Evet ayni yazarin uyku kitabida var mahallenin en mutlu bebeginin uyku kitabi.sen yarin yine bi bakta bosuna 30tl verme
Valla cocugun keyfi önemli ne yersen ye o kendi bildiğini yapiyokızlar yarın detaylı ultrason var sabah 8.30 da ne yemeyi önerirsiniz hareketkli olsun
insaallah oyledir canim yarin kontrolum var bakalim doktora sorucam amniyon sivisi falan nasil diyee belli olur saniriuultrasindaa
10 gün var daha erkene almaya calistimda dolu bulamadim randevu. beklicem mecbur. Hareket ediyo bebegim cok sukur o yuzden biraz rahat icim yoksa baska doktora giderim hic dusunmedenRica ederim tabi ped olmadan daha net gözlemlersin. Kontrolün ne zaman? Doktorun kontrolünü yapıp daha doğru yönlendirir.
Canim tuvaletini hafif kacirmis olabilirmisin ben cok tutamaz oldum artik sıkısınca gittim gittim yoksa birazcik kaciriyorumkizlarr misafirlige gitmistim gun gun icerisinddde evde degildim simdi ototurdugum sandalyede deriydi uzun surede tuvaletimi tutmustum tuvalete gittim ic camasirim sirilsaklamdi acaba ter mi yoksa bebegin suyumu geldi dedim normalde islak olurdu ama hic bu kadra kadmemistim yaa
Yarin doktora gitmisken sulu akintiyida bi sorarmisin canim ya benim icin seninde oluyomus ya benim gitmeme daha 10 gün var senden ögreniyim bari. Doktorunun Amniyotik sivi hakkindaki görüslerinide burda paylas olurmu merakla bekliyorum. Yakinmda olsan senle doktora gelirdiminsaallah oyledir canim yarin kontrolum var bakalim doktora sorucam amniyon sivisi falan nasil diyee belli olur saniriuultrasindaa
Peki şimdi yatmaya gideceğim sırada bu sıpanın derdi ne ki bu kadar hareketlendidünde gün içinde biraz uzanayım dedim, ne mümkün. Ne tarafa uzandıysam o tarafı tekmeledi:) benim işim var bu kızla:)
olabilir canim belkide farketmemisimdirCanim tuvaletini hafif kacirmis olabilirmisin ben cok tutamaz oldum artik sıkısınca gittim gittim yoksa birazcik kaciriyorum
unutmazsam sorayim canim :) kendi yasadigimida sorucammYarin doktora gitmisken sulu akintiyida bi sorarmisin canim ya benim icin seninde oluyomus ya benim gitmeme daha 10 gün var senden ögreniyim bari. Doktorunun Amniyotik sivi hakkindaki görüslerinide burda paylas olurmu merakla bekliyorum. Yakinmda olsan senle doktora gelirdimbenimkne randevu bulunmuyor
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. Ne olduğunu bilmiyorum ama sen yine de korkmamaya çalış, doktora gidene kadar okuma internetten... Çıkınca yaz olur mu? Tekrar tekrar geçmiş olsunKızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.
Kızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.
Altunizade Acıbademe gidiyorum canım.GERÇEKTEN ÇOK İYİ HABERİM OLSAYDI BENDE BÖYLE BİŞEY YAPARDIM HNGİ ACIBADEME GİDİYORSUN
Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Cok gecmis olsunGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?