2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim kendi doktorum özelde onlarda da tahliller çok pahalı. devlette herhangi bir kadın doğum uzmanına gitmem yeterli ozaman değil mi. o tahlili isteyip beni labratuvara gönderecek.
evet canim canim oyle oluyor nerde oturuyorsun bilmiyrum ama bn 30 tl verdim bu test icin verdikleri icecek fiyatida icindeydi

Kusum izmirdemiydin ilk gebeligimde ege unide yaptirdim kadindogumdan randevu aliyosun onlar gonderiyo

Sorma ben de dönüp duruyorum :)) Valla canım benim ki aç tok pek hareketli değil kimisi diyor benim ki kıpır kıpır ,bizim kizce ben gibi uykuya duskun heralde
benimki sabahlari cok hareketli sanirim bana yemek ye diyor :) gun icerisindede arada tekmeleyip tekmeleyip gidiyor :) hayirlisiyla bi doguraydik iyiydi

evet canim canim oyle oluyor nerde oturuyorsun bilmiyrum ama bn 30 tl verdim bu test icin verdikleri icecek fiyatida icindeydi

İstanbul anadolu yakasındayım canım. Göztepe eğitim araştırma hastanesine gideyim diyorum. Kadın doğum bölümüne randevu alıp yaptırırım artık. O içilen şekeri de eczaneden kendimiz alıyoruz diye duymuştum.

Tamam canım çok sağol. Bende öyle yapayım. Şeker çünkü önemli bir tahlil. benim şuan açlık düşük tokluk yüksek çıkmış.
Ege unide zaten gidiyosun gitmisken ne var ne yok kan alup bakiyolar.ben ilk hamileligimde 90 kydum tabi seker cikmisti test sonucunla berqber kagit yaziyo endokrine gonderiyo orda sura beklemiyosun gebeler oncelikli hemen aliyolar once endokrin egitim veriyo ve rapor yaziyo sonra diyetisyen liste veriyo egitim veriyo sonra diyabet hemsiresi egitim veriyo sonra elindeki raporu onaylatip seker olcum cihazini ucretsiz aliyosun diyetisyen endokrun takibin herseyin ucretsiz cokda guzel takibini yapiyolar.ayni donemde hamile oldugum arkadasim medikale giduyodu butun bunlara 800tl vermisti orda 2016 da.iste tek sorun butun gunun orda geciyo ben simdi kizim var diye gidemiyorum oraya

bende oyle duymustum ama bana hastaneden verdiler canim :)

Evet kızlar şekeri eczaneden kendimiz alıyoruz ne kadarlık alacağımızı Dr. Söylüyor bana 75 grlik al dedi

Pinkstrap nerelerde acaba ??
Günaydın nasılsın?
Geçmişı okumadım yazmislardir sanırım devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor. Önce birkaç saat suni sancı veriyor açılma olmazsa sezeryana dönüyor. Aslında özele koyduğu kural da o ama özel uymuyor yani Allah yardımcın olsun ama sezeryan zor devlette, neden sezeryan bu arada?

yaa sen neden yapıyosun acaba? Eşine söyle kv yapmıyosa o yapsın Allah Allah raporu aldın evde iş yapıyosun hemde kanaman hala var sende braz kendini ve bebeğini düşün bariii... Onlar düşünmüyor ama sende düşünmüyorsun yapma böyle lütfen

Tamam canım çok sağol. Bende öyle yapayım. Şeker çünkü önemli bir tahlil. benim şuan açlık düşük tokluk yüksek çıkmış.
Iste bitek icecek icin 5tl veriyosun.elindeki butun test sonuclarin ivir zivirlarin fotokopisiyle git aksam 8 de kadin dogumdab randevu aliyosun sabah gidiyosun nunara veriyo nunara sirasina gore cagriyo o yuzden erken git isin cabuk bitsin.kadin dogum sana dosya aciyo o testlerini herseyini icine koyuyo ondan sonra alsancakta fuat hoca varya o ege unide perintlji baskani ona bile ucretsiz yapiliyo orda detyali taraman.kizimda orda yaptiriyodum herseyi

Lovemom sezeryan isteğine saygı duyuyorum, ancak yanında sana yardımcı olacak kimse yoksa normal doğum daha iyi olmaz mı senin için? En azından kısa sürede ayağa kalkma ihtimalin sezeryana göre daha yüksek.
Devlet hastaneleri veya eğitim araştırma hastaneleri, isteğe bağlı sezeryana pek yanaşmıyorlar. Ama ne anneyi ne bebeği tehlikeye atacak kadar da zorlamıyorlar. Eğer mecbursan devlet hastanesine normal doğumu araştırmanı ve hem anne hem bebek için olan faydalarını takip etmeni tavsiye ederim. Belki biraz araştırınca normal doğum fikri eskisi kadar ürkütücü gelmez sana.

Canım ne güzel maşallah herşey ile ilgilenmişler. inşallah burada da öyle olur. tüm gün gitsin önemli değil. özeller çok pahalı dün 2 kan tahliline benden 450 tl istediler devlette bütün tahlilleri a-dan z ye ücretsiz yaptırdım. Bende istanbul anadoluda göztepe eğitim araştırmaya gideceğim. Burada çok sıra beklemiyorsun. Benim kilom çok yok ama işte şeker sınırlarda oynuyor hep. inşallah bişey çıkmaz. Bu ara benim değerlere belli olmuyor ........ Kanda da enfeksiyon görünüyor. Ama benim hiç bir sıkıntım yok... .. buda gizli enfeksiyon herhalde... gizli şeker gibi :)

Aslinda düşününce çok kolay doğururuz gibi geliyor, vücut o kadar hazir normal doguma, doğurmayalım diye dikiyorlar :)
Tetenoz aşısını yaptır sorun yok dedi, serklajlı olup yaptıranlar vardı diğer konuda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…