kendi doktoruna gidiyorsun canim o seker yukleme testi istiyor
canım beni sağlık ocağından aradılar ben orada yaptıracağım.isterseniz aile hekimine bi sor.
evet canim canim oyle oluyor nerde oturuyorsun bilmiyrum ama bn 30 tl verdim bu test icin verdikleri icecek fiyatida icindeydiCanım benim kendi doktorum özelde onlarda da tahliller çok pahalı. devlette herhangi bir kadın doğum uzmanına gitmem yeterli ozaman değil mi. o tahlili isteyip beni labratuvara gönderecek.
Kusum izmirdemiydin ilk gebeligimde ege unide yaptirdim kadindogumdan randevu aliyosun onlar gonderiyoKızlar birşey daha danışacağım. 24. Haftada yaptıracağımız şeker yükleme testi için hangi bölümden randevu alıp gidiyoruz. yaptıran arkadaşlar varsa bize de bilgi verebilir mi . hangi alana gidip neler yapmamız gerekiyor.. Artık tüm testlere dikkat...:).....:)
benimki sabahlari cok hareketli sanirim bana yemek ye diyor :) gun icerisindede arada tekmeleyip tekmeleyip gidiyor :) hayirlisiyla bi doguraydik iyiydiSorma ben de dönüp duruyorum :)) Valla canım benim ki aç tok pek hareketli değil kimisi diyor benim ki kıpır kıpır ,bizim kizce ben gibi uykuya duskun heralde
evet canim canim oyle oluyor nerde oturuyorsun bilmiyrum ama bn 30 tl verdim bu test icin verdikleri icecek fiyatida icindeydi
Kusum izmirdemiydin ilk gebeligimde ege unide yaptirdim kadindogumdan randevu aliyosun onlar gonderiyo
canım bende bugün instagramda tesadüfen bir sayfa buldum .İstediğin bu mu bilmiyorum ama bir bak istersen evdizdekor sayfanın adıMerhaba arkadaşlar bebek odası için duvar lambası(bulut,ay, yıldız vs.) önereceğiniz bir instagram hesabı, site vs var mı? İkea hariç.
benimki sabahlari cok hareketli sanirim bana yemek ye diyor :) gun icerisindede arada tekmeleyip tekmeleyip gidiyor :) hayirlisiyla bi doguraydik iyiydi
Ege unide zaten gidiyosun gitmisken ne var ne yok kan alup bakiyolar.ben ilk hamileligimde 90 kydum tabi seker cikmisti test sonucunla berqber kagit yaziyo endokrine gonderiyo orda sura beklemiyosun gebeler oncelikli hemen aliyolar once endokrin egitim veriyo ve rapor yaziyo sonra diyetisyen liste veriyo egitim veriyo sonra diyabet hemsiresi egitim veriyo sonra elindeki raporu onaylatip seker olcum cihazini ucretsiz aliyosun diyetisyen endokrun takibin herseyin ucretsiz cokda guzel takibini yapiyolar.ayni donemde hamile oldugum arkadasim medikale giduyodu butun bunlara 800tl vermisti orda 2016 da.iste tek sorun butun gunun orda geciyo ben simdi kizim var diye gidemiyorum orayaTamam canım çok sağol. Bende öyle yapayım. Şeker çünkü önemli bir tahlil. benim şuan açlık düşük tokluk yüksek çıkmış.
bende oyle duymustum ama bana hastaneden verdiler canim :)İstanbul anadolu yakasındayım canım. Göztepe eğitim araştırma hastanesine gideyim diyorum. Kadın doğum bölümüne randevu alıp yaptırırım artık. O içilen şekeri de eczaneden kendimiz alıyoruz diye duymuştum.
Evet kızlar şekeri eczaneden kendimiz alıyoruz ne kadarlık alacağımızı Dr. Söylüyor bana 75 grlik al dediİstanbul anadolu yakasındayım canım. Göztepe eğitim araştırma hastanesine gideyim diyorum. Kadın doğum bölümüne randevu alıp yaptırırım artık. O içilen şekeri de eczaneden kendimiz alıyoruz diye duymuştum.
Günaydın nasılsın?Pinkstrap nerelerde acaba ??
Geçmişı okumadım yazmislardir sanırım devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor. Önce birkaç saat suni sancı veriyor açılma olmazsa sezeryana dönüyor. Aslında özele koyduğu kural da o ama özel uymuyor yani Allah yardımcın olsun ama sezeryan zor devlette, neden sezeryan bu arada?İyi akşamlar hanımlar benim bi sorum olucaktı. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istek üzerine yapılabiliyor mu? Normal doğum yapmak mecbur mu?
Ben hep özel hastaneye gidiyordum muayeneye bugüne kadar da özel hastanede sezeryan doğum yapmak istiyordum. Fakat Annem yok. Kayınvalidemde parkinson hastası. Yani doğumda yanımda kimse olmicak eşimden başka sırf bunun için özel hastahanede sezeryan doğum yapmak istiyorum. Eşimin yanımda olması için.
Fakat 2.200TL özel hastahanede doğum ücreti. Maddi durumumuz yok şartlar el vermiyor.
Ailelerden de destek alabileceğimiz kimsemiz yok. Bursada yaşıyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Devlet hastahanesinde sezeryan doğum istesem doktor kabul eder mi böyle bir şansım var mı ilk gebeliğim korkuyorum. İyi bir doktor iyi bir hastahane öneriniz varmı? Daha önce devlette sezeryan doğum yapan varmı aranızda şartlar nasıldı? Bursada bana önerebileceğiniz iyi bir doktor ve devlet hastanesi varmı? Lütfen yardım edermisiniz çok yalnızım
ahhh evett kesinlille canim &)Bu minnaklar doğana kadar biz 9 dogurcaz bu kesin
yaa sen neden yapıyosun acaba? Eşine söyle kv yapmıyosa o yapsın Allah Allah raporu aldın evde iş yapıyosun hemde kanaman hala var sende braz kendini ve bebeğini düşün bariii... Onlar düşünmüyor ama sende düşünmüyorsun yapma böyle lütfenBugün ablam 3 saatlik yoldan çıktı geldi bana kötümüyüm diye, kayınvalidemi aradım hıı ben gündeyim bakarım sonra dedi kapattı. Neyse ablam geldi baya sonra kayınvalidem. Kv bende kal dedi ablam gel babamda kal dedi. Siz kalın dedim. Neyse ablam bugün kv kalsın yarın ben dedi. Çay kahve içtik pasta vardı onu kestik ablam gitti. Bulaşıklar kaldı. Kv masaya oturdu ben mutfak topladım o baktı. Sonra içeri girdi aa yağmur sehpaları silicektik ama oturdum ben dedi. Sehpa sildim yerine yerleştirdim... bide bana diyo gel bende yat kal kalırmıyım Allah aşkına.. hala kanamam geliyo bu arada klozete baya akmış.. birazdan çamaşır asıcam. Kime sorsan kv bana bakıyor..
Aman al ya bebeğe zararı yoksa inşallah veririz
Ahahah iyi yapmışsın :))
Önceden yoktu böyle bişey hiç söylenmemiştide canım bugün çıktı ortaya
Amin canım inşallah
Iste bitek icecek icin 5tl veriyosun.elindeki butun test sonuclarin ivir zivirlarin fotokopisiyle git aksam 8 de kadin dogumdab randevu aliyosun sabah gidiyosun nunara veriyo nunara sirasina gore cagriyo o yuzden erken git isin cabuk bitsin.kadin dogum sana dosya aciyo o testlerini herseyini icine koyuyo ondan sonra alsancakta fuat hoca varya o ege unide perintlji baskani ona bile ucretsiz yapiliyo orda detyali taraman.kizimda orda yaptiriyodum herseyiTamam canım çok sağol. Bende öyle yapayım. Şeker çünkü önemli bir tahlil. benim şuan açlık düşük tokluk yüksek çıkmış.
Ege unide zaten gidiyosun gitmisken ne var ne yok kan alup bakiyolar.ben ilk hamileligimde 90 kydum tabi seker cikmisti test sonucunla berqber kagit yaziyo endokrine gonderiyo orda sura beklemiyosun gebeler oncelikli hemen aliyolar once endokrin egitim veriyo ve rapor yaziyo sonra diyetisyen liste veriyo egitim veriyo sonra diyabet hemsiresi egitim veriyo sonra elindeki raporu onaylatip seker olcum cihazini ucretsiz aliyosun diyetisyen endokrun takibin herseyin ucretsiz cokda guzel takibini yapiyolar.ayni donemde hamile oldugum arkadasim medikale giduyodu butun bunlara 800tl vermisti orda 2016 da.iste tek sorun butun gunun orda geciyo ben simdi kizim var diye gidemiyorum oraya
Aslinda düşününce çok kolay doğururuz gibi geliyor, vücut o kadar hazir normal doguma, doğurmayalım diye dikiyorlar :)Valla zaman geçtikçe de alıcam napıcam bilmiyorum. Ya kril yada demir de iştahımı açıyo. Birden kocaman bi göbek çıktı bende inanamadım halime. Ben hep bide normal doğum istiyordum bu yatmakla vücüdumda tembelleşti herhalde normal yapamıcam demeye başladım:)
sen tetenoz aşını olmuş muydun? Sanki en son soracaktın onu diye hatırlıyorum
İyiyim canım sen nasılsın yoksun buralarda merak ettimGünaydın nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?