yaaa kuzum çok geçmiş olsun aynısını bende yaşadım biliyorsun endişe etme ama mutlaka yat en iyi ilaç dinlenme benim öyle kanamam kesildi Seninde inşallah kesilir kanaman ve sıkıntını atlatırsın canımGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Çok geçmiş olsun, normalde aşağıda olanlar bu haftalarda çıkıyor seninki çıkmaz mıymış artık?Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Yaa cok geçmis olsun. Canim cok stres yapma endiselenme doktorun sorun degil dediyse düzelir insallah.Yok kuzum bakamadım hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum 2 saat daha bekliycem çıkınca gidicem ama bide bebeğimin iki böbreği dede büyüme varmış doktor sorun değil dedi başından beri olsa sorun olurdu dedi ama içimi bı endişe kapladim
canım çok geçmiş olsun bi bilgim yok malesef ama çıkınca doktordan mutlaka haberdar et biziKızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.
hiç kafana takma canım doktor korkulacak bişy yok diyorsa korkma bence geçer inşallah minicik şifa bulsunYok kuzum bakamadım hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum 2 saat daha bekliycem çıkınca gidicem ama bide bebeğimin iki böbreği dede büyüme varmış doktor sorun değil dedi başından beri olsa sorun olurdu dedi ama içimi bı endişe kapladim
İnşaallah canım ayrıntılı fatura böyle birşey çıkmamıştı şaşırdım bendeY
Yaa cok geçmis olsun. Canim cok stres yapma endiselenme doktorun sorun degil dediyse düzelir insallah.
Çok teşekkürler canım uzandm şimdi dinlenicem inşallahÇok geçmiş olsun korkmakta haklısın
Ama endişelenme dinlen bolca
Amin canım inşallah, geçen hafta diğer doktorda aynısını söylemişti ama bana plesenta aşağıda demedi sebebini de söyleyemedi kanamanın bilseydim işe gidermiydimyaaa kuzum çok geçmiş olsun aynısını bende yaşadım biliyorsun endişe etme ama mutlaka yat en iyi ilaç dinlenme benim öyle kanamam kesildi Seninde inşallah kesilir kanaman ve sıkıntını atlatırsın canım
Çok teşekürler pinkçim 10 gün sonra tekrar bakıcakmış yukarı çıkıyomu diye, eğer çıkmamışsa bi 10 gün daha rapor yazıcam dedi.Çok geçmiş olsun, normalde aşağıda olanlar bu haftalarda çıkıyor seninki çıkmaz mıymış artık?
Canım geçmiş olsun ne kadarmış büyüme? Benim bebeğin tek böbreğinde varmış kontrol ediliyor henüz sınıra yakın değil, doğuma kadar gecebiliyormus, seninki de takip edilir durur inşallah büyüme.Yok kuzum bakamadım hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum 2 saat daha bekliycem çıkınca gidicem ama bide bebeğimin iki böbreği dede büyüme varmış doktor sorun değil dedi başından beri olsa sorun olurdu dedi ama içimi bı endişe kapladim
Amin canım sağolasın inşaallah geçer yaaahiç kafana takma canım doktor korkulacak bişy yok diyorsa korkma bence geçer inşallah minicik şifa bulsun
Ne kadar olduğunu söylemedi canım ikisinde de büyüme var ama daha önceden çıkmadığı için önemli değil dedi download bulgusu falan da gözükmüyor dedi belki de çok önemli değildir ayrıntılıda çıkmamıştı benimCanım geçmiş olsun ne kadarmış büyüme? Benim bebeğin tek böbreğinde varmış kontrol ediliyor henüz sınıra yakın değil, doğuma kadar gecebiliyormus, seninki de takip edilir durur inşallah büyüme.
Canım anlıyorlar da bu haftalarda yukarı çıkıyor diye söyleyip korkutmuyorlar. Ben dahil bir kaç kişi daha vardı plesantası aşağıda olan, ben tesadüfen öğrendim söylemiyordu doktorum. 24 ten sonra çıkmazsa durum sıkıntılı diye biliyorum.Çok teşekkürler canım uzandm şimdi dinlenicem inşallah
Amin canım inşallah, geçen hafta diğer doktorda aynısını söylemişti ama bana plesenta aşağıda demedi sebebini de söyleyemedi kanamanın bilseydim işe gidermiydim
Çok teşekürler pinkçim 10 gün sonra tekrar bakıcakmış yukarı çıkıyomu diye, eğer çıkmamışsa bi 10 gün daha rapor yazıcam dedi.
Benim anlamadığım diğer doktorlar nasıl anlamadı bide plesenta belli bi zamandan sonra aşağı inebilir tekrar yukarı çıkabilirmi yani oynayan bişeymi daha önce hiç aşağıda dememişti çünkü
Çişini yapamadiginda oluyormuş belki anlık birseydir o zaman hiç sıkma canını.Ne kadar olduğunu söylemedi canım ikisinde de büyüme var ama daha önceden çıkmadığı için önemli değil dedi download bulgusu falan da gözükmüyor dedi belki de çok önemli değildir ayrıntılıda çıkmamıştı benim
Olabilir canım sanki doktoruna öyle bişey demiş olabilir çiş falan bahsetti çünkü ben çok algilayamadim sadece sorunmu bu dedim yok dediÇişini yapadiginda oluyor belki anlık birseydir o zaman hiç sıkma canını.
Aman çok şükür. İlk kontrol önemli çünkü. Kaybetme korkusu oldukça hepimiz kafamızda kuruyoruz sanırım her an kötü bişey olacak diye. Çok sevindim senin adına. İnşallah bi aksilik olmasın da bir ay sonra gitCanım çarşamba günü karnımın sağ tarafına kramp girmişti acısı geçmedi, bebeğide az hissedince dün gittim. Bebekte Rahmin durumu da iyi dedi çok şükür. Bu bebegi nasıl hissetmedim dedipsikolojik sanırım ya kuruyorum durdukça, doktor bir daha ki kontrole 1 ay sonra çağırdı, eşim de 2 hafta sonra görüşürüz, pink birşey bulur bizi getirir diyor
İnşallah düzelir canımNe kadar olduğunu söylemedi canım ikisinde de büyüme var ama daha önceden çıkmadığı için önemli değil dedi download bulgusu falan da gözükmüyor dedi belki de çok önemli değildir ayrıntılıda çıkmamıştı benim
Anladım canım, teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımızaCanım anlıyorlar da bu haftalarda yukarı çıkıyor diye söyleyip korkutmuyorlar. Ben dahil bir kaç kişi daha vardı plesantası aşağıda olan, ben tesadüfen öğrendim söylemiyordu doktorum. 24 ten sonra çıkmazsa durum sıkıntılı diye biliyorum.
Doktorunda anlık olduğunu düşünmüş iyi birşey, bir dahaki kontrolde bakar karşılaştırır zaten, inşallah birşey çıkmayacak merak etme.Olabilir canım sanki doktoruna öyle bişey demiş olabilir çiş falan bahsetti çünkü ben çok algilayamadim sadece sorunmu bu dedim yok dedi
İnşaallah canım bidaha kontrole zaman nasıl geçer bilmiyorum hicc kafaya takmaya çalışıyorum aynı zmaandaDoktorunda anlık olduğunu düşünmüş iyi birşey, bir dahaki kontrolde bakar karşılaştırır zaten, inşallah birşey çıkmayacak merak etme.
canım bende de bi anda oldu herşey normaldi birden kan geldi ve eşi aşağıya inmiş dendi bazen cok yorulmaktan ayakta durmaktan stresten fln olabiliyormuşÇok teşekkürler canım uzandm şimdi dinlenicem inşallah
Amin canım inşallah, geçen hafta diğer doktorda aynısını söylemişti ama bana plesenta aşağıda demedi sebebini de söyleyemedi kanamanın bilseydim işe gidermiydim
Çok teşekürler pinkçim 10 gün sonra tekrar bakıcakmış yukarı çıkıyomu diye, eğer çıkmamışsa bi 10 gün daha rapor yazıcam dedi.
Benim anlamadığım diğer doktorlar nasıl anlamadı bide plesenta belli bi zamandan sonra aşağı inebilir tekrar yukarı çıkabilirmi yani oynayan bişeymi daha önce hiç aşağıda dememişti çünkü
Insallah canım ihtiyaç duymam herhalde zaten haftaya da ayrintili ultrason var, eve geldikten sonra doktorum tekrar aradı ayrıntılıyı çekmeden önce hocayla konusmak istiyorum beni arar mısın diye, bu sefer de ne diyecek diye düşünmeye başladim :) Bana söylemediği birsey var, Benim hastam catlak korkutup üstüme salma mı diyecek acaba :)Aman çok şükür. İlk kontrol önemli çünkü. Kaybetme korkusu oldukça hepimiz kafamızda kuruyoruz sanırım her an kötü bişey olacak diye. Çok sevindim senin adına. İnşallah bi aksilik olmasın da bir ay sonra git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?