Haklısın canım çok teşekkür ederimaydingelini çok geçmiş olsun. Rapor iyi olmuş. Bol bol dinlen. Zor ama sakin kalmaya çalış. Plasenta yukarı çıkar hiç merak etme. İşi düşünme senin ve bebğin sağlığı daha önemli.
Amin canım inşallah teşekkür ederimaydingelini canım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda plasenta da düzelir de sağlığınıza kavuşursunuz
İnşallah çıkar canım teşekkür ederimGittiniz mi doktora çıkamamıştır inşallah önemli birşey.
Korkunu tahmin ediyorum. Bir daha tekrarlamaz umarım. Plesanta aşağıdaysa gerçi olabiliyor böyle. Yukarı çıkar umarım.
Kafaya takmayın çözümsüz, değişmeyecek birşey değil ya.
Benim de rahim ağzına hiç bakılmadıNe guzel ya herkesin rahim agzi olcusune bakilmis bana hiiiic bunlardan bahsetmedi doktorum. Bu gidisimde karnim cok cikmadigi icin bana dedi ki kalca kismin genis gorunuyor normal dogurma ihtimalin yuksek dedi. O kadar yani tek bildigim boy ve kilo gerisini hic bilmiyorum ense kalinligi flnda olculmemisti hic sekretere soyluyo cunku sesli bi sekinde olculeri bilemedim yaa normal mi ki
kuzum bana olcuyu soylemedi olcerkeb kendim gordum kendiside iyi dedi ekranda olcumelre surekli bakarim :)Tamam canım sagolasinbu rahim ölçüsünü sen mı sordun .bana bununla alakalı hiç bir sey denmedi.olcuyordur muhakkak doktor :s
Bebekler gece uyurken ne giyiyor?
Nasıl bir hastaneye gidiyorsun ki ense ölçümünü yapmamış dikkat etmemişsindir belki, çünkü ense ölçümü 2'li Testte mutlaka bakılıyor. Rahim ağzı Ölçümü yapmadıysa kendin iste.Ne guzel ya herkesin rahim agzi olcusune bakilmis bana hiiiic bunlardan bahsetmedi doktorum. Bu gidisimde karnim cok cikmadigi icin bana dedi ki kalca kismin genis gorunuyor normal dogurma ihtimalin yuksek dedi. O kadar yani tek bildigim boy ve kilo gerisini hic bilmiyorum ense kalinligi flnda olculmemisti hic sekretere soyluyo cunku sesli bi sekinde olculeri bilemedim yaa normal mi ki
Benim de rahim ağzına hiç bakılmadı
Ben de detaylıda belki ölçülür diye düşündüm ama bakalım 10 gün sonra öğrenirim
Nasıl bir hastaneye gidiyorsun ki ense ölçümünü yapmamış dikkat etmemişsindir belki, çünkü ense ölçümü 2'li Testte mutlaka bakılıyor. Rahim ağzı Ölçümü yapmadıysa kendin iste.
senin doktorda bi degisik kizz kalcaya gore normal dogummu karar verilirr mesela bebek ters durabiliyor o zaman normal yapamiyotsun benimki suan normal dogum pozisyonunda o yuzden bana normal yapabilirsin dedi ama son aylarda cati muayenesi oluyor orda belli oluyor buyuk ihtimalle normal dogun olup olmamasi bide ense kalinligi verdigi ultrason kagidinda yazar ikili test kagidindada yazar yada o soylemiyorsa sen sormuyormhsun kac diyeNe guzel ya herkesin rahim agzi olcusune bakilmis bana hiiiic bunlardan bahsetmedi doktorum. Bu gidisimde karnim cok cikmadigi icin bana dedi ki kalca kismin genis gorunuyor normal dogurma ihtimalin yuksek dedi. O kadar yani tek bildigim boy ve kilo gerisini hic bilmiyorum ense kalinligi flnda olculmemisti hic sekretere soyluyo cunku sesli bi sekinde olculeri bilemedim yaa normal mi ki
Bebegin dışında başka ölçüm fotolarini veriyor belki de onlardırkuzum bana olcuyu soylemedi olcerkeb kendim gordum kendiside iyi dedi ekranda olcumelre surekli bakarim :)
Insallah yaa bisey bilmemekte bazen tuhaf kaciyo oyle nette cok arastirmada yapmiyorum cok fazla yalan yanlis bilgi var diye. Dun mesela bebeklere asiya karsi cikan insanlarin oldugunu gordum. Hayirlisi hakkimizda
Bebeklerin gece gündüz ayrımı olmadığı için gündüz ne tarz giyerse gece de aynısını giyer sorun olmaz canım :) ben alttan çit çitli açılan tulum tercih ediyordum gece bez değişirken pratik olsun diye.
senin doktorda bi degisik kizz kalcaya gore normal dogummu karar verilirr mesela bebek ters durabiliyor o zaman normal yapamiyotsun benimki suan normal dogum pozisyonunda o yuzden bana normal yapabilirsin dedi ama son aylarda cati muayenesi oluyor orda belli oluyor buyuk ihtimalle normal dogun olup olmamasi bide ense kalinligi verdigi ultrason kagidinda yazar ikili test kagidindada yazar yada o soylemiyorsa sen sormuyormhsun kac diye
ayyy benimkide hicc yuzunun fotosunu vermiyor yaa :) olcutugun kilonun bacak boyunun kafa capinin falan goruntulerini veiyor :) bugun 3 boyutlu cekemye calisti gene yok benimki eli yuzunde bekliyor diyorum gelmeden once vurdugu neresiydi acaba :) ama kuzum bu sefer hem el parmaklarini hemde ayak parmaklarini gosterdi cok guzeldii :)Bebegin dışında başka ölçüm fotolarini veriyor belki de onlardır
Hıı evet o arkadaşların yüzünden biten hastalıklar geri hortladı
Doktoruna güveniyosan çok sorgulama benim doktorum biraz rahat biri :) bi sıkıntı görse söylerdi herhalde diye düşünüyorum
olabilir belkide ama ben merakli oldugum icin tek tek bacagini olcerkeb kafasini olcerkeb karnini olcerken bakiyorum hep ordada goruyorum ona gorede soruyorum sorularimi mesela benimkide cok olctugunu soylemiyor cunkuAslinda rahmin konumuna ve boyutuna bakti ona gore bebek asagi inerse normal yapma ihtimalin yuksek dedi. Kesin normal fln diye bahsetmedi. Yapisal olarak cok musait gorunuyosun dedi. Sanirim tecrubeyle alakali bi durum bende cok bir yorum yapmadim son dakikaya kadar durum degisebildigi icin
Plesanta aşağıda kısmını 20. Haftalarda yukarı çıkmamışsa söylüyorlar, doktorun ense kalınlığını ölçmüştür normal gördüğü için tek tek ayrıntılı anlatmamıştır. Yanlış hatırlamıyorsam 2'li için kan verdiğimizde form dolduruyorlar ya oraya yazmıştı ense kalınlığını, Rahim ağzı ölçümü için birşey diyemem, aslında her doktorun yapması lazım ama pek risk olmadan yapmıyorlar, o yüzden kendiniz sorun, isteyin.Herseye normal dedi hep simdiye kadar su sunun olcusu bu bunun olcusu diye ayrintili bir bilgi vermedi. Her gittigimde gelisim iyi saglikli gorunuyor bir sikintin yok dedi. Dusuk riski de yasamadim oyle olunca da hic olcum yapilmadi. Plesenta muhabbeti bile gecmedi bebegin konumu cok guzel dedi sadece. Ama olcum olarak yukarda asagida vs duymadim. 2lide de sonuc normal dedi. Mesajla gondermistim sonucumu
benim16 dan beri olcuyorlar her iki gittigim doktorda onlar soylemiyor ama ben goruyorum ekrandanPlesanta aşağıda kısmını 20. Haftalarda yukarı çıkmamışsa söylüyorlar, doktorun ense kalınlığını ölçmüştür normal gördüğü için tek tek ayrıntılı anlatmamıştır. Yanlış hatırlamıyorsam 2'li için kan verdiğimizde form dolduruyorlar ya oraya yazmıştı ense kalınlığını, Rahim ağzı ölçümü için birşey diyemem, aslında her doktorun yapması lazım ama pek risk olmadan yapmıyorlar, o yüzden kendiniz sorun, isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?