2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Can bogazdan geliyor bosver :)) ben artik hicbir tartiyi sevmiyorum
ayyy ben takmiyorumda doktor takiyor yaa ondann strese giriyorum:) kvdemde ekmege takmis yagmur ekmegi birakmali diyormus esime dedim ne ekmegi yuyorum ben bi sabah kHvaltida yiyorum oda midem bulaniyor diye cok bile yemiyorum boyle soyrlyince sinirlendirdi beni gitmedim onunla yaylaya

CANIM SEN NERDE YASIYOSUN

Eskiden asidan kacis yoktu nasil yaptirmamislar peki. Asiya bagli kisirligi da ilk kez duyuyorum yeni bir akim var sanirim. Bizim yas grubumuzda asi olmayan kimse yok cunku
Saklarmış okula gelince de kaçıp eve gelirmiş eşimler. Garip garip işler nerden duydularsa. Amerikanın İsrailin Türk milletini zehirlemek ve soyuna zarar vermek amacıyla yaptıklarını söylüyorlardı

Aynen valla haklısın ben sinek konmasına huylanır oldum seni çok iyi anlıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180712-191431.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 54
Çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlar. Doğru düzgün bakmıyorlar ya bu doktorlar her şeye illa bizim mi söylememiz lazım. Bir doktorun hassasiyeti diğerinde yok, diğerinde olan bunda yok tam bir doktor bulamadık haa

Oo sen baya bulmuşsun canım ilk girdiğimde yoktu diğer a101de 3 tane vardı bu 2sini aldım
ayyy bnde senin aldiklarinin bulamamisim cnmm :) mahallenin mutlu bebegi ile emiyor mu kitabini kitapsandan aldim bu ikisini bitirim bebeginize fransiz kalin diye bi kitap gordum onu alicam

Ya şeker çıkarsa diyete başlamak gerekiyor boşuna yaptırmasam da direk diyete başlasam nolur ki acaba
yuksek cikarsa 3 gunluk diyet verip sonrasinda 100 luk yukluyorlarmis canim seker cikmadi ama doktorum protein agirlikli beslen dedi yagsiz kiymadan kofte ye ciger ye dedi hatta ciger zararliymis falan dedim kim dedi onu yok oyle bisey dedi internette oyle yaziyor cok severim yoksa dedim ekmeksiz ciger ye dedi :)

Ayy ciğeri nasıl yiyorsun kız biri bana da sevdirsin şunu hiç yiyemem yaa

Bebeklere bile ciger veriliyo 8 aylikken ekleniyo listeye zararli olsa onlara verilmez sanirim :) Demiri dusmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…