaneden bilgi alırsın takip yapıyor mu diye, prof olanlar pek yapmıyor, zaten her hastanın ayrıntılı ultrasonundan 600 700 kazandıklarından ihtiyaç duymuyorlar :)Perintaloglar doğum yaptırıyor mu yoksa hem kadın doğum hem perintaloga mı gitmek gerekiyor canım? Bir bilgin var mı?
Ayy kızlar biri beni okusun üflesin ya da iyi bildiğiniz bi kurşuncunun telini verin kurşun döktüreyim :))
O kadar fena günler geçiriyorum ki sanki beddua almışım sanki birinin canını yakmışım dert yakamdan düşmüyor. Bayramda bi hastalık yokladı öyle böyle atlattım. Sonra parasal sıkıntılarım oldu, Sonra işyerinde sıkıntılarım başladı. Sonra ailevi yani kaynana kişisiyle sorunlar yaşadım bugün baya. Ayy artık yavaştan patlama noktasına doğru gidiyorum ne olacak böyle bu nasıl bi hamilelik Allahım doğacak cocuğu merak ediyorum ağlak ya da sıkıntılı biri olmaz inşallah. Üstümde kara bulutlar dönüyor sürekli Allah hayır etsin kimin gözü varsa çıksın...
benimkide artik yatmayi sevmiyorr :) ne zaman arabaya binip bi yere gidicek olsak cpcuk hareketleniyor yaa ki ben gezmeyide pek sevmem ayni babaannesi diyorum :))Bende hareketlensin diye surekli biseyler yemekten sistim. Bebegi hic durmayan hareketli annelere cok özeniyorum gercekten
masaallah canim kixinaa :)
Maşallah kuzuya, onun bir de çıkışı var biliyorsun, diyet mi yaptırsanbu arada kilolar konusulmus kizlarr sanirim bebis baya kilolu :) tam 21. haftada 525 gramdi zaten dun instagramdan koydugum fotodan sonra gobegim goren herkes arayip ikizmi yoksa yaa demeye basladii hicc gobegi buyuk hamilr gormemislermi diyr sasirdim bende :)
Bu gittiğim hastanede perinatolog vardı, ona da görünebilirim aslında... Zaten detaylı ultrason için gitmem lazım, gitmişken devam da edebilirim takip yapıyorsa. Allah denk getirir inşallahGebelik takibi yapan perinatologlar var canım. Olduğun bölgede perinatolog ara internetten, hastaneden bilgi alırsın takip yapıyor mu diye, prof olanlar pek yapmıyor, zaten her hastanın ayrıntılı ultrasonundan 600 700 kazandıklarından ihtiyaç duymuyorlar :)
Oyy maşallah mayalı poğaça yanaklar geliyor inşallah annesibu arada kilolar konusulmus kizlarr sanirim bebis baya kilolu :) tam 21. haftada 525 gramdi zaten dun instagramdan koydugum fotodan sonra gobegim goren herkes arayip ikizmi yoksa yaa demeye basladii hicc gobegi buyuk hamilr gormemislermi diyr sasirdim bende :)
Memnun kalırsan devam edersin iyi olur, sana durumunu önemseyecek, yaşadığın şeylere hakim biri lazım o da perinatalog.Bu gittiğim hastanede perinatolog vardı, ona da görünebilirim aslında... Zaten detaylı ultrason için gitmem lazım, gitmişken devam da edebilirim takip yapıyorsa. Allah denk getirir inşallah
kuzuu tombiss olsun ben raziyimm :) etleri bogum bogum olsun boylee :)) cikisi alttan olmazsa ustten olur napalim :)Maşallah kuzuya, onun bir de çıkışı var biliyorsun, diyet mi yaptırsan
insaallah oyle olurr canim yaaaOyy maşallah mayalı poğaça yanaklar geliyor inşallah annesi
Amin canım amin inşallahhSagol kuşum :) 5 aya senin boncuk gözlünde kucaginda insallah
Maşallah canım ne güzel çok sevindim :)Kizzzlaaar
Kontrolden geldim. Cok sukur 20+4 olmusuz. Herseyi cok iyi dedi doktorum. 21.5 cm ve 405 gram dedi.Kizcem uyuyodu yine hic poz vermedi bana. Uzun bacakli olacaga benziyor dedi. Yandan simasini anneme benzetti. Ayrintili da 22-24 arasi yapiyoruz dedi. Benim hastanemde yapiliyomus ama ben onlara guvenmiyorum dedi ve para koparmaya calisiyolar dedi. Baska bi hastanede radyolog onerdi telefonla randevu alinabiliyomus gidip kadin dogum icin giris vs bisey yapmana gerek yok dedi. Ismimi ver sana randevu verir dedi. Herseyi guzel suyu konumu hicbi sikinti yok dedi. Dedim icerden itme gibi seyler hissediyorum arada igne batmasi gibi oluyo dedim. Tam o zaman normal hissediyosun dedi. Allahim cok sukur coook rahatladim. Insallah ayrintili da temiz cikar. Herkes guzel sonuclar alir insllah. Ha bu arada 1bucuk kilo aldigimi da soyledim neyse ki 405 grami kizim ediyo. Doktor kiloyu sallamadi bi laf etmedi bile ohh cok sukur darisi sizlerin basina
Allah hayr etsin canım, kendi kendine oku üfle bol bolAyy kızlar biri beni okusun üflesin ya da iyi bildiğiniz bi kurşuncunun telini verin kurşun döktüreyim :))
GERÇEKTEN ÇOK İYİ HABERİM OLSAYDI BENDE BÖYLE BİŞEY YAPARDIM HNGİ ACIBADEME GİDİYORSUNÇok pahalı ama gerçekten hem doktorlar hem aletler hem ilgi alaka çok güzel . Ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum sigortası yaptırdım Acıbadem sigorta'dan. Şimdi okudukça hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermişim diyorum. Normal bir özel hastanede doğuma vereceğim parayı sigortaya verdim ve acıbademin normalde çok pahalı olan hizmetlerini limitsiz alabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?