2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sağ taraf belim uykudan kalktığımdan beri ağrıyor yaa normal midir ki acaba. Sızı gibi değil de o ağrı hep oradaymış gibi. Çok rahatsız etti.

Öyle canım. Özellikle ilk gebelik olunca insan acemi oluyor, doktorların bize detaylı bilgi vermesi uyarması gerekiyor ama neredeyse biz istemeden çoğu şey yapılmıyor. Ultrasonda bak gönder oluyor. Özelde de para tuzağı üç beş tahlile 450 tl istiyorlar. Her ay nasıl yaptırayım. Bakalım artık canım yasaya yasaya öğreniyoruz. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Herşeyin başı sağlık. Bugün tek düşündüğüm bebeğimin sağlığıydı. Ne giysi ne beşik ne araba... Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Benim hep öyle kuzum. Sağ doğsun da illaki giydirecek bir şey buluruz her şeyi zamanla alırız düşüncesi var bende de. Allahım korusun yavrularımızı..

Bana tampondan sonra bakılmadı ilk kontrolüm dündü, belki bir daha bakmaz o zaman, dikişten sonra değişik bir baskı oldu, öncesinde yoktu. Senin doktor da iyiymiş :)) Kontrol ne zaman?
Bi terslik olmadığı sürece bakmaz bencede. 23 temmuzda kontrolüm var bakalım o zaman ne çıkıcak:) her ay gittiğimizde bişey çıkıyo artık :))

İstediği tahlilleri sağlık ocağına sorsan canım; çoğu orda yapılıyor zaten. Çalışılmayan tahlilleri hastanede yaptırırsın.

Geçmişin tamamını okuyamadım bütün gün dışarıdaydım. Bir tek mavila da bir sıkıntı varmış sanırım. Çok anlayamıyorum bu tür problemleri, sadece dua ediyorum Rabbim tüm sıkıntı yaşayan hamilelere şifa versin diye.

benim esimde bu sefer gorememiss bana donuktu baya ekran :) sana dinrurmeseydi ekrani gorucektim diyor :) bosver sen gorme dedim bende

Cnm bir şey sorabilir miyim? Ekran sadece doktorun ekranı mı var.

Cnm öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçları bıraktıktan sonra enzimlerin düşer. Enginar karaciğer için çok faydalı. Şuan mevsimi değil diye biliyorum bir araştır istersen. Konserve de yenilebilir ama konserveye karşı tutumun önmli.

@aydingelini cnm çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

evet canim bi gittigim goktorda sadece doktorun ekrani var digerinde 2 ekran var

Bugün ablam 3 saatlik yoldan çıktı geldi bana kötümüyüm diye, kayınvalidemi aradım hıı ben gündeyim bakarım sonra dedi kapattı. Neyse ablam geldi baya sonra kayınvalidem. Kv bende kal dedi ablam gel babamda kal dedi. Siz kalın dedim. Neyse ablam bugün kv kalsın yarın ben dedi. Çay kahve içtik pasta vardı onu kestik ablam gitti. Bulaşıklar kaldı. Kv masaya oturdu ben mutfak topladım o baktı. Sonra içeri girdi aa yağmur sehpaları silicektik ama oturdum ben dedi. Sehpa sildim yerine yerleştirdim... bide bana diyo gel bende yat kal kalırmıyım Allah aşkına.. hala kanamam geliyo bu arada klozete baya akmış.. birazdan çamaşır asıcam. Kime sorsan kv bana bakıyor..

8 olmuss canim hatta 8300 olmuss yani 300 ude var:)) cok almissin diyro bide bana
Aman al ya bebeğe zararı yoksa inşallah veririz
Ahahah iyi yapmışsın :))
Ins canım hepmi asagidaydi sonradan mi olmus
Önceden yoktu böyle bişey hiç söylenmemiştide canım bugün çıktı ortaya
Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…