geçmiş olsun canım dualarımızdasın bebişin ve sen yarın iyi haberler alıcaz umarım hiç sıkma canını kndini strese yokma
E o zaman hemen yarın neden yapılıyor? Ylkselme olup düşme olmuyor muymuş? Araştırdın mı var mı senin durumunda olan?İnşallah canım hemen öyle çabuk düşmüyormuş ama yükselmesinde daha fazla
Allah yardımcın olsun canım bayağı fark var, belli olmaz sen yine de içini ferah tut, ya şafi çek sürekli, bizde dua ederiz tabiÇok sağol canım karaciğerle ilgili değer ALT üst sınır 30 benim ki 149riskli bir durum. İnşallah düzelir.
Geçmiş olsun canim... Rabbim korktuklarından emin eylesin inşallah güzel haberlerle gelirsin yarinİnşallah canım. İnsan çok geriliyor üzülüyor. Elde değil. Rabbim şifa versin. İnşallah düzelir değerler. Diğer arkadaşlarda ihmal etmesin tahlillerini.
E o zaman hemen yarın neden yapılıyor? Ylkselme olup düşme olmuyor muymuş? Araştırdın mı var mı senin durumunda olan?
Allah yardımcın olsun canım bayağı fark var, belli olmaz sen yine de içini ferah tut, ya şafi çek sürekli, bizde dua ederiz tabi
Geçmiş olsun canim... Rabbim korktuklarından emin eylesin inşallah güzel haberlerle gelirsin yarin
Öyle tabi Allah hakkıyla sınavlarımızı vermemizi nasip etsin, senden de Allah razı olsun. Bu ne testi bu arada?Amin canım. Testi 2hafta önce yaptırmıştım almaya gidememiştim. Bu zaman zarfında az da olsa düşüş varsa iyi ama yükselmeye devam ettiyse araştırılacak. Bu değerin normal seviyelere düşmesi aylar alabiliyormuş aslında demek istediğim oydu. Hepinizden Allah razı olsun. Süreç ile ilgili zaman alsa da bilgi vermeye çalışırım. Rabbime dayandım. Hersey onun elinde. Hayat imtihan.
Öyle tabi Allah hakkıyla sınavlarımızı vermemizi nasip etsin, senden de Allah razı olsun. Bu ne testi bu arada?
Canim cok gecmis olsun cok korrkmussundur aman bebiste bisey olmasindaGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Ben de bi ara aşı için gidip, kan tahlillerini de yaptırayım bari, Allah karşına çıkarmış canım, bu iyi birşey.Canım aile hekimine gitmiştim. Oda detaylı kanına vitaminleri ne bakalım dedi. 3tüp kan aldılar. Şekerden demire vitaminlere enfeksiyona herşeye bakmış bu alt değerinde karaciğer ile ilgili bir değer . açıkçası beklediğim bir şey değildi hiç bir sıkıntım da yoktu. Bende hemen gitmedim sonuçları almaya bugün gidince hemen doktoruna git dedi. Zaten geciktin falan dedi. Değer düşmezse Allah esirgesin kötü sonuçları var. Baya kötü oldum. Ama inşallah ilaçlardandır. Sizlerde tam kan sayımı yaptırın mutlaka. Bu değerden sonra doktorlar düşüük vitaminlerini hiç önemsemedi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah değerlerin düşerkızlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın on da randevum vardı özelde doktoruma gittim Kan tahlillerinin hepsini tekrar istedi özelde Tahliller için 450 TL istediler. oradan mecbur Devlet Hastanesi'ne gittim tüm kan tahlilleri mi tekrar verdim. bu değerlerin hamilelikte yüksek olması çok normal değil Özellikle ileriki haftalarda bebek için büyük tehlikeler yaratabiliyor. Dr şu anda kullanmakta olduğum Demir ve vitamin ilaçları dahil tüm ilaçlarımı kesti. yarın kan sonuçları çıkacak tekrar sonuçlara göre değerlendirecek ler. yükselmeye devam ederse farklı bir alana sevk edeceğini söyledi. sebebi sarılık veya karaciğerde bir problem veya safra kesesi taşı olabilir dedi. İnşallah ilaçlardan kaynaklı bir durumdur ve değerler düşer. Şimdilik sadece sonuçları bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin. İleride detaylı yazmaya çalışırım. Sizler de muhakkak rutin tüm Kan tahlillerini yaptırın Çünkü benim hiçbir Şikayetim yoktu...
Maşallah canım gözün aydınKızlar merhaba.biz bugün detaylı ultrasonda girdik.hersey yolunda çok şükür.dun konusmustuk rahim ağzı boyu ile alakalı.bugun detaylıca ben söylemeden bakılmış zaten servikal uzunluk da iyi çıkmış.insallah sağlıklı bir şekilde kucağımiza aldığımız günleri de görürüz hep beraber
Korktum valla canım ama çok şükür bişey yok, dinleniyorum inşallah plesentada yukarı çıkar bi sorun teşkil etmezCanim cok gecmis olsun cok korrkmussundur aman bebiste bisey olmasinda
canim gecmis gitmis olsun insaallah en kisa zamabda normale donsun degeerinAmin canım Allah razı olsun. Cümlemizin evlatlarını korusun esirgesin RAbbbim.
Ben de bi ara aşı için gidip, kan tahlillerini de yaptırayım bari, Allah karşına çıkarmış canım, bu iyi birşey.
Çok geçmiş olsun canım inşallah değerlerin düşer
İnşallah canım Allah razı olsun. Cümlemizi, bebeklerimizi korusun...
Ay çok şükür canım darısı başımıza artık.Kızlar olumsuzluk yaşayan herkese Allah'tan acil şifalar insallah çabucak atlatirsiniz hayırlısıyla bugün detaylı ultrason vardı çok şükür herşey yolundaymis plesanta hala rahim ağzında ama yavaş yavaş cikiyor. Rahim ağzı uzunluğu için karından 3 cm alttan 3,5 cm ölçtü 24 haftada şeker yüklemesi yapılacakmış 75 Gr lik.
Kaç kilo almıştın canım, senden sonra ben gelecem korkmaa :))seker yuklemesi nornal cikmiss kiarr ama ayda 2.5 kilo alarak rekora dogru imza atmaya giderkeb doktorum yediklerine ictimleri e dikmat et dedi hani etmesem adam hakli diycem ama arakdas suda icemeyelim yaaa :)
maşallah canım gözün aydınKızlar dün yaşadığım ayrıntılı ultrason faciasından sonra özel klinigi olan bir doktora gittim bugün, yaşadığım şeyi doktorun söylediğini anlatınca doktor çok kızdı hiçbir şey görmüyorsa sizi neden geriyor bir de biz bakalım dedi çok şükür porblem yokmuş bebeğimde sağlıklıyız teyzeleriii moral veren esirgemeyen herkese teşekkür ederiz kiii
8 olmuss canim hatta 8300 olmuss yani 300 ude var:)) cok almissin diyro bide banaAy çok şükür canım darısı başımıza artık.
Doktorum bana 26.haftada dedi şeker yüklemesini onun için haftaların pek sorunu yoktur dimi
Kaç kilo almıştın canım, senden sonra ben gelecem korkmaa :))
He valla su da içmiceksek ohoo...
maşallah canım gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?