2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Yağmur var ya sen de dayakliksin... Gerekirse kır at o bulaşıkları ama Yİ KA MAAAAA Çamaşır filan da asmiyorsun. Bak bebeğine bir şey olursa bundan sen de sorumlusun doktoru dinlemediğin için. Madem evde yorulacaktin neden aldın o raporu? Asil ev işlerine rapor vermek lazım sana...

Canım niye yapıyorsun ya, yapma bırak bir hafta çamaşırı bulaşığı ya. Kalsın nolcak sizden kıymetli mi? Hala kanaman var üstelik. Çok çok yanlış yapıyorsun bak senin ayağını uzatığ yatman lazım şimdi. Bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen elleme hiçbir şeyi.

Makineye yerleştirdim. Doktor dedi ya yatak döşek yatma işleri ağır olmadıkça yap diye. Salak eşimde diyo ablama da annesine de doktor ağır iş yapma dedi, yatak döşek yat diye rapor vermiyorum az az işlerini hallet diye söyledi dedi. Sonra kalkarmı bu kadın. Utansın diye kalktm banamısın demedi. Asmıyorm kalsın yarın eşime astırırım
Yapmıyor canım bende ona kızıp yapıyorm madem kalıyorsun kalk yap be kadın makineye dizmek buladr zormu.. ama eşim doktorun dediğini söyledi. Umurlarında değilim yalan gibi geliyo onlara

Ya canım ben de onu diyorum yapmazsa yapmasın ya o onun ayıbı. Sen ona kızıp kendine ve bebeğine niye ceza veriyorsun? Bebeğe bir şey olsa Allah korusun Allah korusun da yine sem üzüleceksin. Yapamıyorum de git yat ya...

Benim de taşınma günü kanamam oldu bak o günden beri lavaboda duruyor bulaşıklar ki zaten bulaşık çıkaracak şey yapmıyoruz bile 3gün oldu bugün... Bebeklerimizden kıymetli değil asla

Ay ayni benimki sordan hamileyken ben baktim der eve sokmuyorum o yuzden kralice elizabethi.bide her aradiginda kizim kotuysen cok sıkıştınsa geliym gelince de ben senin duzenini bilmiyorum...

Aynen öyle valla canım, haklısın salaklık bende topladm mutfağı öyle bırakıcaktım eşime de dicektim dün yapamadm kaldı diye. Ama ozamanda doktor yap dedi nite yapmıyosun der öküz. Ay daha yapmam yaparsa yapsın. Ablamda bugün kv ve eşimin yanında çalışıyo hala sanki muhtaç, aldığı para hastanelere doktorlara gidito yatıp dinleneceğine sanki hayırını görüyo o paranın dedi. Düşündümde doğruyu söylüyo...

Ay ayni benimki sordan hamileyken ben baktim der eve sokmuyorum o yuzden kralice elizabethi.bide her aradiginda kizim kotuysen cok sıkıştınsa geliym gelince de ben senin duzenini bilmiyorum...
Bende gidip o yüzden kalmak istemiyorum sonra hrkese manşet. YAĞMURU BEN BAKTIM. He he baktı...

Canım bak geçen gün başka bir doktora gittim de bana hopla zıpla dedi biliyorsun. Kendi doktoruma mail attım günde iki progestan alacaksın, kesilmezse iğne de yapacağız dedi... Ağır işleri yapma derken de ev işi değil bence ufak tefek şeyleri yapabilirsin demiştir. Ev işi yapabilecek olsan dışarda da çalışabilirdin. Evde koşturmak masa başı çalışmaktan daha sıkıntılı hamile için, devamlı hareket ediyorsun eğil kalk...

Eşin laf ederse hiç çekinmeden de, evladımızı iki bulaşık için riske atmayı mı istiyorsun gerçekten diye...

Ya yağmur aynı hikayeler ya nefret ediyorum bu hamilelere iş yükleyen insanlardan. Erkekler de çok salak cidden Ula zaten kadın yerinden kalkmıyor biraz gaza getir riskli miskli yatacak de de kalksın bari. Ama bence senin kaynana o zaman da kalkmaz tıpkı benimkinin şu durumda kalk iş yap demesi gibi. Ben böyle insanları var ya

Bu dediğinde olabilir aslında biz onu ev işi yapabilirm anlamında anladık açıkcası. Senin o doktor faciaydı canım... haklısınız yapmıycam olayın şokundan heralde beynim idraak etmiyo ne derece ciddi...

Heeh aynen afifecanım, kalkmaz yapmaz. Uykusu gelmiş şimdi yatıp uyur. Sabahta eşimve kaynım işten gelecek kahvaltıya kalkmıycam. Bakalım ne yapacak

Bu dediğinde olabilir aslında biz onu ev işi yapabilirm anlamında anladık açıkcası. Senin o doktor faciaydı canım... haklısınız yapmıycam olayın şokundan heralde beynim idraak etmiyo ne derece ciddi...
Kuzum tabiki ufak tefek işleri kastediyor. Sürekli yatak istirahati yapamaman için o cümleyi kuruyorlar hatta. Yatalak gibi yatma diyor yani. Onun dışında maximum yemeğini yapabilirsin o da ayakta fazla kalmadan. Başka hiçbir işi yapmaman lazım bırak evi b. götürsün. Ay karnım ay belim de korkut biraz ya sende. Başka türlü anlamayacaklar .

Benim kocada hayır yok, kan yatağa kadr çıkmış sabah. Adam olayın ciddiyetinde değil. Hoş o da annesine gitmek istemiyorum diye söyledi ama annesi kalsın ben iş yapayımda demedim yani

Benim kocada hayır yok, kan yatağa kadr çıkmış sabah. Adam olayın ciddiyetinde değil. Hoş o da annesine gitmek istemiyorum diye söyledi ama annesi kalsın ben iş yapayımda demedim yani
Konunun ciddiyetini başta eşinin anlaması için senin artık hakikaten şu güçlü kadın imajını bırakman lazım acilen. Kaybetme korkunu eşine biraz hissettir ve hayatında hiç yapmadığın kadar naz yap. Bebeğin için.

Kesinlikle kalkma kahvaltılık bi şeyler alsın gelsin. Suratını da as otur.
Bikeresinde surat yaptım hamileliğin ilk zamanlarında, isterse karnında 10 can olsun demişti.. bir hafta ağlamaktan helak olmuş kanama alanı oluşmuştu yine rapor almışrım. Benmki ne kadr surat yaparsan okadar hain nankör bencil oluyo..
Haklısın canım artık naZlanma vakti geldi. Kalkmıycam zaten kaynanam kalksın hazırlasjn oğullarına mutfak orada. Yapmıyosa da hepsi aç kalsın umurumda değil ben elbet doyururum karnımı

İyi akşamlar hanımlar benim bi sorum olucaktı. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istek üzerine yapılabiliyor mu? Normal doğum yapmak mecbur mu?
Ben hep özel hastaneye gidiyordum muayeneye bugüne kadar da özel hastanede sezeryan doğum yapmak istiyordum. Fakat Annem yok. Kayınvalidemde parkinson hastası. Yani doğumda yanımda kimse olmicak eşimden başka sırf bunun için özel hastahanede sezeryan doğum yapmak istiyorum. Eşimin yanımda olması için.
Fakat 2.200TL özel hastahanede doğum ücreti. Maddi durumumuz yok şartlar el vermiyor.
Ailelerden de destek alabileceğimiz kimsemiz yok. Bursada yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istesem doktor kabul eder mi böyle bir şansım var mı ilk gebeliğim korkuyorum. İyi bir doktor iyi bir hastahane öneriniz varmı? Daha önce devlette sezeryan doğum yapan varmı aranızda şartlar nasıldı? Bursada bana önerebileceğiniz iyi bir doktor ve devlet hastanesi varmı? Lütfen yardım edermisiniz çok yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…