2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne kadar sacma isler valla o zaman paraya kiyicam yani yapcak bisey yok. Devlet hastaneleride dolu hic randevu bulamadim

Bazı özel hastaneler esnek olabiliyor cnm istersen önce bir sor. Belki aradan alabilirler. Ben bir müddet aradan hasta olarak randevusuz gittim 2 saat bekliyordum o ayrı bir sıkıntıydı tabi veya şimdi acileden git kötüyüm vs de. Hiç olmadı yarın sağlık ocağında kalbini dinlersin gönlün rahatlar.

Denicem bunu canim cok agriyo gercekten felc gibi sol taraf

Umarım faydası olur cnm

saglik ocagina gitmem canim ebe degisti yeni ebedende yan komsum hic memnun kalmamis cok tripli degisik biriymis bu endiseli halimle simdi onunla ugrasamam kesin kavga eder gelirim. Yarin gidicem valla kendi doktorumla gorusmek istedigimi soylicem soncta bi derdim var aradan alirlar heralde almazlarsada baska dktora girerim artik.

Canim ben gittim bi kez kontrol icin randevu almana gerek yok direkt girebilirsin dedi. Doktorun numarasi varsa bi sor kendisine. Her ay yaptigin gibi giris fln yapilmiyor bildigim kadariyla
numarasi var da gelmene gerek yok fln derse benim icim hayatta rahat etmz o yuzden direk hastaneye gidip orda gorusmek isticem

Vicdansız değilde neden bunu yapıyo anlamıyorum, ablamın eşimin yanında ay ben yaparm ay ben ederim onlar gidince ortada bişey yok... bide beni ablama şikayet ediyo, hiç söz dinlemiyo bak dünür şikayetleneyim sana. Yapma diyoruz yapıyo yat kalkma diyoruz yatmıyo... diye devam etti ama ben bundan sonra kalkmıycam.
Bizim balkon kapalı canım kurutmalık mı diyolar ona uzanmadan asıyorum yani. Bilmiyorum bi zamanlar bizim orada çalışan bizim buralı bi kız diğer muhasebeciye zaten kaynanası yağmuru hiç sevmiyo bi kavga çıksada onunla kavga etsem diye bekliyo falan demiş. Eşimin kuzenide bana o babanne olmaya hazır değilmiş öyle söyledi demişti. Kadının günahına girmiyim diyorum yalandır diyorum ama böyle davranması da garip..
Canım bazı özeller bu esnekliği sağlıyo. Ben geçen gittiğim zaman 3 doktora da muayene oldum 10gün içinde ücrette almadılar. 10gün içinde hergün gelip kadın doğumdan başka doktora muayene de olsanız ücret talep edilmiyo dediler. Ama bugün gittiğim hastanede başka doktora görünmek istersen ücret talep ediyorlar. Hastaneyle alakalı yani
Ay canım ya geçmiş olsun siz böyle deyince ben doğru aşı olduğumdan emin kalamıyorum bana hiiiç böyle şeyler olmadı ya..
canım söyledim söyledim ki biraz ilgilensinler diye ablamın hakkını yemem gelmesini istemedim çok anlaşamıyorum beni geriyo diye ama yine 2 çocukla bu sıcakta düştü metrobüsle otobüsle geldi. Hoş kaynanamın yanında da gerdi, çalışma etme o paranın hayrını görmüyosun ki bide dava edicekmiş açmısın açıktamısın falan falan kaynanamda destekliyo. Aa yeter ya beni germeyin doktor strest yapma diyo beni geriyosunuz diye bağrdım kaynanam ben bişey demiyorum bişey yapmıyorum dedi sustu. Ablam eşime döndü doktor strest yapma dedi mi diye şakaya vuruyo benim salakta yok abla doktor yatak döşek yatma işlerini yap dedi diyo. Salak ya
Valla bilmiyorum canım benim hormonlar cidden teğet geçti galiba. Çok istiyorum böyle beni de ah kızım ağrın varmı vah kızım yapma etme desinler diye ama yok.. kimse annen gibi olur mu. Zoraki bebek nasıl diye soruyo. Bende haksızlığa asla gelemem bunları yapan bi arkadaşım olsaydı bağıra bağıra yola getirir nazlansın diye ya da canının kıymetini bilsin diye nasihatler verirdim ama kendime nasıl bu haksızlığı yaptırabiliyorum, içimde mucize taşırken ve durum ciddiyken nasıl bişey demeden susabiliyorm bilmiyorum. Ama hala ağrım var ve kanamam var. Yarın kimse yerimden kaldramaz beni...
Cok gecmis olsun canim dikkat et allsh yardimcin olsun
Aminn canı. Allah razı olsun

Selam benim de annem yok
Kayınvalidem de gelmeyecek
Bu şartlarda sezaryen daha zor olmaz mı?
Normal doğumda daha çabuk toparlanırım diye düşünüyorum
Sezaryen ise bildiğin ameliyat
Bakımın gerekecek.
Ben vücudum el verirse normal doğum istiyorum

Günaydın kizlar aydingelini mavila geçmiş olsun ins bişe olmadan alacaksınız kucağınıza kuzuları Lovemom kusum bilemedim git bi görüş belki dr kabul eder.bizim koşuşturmaca dvm şehir dışından misafirler vs bugün düğünü atlatalim rahatliycaz ins.bu arada mavili gibi aşı için gittim tahlilde istedim enfeksiyon cikti dr gittim ilaç başladık ki hiç yanma vs şikayetim yoktu

Kızlar günaydın. Bizim ufaklık dün yok denecek kadar az kendini hissettirdi sabaha kadar hep aklımda ondaydı. sakin kalayım dedim ama sabah kalktım yine bir şey yok solda kramp gibi ağrı şişlik oldu evden çıkmama yakın. Eşim de ise göndermedi. Yoneticime haber verdim doktorun sekreteriyle gorustum falan. Bizimki bunları bekledi heralde başladı tepistirmeye simdi de beni doktor öğlen başlıyor çalışmaya öğlene kadar hepten bu ağrı şişlik geçerse ben ne dicem doktora

kuzumm qllqh icin suanda senden ve bebeginden baska degerli kimse yok bundan sonra camasirlari esin assin gelene gidene o hizmet etsin hatta hizmet etmeyecek olanida cagirma bune allah askina yaaa

canim gazin falan olabilirmii yada idrarinda yanma vs bisey varmi bunlarda bebegin harektini etkiliyor

canim gazin falan olabilirmii yada idrarinda yanma vs bisey varmi bunlarda bebegin harektini etkiliyor

İdrarda yanma yok canım gaz sıkışması ara ara yaşıyorum.geceleyin karnım daha da sertleşiyor uyandığımda sert sonra sonra düzeliyor, sizin de öyle mi canim

aydingelini canım bak daha çok stres oluyorsun gerekirse yalnız kal en azından sinirlenecek bir şey olmaz.arkadaslarin da dediği gibi güçlü duruş sergilemek zorunda değilsin ki kanaman var Allah muhafaza. Sen kendini koru işi bırak dinlenmene bak canım doktor da keşke eşinin yanında öyle şey demeseymis. Gerçi dese bile eşin yine de iş beklememeli senden.

Kızlar günaydın. Cuma mübarek günde hayırlı haberlerle başlıyoruz çok şükür. dün yaptırdığım tahlilde değerler 149 dan 116 ya düşmüş çok şükür. Hala yüksek ama Artmış olmasından çok korkmuştum düşüşe geçmiş olması en azından sevindirici. Bugün hemen doktoruma götüreceğim sonuçları. Destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. paylaşmak dertleşmek bile insana huzur veriyor. Allah hepinizden razı olsun.. Farklı farklı her ne türlü sıkıntılarınız varsa Mevlam Şu mübarek günün hürmetine sıkıntılarınızı gidersin.

Amin canım amin gözün aydın daha da düşer insaAllah

İdrarda yanma yok canım gaz sıkışması ara ara yaşıyorum.geceleyin karnım daha da sertleşiyor uyandığımda sert sonra sonra düzeliyor, sizin de öyle mi canim
tabikidr canimm o gece sertlesmesinden ben rahat edemeyip bi o tarafa donuyorum di diger tarafa :) sabahlari geciyro ama canim gaz sikismasindan dolayi hissetmedigimde oluyor bazen canim o yuzden soruyorhm sabahlari ac oluyoruz yaa mesela daha harektli oluyrolar :)

Kızlar birşey daha danışacağım. 24. Haftada yaptıracağımız şeker yükleme testi için hangi bölümden randevu alıp gidiyoruz. yaptıran arkadaşlar varsa bize de bilgi verebilir mi . hangi alana gidip neler yapmamız gerekiyor.. Artık tüm testlere dikkat...:).....:)

canım beni sağlık ocağından aradılar ben orada yaptıracağım.isterseniz aile hekimine bi sor.

kendi doktoruna gidiyorsun canim o seker yukleme testi istiyor

Sorma ben de dönüp duruyorum :)) Valla canım benim ki aç tok pek hareketli değil kimisi diyor benim ki kıpır kıpır ,bizim kizce ben gibi uykuya duskun heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…