2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde plesenta aşağıdaydı ilk zamanlar ağrı kanama falan yapmadı şükür. İleriki haftalarda yukarı çıkar demişti. Şimdi çıkmış şükür.

Sağolasın canım benim bidaha yazıp içimi ferahlattin ilk duyduğumda senin yazdığın gelmişti aklıma bı sakin kaldim eşim internetten bakalım falan dedi yok dedim gerek yok dedim
Yani 2 yasindan sonra gecmezse bile basit bir ilac tedavisi uygulaniyormus ama ilacsiz geciyo diye bekliyorlarmis doktorun bana soyledigi bu o zaman bile korkmaya gerek yok demisti...takip etmelerinin amacida buyume gerilemezde artarsa ilac tedavisi icin 2 yasini beklememek icinmis.Toplamda 1 ay igne tedavisiyle dyrdururuluyormus ki %90 i doguma kadar geciyo o yuzden simdiden tasalanma dert etme hic kafani yorma

anladim canim sagolasin insaallah diguma kadar gecer yaa kafaya takmiycam artik

Canım geçmiş olsun karaciğerle ilgili bi sorunun var mı rahatsızlığın falan bende hepatit B var bi zamanlar çok yüksekti ve enzimlerim yüksek çıkardı

Kötü bişey değildir merak etme. Belki geçirdiğin operasyonu falan anlatacaktır. Birşey olsa söylerdi bence. En azından benim doktorum öyle yapıyo maşallah her şeyi yüzüme söylüyo sonra bende moral fln kalmıyo tabi :) Serklajdan sonra ilk gittiğimde bebeğin burnuyla alnı arasında ödem var dedi down olabilir vs dedi apar topar ayrıntılıya girdim ama orda doktor öyle bi ihtimal vermedi. Kötü düşünme sende :) Benim operasyondan sonra hiç vajinal bakılmadı operasyon sonrası tamponu çıkartırken bakmıştı sadece

Bana tampondan sonra bakılmadı ilk kontrolüm dündü, belki bir daha bakmaz o zaman, dikişten sonra değişik bir baskı oldu, öncesinde yoktu. Senin doktor da iyiymiş :)) Kontrol ne zaman?

Benimki de aşağıda . Cumartesi kontrolüm var. Umarım çıkmıştır. Oğlum çıkmamıştı inşallah bu minnoş çıkar

Bende sadece bunları aldım a101 den. Bunları bitirincede artik gidip kitapcıdan mahallenin en mutlu bebeğini ve dogumdan itibaren montessooriyi alicam

Eklentiler

• Screenshot_20180712-134034.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 56
Gittiniz mi doktora çıkamamıştır inşallah önemli birşey.

Korkunu tahmin ediyorum. Bir daha tekrarlamaz umarım. Plesanta aşağıdaysa gerçi olabiliyor böyle. Yukarı çıkar umarım.

İnşaallah canım bidaha kontrole zaman nasıl geçer bilmiyorum hicc kafaya takmaya çalışıyorum aynı zmaanda
Kafaya takmayın çözümsüz, değişmeyecek birşey değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…