Masallahhh yaaa cok tatliii
Canım doğum sigortası için ne kadar ödüyorsyn?Çok pahalı ama gerçekten hem doktorlar hem aletler hem ilgi alaka çok güzel . Ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum sigortası yaptırdım Acıbadem sigorta'dan. Şimdi okudukça hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermişim diyorum. Normal bir özel hastanede doğuma vereceğim parayı sigortaya verdim ve acıbademin normalde çok pahalı olan hizmetlerini limitsiz alabiliyorum.
Kızlar dün gece birşey farkettim bebek sağ tarafıma toplanmıştı bugün de bir kaç sefer oldu toplanırken hissediyorum sanki içimde birşey sıyrılıyor neden sizce
Yaptırıyorlar canımPerintaloglar doğum yaptırıyor mu yoksa hem kadın doğum hem perintaloga mı gitmek gerekiyor canım? Bir bilgin var mı?
geçti ama korkuyorum ilk gebeliğim zaten internette erken doğum falan yazıyorNormal canım büyüdükçe yeni daraliyor. Eğer ki sen pozisyon değiştiğinde o his geçiyorsa hiç korkma ama ne yaparsan yap gecmiyorsa ve düzenli aralıklarla oluyorsa kasılma olabilir doktora git
oylr oldugunda agrida oluyorsa kasilmami oluyor yoks asadece toplandigindami kasilma olur canimNormal canım büyüdükçe yeni daraliyor. Eğer ki sen pozisyon değiştiğinde o his geçiyorsa hiç korkma ama ne yaparsan yap gecmiyorsa ve düzenli aralıklarla oluyorsa kasılma olabilir doktora git
Hareketli olsun en güzeli. Diger turlu insan endiseleniyo bisey mi oldu diyebenimkide artik yatmayi sevmiyorr :) ne zaman arabaya binip bi yere gidicek olsak cpcuk hareketleniyor yaa ki ben gezmeyide pek sevmem ayni babaannesi diyorum :))
İnşallah :) bilişim teknolojileriBebeğinin şansına olsun o zaman :) branşın neydi?
ama hareketsiz oldugu zamanlarda oluyor canim ama artik artik ben stres yapmiyorumHareketli olsun en güzeli. Diger turlu insan endiseleniyo bisey mi oldu diye
sagol canim cevabin icin yarin yandevumvar ona gore karar vericdm artik sislikelim cok fazla benimde yaa valla evde is yapana allah kolaylik verzin kv laf yapmasin diye bugun supurge yaptim son odayi supuremedim bile esime sen supur dedim resmen belim tutulmus hareket edemiyorum bidaha yapmam sanirim :)Kızlar merhabaa bugün yazdiklariniza beğeniyle karşılık verdim :) muayenesi olanların gözü aydın kuzucuklarini gördüler mutlu mutlu eve döndüler :) yağmur senin yazdığına cevap vereyim hangi doktoru secersen seç bence açıklama yapmak zorunda değilsin.ben de bı tipa gidiyorum bı özele aynı anda yürütüyorum.agustosta tıpta profa randevu aldım.eger o doğuma giriyorsa özeli bırakabilirimve yaptıklarınıza da masaAllah diyorum güle güle kullansın kuzun
Bacaklarım eve geldikten sonra baya şişti yastık koydum biraz dinlenip ışe koyulucameve geldim yemekti dustu camasirdi derken bu saati ettim.simdi ç.makinasi beni çağırıyor.mutfagi toplicam çamaşır katlicam çıkanı sericem pfff
Eki Görüntüle 2167772 Cok saglikli soguk icecek tarifimi veriyorum
Bir avuc visne
1lt su
3 ad hurma
Hepsi yikanip kaynatilir,süzülür soguyunca icine maden suyu eklenebilir
sagol canim cevabin icin yarin yandevumvar ona gore karar vericdm artik sislikelim cok fazla benimde yaa valla evde is yapana allah kolaylik verzin kv laf yapmasin diye bugun supurge yaptim son odayi supuremedim bile esime sen supur dedim resmen belim tutulmus hareket edemiyorum bidaha yapmam sanirim :)
Su iciyor musunuz acaba yeterince? Ondan da sisebilirHayirlisi olsun canimAyakta kalınca daha çok şisiyor sanki ya.valla ben de yürüyeyim iş yapayım belim kopuyor sanki
Canım hamilelerin önüne konur mu böyle resim ama ya canım çektiEki Görüntüle 2167772 Cok saglikli soguk icecek tarifimi veriyorum
Bir avuc visne
1lt su
3 ad hurma
Hepsi yikanip kaynatilir,süzülür soguyunca icine maden suyu eklenebilir
evet canimayakta daha fazla sisiyor oturunca falan ayaklarimi ayaklarimi uzatmam lazibbenimdebeHayirlisi olsun canimAyakta kalınca daha çok şisiyor sanki ya.valla ben de yürüyeyim iş yapayım belim kopuyor sanki
Günü gününü tutmuyo benimkinin bigün cok hareketli oluyo sonra iki gün sessizlesiyo benide bi endise sariyo sonra. Aklima gelmisken soriim sanada seninde kasiklarina agri giriyomu adet sancisi gibi kisa süreliama hareketsiz oldugu zamanlarda oluyor canim ama artik artik ben stres yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?