2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Süpersin Yağmurum güzel haberler bekliyoruz senden. Kendini üzme yorma.

Allah allah daha neler duycaz bakalım hayîrlisiyla 9 ayı biturebilsek bari ya sakın kv gidim deme bence kalin falanda deme kendi basina daha az isin olur sehbalarin gerekirse 1 karis toz olur sehbalari silcektim diyen olmaz dikkat et guzelim kendine biraz bebisini dusun yani vicdansiz kaynana

İyi akşamlar hanımlar benim bi sorum olucaktı. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istek üzerine yapılabiliyor mu? Normal doğum yapmak mecbur mu?
Ben hep özel hastaneye gidiyordum muayeneye bugüne kadar da özel hastanede sezeryan doğum yapmak istiyordum. Fakat Annem yok. Kayınvalidemde parkinson hastası. Yani doğumda yanımda kimse olmicak eşimden başka sırf bunun için özel hastahanede sezeryan doğum yapmak istiyorum. Eşimin yanımda olması için.
Fakat 2.200TL özel hastahanede doğum ücreti. Maddi durumumuz yok şartlar el vermiyor.
Ailelerden de destek alabileceğimiz kimsemiz yok. Bursada yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Özel hastahanede muayeneye gitme sebebim eşimin iş yeri ile anlaşmalı %50 muayenede indirim yapıyorlardı.
Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istesem doktor kabul eder mi böyle bir şansım var mı ilk gebeliğim korkuyorum. İyi bir doktor iyi bir hastahane öneriniz varmı? Daha önce devlette sezeryan doğum yapan varmı aranızda şartlar nasıldı? Bursada bana önerebileceğiniz iyi bir doktor ve devlet hastanesi varmı? Lütfen yardım edermisiniz çok yalnızım

Iyide dr yat diye rapor vermedi ama kanaman devam ederkende kalk camasir as demedi yani zaten uzanmak camasir ipine basli basina tehlikeliyken boyle zamanda ne bu yani kiz allah icin benim kaynanam hic biseyim yokken bana camasir falan astirmaz uzanmiyim diye tekrarliyorum yine kusura bakma vicdansiz kaynana

Kizlar size bi sorum var. Özel hastanelerde muayeneden sonra ucretsiz 10 günde kontrol süremiz var ya. Ben simdi baska bi doktora randevu alsam 10 gün icinde kendi doktoruma randevu alsam yine ucretsizmi olur sizce. Sonucta ayni bölüm ama doktor farkli

Kizlar kolumu kaldiramiyorum asi mahvetti buz fln koydum gunduz azdi aci ama gece gece costu. Sanki icine okuz oturdu kolumun. Kac gunde gecer acabaa bugun soluma da yatamam sanirim. aydingelini Hicbi is yapma kimse icin canim. Keske kv ve ablana da demeseydin faydasindan cok zarari dokunanlar bisey bilmese de olur. Yarinda bisey hazirlama kocaman insanlar iki yumurta kirip yerler yemekte dert edilmemesi gereken bisey. Lovemom Bildigim kadariyla devlette istege bagli sezeryan olmuyo canim. Son dakikaya kadar sancini cekiyosun. Bebekte sikinti varsa sende acilma fln yoksa ozel durumda sezeryana aliyolar. Ama bazi doktorlar anlayis gosterebilir belki. Bulundugun yerde devletleri simdiden arastir muayeneye git tanimaya calis belki bulursun seni sezeryan yapacak doktor ama simdiden sartlama kendini belki cok kolay normal dogum yapacak bir gunde ayaklanacaksin belli olmuyo bu isler maalesef

Canım hiç devlet Hastanesi'ne gitmedim bı gidip konuşmak lazım ama bildiğim kadarıyla sezeryani cok tercih etmiyorlar zorunlu olmadıkça.

Geçmiş olsun canım yarın daha iyi olursun 3 güne de birşeyin kalmaz insallah

Bildiğim kadarıyla kontrol süresinde başka doktora ücretsiz muayene olamıyorsunuz. Sadece acilden girersen nöbetçi doktor ücretsiz bakar canım. Poliklinik saatinde kendi doktoruna gitmen gerekir ücret vermek istemiyorsan.

Cnm sen kendi canının kıymeti bilmezsen kimse bilmez. Önce bebeğin için sonra kendin için kendi canının kıymetini bilmen gerekiyor. Bebeğin senin için değerli olduğunu eşine ailenize hissettir. İster bunu naz niyaz ile yap ister adam akıllı geç karşılarına söyle hiçbir iş yapmayacağım diye. Yarın kahvaltıya geliyorlar birde. Şaka gibi. Yarın kahvaltı için sipariş ver mesela eşine börek iste canın çekerse kayınvalidene yaptır. Senin için zor olacak ama bir yerden başla. Doktorun sana yap dediği şeyler hafif şeylerdir muhtemelen ıslak çamaşır sepetini kaldırmak olmadığına eminim. Makineye bulaşık dizmek bile bel ağrısı yaratabilir değil ki sen kanamalısın şuan. Hormonlar seni teğet mi geçti cnm sen bayağı bayağı arkadaşın da dediği gibi güçlü kadın imajındasın. Kır zincirini artık ağlak kadın pozisyonuna geç lütfen. Lütfen bu söylediklerimi yanlış anlama. Yapı olarak haksızlığa gelemeyen bir insanım bu durumda sana böyle davranılması çok üzdü. Kendi için olmasa bile bebeğin için yap. Belki o senin kadar güçlü değildir. Dikkat et cnm.

Cnm görümcemin gebelikte olmasa da karaciğer enzimleri sebepsiz yükselmişti ve enginarda şifa buldum demişti. Çok yedi ve düştü değerler. Tabi sen yine araştır bir öncelikle. Doktrona sor gerekirse. İyi haberler ile gelirsin inşallah mavila

Kendi doktoruma randevu bulamiyorumki haftaya carsambaya kadar yok bebekte hareket yok sabahtan beri cok endiseleniyorum. Gittigm hastanedeki diger kadin dogum doktorlari bos bi benim doktorum dolu. Onlardan birine gorunsem dedim napsam bilemedim

Cnm malesef hiçbir bilgim yok keşke yardım edebilsem.

Bildiğim kadarıyla hayır cnm. Hatta muayene olduğun doktorun 10 günlük kontrol süresi dolmadan aynı hastaneden diğer doktora randevu da alamıyorsun. Etik karşılanmıyor sanrım

Bildiğim kadarıyla hayır cnm. Hatta muayene olduğun doktorun 10 günlük kontrol süresi dolmadan aynı hastaneden diğer doktora randevu da alamıyorsun. Etik karşılanmıyor sanrım
Ne kadar sacma isler valla o zaman paraya kiyicam yani yapcak bisey yok. Devlet hastaneleride dolu hic randevu bulamadim

Kendi doktoruma randevu bulamiyorumki haftaya carsambaya kadar yok bebekte hareket yok sabahtan beri cok endiseleniyorum. Gittigm hastanedeki diger kadin dogum doktorlari bos bi benim doktorum dolu. Onlardan birine gorunsem dedim napsam bilemedim

Canim ben gittim bi kez kontrol icin randevu almana gerek yok direkt girebilirsin dedi. Doktorun numarasi varsa bi sor kendisine. Her ay yaptigin gibi giris fln yapilmiyor bildigim kadariyla

İyi de bu hareketsizlikle çok normal, ye iç yat yapıyoruz. Yaz sıcak hafif besleniyoruz ama yinede alıyorsun
Valla zaman geçtikçe de alıcam napıcam bilmiyorum. Ya kril yada demir de iştahımı açıyo. Birden kocaman bi göbek çıktı bende inanamadım halime. Ben hep bide normal doğum istiyordum bu yatmakla vücüdumda tembelleşti herhalde normal yapamıcam demeye başladım:)
sen tetenoz aşını olmuş muydun? Sanki en son soracaktın onu diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…