Geçmiş olsun canım yat dinlen kalkma hiccGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Çok geçmiş olsun canım... Bir damla bile kan görmek insanın moralini yerle bir ediyor, bir de o kadar kanamayı düşünemiyorum canım. Ayaklarını yukarı kaldırıp yat tüm gün...Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
6000 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam canım.Ama hamile kalmadan en az 1 sene önce yaptırmak gerekiyordu.Canım doğum sigortası için ne kadar ödüyorsun?
Ah canım nasıl korkmussunşimdi nasılsın? İyi yaptın rapor almakla biraz dinlenirsin
Cok gecmis olsunaz kaldi dayan yarisi bitti ne kadar yatman gerekiyosa yat hic kalkma bosver isi onlar dusunsun
Geçmiş olsun canım yat dinlen kalkma hicc
Çok sağolun kızlar 20sine kadar rapor aldım işyerine bıraktım artık naprlarsa yapsınlar işten çıkarırsa da işime gelir her türlü kozumu kullanırım. Karnım hala ağrıyo ama o korkuyu attm çok şükür şimdi mideme vurdu midem bulanıyo. Kahverengi akıntıda bukadar korkmamıştım ilk defa ömrümde kanlar süzüldü direkt o film sahneleri döndü beynimde ondan daha çok korktum. Şimdi eve gidiyorum yatıp dinlenicem inşallahÇok geçmiş olsun canım... Bir damla bile kan görmek insanın moralini yerle bir ediyor, bir de o kadar kanamayı düşünemiyorum canım. Ayaklarını yukarı kaldırıp yat tüm gün...
Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
-elsanati- orda güzel şeyler var canımMerhaba arkadaşlar bebek odası için duvar lambası(bulut,ay, yıldız vs.) önereceğiniz bir instagram hesabı, site vs var mı? İkea hariç.
canım çok geçmiş olsun rabbim seni de bebeğinide korusun eve git uzan dinlen bol bol işi de boşer gitsin takma bile iş yerindekiler bizleri düşünmüyor bile hamilesn demiolar çıkarırsa çıkarsın dava açarsın sen ve bebeğin iyi olsun yeter gerisi boşGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Kızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.
Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Çok sağolun kızlar 20sine kadar rapor aldım işyerine bıraktım artık naprlarsa yapsınlar işten çıkarırsa da işime gelir her türlü kozumu kullanırım. Karnım hala ağrıyo ama o korkuyu attm çok şükür şimdi mideme vurdu midem bulanıyo. Kahverengi akıntıda bukadar korkmamıştım ilk defa ömrümde kanlar süzüldü direkt o film sahneleri döndü beynimde ondan daha çok korktum. Şimdi eve gidiyorum yatıp dinlenicem inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim, evet haklısın bebek için sadaka vermem lazım hiç aklımdan geçmemişti zekat için daha 2 akşam önce verdim birine ama o farklı bu farklı Allah razı olsun hatırlattığın için. Eşimde sevmemiş avcılar hospitaldeki doktorları yüzsüzlerdi diyo. Artık son çare reyap kaldı onu da bi halledeyim bakayım :)Geçmiş olsun canım Allah bebeğini de seni de korusunben sadece rüyamda kanamam olduğunu gördüğümde bile perişan oldum senin halini dusunemiyorum... İnşallah rabbim en doğru doktoru hastaneyi denk getirsin sağlıkla kavuşun. Az da olsa verebiliyorsanız sadaka verin bebek için canim.
Aynen öyle canım valla artık umrumda değil kanı görünce herşeyi sildim beynimdencanım çok geçmiş olsun rabbim seni de bebeğinide korusun eve git uzan dinlen bol bol işi de boşer gitsin takma bile iş yerindekiler bizleri düşünmüyor bile hamilesn demiolar çıkarırsa çıkarsın dava açarsın sen ve bebeğin iyi olsun yeter gerisi boş
Amin canım inşallah, sende aşı olmuşsun inşallah benim gibi olurda ağrı sızı bişey hissetmezsinGecmis olsun canim. Rapor iyi olmus dinlenirsin iyice duzelir insallah
Aynen canımçok teşekkür ederim, Allaha şükür iyiymişaydingelini çok geçmiş olsun canım. Bebek de iyiymiş şükür. Dinlen şimdi güzelce. İş yeri de bişey diyemez. Geçen raporun varken gittin neticede biliyorlar bunu. Şimdi durum daha ciddi.
Cidden korktum canım ya eşime bi kere ağlamamıştım konuşamadm ağlamaktan...çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen ayaklarını kaldırıp, bebeğinden başka da hiç bir şeyi düşünme.Ne kadar korkmuşsundur kim bilir..Ama çok şükür ki bebek iyiymiş.
Çok sağol canım teşekkür ederim,aydingelini cok gecmis olsun canim cok korkmuşsundur Rabbim tekrarini yasatmasin insallah eve gidince bol bol dinlen senden bebeginden önemli hic bisey yok unutma işi falan da düşünüp kendini sakın strese sokma. mavila canım sen naptin çıktın mi muayeneden insallah hersey yolundadır cıkinca bize haber ver olur mu cok geçmis olsun.
Çok geçmiş olsun korkmakta haklısınGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Canım çarşamba günü karnımın sağ tarafına kramp girmişti acısı geçmedi, bebeğide az hissedince dün gittim. Bebekte Rahmin durumu da iyi dedi çok şükür. Bu bebegi nasıl hissetmedim dedipinkstrap bugün mü gidicektin doktora?
Yok kuzum bakamadım hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum 2 saat daha bekliycem çıkınca gidicem ama bide bebeğimin iki böbreği dede büyüme varmış doktor sorun değil dedi başından beri olsa sorun olurdu dedi ama içimi bı endişe kapladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?