2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yaaa kuzum çok geçmiş olsun aynısını bende yaşadım biliyorsun endişe etme ama mutlaka yat en iyi ilaç dinlenme benim öyle kanamam kesildi Seninde inşallah kesilir kanaman ve sıkıntını atlatırsın canım

Çok geçmiş olsun, normalde aşağıda olanlar bu haftalarda çıkıyor seninki çıkmaz mıymış artık?

Y
Yaa cok geçmis olsun. Canim cok stres yapma endiselenme doktorun sorun degil dediyse düzelir insallah.

canım çok geçmiş olsun bi bilgim yok malesef ama çıkınca doktordan mutlaka haberdar et bizi

hiç kafana takma canım doktor korkulacak bişy yok diyorsa korkma bence geçer inşallah minicik şifa bulsun

Çok geçmiş olsun korkmakta haklısın
Ama endişelenme dinlen bolca
Çok teşekkürler canım uzandm şimdi dinlenicem inşallah
Amin canım inşallah, geçen hafta diğer doktorda aynısını söylemişti ama bana plesenta aşağıda demedi sebebini de söyleyemedi kanamanın bilseydim işe gidermiydim
Çok geçmiş olsun, normalde aşağıda olanlar bu haftalarda çıkıyor seninki çıkmaz mıymış artık?
Çok teşekürler pinkçim 10 gün sonra tekrar bakıcakmış yukarı çıkıyomu diye, eğer çıkmamışsa bi 10 gün daha rapor yazıcam dedi.

Benim anlamadığım diğer doktorlar nasıl anlamadı bide plesenta belli bi zamandan sonra aşağı inebilir tekrar yukarı çıkabilirmi yani oynayan bişeymi daha önce hiç aşağıda dememişti çünkü

Canım geçmiş olsun ne kadarmış büyüme? Benim bebeğin tek böbreğinde varmış kontrol ediliyor henüz sınıra yakın değil, doğuma kadar gecebiliyormus, seninki de takip edilir durur inşallah büyüme.

Ne kadar olduğunu söylemedi canım ikisinde de büyüme var ama daha önceden çıkmadığı için önemli değil dedi download bulgusu falan da gözükmüyor dedi belki de çok önemli değildir ayrıntılıda çıkmamıştı benim

Canım anlıyorlar da bu haftalarda yukarı çıkıyor diye söyleyip korkutmuyorlar. Ben dahil bir kaç kişi daha vardı plesantası aşağıda olan, ben tesadüfen öğrendim söylemiyordu doktorum. 24 ten sonra çıkmazsa durum sıkıntılı diye biliyorum.

Çişini yapamadiginda oluyormuş belki anlık birseydir o zaman hiç sıkma canını.

Aman çok şükür. İlk kontrol önemli çünkü. Kaybetme korkusu oldukça hepimiz kafamızda kuruyoruz sanırım her an kötü bişey olacak diye. Çok sevindim senin adına. İnşallah bi aksilik olmasın da bir ay sonra git

İnşallah düzelir canım
Anladım canım, teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bana da geçen gittiğim doktor plasenta parsiyel dedi, ne olduğunu açıklamadı ama asistanına yazması için söyledi sadece. İnternetten baktım %30unu kapatıyor demekmiş ama ben daha 19.haftadayım, çıkacaktır inşallah yukarıya. aydingelini canım sen de 21.haftadasın daha. İnşallah seninki de yukarı çıkacaktır... @pinkstrap canım dün gittiğinde bir şey dedi mi doktorun plasentayla ilgili olarak?

Olabilir canım sanki doktoruna öyle bişey demiş olabilir çiş falan bahsetti çünkü ben çok algilayamadim sadece sorunmu bu dedim yok dedi
Doktorunda anlık olduğunu düşünmüş iyi birşey, bir dahaki kontrolde bakar karşılaştırır zaten, inşallah birşey çıkmayacak merak etme.

Doktorunda anlık olduğunu düşünmüş iyi birşey, bir dahaki kontrolde bakar karşılaştırır zaten, inşallah birşey çıkmayacak merak etme.
İnşaallah canım bidaha kontrole zaman nasıl geçer bilmiyorum hicc kafaya takmaya çalışıyorum aynı zmaanda

canım bende de bi anda oldu herşey normaldi birden kan geldi ve eşi aşağıya inmiş dendi bazen cok yorulmaktan ayakta durmaktan stresten fln olabiliyormuş

Insallah canım ihtiyaç duymam herhalde zaten haftaya da ayrintili ultrason var, eve geldikten sonra doktorum tekrar aradı ayrıntılıyı çekmeden önce hocayla konusmak istiyorum beni arar mısın diye, bu sefer de ne diyecek diye düşünmeye başladim :) Bana söylemediği birsey var, Benim hastam catlak korkutup üstüme salma mı diyecek acaba :)
Her gittiğimde vajinal mi bakacak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…