2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım yat dinlen kalkma hicc

Çok geçmiş olsun canım... Bir damla bile kan görmek insanın moralini yerle bir ediyor, bir de o kadar kanamayı düşünemiyorum canım. Ayaklarını yukarı kaldırıp yat tüm gün...

Ah canım nasıl korkmussun şimdi nasılsın? İyi yaptın rapor almakla biraz dinlenirsin

Cok gecmis olsun az kaldi dayan yarisi bitti ne kadar yatman gerekiyosa yat hic kalkma bosver isi onlar dusunsun

Geçmiş olsun canım yat dinlen kalkma hicc

Çok geçmiş olsun canım... Bir damla bile kan görmek insanın moralini yerle bir ediyor, bir de o kadar kanamayı düşünemiyorum canım. Ayaklarını yukarı kaldırıp yat tüm gün...
Çok sağolun kızlar 20sine kadar rapor aldım işyerine bıraktım artık naprlarsa yapsınlar işten çıkarırsa da işime gelir her türlü kozumu kullanırım. Karnım hala ağrıyo ama o korkuyu attm çok şükür şimdi mideme vurdu midem bulanıyo. Kahverengi akıntıda bukadar korkmamıştım ilk defa ömrümde kanlar süzüldü direkt o film sahneleri döndü beynimde ondan daha çok korktum. Şimdi eve gidiyorum yatıp dinlenicem inşallah

Geçmiş olsun canım Allah bebeğini de seni de korusun ben sadece rüyamda kanamam olduğunu gördüğümde bile perişan oldum senin halini dusunemiyorum... İnşallah rabbim en doğru doktoru hastaneyi denk getirsin sağlıkla kavuşun. Az da olsa verebiliyorsanız sadaka verin bebek için canim.

canım çok geçmiş olsun rabbim seni de bebeğinide korusun eve git uzan dinlen bol bol işi de boşer gitsin takma bile iş yerindekiler bizleri düşünmüyor bile hamilesn demiolar çıkarırsa çıkarsın dava açarsın sen ve bebeğin iyi olsun yeter gerisi boş

Herkese gunaydinnn

Saglik ocagina asi icin gidecem diye sabah 5ten beri uyanigim. Gittim asimi oldum. Bugun kolunu fazla hareket ettirme 2 gun suya degdirme dedi. Buz koydum simdi acisi dinsin diye. Sonra doktorumun yonlendirdigi MR merkezini aradim ayrintili icin. Bu ayin 27sine randevu verdi. Ucretide sigortali sigortasiz 150tl imis. Sanirim doktorum ortak oraya isim verdim cunku. Cok sukur sira o gunu beklemeye geldi

Gecmis olsun canim ciddi bisey cikmaz insallah

Gecmis olsun canim. Rapor iyi olmus dinlenirsin iyice duzelir insallah

aydingelini çok geçmiş olsun canım. Bebek de iyiymiş şükür. Dinlen şimdi güzelce. İş yeri de bişey diyemez. Geçen raporun varken gittin neticede biliyorlar bunu. Şimdi durum daha ciddi.

çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen ayaklarını kaldırıp, bebeğinden başka da hiç bir şeyi düşünme.Ne kadar korkmuşsundur kim bilir..Ama çok şükür ki bebek iyiymiş.

Amin canım çok teşekkür ederim, evet haklısın bebek için sadaka vermem lazım hiç aklımdan geçmemişti zekat için daha 2 akşam önce verdim birine ama o farklı bu farklı Allah razı olsun hatırlattığın için. Eşimde sevmemiş avcılar hospitaldeki doktorları yüzsüzlerdi diyo. Artık son çare reyap kaldı onu da bi halledeyim bakayım :)
Aynen öyle canım valla artık umrumda değil kanı görünce herşeyi sildim beynimden
Gecmis olsun canim. Rapor iyi olmus dinlenirsin iyice duzelir insallah
Amin canım inşallah, sende aşı olmuşsun inşallah benim gibi olurda ağrı sızı bişey hissetmezsin
aydingelini çok geçmiş olsun canım. Bebek de iyiymiş şükür. Dinlen şimdi güzelce. İş yeri de bişey diyemez. Geçen raporun varken gittin neticede biliyorlar bunu. Şimdi durum daha ciddi.
Aynen canımçok teşekkür ederim, Allaha şükür iyiymiş
çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen ayaklarını kaldırıp, bebeğinden başka da hiç bir şeyi düşünme.Ne kadar korkmuşsundur kim bilir..Ama çok şükür ki bebek iyiymiş.
Cidden korktum canım ya eşime bi kere ağlamamıştım konuşamadm ağlamaktan...

Bide raporu götürdüm işyerne, diğer arkadaş demez mi ben kimsede yağmurun ki gibi sıkıntılı kanamalı hamilelik görmedim diye... herkeste bir olmuyo bende bana bişey olmaz diyodum ama oluyomuş dedim, ilk sende karşılaştım garip flan dedi

aydingelini cok gecmis olsun canim cok korkmuşsundur Rabbim tekrarini yasatmasin insallah eve gidince bol bol dinlen senden bebeginden önemli hic bisey yok unutma işi falan da düşünüp kendini sakın strese sokma. mavila canım sen naptin çıktın mi muayeneden insallah hersey yolundadır cıkinca bize haber ver olur mu cok geçmis olsun.

Çok sağol canım teşekkür ederim,
mavila sana da geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey yoktur

Çok geçmiş olsun korkmakta haklısın
Ama endişelenme dinlen bolca

pinkstrap bugün mü gidicektin doktora?
Canım çarşamba günü karnımın sağ tarafına kramp girmişti acısı geçmedi, bebeğide az hissedince dün gittim. Bebekte Rahmin durumu da iyi dedi çok şükür. Bu bebegi nasıl hissetmedim dedi psikolojik sanırım ya kuruyorum durdukça, doktor bir daha ki kontrole 1 ay sonra çağırdı, eşim de 2 hafta sonra görüşürüz, pink birşey bulur bizi getirir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…