Yani 2 yasindan sonra gecmezse bile basit bir ilac tedavisi uygulaniyormus ama ilacsiz geciyo diye bekliyorlarmis doktorun bana soyledigi bu o zaman bile korkmaya gerek yok demisti...takip etmelerinin amacida buyume gerilemezde artarsa ilac tedavisi icin 2 yasini beklememek icinmis.Toplamda 1 ay igne tedavisiyle dyrdururuluyormus ki %90 i doguma kadar geciyo o yuzden simdiden tasalanma dert etme hic kafani yormaSağolasın canım benim bidaha yazıp içimi ferahlattin ilk duyduğumda senin yazdığın gelmişti aklıma bı sakin kaldim eşim internetten bakalım falan dedi yok dedim gerek yok dedim
anladim canim sagolasin insaallah diguma kadar gecer yaa kafaya takmiycam artikYani 2 yasindan sonra gecmezse bile basit bir ilac tedavisi uygulaniyormus ama ilacsiz geciyo diye bekliyorlarmis doktorun bana soyledigi bu o zaman bile korkmaya gerek yok demisti...takip etmelerinin amacida buyume gerilemezde artarsa ilac tedavisi icin 2 yasini beklememek icinmis.Toplamda 1 ay igne tedavisiyle dyrdururuluyormus ki %90 i doguma kadar geciyo o yuzden simdiden tasalanma dert etme hic kafani yorma
Canım geçmiş olsun karaciğerle ilgili bi sorunun var mı rahatsızlığın falan bende hepatit B var bi zamanlar çok yüksekti ve enzimlerim yüksek çıkardıKızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.
Kötü bişey değildir merak etme. Belki geçirdiğin operasyonu falan anlatacaktır. Birşey olsa söylerdi bence. En azından benim doktorum öyle yapıyo maşallah her şeyi yüzüme söylüyo sonra bende moral fln kalmıyo tabi :) Serklajdan sonra ilk gittiğimde bebeğin burnuyla alnı arasında ödem var dedi down olabilir vs dedi apar topar ayrıntılıya girdim ama orda doktor öyle bi ihtimal vermedi. Kötü düşünme sende :) Benim operasyondan sonra hiç vajinal bakılmadı operasyon sonrası tamponu çıkartırken bakmıştı sadeceInsallah canım ihtiyaç duymam herhalde zaten haftaya da ayrintili ultrason var, eve geldikten sonra doktorum tekrar aradı ayrıntılıyı çekmeden önce hocayla konusmak istiyorum beni arar mısın diye, bu sefer de ne diyecek diye düşünmeye başladim :) Bana söylemediği birsey var, Benim hastam catlak korkutup üstüme salma mı diyecek acaba :)
Her gittiğimde vajinal mi bakacak?
Bana tampondan sonra bakılmadı ilk kontrolüm dündü, belki bir daha bakmaz o zaman, dikişten sonra değişik bir baskı oldu, öncesinde yoktu. Senin doktor da iyiymiş :)) Kontrol ne zaman?Kötü bişey değildir merak etme. Belki geçirdiğin operasyonu falan anlatacaktır. Birşey olsa söylerdi bence. En azından benim doktorum öyle yapıyo maşallah her şeyi yüzüme söylüyo sonra bende moral fln kalmıyo tabi :) Serklajdan sonra ilk gittiğimde bebeğin burnuyla alnı arasında ödem var dedi down olabilir vs dedi apar topar ayrıntılıya girdim ama orda doktor öyle bi ihtimal vermedi. Kötü düşünme sende :) Benim operasyondan sonra hiç vajinal bakılmadı operasyon sonrası tamponu çıkartırken bakmıştı sadece
Amin canım inşallah teşekkür ederimaydingelini gecmis olsun canim. Uzanma pozisyonunda dinlen surekli. Insallah sorunsuz devam eder hepimizin
Sabah kanamam oldu canım plesanta aşağı inmiş teşekkür ederim şuan uzandım dinleniyorumaydingelini canim onceki yazini okuyamadim insallah motu bir durum yoktur sag salim kucagina alirsin canim
Bana da geçen gittiğim doktor plasenta parsiyel dedi, ne olduğunu açıklamadı ama asistanına yazması için söyledi sadece. İnternetten baktım %30unu kapatıyor demekmiş ama ben daha 19.haftadayım, çıkacaktır inşallah yukarıya.aydingelini canım sen de 21.haftadasın daha. İnşallah seninki de yukarı çıkacaktır... @pinkstrap canım dün gittiğinde bir şey dedi mi doktorun plasentayla ilgili olarak?
İnşallah çıkmıştır canım ama çıkmadıysa da daha erken aslında, inşallah çıkarBenimki de aşağıda . Cumartesi kontrolüm var. Umarım çıkmıştır. Oğlum çıkmamıştı inşallah bu minnoş çıkar
evet canin utten olctu benimkini
Gittiniz mi doktora çıkamamıştır inşallah önemli birşey.Kızlar acil yardım lütfen . biraz önce aile hekimliğnden kan sonuçlarmı aldım ve karaciğer enzimleri Alt 145 yani çok çok fazla hemen kendi doktoruma yönlendirdi şimdi randevu aldım 10 da gideceğim. Çok tedirginim lütfen dua edin . biraz okuyunca araştırmaya korktum. Yaşyan var mı aranızda.
Korkunu tahmin ediyorum. Bir daha tekrarlamaz umarım. Plesanta aşağıdaysa gerçi olabiliyor böyle. Yukarı çıkar umarım.Günaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Kafaya takmayın çözümsüz, değişmeyecek birşey değil ya.İnşaallah canım bidaha kontrole zaman nasıl geçer bilmiyorum hicc kafaya takmaya çalışıyorum aynı zmaanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?