2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi geceler hanimlar nasılsınız.memleketimde tatilde oldugum icin pek firsat olamiyor buraya girmeye.cok sukur 20 li haftalari gorduk darisi 30 lu haftalara insallah.
Bi kac gundur cati kemiklerim agriyor benimde normalmi agri bilmiyorum.diger hamileligin uzerinden uzun sure gectigi icin hepten unuttum sanirim ne nasildi o zamanda agrirmiydi

kızlar yarın detaylı ultrason var sabah 8.30 da ne yemeyi önerirsiniz hareketkli olsun
Valla cocugun keyfi önemli ne yersen ye o kendi bildiğini yapiyo ben gitmeden tıka basa kahvalti yaptim tatli yedim yanimada 5 tane cikolata aldim ki ben hamilelikten beri ne cikolata severim ne tatli sira beklerken cikolatalarimi yemeye basladim tekmeledi gayet hareketliydi heyecanla sedyeye uzandim ve hareket etmeyi kesti resmen döndü poposunu yatti doktor ugrastikca minik kimildamalar yapti oda yani gayet zoraki hareketler surekli bi popo dönme cabalarindaydi. Kalktim sedyeden odadan cikarken tekrar hareketlendi tekme atmaya basladi sıpa insallah sizinki bizimki kadar inatci degildirde hareketli olur

Rica ederim tabi ped olmadan daha net gözlemlersin. Kontrolün ne zaman? Doktorun kontrolünü yapıp daha doğru yönlendirir.
10 gün var daha erkene almaya calistimda dolu bulamadim randevu. beklicem mecbur. Hareket ediyo bebegim cok sukur o yuzden biraz rahat icim yoksa baska doktora giderim hic dusunmeden

Canim tuvaletini hafif kacirmis olabilirmisin ben cok tutamaz oldum artik sıkısınca gittim gittim yoksa birazcik kaciriyorum

Merhaba arkadaşlar bebek odası için duvar lambası(bulut,ay, yıldız vs.) önereceğiniz bir instagram hesabı, site vs var mı? İkea hariç.

insaallah oyledir canim yarin kontrolum var bakalim doktora sorucam amniyon sivisi falan nasil diyee belli olur saniriuultrasindaa
Yarin doktora gitmisken sulu akintiyida bi sorarmisin canim ya benim icin seninde oluyomus ya benim gitmeme daha 10 gün var senden ögreniyim bari. Doktorunun Amniyotik sivi hakkindaki görüslerinide burda paylas olurmu merakla bekliyorum. Yakinmda olsan senle doktora gelirdim benimkne randevu bulunmuyor

Peki şimdi yatmaya gideceğim sırada bu sıpanın derdi ne ki bu kadar hareketlendi dünde gün içinde biraz uzanayım dedim, ne mümkün. Ne tarafa uzandıysam o tarafı tekmeledi:) benim işim var bu kızla:)

Bizim yaramaz da aynı canım oturmamı veya yatmamı istemiyor anne hep ayakta duracak yoksa tekmeee

unutmazsam sorayim canim :) kendi yasadigimida sorucamm

Kızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. Ne olduğunu bilmiyorum ama sen yine de korkmamaya çalış, doktora gidene kadar okuma internetten... Çıkınca yaz olur mu? Tekrar tekrar geçmiş olsun

Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem

Hiç bilmiyorum canım ben de. İyi haberlerini bekliyoruz.kendini korkutma canım

Ah canım nasıl korkmussun şimdi nasılsın? İyi yaptın rapor almakla biraz dinlenirsin

Cok gecmis olsun az kaldi dayan yarisi bitti ne kadar yatman gerekiyosa yat hic kalkma bosver isi onlar dusunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…