Su iciyor musunuz acaba yeterince? Ondan da sisebilir
Aksam uzeri kargom geldi. Kitaplarim kizlarkpss sonrasi okuyacagim insallah
geçti ama korkuyorum ilk gebeliğim zaten internette erken doğum falan yazıyor
oylr oldugunda agrida oluyorsa kasilmami oluyor yoks asadece toplandigindami kasilma olur canim
evet 2 3 gundur gigiriyor canim gazdan diyorum ben ama emin degilim diktorum agrilar olacak nornal diyorGünü gününü tutmuyo benimkinin bigün cok hareketli oluyo sonra iki gün sessizlesiyo benide bi endise sariyo sonra. Aklima gelmisken soriim sanada seninde kasiklarina agri giriyomu adet sancisi gibi kisa süreli
Kusum ama hem saglikli hem 10dkda yapiliyo hemde her meyveyle olur kurazla kayisiyla.... su icemeyenlere birebirCanım hamilelerin önüne konur mu böyle resim ama ya canım çekti
anladim canim beniimki daha cok gerilme hissi oluyor boyleeKasılmada karnin taş gibi oluyor ve 30-40 saniye sanki karnını birşeyle sıkıştırıyorlar gibi hissediyorsun canım. Ne yaparsan yap geçmiyor ve düzenli aralıklarla oluyor canım. Batma veya çekilme hissi gibi bir ağrı değil yani
Bende de oluyo o canım tuvaletimi çok tutuncakizlarr misafirlige gitmistim gun gun icerisinddde evde degildim simdi ototurdugum sandalyede deriydi uzun surede tuvaletimi tutmustum tuvalete gittim ic camasirim sirilsaklamdi acaba ter mi yoksa bebegin suyumu geldi dedim normalde islak olurdu ama hic bu kadra kadmemistim yaa
Dönüyordur. Hareketleniyo demekki endişe edicek birşey yoktur. Benimkide tekmeyi artık aştı sürekli dönüyor biyerde toplanıyor.Kızlar dün gece birşey farkettim bebek sağ tarafıma toplanmıştı bugün de bir kaç sefer oldu toplanırken hissediyorum sanki içimde birşey sıyrılıyor neden sizce
oylrmi canimm normalde oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu yada ben bayadr acik renk ic camasri giynemistim ondanda farketmemis olabilirim diye dusundummBende de oluyo o canım tuvaletimi çok tutunca
Bende hep açık renk giyiyorum canım, malum hergünde 3lt falan su içiyorum. Bazen iş yoğun oluyo çok sıkışıyorum ozaman bende de öyle oluyo ama hiç aklımdan bebeğin suyu flandır diye geçmedi önceden de olurdu çünküoylrmi canimm normalde oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu yada ben bayadr acik renk ic camasri giynemistim ondanda farketmemis olabilirim diye dusundumm
kizlarr misafirlige gitmistim gun gun icerisinddde evde degildim simdi ototurdugum sandalyede deriydi uzun surede tuvaletimi tutmustum tuvalete gittim ic camasirim sirilsaklamdi acaba ter mi yoksa bebegin suyumu geldi dedim normalde islak olurdu ama hic bu kadra kadmemistim yaa
Enemmm ne kadar temiz bir evvv hayran kaldım :))))) bu ara temiz bir eve aş eriyorum lakin benimkinden b.k akıyor resmenEki Görüntüle 2167772 Cok saglikli soguk icecek tarifimi veriyorum
Bir avuc visne
1lt su
3 ad hurma
Hepsi yikanip kaynatilir,süzülür soguyunca icine maden suyu eklenebilir
Süper doğumu da limitsiz karsılıyorsa cok şanslısın..Benim dogum teminatım olduğu halde sigortam 8400 lirasıni karsılıyor ona rağmen 6000 lira fazla verecektim.Çok pahalı ama gerçekten hem doktorlar hem aletler hem ilgi alaka çok güzel . Ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum sigortası yaptırdım Acıbadem sigorta'dan. Şimdi okudukça hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermişim diyorum. Normal bir özel hastanede doğuma vereceğim parayı sigortaya verdim ve acıbademin normalde çok pahalı olan hizmetlerini limitsiz alabiliyorum.
Banada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorularevet 2 3 gundur gigiriyor canim gazdan diyorum ben ama emin degilim diktorum agrilar olacak nornal diyor
B3n bu böceği yiyebilirmiyim???? Maşallah kuxuma soğan kem8ren azını senin :)
ne zormuş artık bir an önce zaman geçsede kucağıma alsam diyorumOhooo daha yalancı sancılar gelecek o zaman bol bol korkarız canım şimdilik rahat ol
Kız deri koltuk terletmiştir korkma Sızma varsa hep devam eder takip et kendini için rahatlasınoylrmi canimm normalde oluyordu ama bu kadar cok olmuyordu yada ben bayadr acik renk ic camasri giynemistim ondanda farketmemis olabilirim diye dusundumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?