Yok ben kullanmadım suyum gelmedi ama zaten amniyotik sıvının dokusu farklıymış anlaşılıyormuş, biraz araştır nasil anlarim diye bayagi yazan varonu bende duydumda acaba dogru sonucu verirmi hic kullandin mi daha önce? Kafami daha fazla karistirrmi diye korktum acikcasi
Ya onu bana başta hastanede vermişlerdi 8 haftalıkken rengi de gayet dönmüştü mavi mora, bazı doktorlar aaa amniyon sızmış dedi. Bi tane erkek asistan vardı geldi. Bu ne ya bunun hiçbir anlamı yok at gitsin şunu dedi . Amniyon sızsa zaten düşük olur 8 haftalık bebek dedi. İleri haftalarda da çok şüphe duyarlarsa amnisure diye pahalı bir test var onu yapıyorlar. Ama alttan bakınca anlıyorlar genelde suyun gelip gelmediğini.onu bende duydumda acaba dogru sonucu verirmi hic kullandin mi daha önce? Kafami daha fazla karistirrmi diye korktum acikcasi
Progestan kullanıyorsan ya da iltihap varsa da su gibi geliyor. Amniyon sıvısı şeffaf kokusu kötü olmayan bir sıvıymış.Banada son 1 haftadir giriyo kasigima adet olcakmisim gibi ama hemen geciyo. Bi de akintim koyu kivamda gelirdi bu ara daha sivi gelmeye basladi. Amniyon sivisimi acaba diye bi endiseleniyorum ama cok fazlada gelmiyo kafamda yine deli sorular
Ve yarin a101 de 4 lira tanesi
a101 de ama mahallenin mutlu bebegi yok sanirim yumurcagi var galiba
hafi yaa tutmiyim barii geceleri daha cok tutuyorum aslinda merkez sicak diyr yaylaya ciktik ordada kvlerle birlikte kaliyoruz gece kalkip tuvaletimi yapamiyorun orda :)
benim gelen bildigin beyaz akinti ama sulu. Cokta degil bas parmagin izi kadarYok ben kullanmadım suyum gelmedi ama zaten amniyotik sıvının dokusu farklıymış anlaşılıyormuş, biraz araştır nasil anlarim diye bayagi yazan var
yaa istr ses olacak falan diyr kalkmiyorum tuvalet tutma degilde degilde benim tek sorunum afedersin cok cazla gazim oluyor ve ordada yanlarinda oldugum icin iurekli :) tuvalet gidincede kaciyor sonrasi sarnim felaket sisiyor yaaGit tuvalete cekinme kiz :) bide su bol iciyoz zarar valla sistit olmayalim. Enfeksiyonla ugrasmak daha kotu cunku
kizlarr misafirlige gitmistim gun gun icerisinddde evde degildim simdi ototurdugum sandalyede deriydi uzun surede tuvaletimi tutmustum tuvalete gittim ic camasirim sirilsaklamdi acaba ter mi yoksa bebegin suyumu geldi dedim normalde islak olurdu ama hic bu kadra kadmemistim yaa
ben progestan hic kullanmadim canim. iltihap olsada ne biliyim bi agri kasinti olmazmi bende hic bsy yok. Dedigin iyi oldu o pedlerden alcaktim bende almayim bari.Progestan kullanıyorsan ya da iltihap varsa da su gibi geliyor. Amniyon sıvısı şeffaf kokusu kötü olmayan bir sıvıymış.
Eki Görüntüle 2167772 Cok saglikli soguk icecek tarifimi veriyorum
Bir avuc visne
1lt su
3 ad hurma
Hepsi yikanip kaynatilir,süzülür soguyunca icine maden suyu eklenebilir
yaa istr ses olacak falan diyr kalkmiyorum tuvalet tutma degilde degilde benim tek sorunum afedersin cok cazla gazim oluyor ve ordada yanlarinda oldugum icin iurekli :) tuvalet gidincede kaciyor sonrasi sarnim felaket sisiyor yaa
Amniyon sıvısı genelde şeffaf ya da açık renkli berrak bir sıvıdır. Kendine özgü bir kokusu vardır.İçinde bebeğin cildini kaplayan ve verniks kazeoza adı verilen kremsi yapılar görülebilirbenim gelen bildigin beyaz akinti ama sulu. Cokta degil bas parmagin izi kadar
ilgin icin cok tesekkur ederim :) bende o kremsi yapi yok kokusu da yok. Günlük ped kullaniyodum hamileligmin basindan beri onu biraktim simdi camasirimdan kontrol edicem bi sureAmniyon sıvısı genelde şeffaf ya da açık renkli berrak bir sıvıdır. Kendine özgü bir kokusu vardır.İçinde bebeğin cildini kaplayan ve verniks kazeoza adı verilen kremsi yapılar görülebilir
(Alıntı)
Evet ayni yazarin uyku kitabida var mahallenin en mutlu bebeginin uyku kitabi.sen yarin yine bi bakta bosuna 30tl vermeAldım aldım bugün :)) heralde daha önceden gelmis 1 tane kalmış ben de hemen aldım.o zaman en mutlu bebegi sipariş vereyim.once onu okumak gerekiyor öyleyse?
Canim cok sagol yazdiklarin icimi rahatlatti valla demek ilerleyen haftalarda sulu olabiliyomuskızlar su gelmesi ile ilgili bi kez bi bardak kadar su geldi ayağa kalktığımda çok korkup gitmiştim hemen fakülteye alttan muayne etmişti dr. bir şey yok demişti rahim ağzında polip varmış muayne sonrası kanamıştı. progestan kullanırken yada tüp bebek ise olabilir demişti sonra kendi dr sordum ilerleyen haftalarda akıntı su gibi artar dedi su gelince pantolon falan çok ıslanır dedi ama idrarda ağrı akıntıda renk ve koku değişikliği varsa enfeksiyon kaynaklı imiş ama ilerlerse keseye zarar veriyormuş.
Rica ederim tabi ped olmadan daha net gözlemlersin. Kontrolün ne zaman? Doktorun kontrolünü yapıp daha doğru yönlendirir.ilgin icin cok tesekkur ederim :) bende o kremsi yapi yok kokusu da yok. Günlük ped kullaniyodum hamileligmin basindan beri onu biraktim simdi camasirimdan kontrol edicem bi sure
insaallah oyledir canim yarin kontrolum var bakalim doktora sorucam amniyon sivisi falan nasil diyee belli olur saniriuultrasindaaCnm gönlünü ferah tut bence deri koltuk hamilr olmasan bile bu havalarda özellikle terletir. Ben 7 kilo aldım muhtemelen 3-4 kilosu kalçam ve baldırlarım : ) sürekli terliyor. O bölgenin yağ oranı da arttı.
ayyy yok yapamam kizz :)Haha deli yaaa sal oksurukle gazi birlikte :) nolcak yaa dogal seyler bunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?