2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
oylr oldugunda agrida oluyorsa kasilmami oluyor yoks asadece toplandigindami kasilma olur canim

Kasılmada karnin taş gibi oluyor ve 30-40 saniye sanki karnını birşeyle sıkıştırıyorlar gibi hissediyorsun canım. Ne yaparsan yap geçmiyor ve düzenli aralıklarla oluyor canım. Batma veya çekilme hissi gibi bir ağrı değil yani

Günü gününü tutmuyo benimkinin bigün cok hareketli oluyo sonra iki gün sessizlesiyo benide bi endise sariyo sonra. Aklima gelmisken soriim sanada seninde kasiklarina agri giriyomu adet sancisi gibi kisa süreli
evet 2 3 gundur gigiriyor canim gazdan diyorum ben ama emin degilim diktorum agrilar olacak nornal diyor

anladim canim beniimki daha cok gerilme hissi oluyor boylee

kizlarr misafirlige gitmistim gun gun icerisinddde evde degildim simdi ototurdugum sandalyede deriydi uzun surede tuvaletimi tutmustum tuvalete gittim ic camasirim sirilsaklamdi acaba ter mi yoksa bebegin suyumu geldi dedim normalde islak olurdu ama hic bu kadra kadmemistim yaa

Bende de oluyo o canım tuvaletimi çok tutunca

Kızlar dün gece birşey farkettim bebek sağ tarafıma toplanmıştı bugün de bir kaç sefer oldu toplanırken hissediyorum sanki içimde birşey sıyrılıyor neden sizce
Dönüyordur. Hareketleniyo demekki endişe edicek birşey yoktur. Benimkide tekmeyi artık aştı sürekli dönüyor biyerde toplanıyor.

oylrmi canimm normalde oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu yada ben bayadr acik renk ic camasri giynemistim ondanda farketmemis olabilirim diye dusundumm
Bende hep açık renk giyiyorum canım, malum hergünde 3lt falan su içiyorum. Bazen iş yoğun oluyo çok sıkışıyorum ozaman bende de öyle oluyo ama hiç aklımdan bebeğin suyu flandır diye geçmedi önceden de olurdu çünkü

Terdir bende bugun sandalyeden bi kalktim arkam camasirim sirilsiklam isemis gibiydim. Terliyosun ondandir. Bide tuvaletini ne olursa olsun tutma mesanene baski olursa sancin olur oda tuvalete gitsende gecmiyo maalesef

Süper doğumu da limitsiz karsılıyorsa cok şanslısın..Benim dogum teminatım olduğu halde sigortam 8400 lirasıni karsılıyor ona rağmen 6000 lira fazla verecektim.

evet 2 3 gundur gigiriyor canim gazdan diyorum ben ama emin degilim diktorum agrilar olacak nornal diyor
Banada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorular

Bugün ayaklarımın şişmesinin tab noktasındaydim resmen..Ayakkabı sıkmaya başladı diye terlik aldım söylemesi ayıp iyi bi marka alayım da vurması sıkması olmasın diye neyse ilk defa giydim bugün saat 4 ten sonra şislikten yürüyemiyordum artık..Terlik mi yapti bilmiyorum..Ilk giydigim icinmi yoksa spor ayakkabı giyseydim de böyle mi olacaktı bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…