Ne kadar sacma isler valla o zaman paraya kiyicam yani yapcak bisey yok. Devlet hastaneleride dolu hic randevu bulamadim
Denicem bunu canim cok agriyo gercekten felc gibi sol taraf
saglik ocagina gitmem canim ebe degisti yeni ebedende yan komsum hic memnun kalmamis cok tripli degisik biriymis bu endiseli halimle simdi onunla ugrasamam kesin kavga eder gelirim. Yarin gidicem valla kendi doktorumla gorusmek istedigimi soylicem soncta bi derdim var aradan alirlar heralde almazlarsada baska dktora girerim artik.Bazı özel hastaneler esnek olabiliyor cnm istersen önce bir sor. Belki aradan alabilirler. Ben bir müddet aradan hasta olarak randevusuz gittim 2 saat bekliyordum o ayrı bir sıkıntıydı tabi veya şimdi acileden git kötüyüm vs de. Hiç olmadı yarın sağlık ocağında kalbini dinlersin gönlün rahatlar.
Umarım faydası olur cnm
numarasi var da gelmene gerek yok fln derse benim icim hayatta rahat etmz o yuzden direk hastaneye gidip orda gorusmek isticemCanim ben gittim bi kez kontrol icin randevu almana gerek yok direkt girebilirsin dedi. Doktorun numarasi varsa bi sor kendisine. Her ay yaptigin gibi giris fln yapilmiyor bildigim kadariyla
Vicdansız değilde neden bunu yapıyo anlamıyorum, ablamın eşimin yanında ay ben yaparm ay ben ederim onlar gidince ortada bişey yok... bide beni ablama şikayet ediyo, hiç söz dinlemiyo bak dünür şikayetleneyim sana. Yapma diyoruz yapıyo yat kalkma diyoruz yatmıyo... diye devam etti ama ben bundan sonra kalkmıycam.Allah allah daha neler duycaz bakalım hayîrlisiyla 9 ayı biturebilsek bari ya sakın kv gidim deme bence kalin falanda deme kendi basina daha az isin olur sehbalarin gerekirse 1 karis toz olur sehbalari silcektim diyen olmaz dikkat et guzelim kendine biraz bebisini dusun yani vicdansiz kaynana
Bizim balkon kapalı canım kurutmalık mı diyolar ona uzanmadan asıyorum yani. Bilmiyorum bi zamanlar bizim orada çalışan bizim buralı bi kız diğer muhasebeciye zaten kaynanası yağmuru hiç sevmiyo bi kavga çıksada onunla kavga etsem diye bekliyo falan demiş. Eşimin kuzenide bana o babanne olmaya hazır değilmiş öyle söyledi demişti. Kadının günahına girmiyim diyorum yalandır diyorum ama böyle davranması da garip..Iyide dr yat diye rapor vermedi ama kanaman devam ederkende kalk camasir as demedi yani zaten uzanmak camasir ipine basli basina tehlikeliyken boyle zamanda ne bu yani kiz allah icin benim kaynanam hic biseyim yokken bana camasir falan astirmaz uzanmiyim diye tekrarliyorum yine kusura bakma vicdansiz kaynana
Canım bazı özeller bu esnekliği sağlıyo. Ben geçen gittiğim zaman 3 doktora da muayene oldum 10gün içinde ücrette almadılar. 10gün içinde hergün gelip kadın doğumdan başka doktora muayene de olsanız ücret talep edilmiyo dediler. Ama bugün gittiğim hastanede başka doktora görünmek istersen ücret talep ediyorlar. Hastaneyle alakalı yaniKizlar size bi sorum var. Özel hastanelerde muayeneden sonra ucretsiz 10 günde kontrol süremiz var ya. Ben simdi baska bi doktora randevu alsam 10 gün icinde kendi doktoruma randevu alsam yine ucretsizmi olur sizce. Sonucta ayni bölüm ama doktor farkli
Ay canım ya geçmiş olsun siz böyle deyince ben doğru aşı olduğumdan emin kalamıyorum bana hiiiç böyle şeyler olmadı ya..Kizlar kolumu kaldiramiyorum asi mahvetti buz fln koydum gunduz azdi aci ama gece gece costu. Sanki icine okuz oturdu kolumun. Kac gunde gecer acabaa bugun soluma da yatamam sanirim.aydingelini Hicbi is yapma kimse icin canim. Keske kv ve ablana da demeseydin faydasindan cok zarari dokunanlar bisey bilmese de olur. Yarinda bisey hazirlama kocaman insanlar iki yumurta kirip yerler yemekte dert edilmemesi gereken bisey. Lovemom Bildigim kadariyla devlette istege bagli sezeryan olmuyo canim. Son dakikaya kadar sancini cekiyosun. Bebekte sikinti varsa sende acilma fln yoksa ozel durumda sezeryana aliyolar. Ama bazi doktorlar anlayis gosterebilir belki. Bulundugun yerde devletleri simdiden arastir muayeneye git tanimaya calis belki bulursun seni sezeryan yapacak doktor ama simdiden sartlama kendini belki cok kolay normal dogum yapacak bir gunde ayaklanacaksin belli olmuyo bu isler maalesef
Valla bilmiyorum canım benim hormonlar cidden teğet geçti galiba. Çok istiyorum böyle beni de ah kızım ağrın varmı vah kızım yapma etme desinler diye ama yok.. kimse annen gibi olur mu. Zoraki bebek nasıl diye soruyo. Bende haksızlığa asla gelemem bunları yapan bi arkadaşım olsaydı bağıra bağıra yola getirir nazlansın diye ya da canının kıymetini bilsin diye nasihatler verirdim ama kendime nasıl bu haksızlığı yaptırabiliyorum, içimde mucize taşırken ve durum ciddiyken nasıl bişey demeden susabiliyorm bilmiyorum. Ama hala ağrım var ve kanamam var. Yarın kimse yerimden kaldramaz beni...Cnm sen kendi canının kıymeti bilmezsen kimse bilmez. Önce bebeğin için sonra kendin için kendi canının kıymetini bilmen gerekiyor. Bebeğin senin için değerli olduğunu eşine ailenize hissettir. İster bunu naz niyaz ile yap ister adam akıllı geç karşılarına söyle hiçbir iş yapmayacağım diye. Yarın kahvaltıya geliyorlar birde. Şaka gibi. Yarın kahvaltı için sipariş ver mesela eşine börek iste canın çekerse kayınvalidene yaptır. Senin için zor olacak ama bir yerden başla. Doktorun sana yap dediği şeyler hafif şeylerdir muhtemelen ıslak çamaşır sepetini kaldırmak olmadığına eminim. Makineye bulaşık dizmek bile bel ağrısı yaratabilir değil ki sen kanamalısın şuan. Hormonlar seni teğet mi geçti cnm sen bayağı bayağı arkadaşın da dediği gibi güçlü kadın imajındasın. Kır zincirini artık ağlak kadın pozisyonuna geç lütfen. Lütfen bu söylediklerimi yanlış anlama. Yapı olarak haksızlığa gelemeyen bir insanım bu durumda sana böyle davranılması çok üzdü. Kendi için olmasa bile bebeğin için yap. Belki o senin kadar güçlü değildir. Dikkat et cnm.
Cnm görümcemin gebelikte olmasa da karaciğer enzimleri sebepsiz yükselmişti ve enginarda şifa buldum demişti. Çok yedi ve düştü değerler. Tabi sen yine araştır bir öncelikle. Doktrona sor gerekirse. İyi haberler ile gelirsin inşallahmavila
Aminn canı. Allah razı olsunCok gecmis olsun canim dikkat et allsh yardimcin olsun
İyi akşamlar hanımlar benim bi sorum olucaktı. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istek üzerine yapılabiliyor mu? Normal doğum yapmak mecbur mu?
Ben hep özel hastaneye gidiyordum muayeneye bugüne kadar da özel hastanede sezeryan doğum yapmak istiyordum. Fakat Annem yok. Kayınvalidemde parkinson hastası. Yani doğumda yanımda kimse olmicak eşimden başka sırf bunun için özel hastahanede sezeryan doğum yapmak istiyorum. Eşimin yanımda olması için.
Fakat 2.200TL özel hastahanede doğum ücreti. Maddi durumumuz yok şartlar el vermiyor.
Ailelerden de destek alabileceğimiz kimsemiz yok. Bursada yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istesem doktor kabul eder mi böyle bir şansım var mı ilk gebeliğim korkuyorum. İyi bir doktor iyi bir hastahane öneriniz varmı? Daha önce devlette sezeryan doğum yapan varmı aranızda şartlar nasıldı? Bursada bana önerebileceğiniz iyi bir doktor ve devlet hastanesi varmı? Lütfen yardım edermisiniz çok yalnızım
kuzumm qllqh icin suanda senden ve bebeginden baska degerli kimse yok bundan sonra camasirlari esin assin gelene gidene o hizmet etsin hatta hizmet etmeyecek olanida cagirma bune allah askina yaaaBugün ablam 3 saatlik yoldan çıktı geldi bana kötümüyüm diye, kayınvalidemi aradım hıı ben gündeyim bakarım sonra dedi kapattı. Neyse ablam geldi baya sonra kayınvalidem. Kv bende kal dedi ablam gel babamda kal dedi. Siz kalın dedim. Neyse ablam bugün kv kalsın yarın ben dedi. Çay kahve içtik pasta vardı onu kestik ablam gitti. Bulaşıklar kaldı. Kv masaya oturdu ben mutfak topladım o baktı. Sonra içeri girdi aa yağmur sehpaları silicektik ama oturdum ben dedi. Sehpa sildim yerine yerleştirdim... bide bana diyo gel bende yat kal kalırmıyım Allah aşkına.. hala kanamam geliyo bu arada klozete baya akmış.. birazdan çamaşır asıcam. Kime sorsan kv bana bakıyor..
Aman al ya bebeğe zararı yoksa inşallah veririz
Ahahah iyi yapmışsın :))
Önceden yoktu böyle bişey hiç söylenmemiştide canım bugün çıktı ortaya
Amin canım inşallah
canim gazin falan olabilirmii yada idrarinda yanma vs bisey varmi bunlarda bebegin harektini etkiliyorKızlar günaydın. Bizim ufaklık dün yok denecek kadar az kendini hissettirdi sabaha kadar hep aklımda ondaydı. sakin kalayım dedim ama sabah kalktım yine bir şey yok solda kramp gibi ağrı şişlik oldu evden çıkmama yakın. Eşim de ise göndermedi. Yoneticime haber verdim doktorun sekreteriyle gorustum falan. Bizimki bunları bekledi heralde başladı tepistirmeye simdi de benidoktor öğlen başlıyor çalışmaya öğlene kadar hepten bu ağrı şişlik geçerse ben ne dicem doktora
canim gazin falan olabilirmii yada idrarinda yanma vs bisey varmi bunlarda bebegin harektini etkiliyor
Kızlar günaydın. Cuma mübarek günde hayırlı haberlerle başlıyoruz çok şükür. dün yaptırdığım tahlilde değerler 149 dan 116 ya düşmüş çok şükür. Hala yüksek ama Artmış olmasından çok korkmuştum düşüşe geçmiş olması en azından sevindirici. Bugün hemen doktoruma götüreceğim sonuçları. Destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. paylaşmak dertleşmek bile insana huzur veriyor. Allah hepinizden razı olsun.. Farklı farklı her ne türlü sıkıntılarınız varsa Mevlam Şu mübarek günün hürmetine sıkıntılarınızı gidersin.
tabikidr canimm o gece sertlesmesinden ben rahat edemeyip bi o tarafa donuyorum di diger tarafa :) sabahlari geciyro ama canim gaz sikismasindan dolayi hissetmedigimde oluyor bazen canim o yuzden soruyorhm sabahlari ac oluyoruz yaa mesela daha harektli oluyrolar :)İdrarda yanma yok canım gaz sıkışması ara ara yaşıyorum.geceleyin karnım daha da sertleşiyor uyandığımda sert sonra sonra düzeliyor, sizin de öyle mi canim
canım beni sağlık ocağından aradılar ben orada yaptıracağım.isterseniz aile hekimine bi sor.Kızlar birşey daha danışacağım. 24. Haftada yaptıracağımız şeker yükleme testi için hangi bölümden randevu alıp gidiyoruz. yaptıran arkadaşlar varsa bize de bilgi verebilir mi . hangi alana gidip neler yapmamız gerekiyor.. Artık tüm testlere dikkat...:).....:)
kendi doktoruna gidiyorsun canim o seker yukleme testi istiyorKızlar birşey daha danışacağım. 24. Haftada yaptıracağımız şeker yükleme testi için hangi bölümden randevu alıp gidiyoruz. yaptıran arkadaşlar varsa bize de bilgi verebilir mi . hangi alana gidip neler yapmamız gerekiyor.. Artık tüm testlere dikkat...:).....:)
Sorma ben de dönüp duruyorum :)) Valla canım benim ki aç tok pek hareketli değil kimisi diyor benim ki kıpır kıpır ,bizim kizce ben gibi uykuya duskun heraldetabikidr canimm o gece sertlesmesinden ben rahat edemeyip bi o tarafa donuyorum di diger tarafa :) sabahlari geciyro ama canim gaz sikismasindan dolayi hissetmedigimde oluyor bazen canim o yuzden soruyorhm sabahlari ac oluyoruz yaa mesela daha harektli oluyrolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?