Yok yaa yemedim bi deneyeyim ama hamilelik sonrası mümkünseahhh kuzumm ben cok severim vallahi :) bayila bayilada yerim mangalda yedinmi hicc oyle cok guzel oluyor
mangalda dene canim o zaman begenirsin bence :)Yok yaa yemedim bi deneyeyim ama hamilelik sonrası mümkünse
Yani hamilelere zararli mi onu bilmiyorum ama 8. Ayda kuzu cigerine baslamistik ek gida da.aa oylemi canimm internete hamilelikte sakatat zararli falan yaziyor ama
hadi yaa canim bende artik az az yiycem napim cok abartmadan yerim artik :)Yani hamilelere zararli mi onu bilmiyorum ama 8. Ayda kuzu cigerine baslamistik ek gida da.
Eki Görüntüle 2168161
Çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlar. Doğru düzgün bakmıyorlar ya bu doktorlar her şeye illa bizim mi söylememiz lazım. Bir doktorun hassasiyeti diğerinde yok, diğerinde olan bunda yok tam bir doktor bulamadık haa
Benim hep öyle kuzum. Sağ doğsun da illaki giydirecek bir şey buluruz her şeyi zamanla alırız düşüncesi var bende de. Allahım korusun yavrularımızı..Öyle canım. Özellikle ilk gebelik olunca insan acemi oluyor, doktorların bize detaylı bilgi vermesi uyarması gerekiyor ama neredeyse biz istemeden çoğu şey yapılmıyor. Ultrasonda bak gönder oluyor. Özelde de para tuzağı üç beş tahlile 450 tl istiyorlar. Her ay nasıl yaptırayım. Bakalım artık canım yasaya yasaya öğreniyoruz. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Herşeyin başı sağlık. Bugün tek düşündüğüm bebeğimin sağlığıydı. Ne giysi ne beşik ne araba... Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Ins canım hepmi asagidaydi sonradan mi olmusÇok geçmiş olsun canım inşallah değerlerin düşer
Maşallah canım gözün aydın
Korktum valla canım ama çok şükür bişey yok, dinleniyorum inşallah plesentada yukarı çıkar bi sorun teşkil etmez
Bi terslik olmadığı sürece bakmaz bencede. 23 temmuzda kontrolüm var bakalım o zaman ne çıkıcak:) her ay gittiğimizde bişey çıkıyo artık :))Bana tampondan sonra bakılmadı ilk kontrolüm dündü, belki bir daha bakmaz o zaman, dikişten sonra değişik bir baskı oldu, öncesinde yoktu. Senin doktor da iyiymiş :)) Kontrol ne zaman?
İnşallah kötü birşey çıkmaz, kendini olumsuza yönledirme.Bi terslik olmadığı sürece bakmaz bencede. 23 temmuzda kontrolüm var bakalım o zaman ne çıkıcak:) her ay gittiğimizde bişey çıkıyo artık :))
İstediği tahlilleri sağlık ocağına sorsan canım; çoğu orda yapılıyor zaten. Çalışılmayan tahlilleri hastanede yaptırırsın.Öyle canım. Özellikle ilk gebelik olunca insan acemi oluyor, doktorların bize detaylı bilgi vermesi uyarması gerekiyor ama neredeyse biz istemeden çoğu şey yapılmıyor. Ultrasonda bak gönder oluyor. Özelde de para tuzağı üç beş tahlile 450 tl istiyorlar. Her ay nasıl yaptırayım. Bakalım artık canım yasaya yasaya öğreniyoruz. İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Herşeyin başı sağlık. Bugün tek düşündüğüm bebeğimin sağlığıydı. Ne giysi ne beşik ne araba... Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Valla bende bilemiyorum artık ne düşüneceğimi. Hiçbirşey demese fazla kilo alıyosun der. 1,5 ayda yaklaşık 5 kilo alıncaİnşallah kötü birşey çıkmaz, kendini olumsuza yönledirme.
İyi de bu hareketsizlikle çok normal, ye iç yat yapıyoruz. Yaz sıcak hafif besleniyoruz ama yinede alıyorsunValla bende bilemiyorum artık ne düşüneceğimi. Hiçbirşey demese fazla kilo alıyosun der. 1,5 ayda yaklaşık 5 kilo alınca
benim esimde bu sefer gorememiss bana donuktu baya ekran :) sana dinrurmeseydi ekrani gorucektim diyor :) bosver sen gorme dedim bende
kızlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın on da randevum vardı özelde doktoruma gittim Kan tahlillerinin hepsini tekrar istedi özelde Tahliller için 450 TL istediler. oradan mecbur Devlet Hastanesi'ne gittim tüm kan tahlilleri mi tekrar verdim. bu değerlerin hamilelikte yüksek olması çok normal değil Özellikle ileriki haftalarda bebek için büyük tehlikeler yaratabiliyor. Dr şu anda kullanmakta olduğum Demir ve vitamin ilaçları dahil tüm ilaçlarımı kesti. yarın kan sonuçları çıkacak tekrar sonuçlara göre değerlendirecek ler. yükselmeye devam ederse farklı bir alana sevk edeceğini söyledi. sebebi sarılık veya karaciğerde bir problem veya safra kesesi taşı olabilir dedi. İnşallah ilaçlardan kaynaklı bir durumdur ve değerler düşer. Şimdilik sadece sonuçları bekliyorum. Duanızı eksik etmeyin. İleride detaylı yazmaya çalışırım. Sizler de muhakkak rutin tüm Kan tahlillerini yaptırın Çünkü benim hiçbir Şikayetim yoktu...
evet canim bi gittigim goktorda sadece doktorun ekrani var digerinde 2 ekran varCnm bir şey sorabilir miyim? Ekran sadece doktorun ekranı mı var.
Cnm öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçları bıraktıktan sonra enzimlerin düşer. Enginar karaciğer için çok faydalı. Şuan mevsimi değil diye biliyorum bir araştır istersen. Konserve de yenilebilir ama konserveye karşı tutumun önmli.
@aydingelini cnm çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
bende oyle bilbiliyordum canin ama bugun ye dedi vallaKızlar ben de hamilelikte ciğer ve diğer sakatatlar yasak diye biliyorum, ciğeri çok severim normalde ama hiç yemedim zararlı diye..
evet canim bi gittigim goktorda sadece doktorun ekrani var digerinde 2 ekran var
Aman al ya bebeğe zararı yoksa inşallah veririz8 olmuss canim hatta 8300 olmuss yani 300 ude var:)) cok almissin diyro bide bana
Ahahah iyi yapmışsın :))ayyy ben takmiyorumda doktor takiyor yaa ondann strese giriyorum:) kvdemde ekmege takmis yagmur ekmegi birakmali diyormus esime dedim ne ekmegi yuyorum ben bi sabah kHvaltida yiyorum oda midem bulaniyor diye cok bile yemiyorum boyle soyrlyince sinirlendirdi beni gitmedim onunla yaylaya
Önceden yoktu böyle bişey hiç söylenmemiştide canım bugün çıktı ortayaIns canım hepmi asagidaydi sonradan mi olmus
Amin canım inşallahCnm bir şey sorabilir miyim? Ekran sadece doktorun ekranı mı var.
Cnm öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçları bıraktıktan sonra enzimlerin düşer. Enginar karaciğer için çok faydalı. Şuan mevsimi değil diye biliyorum bir araştır istersen. Konserve de yenilebilir ama konserveye karşı tutumun önmli.
@aydingelini cnm çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?