2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ohh çok şükür sevindim senin adına canım darısı bizlere bende ay sonuna doğru gitcem kontrole baya var daha.

Çok teşekkür ederim canım, öyle yapayım inşallah...

İk doktorum evin içinde bile çok harekete izin vermiyor :) Taşınma durumumuz oldu, o yordu biraz. Aslında eşim toplamanın büyük bir çoğunluğunu yaptı ama yine ince işler vs bize bakıyor tabi. Yerleştirmeyi de annemler yaptılar Allah razı olsun... Yine de fazla geliyor demek ki. Ev kuşuyumdur zaten, gezme tozma aramam. Minnoşlar için yatmaya devam artık.

Canım sen kendin de okuyabilirsin. Kuran okumayı bilmiyorsan da internetten aç hem sen sakinleşirsin hem de bebiş :)
İhlas, Felak, Nas, Ayetel Kürsi, İnşirah suresi...
Rabbim hayırlı kapılar açsın kolaylıklar versin. Hamilelik hormonları yeterince zorluyor zaten. Normalde çelik gibi sinirleri olan insan bile bir duvara bakıp neden bu duvar burada diye ağlayabilir yani hamileyken
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin gerisi hallolur...

Perintaloglar doğum yaptırıyor mu yoksa hem kadın doğum hem perintaloga mı gitmek gerekiyor canım? Bir bilgin var mı?
Gebelik takibi yapan perinatologlar var canım. Olduğun bölgede perinatolog ara internetten, hastaneden bilgi alırsın takip yapıyor mu diye, prof olanlar pek yapmıyor, zaten her hastanın ayrıntılı ultrasonundan 600 700 kazandıklarından ihtiyaç duymuyorlar :)

Dua et canim bol bol. Sikintini atmaya calis gecicek insallah bu gunler. O gozle bakmaya calis disariya da kulagini kapat duyma

Bende hareketlensin diye surekli biseyler yemekten sistim. Bebegi hic durmayan hareketli annelere cok özeniyorum gercekten
benimkide artik yatmayi sevmiyorr :) ne zaman arabaya binip bi yere gidicek olsak cpcuk hareketleniyor yaa ki ben gezmeyide pek sevmem ayni babaannesi diyorum :))

Maşallah kuzuya, onun bir de çıkışı var biliyorsun, diyet mi yaptırsan

Bu gittiğim hastanede perinatolog vardı, ona da görünebilirim aslında... Zaten detaylı ultrason için gitmem lazım, gitmişken devam da edebilirim takip yapıyorsa. Allah denk getirir inşallah

Oyy maşallah mayalı poğaça yanaklar geliyor inşallah annesi

Bu gittiğim hastanede perinatolog vardı, ona da görünebilirim aslında... Zaten detaylı ultrason için gitmem lazım, gitmişken devam da edebilirim takip yapıyorsa. Allah denk getirir inşallah
Memnun kalırsan devam edersin iyi olur, sana durumunu önemseyecek, yaşadığın şeylere hakim biri lazım o da perinatalog.

Sagol kuşum :) 5 aya senin boncuk gözlünde kucaginda insallah
Amin canım amin inşallahh
Maşallah canım ne güzel çok sevindim :)
Allah hayr etsin canım, kendi kendine oku üfle bol bol

GERÇEKTEN ÇOK İYİ HABERİM OLSAYDI BENDE BÖYLE BİŞEY YAPARDIM HNGİ ACIBADEME GİDİYORSUN

Kızlar dün gece birşey farkettim bebek sağ tarafıma toplanmıştı bugün de bir kaç sefer oldu toplanırken hissediyorum sanki içimde birşey sıyrılıyor neden sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…