2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kızlar bunlar istanbulda gebe egitimi düzenlenen devlet hastaneleri gitmek isteyen olursa yazan numaralardan bilgi alabilirler. Ben bugun gittim baya faydalıydı tavsiye ederim.

Banada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorular
Eczanede amniyotik sıvı testleri var turnusol kağıdı yada ped şeklinde onlardan alıp içini rahatlatabilirsin.

cok gorunce birden canim aklima o geldi valla :)

Terdir bende bugun sandalyeden bi kalktim arkam camasirim sirilsiklam isemis gibiydim. Terliyosun ondandir. Bide tuvaletini ne olursa olsun tutma mesanene baski olursa sancin olur oda tuvalete gitsende gecmiyo maalesef
hadi yaa canimm ter olabilir evet ayy evet tutunca bide egildim sonrasi igne batmasi gibi sancilar oldu

Banada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorular
benimde koyu kivamli yaa azz once bende yazdim ic ic camaimda acayip bi islaklik vardi acaba o su mu diyr canim kizlarda oluyormus ama rahatladim bende

Bir daha tutma. Tutmak saglikli degil ilerisi icin. Ben biraz tutunca bile karnim geriliyo kasiklarim sancilaniyor. Hemende gecmiyor ustelik
hafi yaa tutmiyim barii geceleri daha cok tutuyorum aslinda merkez sicak diyr yaylaya ciktik ordada kvlerle birlikte kaliyoruz gece kalkip tuvaletimi yapamiyorun orda :)

benimde koyu kivamli yaa azz once bende yazdim ic ic camaimda acayip bi islaklik vardi acaba o su mu diyr canim kizlarda oluyormus ama rahatladim bende
Bebekte Hareket var neyseki o rahatlatiyo benide. İnternete yazdim sacma sapan seylerle kafami bulandirdim yine bidaha yazmicam diyorum her seferindede yaziyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…