Süpersin Yağmurum güzel haberler bekliyoruz senden. Kendini üzme yorma.Bikeresinde surat yaptım hamileliğin ilk zamanlarında, isterse karnında 10 can olsun demişti.. bir hafta ağlamaktan helak olmuş kanama alanı oluşmuştu yine rapor almışrım. Benmki ne kadr surat yaparsan okadar hain nankör bencil oluyo..
Haklısın canım artık naZlanma vakti geldi. Kalkmıycam zaten kaynanam kalksın hazırlasjn oğullarına mutfak orada. Yapmıyosa da hepsi aç kalsın umurumda değil ben elbet doyururum karnımı
Allah allah daha neler duycaz bakalım hayîrlisiyla 9 ayı biturebilsek bari ya sakın kv gidim deme bence kalin falanda deme kendi basina daha az isin olur sehbalarin gerekirse 1 karis toz olur sehbalari silcektim diyen olmaz dikkat et guzelim kendine biraz bebisini dusun yani vicdansiz kaynanaBugün ablam 3 saatlik yoldan çıktı geldi bana kötümüyüm diye, kayınvalidemi aradım hıı ben gündeyim bakarım sonra dedi kapattı. Neyse ablam geldi baya sonra kayınvalidem. Kv bende kal dedi ablam gel babamda kal dedi. Siz kalın dedim. Neyse ablam bugün kv kalsın yarın ben dedi. Çay kahve içtik pasta vardı onu kestik ablam gitti. Bulaşıklar kaldı. Kv masaya oturdu ben mutfak topladım o baktı. Sonra içeri girdi aa yağmur sehpaları silicektik ama oturdum ben dedi. Sehpa sildim yerine yerleştirdim... bide bana diyo gel bende yat kal kalırmıyım Allah aşkına.. hala kanamam geliyo bu arada klozete baya akmış.. birazdan çamaşır asıcam. Kime sorsan kv bana bakıyor..
Aman al ya bebeğe zararı yoksa inşallah veririz
Ahahah iyi yapmışsın :))
Önceden yoktu böyle bişey hiç söylenmemiştide canım bugün çıktı ortaya
Amin canım inşallah
Iyide dr yat diye rapor vermedi ama kanaman devam ederkende kalk camasir as demedi yani zaten uzanmak camasir ipine basli basina tehlikeliyken boyle zamanda ne bu yani kiz allah icin benim kaynanam hic biseyim yokken bana camasir falan astirmaz uzanmiyim diye tekrarliyorum yine kusura bakma vicdansiz kaynanaMakineye yerleştirdim. Doktor dedi ya yatak döşek yatma işleri ağır olmadıkça yap diye. Salak eşimde diyo ablama da annesine de doktor ağır iş yapma dedi, yatak döşek yat diye rapor vermiyorum az az işlerini hallet diye söyledi dedi. Sonra kalkarmı bu kadın. Utansın diye kalktm banamısın demedi. Asmıyorm kalsın yarın eşime astırırım
Yapmıyor canım bende ona kızıp yapıyorm madem kalıyorsun kalk yap be kadın makineye dizmek buladr zormu.. ama eşim doktorun dediğini söyledi. Umurlarında değilim yalan gibi geliyo onlara
İyi akşamlar hanımlar benim bi sorum olucaktı. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istek üzerine yapılabiliyor mu? Normal doğum yapmak mecbur mu?
Ben hep özel hastaneye gidiyordum muayeneye bugüne kadar da özel hastanede sezeryan doğum yapmak istiyordum. Fakat Annem yok. Kayınvalidemde parkinson hastası. Yani doğumda yanımda kimse olmicak eşimden başka sırf bunun için özel hastahanede sezeryan doğum yapmak istiyorum. Eşimin yanımda olması için.
Fakat 2.200TL özel hastahanede doğum ücreti. Maddi durumumuz yok şartlar el vermiyor.
Ailelerden de destek alabileceğimiz kimsemiz yok. Bursada yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Özel hastahanede muayeneye gitme sebebim eşimin iş yeri ile anlaşmalı %50 muayenede indirim yapıyorlardı.
Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istesem doktor kabul eder mi böyle bir şansım var mı ilk gebeliğim korkuyorum. İyi bir doktor iyi bir hastahane öneriniz varmı? Daha önce devlette sezeryan doğum yapan varmı aranızda şartlar nasıldı? Bursada bana önerebileceğiniz iyi bir doktor ve devlet hastanesi varmı? Lütfen yardım edermisiniz çok yalnızım
Kizlar kolumu kaldiramiyorum asi mahvetti buz fln koydum gunduz azdi aci ama gece gece costu. Sanki icine okuz oturdu kolumun. Kac gunde gecer acabaa bugun soluma da yatamam sanirim.aydingelini Hicbi is yapma kimse icin canim. Keske kv ve ablana da demeseydin faydasindan cok zarari dokunanlar bisey bilmese de olur. Yarinda bisey hazirlama kocaman insanlar iki yumurta kirip yerler yemekte dert edilmemesi gereken bisey. Lovemom Bildigim kadariyla devlette istege bagli sezeryan olmuyo canim. Son dakikaya kadar sancini cekiyosun. Bebekte sikinti varsa sende acilma fln yoksa ozel durumda sezeryana aliyolar. Ama belki bazi doktorlar anlayis gosterebilir belki. Bulundugun yerde decletleri simdiden arastir muayeneye git tanimaya calis belki bulursun seni sezeryan yapacak doktor ama simdiden sartlama kendini belki cok kokay normal dogum yapacak bir gunde ayaklanacaksin belli olmuyo bu isler maalesef
Kizlar size bi sorum var. Özel hastanelerde muayeneden sonra ucretsiz 10 günde kontrol süremiz var ya. Ben simdi baska bi doktora randevu alsam 10 gün icinde kendi doktoruma randevu alsam yine ucretsizmi olur sizce. Sonucta ayni bölüm ama doktor farkli
Geçmiş olsun canım yarın daha iyi olursun 3 güne de birşeyin kalmaz insallah
Bugün ablam 3 saatlik yoldan çıktı geldi bana kötümüyüm diye, kayınvalidemi aradım hıı ben gündeyim bakarım sonra dedi kapattı. Neyse ablam geldi baya sonra kayınvalidem. Kv bende kal dedi ablam gel babamda kal dedi. Siz kalın dedim. Neyse ablam bugün kv kalsın yarın ben dedi. Çay kahve içtik pasta vardı onu kestik ablam gitti. Bulaşıklar kaldı. Kv masaya oturdu ben mutfak topladım o baktı. Sonra içeri girdi aa yağmur sehpaları silicektik ama oturdum ben dedi. Sehpa sildim yerine yerleştirdim... bide bana diyo gel bende yat kal kalırmıyım Allah aşkına.. hala kanamam geliyo bu arada klozete baya akmış.. birazdan çamaşır asıcam. Kime sorsan kv bana bakıyor..
Aman al ya bebeğe zararı yoksa inşallah veririz
Ahahah iyi yapmışsın :))
Önceden yoktu böyle bişey hiç söylenmemiştide canım bugün çıktı ortaya
Amin canım inşallah
Bikeresinde surat yaptım hamileliğin ilk zamanlarında, isterse karnında 10 can olsun demişti.. bir hafta ağlamaktan helak olmuş kanama alanı oluşmuştu yine rapor almışrım. Benmki ne kadr surat yaparsan okadar hain nankör bencil oluyo..
Haklısın canım artık naZlanma vakti geldi. Kalkmıycam zaten kaynanam kalksın hazırlasjn oğullarına mutfak orada. Yapmıyosa da hepsi aç kalsın umurumda değil ben elbet doyururum karnımı
Kendi doktoruma randevu bulamiyorumki haftaya carsambaya kadar yok bebekte hareket yok sabahtan beri cok endiseleniyorum. Gittigm hastanedeki diger kadin dogum doktorlari bos bi benim doktorum dolu. Onlardan birine gorunsem dedim napsam bilemedimBildiğim kadarıyla kontrol süresinde başka doktora ücretsiz muayene olamıyorsunuz. Sadece acilden girersen nöbetçi doktor ücretsiz bakar canım. Poliklinik saatinde kendi doktoruna gitmen gerekir ücret vermek istemiyorsan.
İyi akşamlar hanımlar benim bi sorum olucaktı. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istek üzerine yapılabiliyor mu? Normal doğum yapmak mecbur mu?
Ben hep özel hastaneye gidiyordum muayeneye bugüne kadar da özel hastanede sezeryan doğum yapmak istiyordum. Fakat Annem yok. Kayınvalidemde parkinson hastası. Yani doğumda yanımda kimse olmicak eşimden başka sırf bunun için özel hastahanede sezeryan doğum yapmak istiyorum. Eşimin yanımda olması için.
Fakat 2.200TL özel hastahanede doğum ücreti. Maddi durumumuz yok şartlar el vermiyor.
Ailelerden de destek alabileceğimiz kimsemiz yok. Bursada yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Özel hastahanede muayeneye gitme sebebim eşimin iş yeri ile anlaşmalı %50 muayenede indirim yapıyorlardı.
Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istesem doktor kabul eder mi böyle bir şansım var mı ilk gebeliğim korkuyorum. İyi bir doktor iyi bir hastahane öneriniz varmı? Daha önce devlette sezeryan doğum yapan varmı aranızda şartlar nasıldı? Bursada bana önerebileceğiniz iyi bir doktor ve devlet hastanesi varmı? Lütfen yardım edermisiniz çok yalnızım
Kizlar size bi sorum var. Özel hastanelerde muayeneden sonra ucretsiz 10 günde kontrol süremiz var ya. Ben simdi baska bi doktora randevu alsam 10 gün icinde kendi doktoruma randevu alsam yine ucretsizmi olur sizce. Sonucta ayni bölüm ama doktor farkli
Insallah yaa varya yani nasil bir degisik acidir bu yaparken igneyi yakti. Insallah yarina bisey kalmaz
Cok gecmis olsun canim dikkat et allsh yardimcin olsunAmin canım inşallah teşekkür ederim
Sabah kanamam oldu canım plesanta aşağı inmiş teşekkür ederim şuan uzandım dinleniyorum
Ne kadar sacma isler valla o zaman paraya kiyicam yani yapcak bisey yok. Devlet hastaneleride dolu hic randevu bulamadimBildiğim kadarıyla hayır cnm. Hatta muayene olduğun doktorun 10 günlük kontrol süresi dolmadan aynı hastaneden diğer doktora randevu da alamıyorsun. Etik karşılanmıyor sanrım
Kendi doktoruma randevu bulamiyorumki haftaya carsambaya kadar yok bebekte hareket yok sabahtan beri cok endiseleniyorum. Gittigm hastanedeki diger kadin dogum doktorlari bos bi benim doktorum dolu. Onlardan birine gorunsem dedim napsam bilemedim
Geçmiş olsun cnm. Benim ebem ağrırsa ıslak havlu koy demişti.
Valla zaman geçtikçe de alıcam napıcam bilmiyorum. Ya kril yada demir de iştahımı açıyo. Birden kocaman bi göbek çıktı bende inanamadım halime. Ben hep bide normal doğum istiyordum bu yatmakla vücüdumda tembelleşti herhalde normal yapamıcam demeye başladım:)İyi de bu hareketsizlikle çok normal, ye iç yat yapıyoruz. Yaz sıcak hafif besleniyoruz ama yinede alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?