2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim16 dan beri olcuyorlar her iki gittigim doktorda onlar soylemiyor ama ben goruyorum ekrandan
Benim ölçümleri yapan doktorlar söyledi hep, bu haftaya kadar bebeği hiç görmedim, elimde de hep kafa, kol, bacak şeklinde ölçüm resimleri var. Dün çok şükür neye benzediğini görebildim biraz Tabi tıbben önemli olan ölçümleri ama anne baba olarak merak ettiğimiz de bebeğin kendisi :)

Son gittiğimde bana da bacak boy kafa ölçülerini verdi eşim gelmemişti hani bebek yok dedim şansına küs

benimde hep kafa kol bacak olcumleri var :) bugun doktor renkli cekmeye calisti ama elini yuzunu kapattigi icin renkli fotomuzda yok ayrintilidada vermemislerdi :) o kadarcik goruntuden ablamin kizina benzettik bizim ufakligi :) insaallah bidahaki gittigimizde gosterir insaallah :) bizde saglikli olsunda gerisi onemli degil diyoruz

Tabi öyle sağlıklı olsun da ama merak ediyoruz yani :) Daha anne karnında bile çok fenalar ya, bizimki de biraz baktık hemen arkasını döndü

Canım sorunlu bişey yoksa söylemiyodur duyup kafana takma diye, plesenta yukarıdaysa yada normalse söylemiyodur daha önce hiç bi doktor bana da söylemedi düşün daha pazar günü gitmiştim doktora. Bu sefer kanama olduğu için söyledi doktor. Kafanı bunlara takma lütfen

Izmirli olanlar önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı kızlar ? 1 ay kuşadasında olacağım o yüzden izmirde muayeneye gitmem lazım. Şeker yüklemede yapılacak. Hangi hastane ve hangi doktoru önerirsiniz?

Tabi öyle sağlıklı olsun da ama merak ediyoruz yani :) Daha anne karnında bile çok fenalar ya, bizimki de biraz baktık hemen arkasını döndü
Hele benn kime merak ettiğini o kadar çok merak ediyorum kii :) bakalım doğunca gorucez artik

Insallah yaa bisey bilmemekte bazen tuhaf kaciyo oyle nette cok arastirmada yapmiyorum cok fazla yalan yanlis bilgi var diye. Dun mesela bebeklere asiya karsi cikan insanlarin oldugunu gordum. Hayirlisi hakkimizda
İşte o benim kaynanam. Bizim çocuğumuz yok diye hep dedi ki biz aşı yaptırmadık hep ondan kısırlık oluyor sana yapmışlar mı falan dedi ben de evet yaptılar ama ne alaka abim kısır değil falan dedim sonra oğullarında çıkınca resmen yıkıldılar ve sürekli aşı da yaptırmadık koruduk niye oldu ki dediler.

Normalde saçma sapan saplantılarım yoktur, hamileliğin verdiği bir gerginlik var sanırım, sivri sinek ısırdığı zaman tiksiniyorum, tetikte geziyorum yaklaşmasın diye, ya benden önce aşısız birine temas ettiyse ondan bana virüs getirirse diye gibi saçma sapan fikirlere kapılıyorum, bir garip oldum bu ara, aşı yaptırmayanlar bizi paranoya yapacak. Benim aşılarım tam ama belli mi olur.

kızlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın on da randevum vardı özelde doktoruma gittim Kan tahlillerinin hepsini tekrar istedi özelde Tahliller için 450 TL istediler. oradan mecbur Devlet Hastanesi'ne gittim tüm kan tahlilleri mi tekrar verdim. bu değerlerin hamilelikte yüksek olması çok normal değil Özellikle ileriki haftalarda bebek için büyük tehlikeler yaratabiliyor. Dr şu anda kullanmakta olduğum Demir ve vitamin ilaçları dahil tüm ilaçlarımı kesti. yarın kan sonuçları çıkacak tekrar sonuçlara göre değerlendirecek ler. yükselmeye devam ederse farklı bir alana sevk edeceğini söyledi. sebebi sarılık veya karaciğerde bir problem veya safra kesesi taşı olabilir dedi. İnşallah ilaçlardan kaynaklı bir durumdur ve değerler düşer. Şimdilik sadece sonuçları bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin. İleride detaylı yazmaya çalışırım. Sizler de muhakkak rutin tüm Kan tahlillerini yaptırın Çünkü benim hiçbir Şikayetim yoktu...

Allah şifa versin inşallah ilaçlar sebep olmuştur ve yarın düşer değerler.

cok cok geçmiş olsun canım hangi değerin yüksek çıktı ki sana böyle dediler durup dururken inşallah bişey yoktur bi an once geçer dualarımız seninleee ve bebişinlee

geçmiş olsun canım dualarımızdasın bebişin ve sen yarın iyi haberler alıcaz umarım hiç sıkma canını kndini strese yokma

Kızlar merhaba.biz bugün detaylı ultrasonda girdik.hersey yolunda çok şükür.dun konusmustuk rahim ağzı boyu ile alakalı.bugun detaylıca ben söylemeden bakılmış zaten servikal uzunluk da iyi çıkmış.insallah sağlıklı bir şekilde kucağımiza aldığımız günleri de görürüz hep beraber

Eskiden asidan kacis yoktu nasil yaptirmamislar peki. Asiya bagli kisirligi da ilk kez duyuyorum yeni bir akim var sanirim. Bizim yas grubumuzda asi olmayan kimse yok cunku

cok cok geçmiş olsun canım hangi değerin yüksek çıktı ki sana böyle dediler durup dururken inşallah bişey yoktur bi an once geçer dualarımız seninleee ve bebişinlee

Çok sağol canım karaciğerle ilgili değer ALT üst sınır 30 benim ki 149 riskli bir durum. İnşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…