- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Benim bir personelim vardi hamileligim inanilmaz zor geciyodu buda devamli beni ustume sikayet ediyodu bizim mudur midem bulaniyo ayagina oturuyo is yapmiyo v.s. ama gorsen surunerek ise gidiyorum...dayanamadim ciktim zaten isten 9 10 haftalik filandim su bile icemedigimden artik duz yolda yuruyemez haldeydim cunku....gecen ay kontrole gittigimde bunla karsilastim tanimazliktan geldim ama bana yapisti hemen ay ceylan hanim bende hamileyim biliyomusunuz siz diyodunuz ya midem bulaniyo diye ben 7 aydir her gun hastanedeyim serumla besleniyorum su kadar kilo verdim bu kadar kotu oldum şöyle surunuyorum boyle bilmemne diye anlatirken iyi hadi gecmis olsun iyi gunler dedim dondum arkami...aradan gecmis 2 sene daha sinirim gecmemis.....ananem derdi Allah hakedene onu uzenin uzuntusunu duyurur diye aynen oyle oldu...nasil canimi yakmisti o halde devamli ust yonetim savunmami istiyodu bu beni sikayet ettigi icin....sen hic bisey deme ona o gorur ceker cezasini hamile insana laf eden adam belini dogrultamiyo.Amin canım çok teşekkür ederim, evet haklısın bebek için sadaka vermem lazım hiç aklımdan geçmemişti zekat için daha 2 akşam önce verdim birine ama o farklı bu farklı Allah razı olsun hatırlattığın için. Eşimde sevmemiş avcılar hospitaldeki doktorları yüzsüzlerdi diyo. Artık son çare reyap kaldı onu da bi halledeyim bakayım :)
Aynen öyle canım valla artık umrumda değil kanı görünce herşeyi sildim beynimden
Amin canım inşallah, sende aşı olmuşsun inşallah benim gibi olurda ağrı sızı bişey hissetmezsin
Aynen canımçok teşekkür ederim, Allaha şükür iyiymiş
Cidden korktum canım ya eşime bi kere ağlamamıştım konuşamadm ağlamaktan...
Bide raporu götürdüm işyerne, diğer arkadaş demez mi ben kimsede yağmurun ki gibi sıkıntılı kanamalı hamilelik görmedim diye... herkeste bir olmuyo bende bana bişey olmaz diyodum ama oluyomuş dedim, ilk sende karşılaştım garip flan dedi
Yok kuzum bakamadım hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum 2 saat daha bekliycem çıkınca gidicem ama bide bebeğimin iki böbreği dede büyüme varmış doktor sorun değil dedi başından beri olsa sorun olurdu dedi ama içimi bı endişe kapladim
Haberlerini bekliyorum canim :)unutmazsam sorayim canim :) kendi yasadigimida sorucamm
Haklısın sana diyorum ama ben de ilk gün bayağı korktum, gelip bir sürü araştırma yaptım başka doktorlara kontrole gittim bu sayede öğrendim zaten rahim ağzı yetmezliğimi, böbreği araştırırken o çıktı ortaya.İnşaallah canım bidaha kontrole zaman nasıl geçer bilmiyorum hicc kafaya takmaya çalışıyorum aynı zmaanda
Evett canım geçen hafta gitmiştim onda bir problem yok demişti doktor ve geçen hafta 680 gram olarak çıkan bebek bu hafta 689 çıktı küçük oluyor sanırım bu doktor valla hoopp oturup hop kalkicaz belli olduu bide ayrıntılıda sorun yok demişti doktor o yüzden kafaya takmaya calisiyorumHaydaa bu bebişler Doğana kadar hop oturup hop kalkicaz belli oldu.gecen hafta gitmiştin sen sanki doktora?bugünkü başka doktorun mu canım? Doktor bsy yok dediyse takılma insaAllah önemli bsy degil canim
Canım kokulu bir akıntı kaşıntı vs yoksa sorun yok dedi böyle çok fazla gelip dışarı yaşandığında sorun yok dedi adet ağrısı gibi ağrılarımu sordu çok değil dedim tamam dedi erken doğum riski yokmuş zaten ölçümde 3.5 çıktı degerHaberlerini bekliyorum canim :)
Anladım canım geçen hafta sorun olmayınca bende hiç araştırma yapmadım açıkçası geçici olabilir diye düşünüyorum inşaallah geçer ikimizinkide bandana bugün ölçüm yaptı üstten 3.5 çıktı değerim iyi sanırım erken doğum riskini yok dediHaklısın sana diyorum ama ben de ilk gün bayağı korktum, gelip bir sürü araştırma yaptım başka doktorlara kontrole gittim bu sayede öğrendim zaten rahim ağzı yetmezliğimi, böbreği araştırırken o çıktı ortaya.
Şu an rahatım çünkü hangi doktora gitsem önemsemiyor geçer o havasında sadece kontrol altında tutuluyor
Canim bak daha once yine yazmistim burda benim kizimda da vardi %90 doguma kadar geciyor ama bizimki gecmedi.dogumdan sonra ege uniye goturdum cunku arastirma hastaneleri ozelden 10000 kat daha iyi bakiyo boyle seylere saglikli cocuk poliklinigi ultrason istedi 2 aylikken cekildi grade1 buyume sebebiyle nefrolojiye sevk etti.nefroloji dediki 24.aya kadar gecer.2 ayda bir ultarasonla takibini yapicaz buyumeyi takip edicez bu kadar.haziranda 18 ay kontrolu vardi 2 ay onceye gore %17 azalmis her kontrolde giderek azaliyo ve 24 te gecer merak etme diyolar.yani doguma kadar gecmezse bile korkmani gerektirecek hicbisey yok.dogumdan sonrada takibi yapiliyo o kadar.ilac v.s. tedavisi yok hayatini etkileyen agri sizi yapan hic bisey yok ve belki yüzlerce cocuk goruyorum orda her gittigimde takibi yapilan o kadar yaygin bir durumki....hoc canini sıkıp kafaya takıp kendine hamileligini zehir etme.gercekten onemli bisey degil.Yok kuzum bakamadım hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum 2 saat daha bekliycem çıkınca gidicem ama bide bebeğimin iki böbreği dede büyüme varmış doktor sorun değil dedi başından beri olsa sorun olurdu dedi ama içimi bı endişe kapladim
Hadi gözün aydin canim cok sevindim. Sen amniyon sivisini sorcam diyodun onu sorabildinmiCanım kokulu bir akıntı kaşıntı vs yoksa sorun yok dedi böyle çok fazla gelip dışarı yaşandığında sorun yok dedi adet ağrısı gibi ağrılarımu sordu çok değil dedim tamam dedi erken doğum riski yokmuş zaten ölçümde 3.5 çıktı deger
En iyisini yapmışsın korkulacak durumu söylüyor doktorlar, ölçüm iyi çıkmış sorun yok.Anladım canım geçen hafta sorun olmayınca bende hiç araştırma yapmadım açıkçası geçici olabilir diye düşünüyorum inşaallah geçer ikimizinkide bandana bugün ölçüm yaptı üstten 3.5 çıktı değerim iyi sanırım erken doğum riskini yok dedi
İnşallah canım Allahın izniyle bişry olmaz inşallahBana da geçen gittiğim doktor plasenta parsiyel dedi, ne olduğunu açıklamadı ama asistanına yazması için söyledi sadece. İnternetten baktım %30unu kapatıyor demekmiş ama ben daha 19.haftadayım, çıkacaktır inşallah yukarıya.aydingelini canım sen de 21.haftadasın daha. İnşallah seninki de yukarı çıkacaktır... @pinkstrap canım dün gittiğinde bir şey dedi mi doktorun plasentayla ilgili olarak?
Aslında öyle aşırı yorulup bişey yapmadm ama bikaç gündür olduğundan fazla yürüdüm. Bide habercisi gibi bişeydi o kahverengi kanama. İnşallah bişey olmaz hiç birimizin kuzusuna canım yacanım bende de bi anda oldu herşey normaldi birden kan geldi ve eşi aşağıya inmiş dendi bazen cok yorulmaktan ayakta durmaktan stresten fln olabiliyormuş
Bende onu diyorum canım laf söyleyen buluyo illaki.. zaten benim canım kıymetli değil o da iyi biliyo bunu. Ki onu da ağlayarak aradm habern olsun gelmicem diye. Belki kötü niyetle söylemedi başka anlamda dicekti ama cümlesi çok kötüydü. Valla ister hamile olsun ister başka bişey, laf söyleyen üzen ne olursa olsun çeksin. Hamilelikte kanama olmayan riski olmayan insanmı olurmuş, ben bende olmAz benim bünyem sağlam flan diyodum ama bu hamilelik bünyeye falan bakmıyormuş, içinde senden ayrı bağımsız olan şeyler var. Ay ne biliyim kadın kadının düşmanı her zaman. Herkes kendi çektiğini biliyo, Rabbim hepimize acılarını yaşatmadan kucağımıza almayı, doğru dürüst yetiştirip hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin.Benim bir personelim vardi hamileligim inanilmaz zor geciyodu buda devamli beni ustume sikayet ediyodu bizim mudur midem bulaniyo ayagina oturuyo is yapmiyo v.s. ama gorsen surunerek ise gidiyorum...dayanamadim ciktim zaten isten 9 10 haftalik filandim su bile icemedigimden artik duz yolda yuruyemez haldeydim cunku....gecen ay kontrole gittigimde bunla karsilastim tanimazliktan geldim ama bana yapisti hemen ay ceylan hanim bende hamileyim biliyomusunuz siz diyodunuz ya midem bulaniyo diye ben 7 aydir her gun hastanedeyim serumla besleniyorum su kadar kilo verdim bu kadar kotu oldum şöyle surunuyorum boyle bilmemne diye anlatirken iyi hadi gecmis olsun iyi gunler dedim dondum arkami...aradan gecmis 2 sene daha sinirim gecmemis.....ananem derdi Allah hakedene onu uzenin uzuntusunu duyurur diye aynen oyle oldu...nasil canimi yakmisti o halde devamli ust yonetim savunmami istiyodu bu beni sikayet ettigi icin....sen hic bisey deme ona o gorur ceker cezasini hamile insana laf eden adam belini dogrultamiyo.
Kiz 7 ayliktim hala kusuyodum kocam o gune kadar bisey dememisti o gun cikarken artik biraz is yap herkesin karisi hamile kimse bu kadar yatmiyo dedi gitti nasil uzuldum.aksam arkadaslariyla 2 kadeh bisey icmeye oturmuslar kimseye bisey olmuyo benimki carpiliyo orda :) 1 kafeh raki icmis zehirlenmis orda kusmus eve getirdiler o gun ertesi gun butun g7n kustu yatti kendine gelemdi bana diyo sen cok zor durumdaymissin sana laf ettim beni affetvalla hamileye laf edenin cani mutlaka yaniyo
inşallah canım benım sen gönlünü ferah tut bol bol yat dinlen keyfine bak en guzel tedavi biçimi bu işi de kafaya takma isteyen istediğini söylesin sen kendine ve bebeğine bak umrunda olmasınİnşallah canım Allahın izniyle bişry olmaz inşallah
Aslında öyle aşırı yorulup bişey yapmadm ama bikaç gündür olduğundan fazla yürüdüm. Bide habercisi gibi bişeydi o kahverengi kanama. İnşallah bişey olmaz hiç birimizin kuzusuna canım ya
Bende onu diyorum canım laf söyleyen buluyo illaki.. zaten benim canım kıymetli değil o da iyi biliyo bunu. Ki onu da ağlayarak aradm habern olsun gelmicem diye. Belki kötü niyetle söylemedi başka anlamda dicekti ama cümlesi çok kötüydü. Valla ister hamile olsun ister başka bişey, laf söyleyen üzen ne olursa olsun çeksin. Hamilelikte kanama olmayan riski olmayan insanmı olurmuş, ben bende olmAz benim bünyem sağlam flan diyodum ama bu hamilelik bünyeye falan bakmıyormuş, içinde senden ayrı bağımsız olan şeyler var. Ay ne biliyim kadın kadının düşmanı her zaman. Herkes kendi çektiğini biliyo, Rabbim hepimize acılarını yaşatmadan kucağımıza almayı, doğru dürüst yetiştirip hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin.
O kıza karşıda en iyisini yapmışsın, etme bulma dünyası güzelim o zamanlar sana hafif geliyodu bunlar deseydin keşke
Yazini simdi okudum konuyla alakali bilgim yok ama bilgisi olanlar korkulacak bisey olmadigini yazmis hem doktorunda kötü bisey dememis hic kafana bile takma.Canım kokulu bir akıntı kaşıntı vs yoksa sorun yok dedi böyle çok fazla gelip dışarı yaşandığında sorun yok dedi adet ağrısı gibi ağrılarımu sordu çok değil dedim tamam dedi erken doğum riski yokmuş zaten ölçümde 3.5 çıktı deger
Evett canım geçen hafta gitmiştim onda bir problem yok demişti doktor ve geçen hafta 680 gram olarak çıkan bebek bu hafta 689 çıktı küçük oluyor sanırım bu doktor valla hoopp oturup hop kalkicaz belli olduu bide ayrıntılıda sorun yok demişti doktor o yüzden kafaya takmaya calisiyorum
Sağolasın canım benim bidaha yazıp içimi ferahlattin ilk duyduğumda senin yazdığın gelmişti aklıma bı sakin kaldim eşim internetten bakalım falan dedi yok dedim gerek yok dedimCanim bak daha once yine yazmistim burda benim kizimda da vardi %90 doguma kadar geciyor ama bizimki gecmedi.dogumdan sonra ege uniye goturdum cunku arastirma hastaneleri ozelden 10000 kat daha iyi bakiyo boyle seylere saglikli cocuk poliklinigi ultrason istedi 2 aylikken cekildi grade1 buyume sebebiyle nefrolojiye sevk etti.nefroloji dediki 24.aya kadar gecer.2 ayda bir ultarasonla takibini yapicaz buyumeyi takip edicez bu kadar.haziranda 18 ay kontrolu vardi 2 ay onceye gore %17 azalmis her kontrolde giderek azaliyo ve 24 te gecer merak etme diyolar.yani doguma kadar gecmezse bile korkmani gerektirecek hicbisey yok.dogumdan sonrada takibi yapiliyo o kadar.ilac v.s. tedavisi yok hayatini etkileyen agri sizi yapan hic bisey yok ve belki yüzlerce cocuk goruyorum orda her gittigimde takibi yapilan o kadar yaygin bir durumki....hoc canini sıkıp kafaya takıp kendine hamileligini zehir etme.gercekten onemli bisey degil.
Sıvısı falan güzel dedi canım o yüzden sormadım suyu herşeyi normal dediHadi gözün aydin canim cok sevindim. Sen amniyon sivisini sorcam diyodun onu sorabildinmi
Evet canım sagolasinnEn iyisini yapmışsın korkulacak durumu söylüyor doktorlar, ölçüm iyi çıkmış sorun yok.
Sağol canım brnimmYazini simdi okudum konuyla alakali bilgim yok ama bilgisi olanlar korkulacak bisey olmadigini yazmis hem doktorunda kötü bisey dememis hic kafana bile takma.
Olabilir canım bakalım diğer ay belli olacakkAnlık bir durumdur belki canım.onemli görmediyse belki o yüzden söylememiş olabilir diğer doktorun.
Teşekkürler :)-elsanati- orda güzel şeyler var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?