- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
internette kasılma diyor yada bebek yerini genişletirmiş pazartesi doktora gidicem zaten sorarımDönüyordur. Hareketleniyo demekki endişe edicek birşey yoktur. Benimkide tekmeyi artık aştı sürekli dönüyor biyerde toplanıyor.
Eczanede amniyotik sıvı testleri var turnusol kağıdı yada ped şeklinde onlardan alıp içini rahatlatabilirsin.Banada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorular
cok gorunce birden canim aklima o geldi valla :)Bende hep açık renk giyiyorum canım, malum hergünde 3lt falan su içiyorum. Bazen iş yoğun oluyo çok sıkışıyorum ozaman bende de öyle oluyo ama hiç aklımdan bebeğin suyu flandır diye geçmedi önceden de olurdu çünkü
hadi yaa canimm ter olabilir evet ayy evet tutunca bide egildim sonrasi igne batmasi gibi sancilar olduTerdir bende bugun sandalyeden bi kalktim arkam camasirim sirilsiklam isemis gibiydim. Terliyosun ondandir. Bide tuvaletini ne olursa olsun tutma mesanene baski olursa sancin olur oda tuvalete gitsende gecmiyo maalesef
benimde koyu kivamli yaa azz once bende yazdim ic ic camaimda acayip bi islaklik vardi acaba o su mu diyr canim kizlarda oluyormus ama rahatladim bendeBanada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorular
insaallah oyledir canim zaten ysrin kontrilum var artik gorucez ne oldugunu :)Kız deri koltuk terletmiştir korkma Sızma varsa hep devam eder takip et kendini için rahatlasın
hadi yaa canimm ter olabilir evet ayy evet tutunca bide egildim sonrasi igne batmasi gibi sancilar oldu
Evet yumurcak 1 yas sonrasiMahallenin en mutlu bebeği ile mahallenin en mutlu yumurcagi farklı kitaplar mi canımpullubiber
Ve yarin a101 de 4 lira tanesiMahallenin en mutlu bebeği ile mahallenin en mutlu yumurcagi farklı kitaplar mi canımpullubiber
hafi yaa tutmiyim barii geceleri daha cok tutuyorum aslinda merkez sicak diyr yaylaya ciktik ordada kvlerle birlikte kaliyoruz gece kalkip tuvaletimi yapamiyorun orda :)Bir daha tutma. Tutmak saglikli degil ilerisi icin. Ben biraz tutunca bile karnim geriliyo kasiklarim sancilaniyor. Hemende gecmiyor ustelik
Bebekte Hareket var neyseki o rahatlatiyo benide. İnternete yazdim sacma sapan seylerle kafami bulandirdim yine bidaha yazmicam diyorum her seferindede yaziyorum :-(benimde koyu kivamli yaa azz once bende yazdim ic ic camaimda acayip bi islaklik vardi acaba o su mu diyr canim kizlarda oluyormus ama rahatladim bende
a101 de ama mahallenin mutlu bebegi yok sanirim yumurcagi var galibaEvet yumurcak 1 yas sonrasi
Tamamen masa örtusunu sabah sermis olmamadan kaynakli bir goruntu :)Enemmm ne kadar temiz bir evvv hayran kaldım :))))) bu ara temiz bir eve aş eriyorum lakin benimkinden b.k akıyor resmen
Bilmiyorum o yayin evinin kitaplari ama yarin gorceza101 de ama mahallenin mutlu bebegi yok sanirim yumurcagi var galiba
aynenn canim internette cok sacma seyler cikabiliyor o yuzden bende yazipta okumak istemiyorumBebekte Hareket var neyseki o rahatlatiyo benide. İnternete yazdim sacma sapan seylerle kafami bulandirdim yine bidaha yazmicam diyorum her seferindede yaziyorum :-(
onu bende duydumda acaba dogru sonucu verirmi hic kullandin mi daha önce? Kafami daha fazla karistirrmi diye korktum acikcasiEczanede amniyotik sıvı testleri var turnusol kağıdı yada ped şeklinde onlardan alıp içini rahatlatabilirsin.
bende gidicem bakmaya bi a101 var burda orda oturanlar alip okumazlar diye dusunuyorhm direk ona giricem :)Bilmiyorum o yayin evinin kitaplari ama yarin gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?